[ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ] Ξεκλειδώστε το iPhone σας(οποιοδήποτε jailbroken) με το SAM.
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:00
Ad
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:01
Εντάξει το έκανα, αλλά πάλι πρόβλημα στο τέλος!
Συνδέω το iphone με το itunes και μου εμφανίζει μήνυμα "There is No sim card installed in the iphone you are attempting to activate"
Η sim card είναι μέσα στο iphone πάντως!
το ξαναγραφω...δεν χρειαζεσαι ξενη καρτα..ολη την διαρκεια την ελληνικη σου καρτα θα εχεις μεσα... το ολο θεμα ειναι το imsi του ξενου δκτυου (με το σωστο id sim). κανε τα βηματα πρωτα βαλε το ξενο δικτυο κανε αντιγραφη imsi οπως ακριβως λεει ο οδηγος στην αρχη αρχη και μετα το spoof μπαινει μονο του manual και αντιγραφεις(στην μπροστα περιοχη κατω απο το manual που λεει )τον imsi που ειχεσ αντιγραψει πριν και που ασφαλως διαφερει απο αυτον που θα σου βγαζει.μολισ κανεις αντιγραφη μετα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ μην ακουμπας το κινητο και βαλτο στα itunes..καντο 3-4 φορες..αν δεν δεις διαφορα δοκιμασε με τον επομενο id sim (κατω απο τον ξενο παροχο το εχει) η αν δεν ειχεσ επιλεξει κανενα επελεξε το 1ο μετα το 2ο... και κατι θα γινει
που ειναι κλειδωμενο?
Τελευταία επεξεργασία από: onoffon, 24/04/2012 - 15:04
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:06
Εκεί που επιλέγω by country and carrier θα πρέπει να βάλω τον πάροχο που είναι κλειδωμένο το κινητό ή τον πάροχο που θα χρησιμοποιώ;;;;
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:08
πχ αμερικη
πες μου που ειναι κλειδωμενο ?
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:09
αυτό κάνω λάθος!
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:11
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:16
Ωραια οπως εγω! εμενα μου πετυχε με τον 3ο id sim..αλλα παρτους με την σειρα
όταν λες 3ο id sim τί εννοείς;
Eπίσης όταν δεν πετυχαίνει και ξαναπροσπαθώ πρέπει να ξεκινώ από την αρχή; Δηλαδή να σβήνω ακόμα και το repo και να επαναλαμβάνω τη διαδικασία;
Δεν είχα επιλέξει cingular wirless γι'αυτό δεν βρήκα περισσότερα id. Ακυρο η πρώτη ερώτησή μουόταν λες 3ο id sim τί εννοείς;
Eπίσης όταν δεν πετυχαίνει και ξαναπροσπαθώ πρέπει να ξεκινώ από την αρχή; Δηλαδή να σβήνω ακόμα και το repo και να επαναλαμβάνω τη διαδικασία;
Τελευταία επεξεργασία από: Giwrgoss, 24/04/2012 - 15:15
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:34
όταν λες 3ο id sim τί εννοείς;
Δεν είχα επιλέξει cingular wirless γι'αυτό δεν βρήκα περισσότερα id. Ακυρο η πρώτη ερώτησή μου
οχι δεν σβηνεις τπτ!!!
1)"By Country and Carrier"-->βαζεις στην αρχη ΑΜΕΡΙΚΗ μετα ΑΤ&Τ και απο κατω ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ID SIM(καποιοι δεν επιλεξανε λενε..αλλος μου ειπε οτι επελεξε τον πρωτο εγω τους πηρα με την σειρα κ στον τριτο ειχα αποτελεσμα)
2)μετα αντιγραφεις τον imsi "SAM Details'' μετα κανεις spoof (και παρατειρησε οτι πλεον εχει αλλαξει και εχει παρει την τιμη του imsi της sim απο πανω)
3)απο"By Country and Carrier" παει μονο του manual η το πας εσυ.κατω απο το manual εχει τον imsi της sim αλλα εσυ τον αντικαθιστας με αυτον που αντεγραψες πιο πανω.(αν θες κλεινεις το enable αλλα δεν ειναι απαραιτητο..το κλεινεις μετα να μην αλλαξει κατι )
4)καπακι χωρις να φυγεις απο την εφαρμογη το βαζεις itunes. 1-2 φορες.δεν γινεται τπτ?
5)"By Country and Carrier"-->βαζεις στην αρχη ΑΜΕΡΙΚΗ μετα ΑΤ&Τ και απο κατω ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ID SIM
6)μετα αντιγραφεις τον imsi "SAM Details'' μετα κανεις spoof (και παρατειρησε οτι πλεον εχει αλλαξει και εχει παρει την τιμη του imsi της sim απο πανω)
6)απο"By Country and Carrier" παει μονο του manual η το πας εσυ.κατω απο το manual εχει τον imsi της sim αλλα εσυ τον αντικαθιστας με αυτον που αντεγραψες πιο πανω
ΚΤΛ
καταλαβες? επαναλαμβανεις την ιδια διαδικασια με διφορετικα id sim...(η ατ&τ δινει καμια δεκαρα περιπου..)
Δεν είχα επιλέξει cingular wirless γι'αυτό δεν βρήκα περισσότερα id. Ακυρο η πρώτη ερώτησή μου
εγινε?θα βγω σε λιγο..
niko εσωσα το τικετ σε ενα φακελο.αυτο απλα το κραταμε?
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:37
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:38
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:40
Έγινε. Το προσπαθώ τώρα. Τίποτα προς το παρόν. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως. Να είσαι καλά!
αφου εγινε το δικο μου θα γινει κ το δικο σου
"an update to the carrier settings for your iphone is available" αυτο κανω ?
φιλε μου διαβασε μπροστα μπροστα τον οδηγο και οτι εχουμε πει..και μην ακουμπας αυτο που γραφεις
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:43
Επίσης όταν κάνω spoof διαγράφονται από το sam details αλλά δεν μεταφέρονται πουθενά στο sim details
Έτσι είναι το σωστό;
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:49
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:51
όταν κάνω spoof μου βγάζει μήνυμα spoofed και διαγράφονται τα 2 από το sam details
Τελευταία επεξεργασία από: Giwrgoss, 24/04/2012 - 15:53
Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:59
μετά που γυρίζει σε manual και κάνω επικόλληση το imsi το iccid είναι κενό.
όταν κάνω spoof μου βγάζει μήνυμα spoofed και διαγράφονται τα 2 από το sam details
δεν πρεπει να διαγραφοντε αλλα να αντιγραφοντε...εμενα ετσι γινοταν..
θα μπω και αργοτερα το βραδι ...μην ανχωνεσαι γινεται απλα θα σε παιδεψει λιγο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες