Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ] Ξεκλειδώστε το iPhone σας(οποιοδήποτε jailbroken) με το SAM.

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
648 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:08

Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Έχω ένα iphone 4 με ios 5.0.1 κλειδωμένο σε Swisscom. Έκανα jailbreak έβαλα το sam, εκτελώ τη διαδικασία και όλα οκ. Έχω μέσα μια ελληνική sim, το συνδέω στο pc και δε μου βγάζει σφάλμα ενεργοποίησης, δείχνει το iphone κανονικά με το ελληνικό iccid. Όμως εξακολουθώ να μην μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο. (Δεν έχω την swisscom κάρτα)

δεν χρειαζεσαι ξενη καρτα..ολη την διαρκεια την ελληνικη σου καρτα θα εχεις μεσα... το ολο θεμα ειναι το imsi του ξενου δκτυου (με το σωστο id sim). κανε τα βηματα πρωτα βαλε το ξενο δικτυο κανε αντιγραφη imsi οπως ακριβως λεει ο οδηγος στην αρχη αρχη και μετα το spoof μπαινει μονο του manual και αντιγραφεις τον imsi που ειχεσ αντιγραψει πριν και που ασφαλως διαφερει απο αυτον που θα σου βγαζει.μολισ κανεις αντιγραφη μετα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ μην ακουμπας το κινητο και βαλτο στα itunes..καντο 3-4 φορες..αν δεν δεις διαφορα δοκιμασε με τον επομενο id sim (κατω απο τον ξενο παροχο το εχει) η αν δεν ειχεσ επιλεξει κανενα επελεξε το 1ο μετα το 2ο... και κατι θα γινει ;)

FactoryActivated λέει

μην ανχωνεσαι γινεται. κα μενα χθες με εφαγε αλλα ολα εγιναν. κλεισε το κινητο ανοιξετο δοκιμασε τα προφανες..η εγκατασταση σ εκανε κανενα σφαλμα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:14

@onoffon Τελικά έγινε μόνο του :SS Φαίνεται η cosmote άργησε (πολύ) να ενεργοποιήσει την micro sim. Όλα μια χαρά ;) Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση ;)

#393   Giwrgoss

Giwrgoss

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:17

μην ανχωνεσαι γινεται. κα μενα χθες με εφαγε αλλα ολα εγιναν. κλεισε το κινητο ανοιξετο δοκιμασε τα προφανες..η εγκατασταση σ εκανε κανενα σφαλμα?

το δοκίμασα. Το ξανακατέβασα κιόλας αλλά τίποτα.
Κάποια άλλη βοήθεια σας παρακαλώ;

#394   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:25

Το έκανες απεγκατάσταση πρώτα;

Το κατεβάζεις από το δικό του repo;

#395   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:27

το δοκίμασα. Το ξανακατέβασα κιόλας αλλά τίποτα.
Κάποια άλλη βοήθεια σας παρακαλώ;

ειναι κατι που ολοι καναμε γιαυτο σου λεω μην ανχωνεσαι..προσωπικα τα ειχα πατησει ολα(generate sim, ειχα κανει ενα ακυρο spoof μετα εκανα revent lockdown και μετα deactivate phone kai meta ekane deacivate σε μενα).δεν ξερω τι αλλο

#396   Giwrgoss

Giwrgoss

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:30

Το έκανες απεγκατάσταση πρώτα;

Το κατεβάζεις από το δικό του repo;

Απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση.
ναι κατεβάζω από το http://repo.bingner.com και κατεβάζω το SAM

Τελευταία επεξεργασία από: Giwrgoss, 24/04/2012 - 14:33

#397   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:33

''Ο MuscleNerd αναφέρει ότι σώζοντας το unlock activation ticket θα είναι εφικτό το unlock ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η apple από εδώ και πέρα.''

niko πως το κανουμε αυτο?

#398   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:34

Απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση.
ναι κατεβάζω από το http://repo.bingner.com και κατεβάζω το SAMΤώρα έκανα επανεκκίνηση και κόλλησε στο μηλαράκι ! Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!

Κάνε Hard reset και όταν δεις το μήλο κράτα πατημένο το πλήκτρο που δυναμώνει ο ήχος μέχρι να δεις την LockScreen.

''Ο MuscleNerd αναφέρει ότι σώζοντας το unlock activation ticket θα είναι εφικτό το unlock ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η apple από εδώ και πέρα.''

niko πως το κανουμε αυτο?

Λέει ο οδηγός!! ;)

Χρησιμοποίησε το redSn0w 0.9.10b8b

#399   Giwrgoss

Giwrgoss

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:34

Το έφτιαξα αυτό! Μας μένει το ξεκλείδωμα!
Καμια καλή ιδέα;; :)

#400   ntsili

ntsili

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:35

Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Έχω ένα iphone 4 με ios 5.0.1 κλειδωμένο σε Swisscom. Έκανα jailbreak έβαλα το sam, εκτελώ τη διαδικασία και όλα οκ. Έχω μέσα μια ελληνική sim, το συνδέω στο pc και δε μου βγάζει σφάλμα ενεργοποίησης, δείχνει το iphone κανονικά με το ελληνικό iccid. Όμως εξακολουθώ να μην μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο. (Δεν έχω την swisscom κάρτα)

Και εμένα με Swisscom ήταν κλειδωμένο. Όπως γράφω παραπάνω για Swisscom έπιασε με bundle και όχι με manual.

#401   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:37

Το έφτιαξα αυτό! Μας μένει το ξεκλείδωμα!
Καμια καλή ιδέα;; :)

μπραβο!! :D καλη τυχη..διαβασε τι εχω γραψει και πιο πανω και ολα καλα θα πανε

#402   Giwrgoss

Giwrgoss

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:40

Μπα δεν το βλέπω να πηγαίνουν καλά! Όλα τα έχω δοκιμάσει!

Kάπου βρήκα αυτό: If you see Stockification Failure message then it means you have not installed correct version of SAM on your iPhone.
Πώς γίνεται όμως; Αφού το σωστό κατεβάζω!

#403   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:43

Φίλε μου, απεγκατέστησε αυτό που έχεις και μαζί να απεγκαταστήσεις ότι άλλο κατέβασε.

Μετά κάνε ένα Reboot το iPhone και πήγαινε στο πρώτο post να κατεβάσεις το SAM όπου θα το κάνεις χειροκίνητα εγκατάσταση!

#404   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:55

niko εκανα αυτο που λεει ο οδηγος (Σύμφωνα με τον Musclenerd το νέο redsnow 0.9.10b8 προσθέτει τη δυνατότητα να σώνονται τα αρχεία σε ένα αρχείο zip από το path var/root/Library/Lockdown με μια νέα επιλογή που προστέθηκε.Κάντε backup ότι βρίσκεται στο /var/root/Library/Lockdown/*.)

πατησα backup kai εσωσε κατι εδω var/root/Library/Lockdown .αυτο που ειναι πως το βλεπω? δεν κανω τπτ αλλο?

#405   Giwrgoss

Giwrgoss

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 14:58

Εντάξει το έκανα, αλλά πάλι πρόβλημα στο τέλος!
Συνδέω το iphone με το itunes και μου εμφανίζει μήνυμα "There is No sim card installed in the iphone you are attempting to activate"
Η sim card είναι μέσα στο iphone πάντως!

Τελευταία επεξεργασία από: Giwrgoss, 24/04/2012 - 15:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5