Γιατί γίνεται αυτό το πράγμα με τους Έλληνες Developer ?
Δημοσίευση 07/07/2012 - 17:42
Ad
Δημοσίευση 08/07/2012 - 21:10
Δημοσίευση 09/07/2012 - 12:00
Eντάξει και η δεύτερη εκδοχή του παιχνιδιού δεν είναι τόσο κακή σαν micromachines μοιάζει.Μα για πόσο ξεφτίλα μιλάμε ποια;;; (δεν θέλω να τους βάζω ολούς σε 1 σακί αλλά μόλις βρήκα άλλο 1 περιτρανο μουφα αρπαχτή απάτη απο κάποια "Vicky vaslliou" πως αναφέρεταικαι στο AppStore να διαφημίζει στις φωτο στα preview την παιχνιδαρα του αιώνα!
Και όταν το κατεβαζεις να παίξεις βλέπεις αυτό"
Και πες αυτοί που κανουν αυτάτα καραγκιοζιλικια είναι γτπ, η apple γιατί αφήνει τέτοιες εφαρμογές έλεος κλέφτες
Εμένα μου αρέσει.
Τελευταία επεξεργασία από: zozos, 09/07/2012 - 12:00
Δημοσίευση 09/07/2012 - 22:09
Δημοσίευση 05/08/2012 - 09:31
Διάβασα βλακείες και βλακείες, αλλά αυτός/αυτή που σύγκρινε το γιατρό και το ψωμί με τις εφαρμογές για ios έχει ξεχωριστή θέση στο τοπικ.
Και εις ανώτερα..
Μείνετε στη μιζέρια σας, πουλήστε καμιά σούβλα και κανα κοκορέτσι, άντε με το καλό και ikokoretsi για τα app store του εξωτερικού, αλλά τις ασυναρτησίες σας μην τις ποστάρετε εδώ γιατί πονάνε τα μάτια μας.
Φτάσαμε να δούμε να κατακρίνουν κ τα open source, δηλαδή για το θεό..
Open source και μαλακίες. Ευτυχώς υπήρχε ο Jobs και ο Gates και εδώ και 40 χρόνια υπάρχουν οι εταιρείες τους που ζουν και βασιλέουν.
Linux και ιστορίες. Οτιδήποτε open source είναι για πέταμα. Μπάσταρδο λογισιμικό χωρίς ίχνος έμπνευσης στο GUI. Όλα ίδια χάλια, τα καταλαβαίνεις από μακριά.
Φθηνιάρικα, φαίνονται όσο πραγματικα κοστίζουν. Τζάμπα.
Τώρα, αφου σας αρέσει τόόόόσο πολυ το open source, ξηλώστε απο παντού τα Windows και Macintosh και παίξτε με τον κύβο του KDE και την επιφάνεια εργασίας του '80 του Gnome. Σοβαρότητα να υπάρχει.
Και τέλος, το λογισμικό είναι πανάκριβο. Δεν παίρνεις αλβανό να σου καθαρίσει το χωράφι με 30€ για μια μέρα. Έπηξε ο τόπος με μαλακίες εφαρμογές από εταιρείες που ακολούθησαν την πιο τζάμπα λύση.
Όλες αυτές είναι στον πάτο. Δε μπορείς να τις ανακαλύψεις με τίποτα. Εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν.
Τελευταία επεξεργασία από: larryf13, 05/08/2012 - 09:36
Δημοσίευση 05/08/2012 - 13:34
Αλλη μια φορα γιατι δεν καταλαβα λεξη...Open source και μαλακίες. Ευτυχώς υπήρχε ο Jobs και ο Gates και εδώ και 40 χρόνια υπάρχουν οι εταιρείες τους που ζουν και βασιλέουν.
Linux και ιστορίες. Οτιδήποτε open source είναι για πέταμα. Μπάσταρδο λογισιμικό χωρίς ίχνος έμπνευσης στο GUI. Όλα ίδια χάλια, τα καταλαβαίνεις από μακριά.
Φθηνιάρικα, φαίνονται όσο πραγματικα κοστίζουν. Τζάμπα.
Τώρα, αφου σας αρέσει τόόόόσο πολυ το open source, ξηλώστε απο παντού τα Windows και Macintosh και παίξτε με τον κύβο του KDE και την επιφάνεια εργασίας του '80 του Gnome. Σοβαρότητα να υπάρχει.
Και τέλος, το λογισμικό είναι πανάκριβο. Δεν παίρνεις αλβανό να σου καθαρίσει το χωράφι με 30€ για μια μέρα. Έπηξε ο τόπος με μαλακίες εφαρμογές από εταιρείες που ακολούθησαν την πιο τζάμπα λύση.
Όλες αυτές είναι στον πάτο. Δε μπορείς να τις ανακαλύψεις με τίποτα. Εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν.
Δημοσίευση 23/08/2012 - 18:43
Όντως....αυτοί είμαστε όπως είπε και ένας άλλος φίλος!
Δημοσίευση 09/11/2012 - 14:26
Το trafficGR επέστρεψε ξανά στο AppStore μετα απο 2 χρόνια που ειχε αποσυρθεί με νέο developer.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 18:18
Δημοσίευση 11/12/2012 - 18:28
Δημοσίευση 11/12/2012 - 20:05
Απόλυτα λογικό. Καλή δουλειά με σχεδιασμό κτλ κάνουν μόνο μεγάλες εταιρίες και γι αυτό τις προτιμάμαι... ΤΟ αν κάνει κάποιος κάτι τελείως μόνος του χωρίς να έχει κάνει τη σωστή δουλειά που πρέπει χωρίς σχεδιασμό.. χωρίς σωστή προώθηση και μάρκετινγκ και με ξεχασμένες υποχρεώσεις (βλέπε το συσγκεκριμένο τοπικ) και νομίζει τον εαυτό του developer ok...
Δηλαδή developer είναι αυτός που ξέρει να σχεδιάζει γραφικά, και ξέρει να προωθεί και να κάνει σωστό marketing? Δε νομίζω Τάκη....
Το οτι οι ελληνικές εφαρμογές, επειδή συνήθως αποτελούν ατομικές προσπάθειες και δεν είναι απο σοβαρές εταιρείες, υστερούν σε εμφάνιση ή σωστό marketing είναι άλλο θέμα....και σίγουρα δεν είναι υπεύθυνος ο developer γι'αυτό!
Όσο για την έρευνα παραπάνω τη θεωρώ τελείως υποκειμενική...εγώ πχ δεν έχω δώσει λεφτά για παιχνίδια, αλλά πληρώνω για εφαρμογές που μου φαίνονται χρήσιμες! Σε κάθε χώρα τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά. Συμφωνώ όμως οτι πάντα τα περισσότερα κέρδη θα τα έχουν κραυγαλέες εφαρμογές / παιχνίδια απο σοβαρές εταιρείες γιατί εκει υπάρχει το σωστό marketing και η "φήμη".
Δημοσίευση 11/12/2012 - 20:11
Δηλαδή developer είναι αυτός που ξέρει να σχεδιάζει γραφικά, και ξέρει να προωθεί και να κάνει σωστό marketing? Δε νομίζω Τάκη....
Το οτι οι ελληνικές εφαρμογές, επειδή συνήθως αποτελούν ατομικές προσπάθειες και δεν είναι απο σοβαρές εταιρείες, υστερούν σε εμφάνιση ή σωστό marketing είναι άλλο θέμα....και σίγουρα δεν είναι υπεύθυνος ο developer γι'αυτό!
Όσο για την έρευνα παραπάνω τη θεωρώ τελείως υποκειμενική...εγώ πχ δεν έχω δώσει λεφτά για παιχνίδια, αλλά πληρώνω για εφαρμογές που μου φαίνονται χρήσιμες! Σε κάθε χώρα τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά. Συμφωνώ όμως οτι πάντα τα περισσότερα κέρδη θα τα έχουν κραυγαλέες εφαρμογές / παιχνίδια απο σοβαρές εταιρείες γιατί εκει υπάρχει το σωστό marketing και η "φήμη".
Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό.. Ότι θα πρέπει να ξέρει να σχεδιάζει γραφικά κτλ. .Απλά αν κάποιος θέλει να κάνει μια καλή δουλειά και να έχει όλο το πακέτο θα πρέπει η εφαρμογή να κοιτάει και εκεί.. στο σχεδιασμό, γραφικά προώθηση κτλ..
Τουλάχιστον αφού υστερεί κάποιος σε αυτά ας κοιτάξει να καλύψει κάποιες τρύπες σε εφαρμογές που υπάρχουν και να μην πάει να ανταγωνιστεί μια ολόιδια εφαρμογή που ήδη υπάρχει από κάποιον άλλον - μια μεγάλη εταιρία.
Και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να την υποστηρίζει (να μην τάζει updates με νέες λειτουργίες - που το γράφει ακόμα και στην περιγραφή στο appstore και τελικά την παρατάει) ή βγάζει μια βλακεία μόνο για να την πατήσει κάποιος.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 20:19
Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό.. Ότι θα πρέπει να ξέρει να σχεδιάζει γραφικά κτλ. .Απλά αν κάποιος θέλει να κάνει μια καλή δουλειά και να έχει όλο το πακέτο θα πρέπει η εφαρμογή να κοιτάει και εκεί.. στο σχεδιασμό, γραφικά προώθηση κτλ..
Τουλάχιστον αφού υστερεί κάποιος σε αυτά ας κοιτάξει να καλύψει κάποιες τρύπες σε εφαρμογές που υπάρχουν και να μην πάει να ανταγωνιστεί μια ολόιδια εφαρμογή που ήδη υπάρχει από κάποιον άλλον - μια μεγάλη εταιρία.
Και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να την υποστηρίζει (να μην τάζει updates με νέες λειτουργίες - που το γράφει ακόμα και στην περιγραφή στο appstore και τελικά την παρατάει) ή βγάζει μια βλακεία μόνο για να την πατήσει κάποιος.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Σίγουρα όταν ετοιμάζεις μια εφαρμογή πρέπει να 'ναι καλοσχεδιασμένη και εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά! Απλά μη ξεχνάς οτι επειδή πολλοι προγραμματιστές δε βρίσκουμε δουλειά πλεόν, ασχολείται ο καθένας μόνος του...φτιάχνει κάτι είτε για ένα έξτρα χαρτζιλικι αν είναι καλή η εφαρμογή, είτε απλά για να εμπλουτίσει το portfolio του. Και ακριβώς επειδή είναι ατομική δουλειά, όταν αυξηθούν οι υποχρεώσεις γύρω σου ξεχνάς και τα updates και όλα τ' αλλα (πολύ κακώς)!
Δημοσίευση 12/12/2012 - 17:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες