Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone firmware v2.2 released!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
151 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2008 - 18:49

Φίλοι σας το είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι το μενού για τα Ελληνικά θα μπει στο τηλέφωνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα.αυτή την ενημέρωση 'εχουν από vodafone και μάλιστα όπως ξαναείπα θα βγει patch μόνο για Ελλάδα αλλά ορισμένοι δεν το πιστέψατε και ούτε θα το πιστέψετε (ορισμένοι) γιατί σήμερα μου το ξαναείπαν από κατάστημα της vodafone.

Θα είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους.

Μάλιστα μου είπαν από vodafone ότι υπάρχει στο internet  το Ελληνικο πληκτρολόγιο και το μενού jailbreak δηλ. και ότι το δοκίμασαν και αυτοί αλλά επειδή μειώνει τον χρόνο ανταπόκρισης του τηλεφώνου δεν το προτείνουν.

Φιλικά: ΔΕΝ υπάρχει τέτοια πληροφόρηση. Οποιαδήποτε ενημέρωση για την υποστήριξη των ελληνικών έρχεται από την Apple και μόνο. Βασικά οι υπάλληλοι της Vodafone που σε ενημέρωσαν έχουν ένα ελάχιστο κλάσμα της πληροφόρησης της Mod-Team μας, είναι σχεδόν απίθανο να ξέρουν κάτι που εμείς αγνοούμε :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2008 - 18:49

Εγώ πάλι έκανα upgrade και σε  iPhone 3g και πριν λίγο και στο iTunes (στο MAC μου έκανε fw update κανονικά με την προηγούμενη δεν μου ζήτησε απαραίτητα update sto iTunes)  με το σκεπτικό πως ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει... (και λίγο εκ του ασφαλούς αφού έχω iPhone 3G ξεκλείδωτο από Voda Hellas)

Δοκίμασες να κάνεις quickpwn?

#48   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2008 - 18:51

Αυτό και εάν είναι ευχάριστο! Θα έρθει ο Άι Βασίλης!

Πότε περίπου θα μπορούμε να κάνουμε jailbreak την v2.2?

Greeklish to Greek

Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ δεν είναι το jailbreak, γιατί έχουμε activated τηλέφωνα. Μας ενδιαφέρει περισσότερο το Quickpwn!

#49   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2008 - 18:54

Εγώ πάλι έκανα upgrade και σε  iPhone 3g και πριν λίγο και στο iTunes (στο MAC μου έκανε fw update κανονικά με την προηγούμενη δεν μου ζήτησε απαραίτητα update sto iTunes)  με το σκεπτικό πως ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει... (και λίγο εκ του ασφαλούς αφού έχω iPhone 3G ξεκλείδωτο από Voda Hellas)

Δοκίμασες να κάνεις quickpwn?

Γιατί ρωτάς? Έχει βγει  pwn για την 2.2 ?

#50   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 21/11/2008 - 19:03

Μια ερώτηση ίσως χαζή ρε παιδιά. Μπορώ να κατεβάσω το καινούργιο itunes ΧΩΡΙΣ να κάνω μετά την αναβάθμιση σε 2.2 στο iphone ή θα μου βγάζει συνέχεια messages μόλις συνδέω το τηλέφωνο ? Έχει κάτι καινούργιο το νεο itunes ή δε χρειάζεται να κάνω upgrade απο το τελευταίο προηγούμενο ?

#51   kyr

kyr

iPH Graphics Team

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2008 - 19:04

Bravo στο iPhoneHellas team για την παγκόσμια πρωτιά στην ενημέρωση! Πάντα τέτοια!

#52   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 21/11/2008 - 19:19

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ρωτάτε πότε θα βγει το jailbreak για 2.2! Eκτός του ότι σπαμάρετε και δυσχεραίνετε την ανάγνωση του θέματος, δεν γνωρίζουμε και πότε θα γίνει αυτό. ΜΟΛΙΣ βγει θα ενημερωθείτε από την πρώτη σελίδα του iPhoneHellas με όλους τους οδηγούς και τα σχετικά. Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικό με το παραπάνω θα διαγράφεται

#53   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2008 - 19:23

ερώτηση!το google street view πως δουλεύει ρε παιδια??εν το καταλαβαίνω?όποιος ξέρει ας πει!

και ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδια του iphonehellas & myphone!!!

το street view δεν δουλεύει για Ελλάδα

Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ δεν είναι το jailbreak, γιατί έχουμε activated τηλέφωνα. Μας ενδιαφέρει περισσότερο το Quickpwn!

μαλλον εννοείς μας ενδιαφέρει το jailbreak

Μια ερώτηση ίσως χαζή ρε παιδιά. Μπορώ να κατεβάσω το καινούργιο itunes ΧΩΡΙΣ να κάνω μετά την αναβάθμιση σε 2.2 στο iphone ή θα μου βγάζει συνέχεια messages μόλις συνδέω το τηλέφωνο ? Έχει κάτι καινούργιο το νεο itunes ή δε χρειάζεται να κάνω upgrade απο το τελευταίο προηγούμενο ?

Θα μπορείς. Θα σου πετάξει μήνυμα για την 2.2 αλλά μπορείς να επιλέξεις να μην σε ξαναειδοποιήσει. Πάντως δεν χρειάζεται όχι. Δεν έχει κάτι καινούργιο

#54   Braker

Braker

Advanced Member

• 441 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/11/2008 - 19:58

Παιδιά μπράβο για την ακρίβεια με την ημερομηνία του update.

Αναβάθμισα και εγώ το τηλέφωνο (un-jailbroken) στην 2.2 και αυτό που παρατήρησα είναι ότι πάει αρκετά ποιο γρήγορα (πέραν όσων άλλων αναφέρονται στο site για τα νέα features της 2.2)

#55   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 21/11/2008 - 21:49

re sepsis αμα παω στο μανχαταν φεριπιν πως λειτουργει το street view Ειναι αυτο το τραφικ ??

#56   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2008 - 22:18

Δεν την έχω την 2.2 για να σου πω αλλά πειραματίσου. Φαντάζομαι θα έχει σημαδάκια όπου είναι διαθέσιμο

#57   Spirou

Spirou

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/11/2008 - 22:18

Μπραβο παιδια Φοβερη δουλεια το site!!!! Τωρα ποτε παμε για την 2.3 ελπιζω με ελληνικα?? ??? ;D ??? ;D ??? :D

#58   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2008 - 22:40

tyrogalos δες εδώ http://forums.macrum...ad.php?t=603966

#59   menelaos

menelaos

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/11/2008 - 00:47

Να ρωτησω κατι και εγω που εχω 2.1 αλλα σε τηλεφωνο 1G..? Μπορω να βαλω την 2.2 κανονικα χωρις προβλημα..? Ουτε quickpwn ουτε τπτ ετσι..? Θα δουλευει κανονικα το τηλεφωνακι...?

#60   Patatui

Patatui

Advanced Member

• 268 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/11/2008 - 00:52

Να ρωτησω κατι και εγω που εχω 2.1 αλλα σε τηλεφωνο 1G..? Μπορω να βαλω την 2.2 κανονικα χωρις προβλημα..? Ουτε quickpwn ουτε τπτ ετσι..? Θα δουλευει κανονικα το τηλεφωνακι...?

Μια χαρά θα είναι το τηλεφωνακι σου :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4