ο 3ος διακοπτης ειναι το find. Μαλλον εννοεις καποιο αλλο
Όντως.. Το διακόπτη της πυξίδας ήθελα να πω.
Μαζί και το Find.
Δημοσίευση 03/12/2014 - 01:13
που ακριβώς είναι οι διακόπτες αυτοί;1ο, 3ο διακόπτη και το Find.
H συγκεκριμένη επιλογή απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης.
Δε θα δείς διαφορά στη μπαταρία.
Δημοσίευση 07/12/2014 - 12:40
Δημοσίευση 31/03/2015 - 22:13
Ρε παιδιά αυτό που παρατηρώ είναι ότι πρέπει να μην μένει το κινητό/ipad στην πρίζα όταν φτάνει στο 100% ή και να βγαίνει από νωρίτερα όπως λέτε πολλοί.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως διαχειρίζεστε εσείς τη φόρτιση του κινητού σας καθώς οι περισσότεροι που ξέρω το βράδυ που πέφτουν για ύπνο το έχουν στην πρίζα έτσι ώστε ξυπνώντας το πρωί για δουλειά να το βρίσκουν στο 100%. Προφανώς αυτό με βάση τα λεγόμενά σας είναι λάθος. Τι κάνετε εσείς για να το αντιμετωπίσετε αυτό;
Εγώ γύρισα 10 η ώρα σπίτι με 20% μπαταρία ας πούμε και ακόμα το χρησιμοποιώ το κινητό δεν μπορώ να το βάλω για φόρτισμα. Τι να κάνω λοιπόν;
Και μία δεύτερη ερώτηση. Καθαρά εμπειρικά. Πόσο πιστεύετε ότι αυξάνει το jb την κατανάλωση μπαταρίας;;; Ξέρω ότι η προφανής απάντηση είναι ότι εξαρτάται από το τι θέματα θα βάλεις, τι tweaks τι θα πειράξεις κλπ κλπ. Προφανώς και το δέχομαι, αλλά θα ήθελα να μου δώσετε μία τυπική εικόνα με βάση τα jailbreak που έχετε δει εσείς ο καθένας για τον εαυτό του. Γιατί εγώ όταν είχα κάνει στο παλιό μου 4S είχα πάθει πλάκα. Τραγική διαφορά. Ένα θέμα και τα βασικά tweaks, αυτά δηλαδή που προτείνονται στις λίστες των must tweaks. Εσείς τι λέτε;;;
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 31/03/2015 - 22:21
Ρε παιδιά αυτό που παρατηρώ είναι ότι πρέπει να μην μένει το κινητό/ipad στην πρίζα όταν φτάνει στο 100% ή και να βγαίνει από νωρίτερα όπως λέτε πολλοί.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως διαχειρίζεστε εσείς τη φόρτιση του κινητού σας καθώς οι περισσότεροι που ξέρω το βράδυ που πέφτουν για ύπνο το έχουν στην πρίζα έτσι ώστε ξυπνώντας το πρωί για δουλειά να το βρίσκουν στο 100%. Προφανώς αυτό με βάση τα λεγόμενά σας είναι λάθος. Τι κάνετε εσείς για να το αντιμετωπίσετε αυτό;
Εγώ γύρισα 10 η ώρα σπίτι με 20% μπαταρία ας πούμε και ακόμα το χρησιμοποιώ το κινητό δεν μπορώ να το βάλω για φόρτισμα. Τι να κάνω λοιπόν;
Και μία δεύτερη ερώτηση. Καθαρά εμπειρικά. Πόσο πιστεύετε ότι αυξάνει το jb την κατανάλωση μπαταρίας;;; Ξέρω ότι η προφανής απάντηση είναι ότι εξαρτάται από το τι θέματα θα βάλεις, τι tweaks τι θα πειράξεις κλπ κλπ. Προφανώς και το δέχομαι, αλλά θα ήθελα να μου δώσετε μία τυπική εικόνα με βάση τα jailbreak που έχετε δει εσείς ο καθένας για τον εαυτό του. Γιατί εγώ όταν είχα κάνει στο παλιό μου 4S είχα πάθει πλάκα. Τραγική διαφορά. Ένα θέμα και τα βασικά tweaks, αυτά δηλαδή που προτείνονται στις λίστες των must tweaks. Εσείς τι λέτε;;;
Ευχαριστώ!
Για ποιό ακριβώς λόγο δε το βάζεις τώρα να το φορτίσεις?
Το να αφήνεις μόνιμα το τηλ στη φόρτιση έχοντας συμπληρώσει το 100%, αποσταθεροποιεί τη μπαταρία μιας και μένει μόνιμα στο πικ της.
Δε μιλαμε να το κάνεις 1-2, αλλά το συνέχεια καλό δε κάνει. Για τα Tweaks απάντησες μόνος σου.
Ο καθένας έχεις διαφορετικά πράγματα στη συσκευή του. Cracked να μη περνάς και πρόβλημα δε θα έχεις.
Δημοσίευση 31/03/2015 - 22:25
Δεν το βάζω τώρα γιατί είμαι ακόμα σε φάση που το χρησιμοποιώ και το χρειάζομαι. Είναι καλύτερο δηλαδή να το βάλω τώρα να φτάσει στο 50% μέχρι να κοιμηθώ μετά από μία ώρα, να ξυπνήσω το πρωί και να έχει 35%, να πάω δουλειά και να μη με βγάλει ή να το βάλω εκεί μετά να φορτίζει για όσο έχω πρίζα δίπλα μου;
Είναι ένα μπέρδεμα γενικώς. Πίστευα ότι η νυχτερινή φόρτιση είναι ότι πιο βολικό για μια νορμάλ ημέρα από θέμα μπαταρίας.
Επίσης για το άλλο που λες το ρωτάω γιατί εγώ δεν είχα cracked τότε και η μπαταρία μου παρόλα αυτά ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν ο λόγος που από τότε έχω τσακωθεί με το jb. Και θέλω τόσο πολύ να κάνω τώρα στο plus μου και φοβάμαι... Για αυτό ρωτάω.
Δημοσίευση 31/03/2015 - 23:14
Αν περνάς μόνο αυτά που χρειάζεσαι, πρόβλημα δε θα έχεις ποτέ.
Υπάρχουν φυσικά Tweaks που θα πρέπει να προσέξεις τις ρυθμίσεις τους για τυχόν κατανάλωση.
Όσο για τη μπαταρία, με το να το αναλύεις τόσο, κακό σε 'σενα κάνεις. Το να το φορτίζεις ενώ το χρησιμοποιείς δε θα πάθει κάτι το τηλ.
Δημοσίευση 31/03/2015 - 23:28
Δημοσίευση 31/03/2015 - 23:37
Να διορίζω δηλαδή και ας μην ειμαι χαμηλά; Δηλαδή μια φόρτιση που θα το πάει απο το 50% στο 70% ειναι οκ;
Δημοσίευση 02/04/2015 - 12:25
εγώ έχω το πρόβλημα ότι κάποιες φορές θέλει περίπου δύο ώρες να φορτίσει και πολλές φορές φορτίζει μέσα σε μισή ώρα και η μπαταρία δεν κράται ούτε μισή μέρα....
Δημοσίευση 03/08/2015 - 07:34
Δημοσίευση 03/08/2015 - 11:16
Καλημερα παιδια απο Αλεξανδρουπολη ! Επειδη σκαλωσα τωρα και δεν μπορω να το βρω με τιποτα , μπορειτε να μου πειτε πια ειναι η διαδρομη για να παω στις υπηρεσιες συστηματος ?
Ευχαριστω προκαταβολικα και sorry για την χαζη ερωτηση !
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες