λοιπον ,θα σου δωσω εγω μια ιδεα για app. θα φτιαξεις μια εφρμογη που να λεει ποιοι developers εχουν φτιαξει ποες εφαρμογες και αν αποσυρθηκαν,αυτες αν τις μετονομασαν,ποια εφαρμογη ειναι ιδια με ποια απλα αλλαζει το ονομα,και θα αφηνεις τον κοσμο να σχολιαζει για το ποιες συντηρουνται αξιζουν κτλ,και ποιες και ποιους developers να αποφευγουν
το 3, αναφερεται σε εφαρμογη που πληρωθηκε 10+ ευρω
δηλ αν την πηραν το λιγοτερο 1000 ατομα 1000 x 10 = 10.000 απο μια εφαρμογη
και παρουσιαζεις ως δωρεα το οτι αναβαθμιζεται συνεχεια και κανεις δεν ξαναπληρωνει τπτ
καλη φαση,τυχεροι οι αγοραστες
Καταρχάς από τα 10000 που υποθέτεις οτι πήρε, αφαίρεσε την προμήθεια της Apple και μετά την εφορία και το ΤΕΒΕ και ξαναβγάλε τα ποσά.
Εν συνεχεία, να σου πω εγώ μια εφαρμογή που κοστίζει 1600 Ευρώ και όμως πληρώνεις για κάθε νέα έκδοση της, π.χ. το Photoshop...
To ίδιο θα λεγες φαντάζομαι και με όσους έχουν iphone2g. Αυτό που είπα είναι πως δεν ενημέρωσες από πριν για τη διακοπή υποστήριξης του ios3. Όταν δίνεις ένα τέτοιο ποσό για εφαρμογή έχω το δικαίωμα νομίζω να γνωρίζω αν σε 1 βδομάδα κοπεί η υποστήριξη ή όχι.
Συγνώμη δηλαδή, αλλά αυτό τώρα είναι σοβαρό επιχείρημα να σου απαντήσω?
Δηλαδή φταίω εγώ που δεν έβγαλε η Apple υποστήριξη για το ioS 4 σε 2g και όχι η Apple?
Επίσης πόσες εφαρμογές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο AppStore λειτουργούν με iOS 3?
Αφαιρέθηκε από in app purchase... προστέθηκε στη βασική λειτουργία της εφαρμογής η οποία από 7.99 πήγε 10... Κατανοητό.... ![:huh:](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/huh.png)
Ε όχι! Δηλαδή φτάσαμε να επιβραβέβουμε το αυτονόητο...
Αυτονόητο δεν είναι τίποτα. Οι αναβαθμίσεις δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι αυτονόητες, όταν σχεδόν για όλα τα προγράμματα πληρώνεις για τις αναβαθμίσεις?
Επειδή έτσι έκρινε η Apple? Εγώ προσωπικά διαφωνώ στο μοντέλο αυτό, αλλά αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο.
Οσο για την τιμή της εφαρμογής να το ξαναπώ, γιατί βλέπω δεν το καταλαβαίνετε.
Εγώ τόσο εκτιμώ την δουλειά μου, τόσο την κοστολογώ και τόσο την προσφέρω. Μπορώ επίσης να αλλάζω την τιμή της ανά διαστήματα όπως κρίνω.
Σας υποχρέωσα να αγοράσετε την εφαρμογή?
Σας ξεγέλασα με πράγματα που θα έκανε και δεν κάνει?
Εχει η εφαρμογή δυσλειτουργείες και δεν κάνει αυτά που αναφέρω οτι κάνει?
Δεν παρέχει ενημερώσεις?
Με ενοχλεί αφάντασα που ορισμένοι τσουβαλιάζουν αμέσως ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες developers, ενώ οι ξένοι είναι όλοι ΦΟΒΕΡΟΙ και ΆΨΟΓΟΙ.
Δεν λέω πως δεν υπάρχουν κακοί Έλληνες προγραμματιστές και αρπαχτές, αλλά δεν γίνεται συνέχει να τσουβαλιάζονται όλοι.
Δηλαδή to iamRich τα blacklist και άλλα χιλιάδες προγράμματα που ήταν απάτη, τα κάναν Έλληνες προγραμματιστές?
Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί. Στο χέρι των καταναλωτών είναι να απομονόσουν όσου θεωρούν ότι δεν είναι καλοί και να μην τους προτιμούν.
Θεωρείται οτι η Χ εφαρμογή είναι κακή ή ο προγραμματιστής δεν έκανε αυτά που έπρεπε βγείτε και πείτε για τον συγκεκριμένο και μην τσουβαλιάζετε.
Πάρα πολοί είστε πρώτοι στην κριτική, αλλά και λίγο αυτοκριτική δεν βλάπτει, ιδίως όταν πολλοί Έλληνες χρήστες έχουν τα κινητά JB για να βάζουν σπασμένες εφαρμογές...
Τελευταία επεξεργασία από: Lefteris23, 06/05/2012 - 00:27