Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Poll: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#226   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 09/06/2012 - 17:46

Δεν είναι μόνο αυτό Άλεξ είναι και πολλά άλλα μαζί...Πάντα οι νόμοι γίνονται για να τα τρώνε από τον πολίτη και από δικαιώματα ο πολίτης τίποτα..

Μας κάνουν και χάρη που έχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 09/06/2012 - 17:46.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/06/2012 - 17:49

Κι αυτό έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίζεται...Ευτυχώς "έφυγε" ο πατέρας μου (καρκινοπαθής που τα φάρμακα του κόστιζαν 1.000/μήνα) και δεν έζησε αυτήν την ξεφτίλα...
Once You Go Mac You Never Go Back

#228   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Twitter:@gsfakianakis
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:gsfakianakis7

Δημοσίευση 09/06/2012 - 17:50

Δεν είναι μόνο αυτό Άλεξ είναι και πολλά άλλα μαζί...Πάντα οι νόμοι γίνονται για να τα τρώνε από τον πολίτη και από δικαιώματα ο πολίτης τίποτα..

Που την ειδες την περιθαλψη εγω που ειμαι στο τεβε σε πληροφορω οτι καθε φορα που θελω κατι στο τελος καταληγω σε ιδιωτικο ιατρειο.
Οι νομοι ειναι για να τα περνουν απο τον πολιτη και να τα βαζουν στην τσεπη τους

#229   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 17:53

Δε γίνεται να πληρώνεις ασφάλιση 220 ευρώ το μήνα ρε φίλε και στην πρώτη ανάγκη να πηγαίνεις στο φαρμακείο και να σου λέει δεν χορηγούμε φάρμακα γιατί δεν μας πληρώνουν(και καλά κάνουν και δεν χορηγούν αν τους βάζουν μέσα).

Αν είναι έτσι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.Και το θέμα ποιο είναι;Να σας πω συγκεκριμένα γιατί είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι.Για να γραφτείς στο ΤΕΕ πρέπει να είσαι ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ και να πληρώνεις εισφορά το μήνα.Αν θελήσεις να φύγεις από το ΤΣΜΕΔΕ γιατί δεν έχεις να πληρώσεις ή για άλλο λόγο διαγράφεσαι από το ΤΕΕ και μετά δεν σε ξαναγράφουν ποτέ.Για τόσο ξεφτίλες..

Συλλυπητήρια φίλε..

Κι αυτό έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίζεται...Ευτυχώς "έφυγε" ο πατέρας μου (καρκινοπαθής που τα φάρμακα του κόστιζαν 1.000/μήνα) και δεν έζησε αυτήν την ξεφτίλα...

Αναρτημένη εικόνα

#230   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 09/06/2012 - 18:06

Πάντως σοβαρά. .τους παππούδες σας απασχολείστε τους με κάτι άλλο την Κυριακή.. Εμένα πχ θα πάει Πολωνία και θα γυρίσεις την Δευτέρα μετά από τις εκλογές :D

ΥΓ Λίγο offtopic αν δείτε μέχρι και πιστωτική κάρτα για μετανάστες έβγαλαν... http://www.piraeusba...sid=&fid=280183

#231   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1,046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 09/06/2012 - 18:19

#232   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 18:26

Δε γίνεται να πληρώνεις ασφάλιση 220 ευρώ το μήνα ρε φίλε και στην πρώτη ανάγκη να πηγαίνεις στο φαρμακείο και να σου λέει δεν χορηγούμε φάρμακα γιατί δεν μας πληρώνουν(και καλά κάνουν και δεν χορηγούν αν τους βάζουν μέσα).

Αν είναι έτσι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.Και το θέμα ποιο είναι;Να σας πω συγκεκριμένα γιατί είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι.Για να γραφτείς στο ΤΕΕ πρέπει να είσαι ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ και να πληρώνεις εισφορά το μήνα.Αν θελήσεις να φύγεις από το ΤΣΜΕΔΕ γιατί δεν έχεις να πληρώσεις ή για άλλο λόγο διαγράφεσαι από το ΤΕΕ και μετά δεν σε ξαναγράφουν ποτέ.Για τόσο ξεφτίλες..

Συλλυπητήρια φίλε..

Γι αυτο τον λογο χρειαζεται να εχουν τον φοβο οτι θα φανε η να το φανε το ξυλο να ησυχασουμε δεν υπαρχει τσιπα και ανθρωπια τα εχουν πλεον ξεφτιλησει ολα αξιες ηθη δεν υπαρχουν πια.

#233   jim88

jim88

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 09/06/2012 - 18:52

Καλο μυαλό εύχομαι την ημέρα των εκλογών γιατι τα αποτελέσματα κατα τη γνώμη μου είναι εκτός ανησυχητικά.

#234   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 09/06/2012 - 19:20

Tα συλλυπητήρια και από εμένα φιλε μου.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#235   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/06/2012 - 19:27

Να είστε καλά παιδιά. Ευχαριστώ.
Once You Go Mac You Never Go Back

#236   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 09/06/2012 - 19:49

Συλληπητήρια Δημήτρη :(

#237   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 19:55

Και απο μενα συλληπητηρια τζιμακο σορρυ αλλα πανω στην φουρια μου ξεφυγε

Τελευταία επεξεργασία από: gsfakianakis2, 09/06/2012 - 20:03.

#238   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:01

Δε γίνεται να πληρώνεις ασφάλιση 220 ευρώ το μήνα ρε φίλε και στην πρώτη ανάγκη να πηγαίνεις στο φαρμακείο και να σου λέει δεν χορηγούμε φάρμακα γιατί δεν μας πληρώνουν.

Εάν πληρώνεις το μήνα μόνο 220€ για ασφάλιση είσαι τυχερός,διότι σε εμένα είναι 700€ με βαρέα.
Τώρα για εαν σου δίνουν φάρμακα η όχι οι φαρμακοποιοί για έλα στην θέση τους να έχεις επιταγές να τρέχουν 2-3 μήνες και να περιμένεις να σε πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.Αλλά δεν μου φταίνε τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά το Μπατσόκ που τα γ@μήσε όλα.

#239   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:04

Εάν πληρώνεις το μήνα μόνο 220€ για ασφάλιση είσαι τυχερός,διότι σε εμένα είναι 700€ με βαρέα.
Τώρα για εαν σου δίνουν φάρμακα η όχι οι φαρμακοποιοί για έλα στην θέση τους να έχεις επιταγές να τρέχουν 2-3 μήνες και να περιμένεις να σε πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.Αλλά δεν μου φταίνε τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά το Μπατσόκ που τα γ@μήσε όλα.

Λοβερδος ρε ο σωτηρας που βγαινει και λεει οτι προσφερε κιολας ο μπαγλαμας

#240   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:08

220 είναι για άνεργους,ακόμα δεν έχω βγει στην αγορά εργασίας...Όταν πιάσω δουλειά θα είναι πολλαπλάσια.Το θέμα το τραγικό όπως προείπα είναι ότι αν επιλέξεις να φύγεις για λίγο καιρό μέχρι να βρεις δουλειά μετά δεν μπορείς να ξαναγραφτείς στο ΤΕΕ.Αυτό είναι φασισμός.

Όσο για τους φαρμακοποιούς το ζω σε πρώτο βαθμό και τους δικαιολογώ απόλυτα,δεν μπορείς να παίρνεις δάνεια με 7-8% με υποθήκες σπίτια όπως έχουν κάνει κάποιοι νέοι επαγγελματίες που δεν είχαν κεφάλαιο επειδή το δημόσιο σε φεσώνει.
Και τι πιο λογικό απ αυτό που ζητάνε;Δλδ να αφαιρούνται από την Εφορία.Αλλά στο Ελλαδιστάν ακόμα και αυτό δε γίνεται να εφαρμοστεί γιατί είναι μπακαλίστικο όπως είπε ο κος Λοβέρδος προ καιρού.Το να μην έχεις πληρωθεί και να πληρώνεις ΦΠΑ+φόρο εισοδήματος δεν είναι μπακαλίστικο.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Και λένε και το θεϊκό ότι πρέπει να δείξουν κατανόηση οι φαρμακοποιοί,λες και αυτοί έχουν πάρει εισφορές και τα κλέβουν...Και απειλούν κιόλας...

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 09/06/2012 - 20:10.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4