Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Εφαρμογή maaii για δωρεάν κλήσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   leonidask

leonidask

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Twitter:@leokotsonis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/04/2012 - 18:44

Η εφαρμογή maaii είναι αντιστοιχη του Bobsled με δωρεαν επικοινωνία ανάμεσα σε χρήστες maaii και με αγορά credit για ολα τα σταθερα και κινητα! με την εγγραφη δινονται και δωρεάν credits για επικονωνια προς ολους! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 23/04/2012 - 19:15

To δοκίμασα μόλις... Δίνει ένα ποσό (1.90 δολάρια) με την εγγραφή και το κάνει recharge κάθε Κυριακή. Λέει ότι τα 1.90 δολάρια αντιστοιχούν σε 100 λεπτά χρόνου ομιλίας, αλλά εγώ μίλησα 1 λεπτό σε κινητό και το 1.90 έγινε 1.23.... Μάλλον 100 λεπτά ομιλίας σε σταθερό εννοεί... Το χρησιμοποιεί κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες?

Ισχύει ότι έχει στον συνομιλητή εμφανίζεται ο πραγματικός μας αριθμός... Επίσης η εφαρμογή ζητάει πρόσβαση στον τηλεφωνικό μας κατάλογο , αλλά και στο UDID της συσκευής μας.....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 23/04/2012 - 19:17

#3   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2012 - 19:18

Η εφαρμογη πρεπει εχει εγκατασταθει και στο αλλο κινητο η ειναι οπως το bobsled ?

#4   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 19:21

Αν είναι εγκατεστημένη και στο άλλο κινητό, δουλεύει όπως το skype, viber κτλ...Δηλαδή έχουν και οι δύο internet και μιλάνε τσάμπα..(και μηνύματα)... Αν ο συνομιλητής δεν έχει την εφαρμογή, τότε δουλεύει όπως το bobsled.....

Αλλά δεν έχει απεριόριστα free, έχει 1.90 δολάρια όπως προείπα, τα οποία γίνατε recharged κάθε Κυριακή...

#5   leonidask

leonidask

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 19:22

αμα την εχει κ ο αλλος sms και κλησεις δωρεαν ενω για οποιοδηποτε αλλη κληση υπαρχουν περιορισμοι με καποια παραθυρακια ομως και free χρονο

#6   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 19:23

τι περιορισμοί υπάρχουν εκτός από το να σου τελειώσουν τα 1.90 δολάρια φίλε μου?

#7   leonidask

leonidask

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 19:25

αυτο εννοω φιλε ;) πρεπει να τεσταρουμε ομως πως γινεται η καταναλωση του 1,90

#8   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 19:27

είδα στο site ότι αντιστοιχεί σε 100 λεπτά και στη λίστα των χωρών έχει την Ελλάδα και δίπλα λέει "σταθερά"... Οπότε 1.90 δολάρια αντιστοιχούν σε 100 λεπτά για σταθερά... Πήρα σε κινητό και μίλησα ένα λεπτό και πήγε στο 1.23....

http://www.maaii.com...motional_credit --> εδώ λέει για τα free... δεν το διάβασα ακόμη....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 23/04/2012 - 19:29

#9   iJulio

iJulio

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Twitter:@julio_kk
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:iJulio

Δημοσίευση 24/04/2012 - 01:40

Χτες το απόγευμα δοκίμασα να το δείξω στην αδερφή μου αλλα η εφαρμογή ξαφνικά δεν έκανε κλήσης. κοίταξα να δω τι συμβαίνει και δεν μου έδειχνε την Ελλάδα πια.. Μονο Αμερική - Καναδά - Πουέρτο ρίκο .. Το έπαθε κανεις άλλος αυτό η μονο εγώ?

#10   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/04/2012 - 01:47

Χτες το απόγευμα δοκίμασα να το δείξω στην αδερφή μου αλλα η εφαρμογή ξαφνικά δεν έκανε κλήσης. κοίταξα να δω τι συμβαίνει και δεν μου έδειχνε την Ελλάδα πια.. Μονο Αμερική - Καναδά - Πουέρτο ρίκο .. Το έπαθε κανεις άλλος αυτό η μονο εγώ?

Προφανως αναφερεσαι στην app bobsled.Aυτη η εφαρμογη πλεον εχει Μονο Αμερική - Καναδά - Πουέρτο ρίκο.

#11   nikosma

nikosma

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 15:03

Πολύ καλή εφαρμογή με πολύ καλή ποιότητα ήχου!
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το handsfree bluetooth μου που δεν το συνδέει.Σε viber/tango δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.

#12   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2012 - 18:13

1.90 θα σου δίνουν κάθε Κυριακή για limited time , φυσικά μετα θα πληρώνεις κανονικά.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες