Ρυθμίσεις/γενικά/χρήση/ποσοστό. Ή από SBsettings. Συμφωνώ με αρκετά από αυτά που λένε οι φίλοι παραπάνω, αλλά αυτό που δεν στέκει είναι όταν φορτίσει πλήρως η μπαταρία θα πρέπει να το βγάζουμε από την πρίζα. Λάθος. Κανένα ρόλο δεν παίζει, μιας και η συσκευή διαθέτει κύκλωμα διακοπής φόρτισης όταν φτάσει στο μέγιστο. Κανένα πρόβλημα για την μπαταρία. Εγώ γενικά με την μπαταρία μου δεν είμαι και τόσο ευγενικός φίλε μου. Το βάζω κι εγώ στο pc και δεν πολυσκάω αν είναι άδεια ή γεμάτη. Γενικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, και παιδιά που παραπονιούνται ότι τελειώνει γρήγορα και δεν ξέρω τι, ή κάνουν αρκετή χρήση και δεν το συνειδητοποιούν, ή τρέχει κάτι συνέχεια από πίσω και δεν το ξέρουν.καλησπερα εγω θα ηθελα να ρωτισω πως βλεπω ποσο τα 100% ειναι η μπαταρια μου γιατι δεν μου το δειψνει καπου? και ακομα επειδη λετε οτι δεν κανει να το φορτιζουμε συνεχεια και ειδικα οταν ειναι σχεδον γεματο , εγω που το συνδεω συνεχεια στο pc και ειναι σχεδον γεματο ειναι κακο ? γιατι το συνδεο συχνα και κανει φορτιση μεσω pc ενω εχει ηδη μπαταρια γεματη...? αυτα... ευχαριστω εκ των προτερον!
Τελευταία επεξεργασία από: Mensana, 15/07/2011 - 14:47