Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Νέο παιχνίδι "Video Games Trivia" από την Psarokokkalo Mikroefarmoges

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
11 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 06/05/2012 - 12:33

Καλημέρα παιδιά, μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα appstores του εξωτερικού (πλην Ελλάδος κ Κύπρου) το νέο μας παιχνίδι γνώσεων "Video Games Trivia".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/psarokokkalo κ προλάβετε τους δωρεάν κωδικούς που δώσαμε κ θα δώσουμε μέχρι το τέλος της ημέρας!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ APPSTORE:
The "Video Games Trivia" is a quiz game that focuses on the videogames' industry. It features a variety of questions to answer such as:

When was the first videogames console released?
How many 16bit consoles have been released?
Do you know how many levels Pac-Man has?
Which game was the first Real-Time-Strategy game?

You are called within a certain time to give the correct answer to hundreds of similar questions. Each correct answer gives you points. If you answer quickly you multiply your points. So do the absolute high-score and oppose your friends via the game center.

The handling is very simple, just use your finger to touch the screen in order to choose the answer you consider correct. Note also that the questions will be upgraded and enhanced with each application update without any extra charge.

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

Πρόκειται για ένα quiz ερωτήσεων που είναι συνδεδεμένο με το Game Center κ έχει ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.

APPSTORE LINK:
http://itunes.apple....17361?mt=8&uo=4

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/05/2012 - 05:24

Και πως θα το κατεβάσουμε φίλε μου εμείς που είμαστε στην Ελλάδα?

Και γιατί το διαφημίζεις σε εμάς εφόσον δεν μπορούμε να το κατεβάσουμε?

Πλέον ακόμα και οι Free λογαριασμοί στο ελληνικό AppStore είναι.

Καλώς ή κακώς βρίσκεσαι σε ένα φόρουμ Ελλήνων χρηστών iOS που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στο ελληνικό AppStore.

Ούτε καν καταλαβαίνω το για ποιόν λόγο έκατσες να μας το παρουσιάσεις αφού δεν μπορούμε να το κατεβάσουμε...

Λιγότερος θα ήταν ο κόπος να τσεκάρεις και τα κουτάκια που έλεγαν Ελλάδα και Κύπρος όταν επέλεγες το σε ποιές χώρες θα το κυκλοφορήσεις...

#3   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2012 - 06:17

Φίλε σε αυτό το forum είναι πάρα πολλοί που έχουν λογ/μούς ξένων appstore. Δεν είναι ο κόπος να τσεκάρεις δύο κουτάκια αλλά έχει να κάνει με πάρα πολλούς λόγους που δεν την διαθέτω στο ελληνικό appstore. Εφόσον δεν τους γνωρίζεις μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Φιλικά.

#4   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2012 - 06:44

Οι περισσότεροι που δεν έχουν λογαριασμό στο ελληνικό AppStore έχουν στο αμερικάνικο και αυτό για δύο λόγους.

Α) Γιατί παλιότερα δεν μπορούσες να κάνεις free λογαριασμό στο λληνιό.

Β) Γιατί παλιότερα δεν μπορούσες να κάνεις redeem σε promo από το ελληνικό store.

Οι λόγοι αυτοί πλέον δεν υφίστανται εδώ και κοντά ένα χρόνο.

Οπότε όσοι άνοιξαν λογαριασμό τον τελευταίο ένα χρόνο άνοιξαν στο ελληνικό.

Και όσοι είχαν στο αμερικάνικο αν ήθελαν άλλαξαν και γύρισαν στο ελληνικό.

Και πίστεψέ με, η συντριπτική πλειοψηφία είναι στο ελληνικό πλέον.

Και όσο για τους λόγους που δεν την διαθέτεις στο ελληνικό AppStore έχω βαρεθεί να ακούω ότι υπάρχουν λόγοι αλλά δεν του γράφεις πουθενά.

Ακόμα και στο ειδικό θέμα που γίνεται η συζήτηση για τους Έλληνες devs δεν τους έγραψες!

Γράψτους να τους δω!

Μέχρι να τους δω, λυπάμαι αλλά δεν καταλαβαίνω το τι κακό έχει το να τσεκάρεις δύο κουτάκια...

#5   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 12/05/2012 - 22:16

Οι περισσότεροι που δεν έχουν λογαριασμό στο ελληνικό AppStore έχουν στο αμερικάνικο και αυτό για δύο λόγους.

Α) Γιατί παλιότερα δεν μπορούσες να κάνεις free λογαριασμό στο λληνιό.

Β) Γιατί παλιότερα δεν μπορούσες να κάνεις redeem σε promo από το ελληνικό store.

Οι λόγοι αυτοί πλέον δεν υφίστανται εδώ και κοντά ένα χρόνο.

Οπότε όσοι άνοιξαν λογαριασμό τον τελευταίο ένα χρόνο άνοιξαν στο ελληνικό.

Και όσοι είχαν στο αμερικάνικο αν ήθελαν άλλαξαν και γύρισαν στο ελληνικό.

Και πίστεψέ με, η συντριπτική πλειοψηφία είναι στο ελληνικό πλέον.

Και όσο για τους λόγους που δεν την διαθέτεις στο ελληνικό AppStore έχω βαρεθεί να ακούω ότι υπάρχουν λόγοι αλλά δεν του γράφεις πουθενά.

Ακόμα και στο ειδικό θέμα που γίνεται η συζήτηση για τους Έλληνες devs δεν τους έγραψες!

Γράψτους να τους δω!

Μέχρι να τους δω, λυπάμαι αλλά δεν καταλαβαίνω το τι κακό έχει το να τσεκάρεις δύο κουτάκια...

Συμφωνω απολυτα.. Πλεον για μενα το psarokokkalo και ο developer εχει μπει σε black list και δεν θα προτρεπω κανεναν να αγοραζει τις εφαρμογες τους . (δεν εχει σημασια θα μου πεις για μενα, απλα το αναφερω)

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 12/05/2012 - 22:17

#6   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 08:54

Δικαίωμά σας παιδια να μην σας αρέσει κάτι κ να το βαζετε κ σε "black list" όπως λέτε. Δικαίωμα σας είναι. Όμως το ότι κάποιες εφαρμογές δεν τις κυκλοφορούμε στην ελληνική αγορά -ενώ θέλουμε όσο τιποτα- δεν έχει να κάνει με τα δυο κουτακια που κρεπει να τσεκαρουμε ή με το να βάλουμε ελληνικά. Είναι άλλοι οι λόγοι που δημοσίως δεν μπορω να αναφερω. Όπως κ να έχει ευχαριστω για τα σχολια σας!

#7   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 14:01

Ειλικρινά σου μιλάω, δεν μπορώ όσο και να προσπαθώ να καταλάβω ποιοί είναι αυτοί οι λόγοι που δεν σε αφήνουν να το κυκλοφορήσεις στην Ελλάδα!

Και συγγνώμη κιόλας, αλλά όσο δεν τους αναφέρεις για να καταλάβουμε, τότε για εμένα απλά δεν τικάρεις δύο κουτάκια.

Έχουν ειπωθεί άλλα και άλλα σε αυτά θα κολλήσουμε?

#8   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/05/2012 - 14:55

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής:
1) Ποιός ο λόγος που διαφημίζεται μια εντελώς ξένη εφαρμογή, που ούτε καν πουλιέται στο ελληνικό appstore σε αυτό το thread;
2) Γιατί πρέπει σε κάθε topic greek developer να διαβάζω τα σχόλια του Αlex0077 αν έχει προηγούμενα με τον x developer, αν υπάρχει κάποια ανταγωνιστική εφαρμογή πιο φτηνά κτλ.
3) Γιατί οι moderators δεν βάζουν κάποιους απλούς κανόνες ώστε να ανεβεί λίγο το επίπεδο της κατηγορίας

#9   zacharisharris

zacharisharris

iPH Member

• 213 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 15:46

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής:
1) Ποιός ο λόγος που διαφημίζεται μια εντελώς ξένη εφαρμογή, που ούτε καν πουλιέται στο ελληνικό appstore σε αυτό το thread;
2) Γιατί πρέπει σε κάθε topic greek developer να διαβάζω τα σχόλια του Αlex0077 αν έχει προηγούμενα με τον x developer, αν υπάρχει κάποια ανταγωνιστική εφαρμογή πιο φτηνά κτλ.
3) Γιατί οι moderators δεν βάζουν κάποιους απλούς κανόνες ώστε να ανεβεί λίγο το επίπεδο της κατηγορίας

Στο 3 εγώ λεω να απαγορεύσουν την πρόσβαση στο topic "Greek Developers" για τον Alex0077 γιατί όπως ανέφερες και εσύ μας έχει πρήξει με τα "καυστικά" σχολιά του. Ακόμη και εγώ που είμαι μόνο 17 χρονών, είμαι πιο ώριμος..

#10   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 15:49

Στο 3 εγώ λεω να απαγορεύσουν την πρόσβαση στο topic "Greek Developers" για τον Alex0077 γιατί όπως ανέφερες και εσύ μας έχει πρήξει με τα "καυστικά" σχολιά του. Ακόμη και εγώ που είμαι μόνο 17 χρονών, είμαι πιο ώριμος..

Πολύ δημοκρατική πρόταση...

#11   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 17:10

Ε όχι κ να απαγορευθει η προσβαση σε κάποιο μέλος. Για εσας που επιμένετε να ρωτάτε γιατι το διαφημίζουμε εδω είναι γιατι πολυ απλά υπάρχουν μέλη που έχουν κ ξένο λογ/μο appstore.

#12   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 19:00

Ε όχι κ να απαγορευθει η προσβαση σε κάποιο μέλος. Για εσας που επιμένετε να ρωτάτε γιατι το διαφημίζουμε εδω είναι γιατι πολυ απλά υπάρχουν μέλη που έχουν κ ξένο λογ/μο appstore.

Ακόμα και έτσι να είναι, το 99% αυτών που έχουν λογαριασμό σε ξένο AppStore τον έχουν στο αμερικάνικο και χωρίς πιστωτική κάρτα, γιατί απλά δεν γινόταν παλότερα να έχεις free account στο ελληνικό.

Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι εσύ το χρεώνεις!

Οπότε αυτόματα δεν γίνεται να απευθύνεσαι ούτε σε αυτούς!!!

Και μη μου πεις, ότι πολλοί έχουν λογαριασμό σε ξένο store με κάρτα!

Γιατί δεν γίνεται!

Μόνο αν είσαι στο εξωτερικό και έχεις κάρτα από εκεί, γιατί ελληνική κάρτα σε store άλλης χώρας δεν παίρνει!!!

Πόσοι να είναι αυτοί που είναι Έλληνες του εξωτερικού με λογαριασμό με κάρτα εδώ μέσα? 1? 2? 3? 5? 10?

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες