Το απόλυτο αδιάβροχο «προφυλακτικό» για το iPhone
Δημοσίευση 19/05/2012 - 07:44
Ad
Δημοσίευση 19/05/2012 - 11:02
Δημοσίευση 19/05/2012 - 11:19
@mdsars καλυτερα παρε μια αδιαβροχη μηχανη και ασε το μηλο στη στερια...
Δημοσίευση 19/05/2012 - 12:13
αν σπάσει το προφυλακτικό θα μείνει έγκυος το κινητό σου και θα γεμίσεις iphone!!!κι αν σπάσει το προφυλακτικό ??
βασικά την προτιμώ από κάτι άλλες αδιάβροχες θήκες.μου φαίνεται πιο αδιαπέραστη και θα βούταγα άνετα με αυτήν.
edit: είναι μιας χρήσης?
Δημοσίευση 20/05/2012 - 12:29
παιδια την εχω παρει απο αλλη αιτερια.δεν την εχω δοκιμάσει θετε review?
Εάν προτίθεσαι εμείς δεν θα σου πούμε όχι..!
Καλημέρα παιδιά ! εδώ και 2 χρόνια κάθε καλοκαίρι κάνω βουτιές με phone και πάντα με φτηνές λύσεις της τάξεως των 20 εύρω το πολύ! Ποτέ όμως δεν πήρα θήκες όπως lifeproof διότι ναι μεν κομψή άλλα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να περάσει μέσα νερό και αυτό γιατί ?Όπως και αυτήν η θήκη που παρουσιάζεται στο βίντεο ειναι ωραια και μπαίνει και βγαίνει εύκολα ! Αυτό σημαίνει ότι ας το πούμε κατά κάποιο τρόπο έχει λιγότερες στρώσεις προφύλαξης . Πχ η δικες μου είναι χοντρό το γύρω γύρω και λειτουργεί το touch αλλα έχει ένα αρνητικό ότι όταν βουτιξεις δεν λειτουργεί το touch (κάτι το ποιο δεν με νοιάζει γιατί τραβάω βίντεο συνεχεια ). Παρόλα αυτά το κάτω μερος είναι κλειστο από την πάνω μερια οπου μπαίνει η συσκευή το πλαστικό καλυμα διπλώνεται 4 φορές ,οποτε καταλαβαίνετε ότι δεν περνάει μεσα νερο. Είναι στην κυριολεξία σαν να έχετε ένα σακουλάκι μεσα το κινητό και κλειστο αεροστεγος ..Εγω 2 χρονια είμαι ΟΚ
http://www.youtube.com/watch?v=aGbszGypPPY
Δεν μας είπες όμως ποια είναι η θήκη..
Δημοσίευση 20/05/2012 - 22:44
Γιατί έτσι και το φορέσεις πάνω σε μαύρο iphone ή ipad (νομίζω οι περισσότεροι από μας τέτοια έχουν), τότε υπάρχει το αισθητικό αποτέλεσμα στυλ "καπότα" (sic) !!!!
Δημοσίευση 21/05/2012 - 01:23
Sent it from Iphone 4s by @pple
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες