Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Poll: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#166   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 09/06/2012 - 12:44

Πάτα εμφάνιση περισσότερων.

επίσης αυτά τα 2. Έχουν ενδιαφέρον.....

Ενδιαφέρον και τα 2 βίντεο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1,291 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:12

Ενδιαφέρον και τα 2 βίντεο.

Αυτό να το δούνε και όσοι ψηφίζουν Τσίπρα που θέλει να τους μονιμοποιήσει κιόλας ο μ@λ@κ@ς!

Δεν υπάρχει κανένα κόμμα σωστό! Όλοι είναι γ@μισ3τ@! Να δούμε που θα πάμε!

Τελευταία επεξεργασία από: vagos456, 09/06/2012 - 13:12.

#168   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:32

Αυτό να το δούνε και όσοι ψηφίζουν Τσίπρα που θέλει να τους μονιμοποιήσει κιόλας ο μ@λ@κ@ς!

Δεν υπάρχει κανένα κόμμα σωστό! Όλοι είναι γ@μισ3τ@! Να δούμε που θα πάμε!

Συμφωνό μαζί σου δεν υπάρχει διέξοδος τα ίδια σκ@τ@έιναι όλοι τους αλλά επείδη η έννοια "θα τους μαυρίσω με την ψήφο μου" τόσα χρόνια τους χαιδευέ μεταφορικά υπάρχει και η άλλη η λύση στην δικιά τους δημοκρατία που την έφτιαξαν και έραψαν στα μέτρα τους μετά τη μεταπολίτευση από το 74 και ξέρω τι είναι.
Που τους πονεί και που τους σφάζει όλους στο άκουσμα να μπεί η ΧΑ στη βουλή.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 09/06/2012 - 13:33.

#169   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Twitter:@gsfakianakis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:gsfakianakis7

Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:54

Συμφωνό μαζί σου δεν υπάρχει διέξοδος τα ίδια σκ@τ@έιναι όλοι τους αλλά επείδη η έννοια "θα τους μαυρίσω με την ψήφο μου" τόσα χρόνια τους χαιδευέ μεταφορικά υπάρχει και η άλλη η λύση στην δικιά τους δημοκρατία που την έφτιαξαν και έραψαν στα μέτρα τους μετά τη μεταπολίτευση από το 74 και ξέρω τι είναι.

Φανταζεσαι φιλε μια στο δισεκατομμυριο να ισχυει το 11% τις ΧΑ θα βαλει 40 βουλευτες στην βουλη.

#170   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:56

Όσοι πρόκειται να ψηφίσουν Σαμαρά ή Βενιζέλο να κατεβούν στο Σύνταγμα να δουν τους άστεγους, να πάνε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να γίνουν καλά ..... Και σε μια δημόσια υπηρεσία να κάνουν τη δουλειά τους.... Για να δουν τι έχουν φτιάξει τόσα χρόνια !!! Και πόσο μ@λ@κες θα είναι αν συνεχίσουν να τους ψηφίζουν !

Φιλε ειχα ενα εργατικο ατυχημα πριν 1 μηνα και χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο να κανω ραμματα στο χερι μου.
Ειναι δραματικη η κατασταση.
Δεν ειχαν αντιτετανικο ορο !!!!
Οταν μου εκανε ραμματα ο χειρουργος μου λεει , εισαι τυχερος γιατι ειναι τα τελευταια καλα ραμματα που εχουμε.
Απο εδω και περα οποιος ερθει για να κανει ραμματα , δεν εχουμε αυτα που ειναι καλα αλλα καποια αλλα πολυ χειροτερα.....

Παιδια υπαρχει σοβαρο προβλημα στα νοσοκομεια.Δεν υπαρχουν ουτε φαρμακα...

#171   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/06/2012 - 13:58

Φιλε ειχα ενα εργατικο ατυχημα πριν 1 μηνα και χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο να κανω ραμματα στο χερι μου.
Οταν μου εκανε ραμματα ο χειρουργος μου λεει , εισαι τυχερος γιατι ειναι τα τελευταια καλα ραμματα που εχουμε.
Απο εδω και περα οποιος ερθει για να κανει ραμματα , δεν εχουμε αυτα που ειναι καλα αλλα καποια αλλα πολυ χειροτερα.....

Ναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ΦΡΑΓΚΟ για να αγοραστούν άλλα, όχι ότι υπάρχουν μετανάστες...

Γιατί η επίσημη θέση της ΧΑ για την υγεία είναι "έξω ο ξένοι από τα νοσοκομεία"....

#172   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:04

Ναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ΦΡΑΓΚΟ για να αγοραστούν άλλα, όχι ότι υπάρχουν μετανάστες...

Γιατί η επίσημη θέση της ΧΑ για την υγεία είναι "έξω ο ξένοι από τα νοσοκομεία"....

Συμφωνω με το οτι δεν υπαρχουν λεφτα να αγοραστουν.
Οσο για την θεση της χρυσης αυγης τι να πω.
Δηλαδη που θα παει ο ξενος αν παθει κατι ?
Θα πεθανει στο δρομο ?
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
Εδω ενα σκυλι να δεις χτυπημενο το πας στον κτηνιατρο.

#173   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1,291 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:06

Αν και δεν την γουστάρω την χρυσή αυγή για αυτά που κάνει,όπως είπα και ποιο πάνω,και δεν θα ήθελα να μπει στη βουλή,πιστεύω όμως, μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν από τους λαθρομετανάστες! Και μου φαίνεται στο τέλος θα την ψηφίσω κιόλας....

#174   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:10

Νικο τα λεφτα για τα φαρμακα δεν υπαρχουν γιατι εχουν φροντισει καποιοι να τα φανε πχ επιασε χθες το σδοε εναν γιατρο δημοσιου νοσοκομειου στο βόλο με 7 εκατ ευρω καταθεσεις.

#175   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:10

Φανταζεσαι φιλε μια στο δισεκατομμυριο να ισχυει το 11% τις ΧΑ θα βαλει 40 βουλευτες στην βουλη.

Έχει να πέσει πολύ γέλιο και πολύ πορδή :)

Καλά αυτό είναι Άστο μεγάλη ιστορία.είχα την πεθερά μου στην βούλα με κάταγμα στο χερί και έπρεπε να κάνει εισαγωγή για χειρουργική επέμβαση.δεν σου λέω τίποτα μπαγλαντές

#176   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:12

Αν και δεν την γουστάρω την χρυσή αυγή για αυτά που κάνει,όπως είπα και ποιο πάνω,και δεν θα ήθελα να μπει στη βουλή,πιστεύω όμως, μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν από τους λαθρομετανάστες! Και μου φαίνεται στο τέλος θα την ψηφίσω κιόλας....

Να μας σώσουν πως? Σφάζοντάς τους?

Νικο τα λεφτα για τα φαρμακα δεν υπαρχουν γιατι εχουν φροντισει καποιοι να τα φανε πχ επιασε χθες το σδοε εναν γιατρο δημοσιου νοσοκομειου στο βόλο με 7 εκατ ευρω καταθεσεις.

Συμφωνώ απόλυτα.

Οι μετανάστες δεν έχουν καμία δουλειά με αυτό...

Γιατί σου είπα ποιά είναι η θέση της ΧΑ για την υγεία... Για τις ρεμούλες και το φαγοπότι και το πως θα το αντιμετωπίσει, ούτε κουβέντα...

Μην και στενοχωρήσει κανέναν και χάσει καμία ψήφο....

#177   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:27

Να μας σώσουν πως? Σφάζοντάς τους?
Συμφωνώ απόλυτα.

Οι μετανάστες δεν έχουν καμία δουλειά με αυτό...

Γιατί σου είπα ποιά είναι η θέση της ΧΑ για την υγεία... Για τις ρεμούλες και το φαγοπότι και το πως θα το αντιμετωπίσει, ούτε κουβέντα...

Μην και στενοχωρήσει κανέναν και χάσει καμία ψήφο....

Η ΧΑ το μονο που για εμενα εχει σαν μελημα ειναι οι μεταναστες και πως θα τιμωρησει τους πολιτικους τιποτα περισσοτερο δεν εχει σκοπο να κανει

#178   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 14:46

Και ουσιαστικα ο κοσμος ο οποιος την ψηφισε και θα την ψηφισει αυτο θελει να τιμωρηθουν ολοι αυτοι οι οποιοι καταντησαν ετσι το ελληνικο κρατος να μην μπορει καποιος να επισκεφθει ενα κρατικο νοσοκομειο για κατι απο το πιο απλο μεχρι το πιο μεγαλο να μην μπορουν οι ανθρωποι με καρκινο να παρουν τα φαρμακα τους.Το να πεφτει η ευθυνη στους μετασταστες για το θεμα της υγειας ειναι τραγικο δεν φταινε αυτοι δλδ εαν εμεις πηγαιναμε σε μια αλλη χωρα για δουλεια δεν θα επρεπε να ειχαμε νοσοκομιακη φροντιδα; Ε δεν τους χρειαζεται ενα χερι ξυλο λοιπον στους "κυριους" πολιτικους μας;

Τελευταία επεξεργασία από: gsfakianakis2, 09/06/2012 - 14:49.

#179   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 15:06

Η ΧΑ το μονο που για εμενα εχει σαν μελημα ειναι οι μεταναστες και πως θα τιμωρησει τους πολιτικους τιποτα περισσοτερο δεν εχει σκοπο να κανει

Να τιμωρήσει τους πολιτικούς?

Δεν το πιστεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ούτε που θα ασχοληθούν μαζί τους...

Μόνη τους έννοια είναι το κυνήγι των μεταναστών...

Το ότι μπορεί να έχουν ντύσει τον ρατσισμό τους με κάποια ψίγματα πολιτικής και Δημοκρατίας τον τελευταίο καιρό, είναι μόνο για να πάρουν την νομιμοποίηση από τον λαό....

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 09/06/2012 - 15:07.

#180   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 15:10

Να τιμωρήσει τους πολιτικούς?

Δεν το πιστεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ούτε που θα ασχοληθούν μαζί τους...

Μόνη τους έννοια είναι το κυνήγι των μεταναστών...

Το ότι μπορεί να έχουν ντύσει τον ρατσισμό τους με κάποια ψίγματα πολιτικής και Δημοκρατίας τον τελευταίο καιρό, είναι μόνο για να πάρουν την νομιμοποίηση από τον λαό....

Το κυνηγι των μεταναστων ειναι ο βασικος τους σκοπος πιστευω ομως οτι εχουν και ως δευτερο την τιμωρια.Βεβαια μην νομιζεις τα κομματα ολα και δεν βγαζω κανενα εξω απο τον χορο τωρα τελευταια το θεμα των μεταναστων ασχετα εαν ειναι προβλημα η οχι το εχουν βρει καπως σαν διαφημιση για την προεκλογικη τους καμπανια υπαρχουν παρα πολυ πιο σοβαρα προβληματα που πρεπει να μας απασχολουν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες