Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Έχω ένα iphone 4 με ios 5.0.1 κλειδωμένο σε Swisscom. Έκανα jailbreak έβαλα το sam, εκτελώ τη διαδικασία και όλα οκ. Έχω μέσα μια ελληνική sim, το συνδέω στο pc και δε μου βγάζει σφάλμα ενεργοποίησης, δείχνει το iphone κανονικά με το ελληνικό iccid. Όμως εξακολουθώ να μην μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο. (Δεν έχω την swisscom κάρτα)
δεν χρειαζεσαι ξενη καρτα..ολη την διαρκεια την ελληνικη σου καρτα θα εχεις μεσα... το ολο θεμα ειναι το imsi του ξενου δκτυου (με το σωστο id sim). κανε τα βηματα πρωτα βαλε το ξενο δικτυο κανε αντιγραφη imsi οπως ακριβως λεει ο οδηγος στην αρχη αρχη και μετα το spoof μπαινει μονο του manual και αντιγραφεις τον imsi που ειχεσ αντιγραψει πριν και που ασφαλως διαφερει απο αυτον που θα σου βγαζει.μολισ κανεις αντιγραφη μετα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ μην ακουμπας το κινητο και βαλτο στα itunes..καντο 3-4 φορες..αν δεν δεις διαφορα δοκιμασε με τον επομενο id sim (κατω απο τον ξενο παροχο το εχει) η αν δεν ειχεσ επιλεξει κανενα επελεξε το 1ο μετα το 2ο... και κατι θα γινει
FactoryActivated λέει
μην ανχωνεσαι γινεται. κα μενα χθες με εφαγε αλλα ολα εγιναν. κλεισε το κινητο ανοιξετο δοκιμασε τα προφανες..η εγκατασταση σ εκανε κανενα σφαλμα?