ετσι ετσι πες μασ ποσο παει να τελειωνουμε!!!!!!!!!!!δικιο εχεις φιλε μου το παιχνιδι της γατας με το ποντικι εχει καταντησει κουραστικο ! Θα προτιμουσα να ελεγε στα ισια το διαθετω στην τιμη τοσον $$...
"Παραγωγικό Σαββατοκύριακο" δηλώνει ο pod2g
Δημοσίευση 01/05/2012 - 10:42
Ad
Δημοσίευση 01/05/2012 - 11:18
εας το κρατηση για παρτη του τοτε φιλος με ολο τον σεβασμο προς εσενα....αν νομιζουμε οτι ολο το θεμα του jb δεν εχει απο πισω του μεγαλα συμφεροντα ατομικα και οχι μονο εθελοτυφλουμε!!Εγώ πάντως αν ήμουν σαν κι αυτόν και είχα τη δυνατότητα να το κάνω release,αν έβλεπα τα σχόλια εδώ μέσα δεν θα το έβγαζα και θα το κράταγα για την πάρτη μου και τους φίλους μου.
Δημοσίευση 01/05/2012 - 11:30
πιστευεισ οτι το κοπελι δουλευει τζαμπα δηλαδη,,,ειναι δυνατον με ενα προιον το οποιο χρησιμοποιουν κανα εκατομυριο ανθρωποι να μην βγαζει χρηματα ,,,μια χαρα πιστευω οτι τα παιρνει και απο φρεεμαν και απο donation ktlp και κτα την γνωμη μου καλα κανει!!!Έχει συμφέροντα αλλά όχι για τον pod2g. Εάν πήγαινες εσύ σε μια δουλειά που ταυτόχρονα ήταν και το χόμπι σου(σε ευχαριστούσε να την κάνεις) και σου έλεγε ο εργοδότης:Έλα και θα πληρωθείς κάποια στιγμή.Θα πήγαινες;
Ποιος δουλεύει τσάμπα στις μέρες μας;
κατα εμενα δεν ειναι το προβλημα εαν ζητηση χρηματα η οχι απλα το poll απο μονο του ειναι καπως .
Δημοσίευση 01/05/2012 - 13:01
μη μας το παιζει αναποφασιστος!
Δημοσίευση 01/05/2012 - 23:37
Δεν είναι ιδιαίτερα νέα, απλά προς ενημέρωσή σας!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες