Έχει κάνει κάποιος κίνηση για το συγκεκριμένο θέμα;Επειδή έχω και εγώ 2 προγράμματα που πληρούν τις προϋποθέσεις είμαι περίεργος για την έκβαση σε σχέση με τυχουσα επιδότηση.Αν το κάνω καρτοκινητο δεν μπορώ να πάω την άλλη μέρα να το ξανά κάνω σύνδεση σε νέο προγραμμα;
Μπορεις, αλλα πρεπει να περιμενεις 1 μηνα στο καρτοκινητο πρωτα και μετα να ξανακανεις νεα συνδεση (δεν επιβαρυνεσαι με την επιδοτηση, αλλα πρεπει να εισαι υπομονετικος με τη vodafone )
guys, Δεν λεει οτι πρέπει να επιστρέψεις ολη την επιδότηση... μιλάει για το αναπόσβεστο ποσο το οποιο μειώνεται μεχρι να μηδενιστεί εντελώς με το πέρας του συμβολαίου... δεν λεει πουθενά ουτε οτι πρέπει να δώσεις ολη την επιδότηση πίσω, ουτε οτι αλλάζεις υποχρεωτικά πρόγραμμα... και το βγαζει και η voda, και την κατηγορητε κ ολας... Tragic!
δεν απευθύνετε στα νεα unlimited, ουτε στα οικονομικά, ουτε στα καρτοπρογραμματα.. μιλάει για μη-εμπορικά διαθέσιμα,
@ALex0077 αν κάνεις απο συμβόλαιο καρτοκινητό παλι πληρώνεις το αναπόσβεστο ποσο επιδότησης, όπως και σε φορητοτητα(μπαίνει στον εκκαθαριστικό)...
Αν κανεις καταγγελιας συμβασης δεν πληρωνεις τιποτα (δεν ξερω αν καταλαβα και καλα το post σου)
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 30/05/2012 - 22:51