Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#241   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:11

Εάν πληρώνεις το μήνα μόνο 220€ για ασφάλιση είσαι τυχερός,διότι σε εμένα είναι 700€ με βαρέα.
Τώρα για εαν σου δίνουν φάρμακα η όχι οι φαρμακοποιοί για έλα στην θέση τους να έχεις επιταγές να τρέχουν 2-3 μήνες και να περιμένεις να σε πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.Αλλά δεν μου φταίνε τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά το Μπατσόκ που τα γ@μήσε όλα.

Στο συκεκριμένο θέμα, ως φαρμακοποιός αν θέλετε μπορώ να σας διαφωτίσω στο τι γίνεται....

Λεφτά από τον ΕΟΠΠΥ (δηλαδή από όλα τα ταμεία στην ουσία) έχουμε να δούμε από το Φεβρουάριο.

Οπότε έσοδα=0.
Την ίδια στιγμή, τα φάρμακα τα οποία προμηθεύομαι από την αποθήκη, τα πλήρωνα μέχρι πρότινος με επιταγή 30 ημερών.
Πλέον, η αποθήκη τα ζητάει μετρητά και σε 2 μέρες.
Άρα προφανώς δεν μπορώ να στοκάρω...
Τις περισσότερες φορές, έρχεται ο πελάτης και πετάγεται κάποιος στην αποθήκη να φέρει το φάρμακο αν ο πελάτης έχει τα χρήματα για να το πληρώσει...

Και σαν να μην φτάνει αυτό, για ΟΛΑ τα χρήματα που μου χρωστάει το κράτος, εγώ είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω εγκαίρως το ΦΠΑ μου στην εφορία.
Έχω δηλαδή πληρώσει φόρους για χρήματα που δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ!

Ακόμα και αν αυτή τη στιγμή οι φαρμακοποιοί αποφασίσουμε να αρχίσουμε να εκτελούμε συνταγές, η κατάσταση θα είναι ακριβώς η ίδια.
Γιατί πολύ απλά ακόμα και συνταγή να έχει ο ασφαλισμένος, εγώ δεν θα έχω τα χρήματα για να πληρώσω άμεσα την αποθήκη για το φάρμακό του, οπότε δεν θα μπορώ να του το παρέχω..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:14

Για την ακρίβεια πλήρωσαν το 30% του Μαρτίου στις 25 Μάη αν δεν κάνω λάθος.Από τότε τίποτα...

+τα παλιά χρέη από Δημόσιο και λοιπά ταμεία που είναι πάρα πολλά και υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα αρχίσουν να εξοφλούνται από το Μάρτη..Τίποτα δεν έγινε βέβαια.

+ ότι το rebate που γίνεται υποτίθεται ότι ισχύει μέχρι 45 μέρες μετά την κατάθεση των συνταγών που φυσικά κι αυτό κρατείται ανεξάρτητα αν αργούν να πληρώσουν 2 και 3 μήνες.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 09/06/2012 - 20:16

Αναρτημένη εικόνα

#243   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:18

Λοβερδος ρε ο σωτηρας που βγαινει και λεει οτι προσφερε κιολας ο μπαγλαμας

Ναι ναι Μέγας σωτήρας.

220 είναι για άνεργους,ακόμα δεν έχω βγει στην αγορά εργασίας...Όταν πιάσω δουλειά θα είναι πολλαπλάσια.Το θέμα το τραγικό όπως προείπα είναι ότι αν επιλέξεις να φύγεις για λίγο καιρό μέχρι να βρεις δουλειά μετά δεν μπορείς να ξαναγραφτείς στο ΤΕΕ.Αυτό είναι φασισμός.

Όσο για τους φαρμακοποιούς το ζω σε πρώτο βαθμό και τους δικαιολογώ απόλυτα,δεν μπορείς να παίρνεις δάνεια με 7-8% με υποθήκες σπίτια όπως έχουν κάνει κάποιοι νέοι επαγγελματίες που δεν είχαν κεφάλαιο επειδή το δημόσιο σε φεσώνει.
Και τι πιο λογικό απ αυτό που ζητάνε;Δλδ να αφαιρούνται από την Εφορία.Αλλά στο Ελλαδιστάν ακόμα και αυτό δε γίνεται να εφαρμοστεί γιατί είναι μπακαλίστικο όπως είπε ο κος Λοβέρδος προ καιρού.Το να μην έχεις πληρωθεί και να πληρώνεις ΦΠΑ+φόρο εισοδήματος δεν είναι μπακαλίστικο.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Και λένε και το θεϊκό ότι πρέπει να δείξουν κατανόηση οι φαρμακοποιοί,λες και αυτοί έχουν πάρει εισφορές και τα κλέβουν...Και απειλούν κιόλας...

Σωστότατος

#244   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:33

Στο συκεκριμένο θέμα, ως φαρμακοποιός αν θέλετε μπορώ να σας διαφωτίσω στο τι γίνεται....

Λεφτά από τον ΕΟΠΠΥ (δηλαδή από όλα τα ταμεία στην ουσία) έχουμε να δούμε από το Φεβρουάριο.

Οπότε έσοδα=0.
Την ίδια στιγμή, τα φάρμακα τα οποία προμηθεύομαι από την αποθήκη, τα πλήρωνα μέχρι πρότινος με επιταγή 30 ημερών.
Πλέον, η αποθήκη τα ζητάει μετρητά και σε 2 μέρες.
Άρα προφανώς δεν μπορώ να στοκάρω...
Τις περισσότερες φορές, έρχεται ο πελάτης και πετάγεται κάποιος στην αποθήκη να φέρει το φάρμακο αν ο πελάτης έχει τα χρήματα για να το πληρώσει...

Και σαν να μην φτάνει αυτό, για ΟΛΑ τα χρήματα που μου χρωστάει το κράτος, εγώ είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω εγκαίρως το ΦΠΑ μου στην εφορία.
Έχω δηλαδή πληρώσει φόρους για χρήματα που δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ!

Ακόμα και αν αυτή τη στιγμή οι φαρμακοποιοί αποφασίσουμε να αρχίσουμε να εκτελούμε συνταγές, η κατάσταση θα είναι ακριβώς η ίδια.
Γιατί πολύ απλά ακόμα και συνταγή να έχει ο ασφαλισμένος, εγώ δεν θα έχω τα χρήματα για να πληρώσω άμεσα την αποθήκη για το φάρμακό του, οπότε δεν θα μπορώ να του το παρέχω..

Έχω φίλο φαρμακόποιο και μου λέει ακριβώς τα ίδια με αυτά που λές , απελπιστική η κατάσταση σε καταλαβαίνω.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια φαρμακοποιός είσαι φίλε αλλά το δικό μου το ταμείο ασφάλισης ήταν το καλύτερο σε θεμα υγειονομικη και φαρμακευτική περίθαλψη ,και δυστηχώς αφού έφαγαν τα 12 Δις € (Μπατσόκ -σημίτης-βενιζελος και παπακωνσταντινού) το οποίο τα λεφτά δεν ήταν από το Δημόσιο αλλά αυτόνομο δικό μας με τις εισφορές που μας κρατούσαν , βρεθήκαμε να είμαστε εδω και 2 χρόνια το μαυρο πρόβατο για σας τους φαρμακοιποιούς.πιστεύω εαν είσαι παλιός να κατάλαβες σε ποιό ταμείο Δέκο είμαι.

#245   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:35

Έχω φίλο φαρμακόποιο και μου λέει ακριβώς τα ίδια με αυτά που λές , απελπιστική η κατάσταση σε καταλαβαίνω.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια φαρμακοποιός είσαι φίλε αλλά το δικό μου το ταμείο ασφάλισης ήταν το καλύτερο σε θεμα υγειονομικη και φαρμακευτική περίθαλψη ,και δυστηχώς αφού έφαγαν τα 12 Δις € (Μπατσόκ -σημίτης-βενιζελος και παπακωνσταντινού) το οποίο τα λεφτά δεν ήταν από το Δημόσιο αλλά αυτόνομο δικό μας με τις εισφορές που μας κρατούσαν , βρεθήκαμε να είμαστε εδω και 2 χρόνια το μαυρο πρόβατο για σας τους φαρμακοιποιούς.πιστεύω εαν είσαι παλιός να κατάλαβες σε ποιό ταμείο Δέκο είμαι.

Εγώ κατάλαβα πάντως.:P
Δεν είμαι φαρμακοποιός αλλά είναι μέλος της οικογένειάς μου...

Αναρτημένη εικόνα

#246   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:42

Εγώ κατάλαβα πάντως.:P
Δεν είμαι φαρμακοποιός αλλά είναι μέλος της οικογένειάς μου...

Με συνολική περιουσία σχεδόν τα 20 δις € παει για πούλημα με την μετοχή στο 1.30€.
Τα ίδια έγιναν και στον ΟΤΕ και τον πούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί η αλήτες.Μακρυά από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

#247   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:47

Μαζί με το δίκτυο η αξία της ΔΕΗ είναι πάνω από 100δις Ευρώ.Εδώ θέλουν να την πουλήσουν με 2δις και η αξία ενός μεγάλου θερμοηλεκτρικού σταθμού είναι 2δις +..

Το κόστος κατασκευής των Γραμμών μεταφοράς δε είναι πάνω από 50% της συνολικής αξίας της ΔΕΗ.

Αναρτημένη εικόνα

#248   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 09/06/2012 - 20:56

Nsxbass εχετε και ηλεκτρονικό κατάστημα;

#249   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 21:20

Nsxbass εχετε και ηλεκτρονικό κατάστημα;

Όχι φίλε μου...

#250   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 09/06/2012 - 21:20

#251   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 23:42

Σωστά ρε...

Δεν την χτύπησε...

Μόνο την απώθησε.

#252   dadusig

dadusig

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 23:45

πολλές στροφές κάνει ο κυριος Μιχαλολιάκος μια ξεκάθαρη απάντηση στα θέματα που θα διαλευκάνουν τις απόψεις όλων των πολιτών που αναρωτιούνται ποτε δεν δίνει. αλλα κι αυτός πολιτικός έγινε...

#253   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 23:46

Γι αυτό τι λέτε; :D

http://news247.gr/ei...hs.1810323.html

Αναρτημένη εικόνα

#254   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/06/2012 - 23:49

Και αφού το είπε καβάλησε το περήφανο ατι του και χάθηκε στο ηλιοβασίλεμα!

Τελευταία επεξεργασία από: taigetos, 09/06/2012 - 23:50

#255   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2012 - 00:25

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από το νομάρχη της καρδιάς μας....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες