Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone firmware v2.2 released!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
151 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/11/2008 - 17:14

Η περιφρονηση το μεγαλυτερο πλεονεκτημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Gibs

Gibs

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/11/2008 - 18:44

Πάντως το σκέφτομαι να το κάνω το update και ας χάσω το JB,τις εφαρμογές που θέλω τις έχω και free.Γενικά έχω παρατηρήσει ότι μετά το JB,γενικά το κινητό αργεί σε κάποια θέματα,τώρα βέβαια μπορεί να είναι και η ιδέα μου....

#93   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2008 - 19:34

Πάντως το σκέφτομαι να το κάνω το update και ας χάσω το JB,τις εφαρμογές που θέλω τις έχω και free.Γενικά έχω παρατηρήσει ότι μετά το JB,γενικά το κινητό αργεί σε κάποια θέματα,τώρα βέβαια μπορεί να είναι και η ιδέα μου....

Μάλλον είναι η ιδέα σου. Το Jailbreak δεν σχετίζεται με ταχύτητα απόκρισης.

#94   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2008 - 20:23

Μάλον δεν είναι ιδέα σου :D  και ποιο αργό γίνεται -αν και δεν είναι και τοσο μεγάλη η διαφορά στην ταχύτητα - και ποιο γρήγορα πέφτει η μπαταρία του αφού το φορτώνουμε με ένα σωρό χρήσιμα μεν προγραμματάκια :) και εγώ σκέφτομε να κάνω το update. Το μόνο που με κρατάει είναι τα ελληνικά που είναι απαραίτητα για μένα. Εαν θες να κάνεις αναζήτηση κάτι στα ελληνικά στο google. Παρ'ολα αυτά όμως το κινητό εξακολουθεί να είναι γρηγορότερο απο κάθε αλλο κινητό :)

#95   thanar

thanar

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2008 - 21:12

Λοιπόν... Μετά από 12 περίπου ώρες με το FW v2.2, έχω να σημειώσω τα παρακάτω:

1. Ταχύτητα: Το iPhone με το fw αυτό είναι 30 με 40% πιο γρήγορο, όσον αφορά σε άνοιγμα εφαρμογών. 20-30% πιο γρήγορο όσον αφορά γενικότερη απόκριση. Το Safari είναι τουλάχιστον 30% πιο γρήγορο, όσον αφορά το rendering των μεγάλων tables.

2. Safari: Προς το παρόν δεν έχει crashάρει ούτε μια φορά, ενώ με το 2.1 crashαρε τουλάχιστον μία φορά τη μέρα σε site όπως το wikipedia.

3. SW features: Η απενεργοποίηση του autocorrection για μας χωρίς jailbreak ή pawn ήταν μάνα εξ ουρανού! Επιτέλους! Η μετάβαση στην πρώτη σελίδα του Home πατώντας το home button είναι επίσης χρήσιμο χαρακτηριστικό. Τα νέα εικονίδια στο google maps για υπολογισμό της απόστασης και του χρόνου διαδρομής με ΜΜΜ και περπατώντας είναι μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσθήκη, αν και δε νομίζω να υπάρχουν σε καμιά ελληνική πόλη οι διαδρομές των ΜΜΜ. Το street view φυσικά άχρηστο για μας στην Ελλάδα.

4. BLUETOOTH: Το σημαντικότερο για μένα. Με το 2.0 και το 2.1 είχα πρόβλημα στην εξερχόμενη ποιότητα του ήχου, όταν ο συνομιλητής ήταν σε θορυβώδες περιβάλλον. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ. Επιπλέον, η ποιότητα είναι ανώτερη πλέον απ' ότι όταν χρησιμοποιούσα το headset μου με το K750i. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι με ρώτησαν σήμερα αν αγόρασα καινούριο bluetooth headset!

Θα ήθελα επίσης να σημειώσω πως μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ από τα προβλήματα που κυκλοφορεί πως έχει το v2.2 iPhone firmware.

Τέλος να σημειώσω, πως το να γίνεται πιο αργό το iPhone μετά το jailbreak, δεν ακούγεται παράλογο, καθώς ενεργοποιώντας ΜΙΑ μόνο δυνατότητα, αυτή του να αφήνεις εφαρμογές στο background, ποτέ δεν ξέρεις μια κακογραμμένη εφαρμογή τι σκουπίδια processes μπορεί να αφήσει πίσω της. Το ίδιο ισχύει και για το ssh, το οποίο δεν είναι μεν κακογραμμένη εφαρμογή, είναι όμως η φύση του να ρουφάει λίγο cpu για τη λειτουργία της.

Αυτά από μένα προς το παρόν. Συγχαρητήρια για την πληροφορία. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το "βύσμα" για να κατέβει το καλοκαίρι ο Steve για κανένα μπανάκι σε κανένα Ελληνικό νησί...  ;)

#96   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 22/11/2008 - 21:40

Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το "βύσμα" για να κατέβει το καλοκαίρι ο Steve για κανένα μπανάκι σε κανένα Ελληνικό νησί...  Wink

αν δεν εχει βαλει full ελληνικα μεχρι το καλοκαιρι  ας κατεβει και τα λεμε χεχεεχε 8)

#97   tyler

tyler

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2008 - 23:30

Να κάνω μια ερώτηση: Μόλις έκανα update στην 2.2 και παρατηρώ ότι κάποιες εφαρμογές που εγκατέστησα δεν εμφανίζονται όπως το Fring, το MobileFiles, κ.α. υπάρχει περίπτωση να μην τρέχουν στο υπάρχον firmware?

#98   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/11/2008 - 23:34

ναι, υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απλά περιμένεις για αναβάθμιση των εφαρμογών
(εκτός κ αν παίζει κάτι άλλο στην περίπτωσή σου)

#99   tempo

tempo

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/11/2008 - 00:17

άντε πάλι στο περίμενε για την ..... μη-original έκδοση 2.2!

#100   triviz

triviz

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2008 - 01:26

Λοιπόν πρόβλημα:

iPhone 2G, Restore σε v2.1, Unlock Jailbreak και Activation με Quickpwn, Update σε v2.2, Unlock ΟΚ, μπαίνω σε δίκτυο αλλά χάνω το Activation, γιατί;

#101   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/11/2008 - 03:01

Παιδες ετοιμα τα Quickpwn,Pwnag tool για Mac/PC

http://blog.iphone-dev.org/
:o :o...that was fast...

#102   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 23/11/2008 - 03:32

Παιδιά ξέρει κανείς, υπάρχει καμία ενημέρωση (επίσημη ή ανεπίσημη!)  πότε θα βγει η JB 2.2;; Καλά όχι ότι σκάω να εγκαταστήσω το 2.2, σιγά τις φοβερές αλλαγές που έχει.. εκτός και αν βγει κανά Destinator ή άλλη παρόμοια ενημερωμένη εφαρμογή για turn-by-turn navigation (που έχω την εντύπωση υποστηρίζεται με τη 2.2 πλέον; διορθώστε με αν κάνω λάθος).

#103   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2008 - 03:34

Αχ αχ αχ
http://www.iphonehel...pic,1594.0.html
http://www.iphonehel...pic,1595.0.html
http://www.iphonehel...pic,1593.0.html

#104   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2008 - 13:15

Σταματήστε το SPAM ΤΩΡΑ. Yπάρχουν κατάλληλα θέματα

#105   menelaos

menelaos

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2008 - 14:45

Ερωτηση:

Τωρα που βγηκε και το quickpwn, αν εγκαταστησω την 2.2 σε 2G Iphone, θα χασω ολα τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει μεσω Cydia καθως και τα ελληνικα που εχω βαλει μεσω του Greek Keyboard..?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες