Πάτα εμφάνιση περισσότερων.
επίσης αυτά τα 2. Έχουν ενδιαφέρον.....
Ενδιαφέρον και τα 2 βίντεο.
Δημοσίευση 09/06/2012 - 12:44
Πάτα εμφάνιση περισσότερων.
επίσης αυτά τα 2. Έχουν ενδιαφέρον.....
Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:12
Ενδιαφέρον και τα 2 βίντεο.
Τελευταία επεξεργασία από: vagos456, 09/06/2012 - 13:12
Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:32
Αυτό να το δούνε και όσοι ψηφίζουν Τσίπρα που θέλει να τους μονιμοποιήσει κιόλας ο μ@λ@κ@ς!
Δεν υπάρχει κανένα κόμμα σωστό! Όλοι είναι γ@μισ3τ@! Να δούμε που θα πάμε!
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 09/06/2012 - 13:33
Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:54
Συμφωνό μαζί σου δεν υπάρχει διέξοδος τα ίδια σκ@τ@έιναι όλοι τους αλλά επείδη η έννοια "θα τους μαυρίσω με την ψήφο μου" τόσα χρόνια τους χαιδευέ μεταφορικά υπάρχει και η άλλη η λύση στην δικιά τους δημοκρατία που την έφτιαξαν και έραψαν στα μέτρα τους μετά τη μεταπολίτευση από το 74 και ξέρω τι είναι.
Που τους πονεί και που τους σφάζει όλους στο άκουσμα να μπεί η ΧΑ στη βουλή.
Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:56
Όσοι πρόκειται να ψηφίσουν Σαμαρά ή Βενιζέλο να κατεβούν στο Σύνταγμα να δουν τους άστεγους, να πάνε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να γίνουν καλά ..... Και σε μια δημόσια υπηρεσία να κάνουν τη δουλειά τους.... Για να δουν τι έχουν φτιάξει τόσα χρόνια !!! Και πόσο μ@λ@κες θα είναι αν συνεχίσουν να τους ψηφίζουν !
Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:58
Ναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ΦΡΑΓΚΟ για να αγοραστούν άλλα, όχι ότι υπάρχουν μετανάστες...Φιλε ειχα ενα εργατικο ατυχημα πριν 1 μηνα και χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο να κανω ραμματα στο χερι μου.
Ειναι δραματικη η κατασταση.
Δεν ειχαν αντιτετανικο ορο !!!!
Οταν μου εκανε ραμματα ο χειρουργος μου λεει , εισαι τυχερος γιατι ειναι τα τελευταια καλα ραμματα που εχουμε.
Απο εδω και περα οποιος ερθει για να κανει ραμματα , δεν εχουμε αυτα που ειναι καλα αλλα καποια αλλα πολυ χειροτερα.....
Παιδια υπαρχει σοβαρο προβλημα στα νοσοκομεια.Δεν υπαρχουν ουτε φαρμακα...
Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:04
Ναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ΦΡΑΓΚΟ για να αγοραστούν άλλα, όχι ότι υπάρχουν μετανάστες...
Γιατί η επίσημη θέση της ΧΑ για την υγεία είναι "έξω ο ξένοι από τα νοσοκομεία"....
Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:06
Συμφωνό μαζί σου δεν υπάρχει διέξοδος τα ίδια σκ@τ@έιναι όλοι τους αλλά επείδη η έννοια "θα τους μαυρίσω με την ψήφο μου" τόσα χρόνια τους χαιδευέ μεταφορικά υπάρχει και η άλλη η λύση στην δικιά τους δημοκρατία που την έφτιαξαν και έραψαν στα μέτρα τους μετά τη μεταπολίτευση από το 74 και ξέρω τι είναι.
Που τους πονεί και που τους σφάζει όλους στο άκουσμα να μπεί η ΧΑ στη βουλή.
Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:10
Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:10
Φανταζεσαι φιλε μια στο δισεκατομμυριο να ισχυει το 11% τις ΧΑ θα βαλει 40 βουλευτες στην βουλη.
Φιλε ειχα ενα εργατικο ατυχημα πριν 1 μηνα και χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο να κανω ραμματα στο χερι μου.
Ειναι δραματικη η κατασταση.
Δεν ειχαν αντιτετανικο ορο !!!!
Οταν μου εκανε ραμματα ο χειρουργος μου λεει , εισαι τυχερος γιατι ειναι τα τελευταια καλα ραμματα που εχουμε.
Απο εδω και περα οποιος ερθει για να κανει ραμματα , δεν εχουμε αυτα που ειναι καλα αλλα καποια αλλα πολυ χειροτερα.....
Παιδια υπαρχει σοβαρο προβλημα στα νοσοκομεια.Δεν υπαρχουν ουτε φαρμακα...
Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:12
Να μας σώσουν πως? Σφάζοντάς τους?Αν και δεν την γουστάρω την χρυσή αυγή για αυτά που κάνει,όπως είπα και ποιο πάνω,και δεν θα ήθελα να μπει στη βουλή,πιστεύω όμως, μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν από τους λαθρομετανάστες! Και μου φαίνεται στο τέλος θα την ψηφίσω κιόλας....
Συμφωνώ απόλυτα.Νικο τα λεφτα για τα φαρμακα δεν υπαρχουν γιατι εχουν φροντισει καποιοι να τα φανε πχ επιασε χθες το σδοε εναν γιατρο δημοσιου νοσοκομειου στο βόλο με 7 εκατ ευρω καταθεσεις.
Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:27
Να μας σώσουν πως? Σφάζοντάς τους?
Συμφωνώ απόλυτα.
Οι μετανάστες δεν έχουν καμία δουλειά με αυτό...
Γιατί σου είπα ποιά είναι η θέση της ΧΑ για την υγεία... Για τις ρεμούλες και το φαγοπότι και το πως θα το αντιμετωπίσει, ούτε κουβέντα...
Μην και στενοχωρήσει κανέναν και χάσει καμία ψήφο....
Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:46
Τελευταία επεξεργασία από: gsfakianakis2, 09/06/2012 - 14:49
Δημοσίευση 09/06/2012 - 15:06
Η ΧΑ το μονο που για εμενα εχει σαν μελημα ειναι οι μεταναστες και πως θα τιμωρησει τους πολιτικους τιποτα περισσοτερο δεν εχει σκοπο να κανει
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 09/06/2012 - 15:07
Δημοσίευση 09/06/2012 - 15:10
Να τιμωρήσει τους πολιτικούς?
Δεν το πιστεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ούτε που θα ασχοληθούν μαζί τους...
Μόνη τους έννοια είναι το κυνήγι των μεταναστών...
Το ότι μπορεί να έχουν ντύσει τον ρατσισμό τους με κάποια ψίγματα πολιτικής και Δημοκρατίας τον τελευταίο καιρό, είναι μόνο για να πάρουν την νομιμοποίηση από τον λαό....
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες