Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Poll: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#391   fotsid

fotsid

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/06/2012 - 04:03

Φούσκα είναι και θα ξεφουσκώσει.
Η παγκόσμια ιστορία έχει δείξει οτι σε καιρούς κρίσης - οικονομικής, κοινωνικής - ο κόσμος στρέφεται προς την ακροδεξιά, γιατί
πρεσβεύει πατρογονικές αρχές και αξίες - πατρίς, θρησκεία, οικογένεια κλπ.
Αξίες που προσφέρουν 'θαλπωρή' και 'ασφάλεια' σε ανασφαλή άτομα.
Η χρυσή αυγή στην Ελλάδα είναι απλώς ένα κοινωνικό φαινόμενο και μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί όψιμα.
Τώρα, απλώς, συνεπικουρείτε στο να πέσουν τα φώτα πάνω τους.

Τελευταία επεξεργασία από: fotsid, 16/06/2012 - 04:09.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/06/2012 - 04:22

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι είναι φούσκα και στο ότι σε περιόδους κρίσης ο κόσμος γυρνάει προς τα εκεί...

Αλλά όταν βλέπω χρυσαυγίτες να κάνουν τη δικιά τους προπαγάνδα τότε δεν μπορώ να μη μιλήσω και να δέχομαι τα ψεύδη τους....

Αν κάποιος βλέποντας τα όσα παρουσίασα παραπάνω θεωρεί ότι ρίχνω θετικά φώτα πάνω στη ΧΑ, τότε τι να πω...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 16/06/2012 - 04:22.

#393   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/06/2012 - 05:47

Εγώ θα απαντήσω με μια παροιμία σε όλα αυτά που ειπώθηκαν από μέρους της Χρυσής Αυγής.
"Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς"
Δεν είμαι ρατσιστής.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Νίκο στα περισσότερα. Ειδικά για την περίοδο του Εμφυλίου οι ανακρίβειες είναι υπερβολικά πολλές και το screenshot με τη ΔΗΘΕΝ παράδοση του ΕΛΑΣ είναι ψεύτικο αλλά δεν θα κάνω τον κόπο να βρω την απόδειξη γιατί δεν έχει νόημα-δεν με νοιάζει κιόλας.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 16/06/2012 - 05:49.

Αναρτημένη εικόνα

#394   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/06/2012 - 12:27

Και οι οπαδοί του Στάλιν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ είναι.
Αλλά δε σε είδα να παίρνεις θέση για τους γερμανοτσολιάδες....
Απλά το γύρισες στους αριστερούς.
Εγώ λοιπόν σου λέω ότι την ίδια άποψη έχω και για τους δύο και την έχω γράψει παραπάνω...
Αλλά τουλάχιστον οι "σταλινοτσολιάδες" μέσα στη θολούρα τους έχουν την τιμιότητα να το πω, να υπερασπίζονται τη θέση τους ως νοσταλγοί του Στάλιν....

Και ΝΑΙ φίλε μου έχω δει τον φύρερ-Μιχαλολιάκο σου να λέει ουρλιάζοντας σε συγκέντρωσή σας ότι δεν θα διστάσει να καταλύσει τη δημοκρατία και κάθε ελευθερία και να λερώσει τα χέρια του με αίμα προκειμένου να κάνει το δικό του.

Για δες από το 6:50 και μετά:

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=DMAyqI4Wbyw&feature=player_embedded#[/media]!

Για να δεις το πόσο μεγάλες ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ λες:

1) Η σβάστικα είναι τόσο ελληνικό σύμβολο, όσο ελληνικά σύμβολα είναι και ο κύκλος, το τετράγωνο, ο ρόμβος και ο σταυρός. Δηλαδή έχει εμφανιστεί σε αρχαιολογικά εύρηματα τόσων πολλών πολιτισμών, διάσπαρτων στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, και ενίοτε αρχαιότερων του ελληνικού (βλ. π.χ. Ινδίες -εξ ου και η σανσκριτική ονομασία "σβάστικα"), που δεν μπορεί να διεκδικήσει καμιά απολύτως εθνικότητα, πόσω δε μάλλον ελληνικότητα.
Αυτοί λοιπόν που ισχυρίζονται ότι η σβάστικα είναι ένα ελληνικό σύμβολο, είναι κυρίως αυτοί που ψάχνουν άλλοθι για να χρησιμοποιήσουν το ναζιστικό σύμβολο του Χίτλερ, όπως ακριβώς θα έκανε δηλαδή και κάθε ορφανό του Αδόλφου που σέβεται τον εαυτό του.
Όσο για το σύμβολο στα σημαιάκια, επίσης κάθε άλλο παρά ελληνικό:

Πρόκειται για το ονομαζόμενο "Wolfsangel", ελληνιστί: αγκίστρι του λύκου.
Ως εργαλείο, ήταν ένα αγκίστρι με το οποίο οι Γερμανοί του Μεσαίωνα έπιαναν λύκους. Τα παλαιότερα ευρήματα (25 Wolfsangel), βρέθηκαν σε μια ανασκαφή στην πόλη Detmold, σε μια αποθήκη του 13ου αιώνα.
Ως σύμβολο χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται στους θυρεούς πολλών γερμανικών κρατιδίων. Στη ναζιστική Γερμανία, και εδώ οφείλεται και η χρήση του από τη Χρυσή Αυγή, ήταν το σύμβολο της μυστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης "Werwolf", που έφτιαξε το 1944 ο γενικός αρχηγός των Ες Ες Heinrich Himmler. Στην Werwolf συμμετείχαν στρατιώτες των Ες Ες, της Νεολαίας Χίτλερ κ.α.. Σε γενικές γραμμές, σκοπός της Werwolf ήταν η πρόκληση σαμποτάζ στις συμμαχικές δυνάμεις που, λίγο πριν την ήττα των ναζί, είχαν καταλάβει γερμανικές περιοχές.
Το σύμβολο αυτό ξαναχρησιμοποιήθηκε από πολιτική οργάνωση, για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο, από το Μέτωπο Νεολαίας (Junge Front) του γερμανικού ναζιστικού κόμματος VSBD/PdA (ιδρ. 1971). Το 1982 το ναζιστικό αυτό κόμμα απαγορεύτηκε στη Γερμανία, το ίδιο και η νεολαία του, αλλά και η κάθε είδους πολιτική χρήση του συμβόλου που έφερε, δηλαδή του Wolfsangel.

2) Είναι μία ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ χειροβομβίδα του Β' Παγκοσμίου πολέμου.

3+4) Είσαι σίγουρος ότι είναι ΨΕΥΤΙΚΗ? Πας στοίχημα? Δεν υπάρχει βίντεο? Μεγάλη μπουκιά φάε φίλε μου, μεγάλη κουβέντα μην πεις....:

http://www.youtube.com/watch?v=jmcaaRpSMDA

5+6) Ναι φυσικά ο Χίτλερ είχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαυμασμό στην Ελλάδα, για αυτό ΕΣΦΑΞΕ τόσους ΈΛΛΗΝΕΣ. Ήταν καλά παιδιά τα SS? Μόνο προς το τέλος έσφαζαν? Δηλαδή τον πρώτο καιρό τι έκαναν? Αναίμακτο πόλεμο? Να μη σχολιάσω το ότι μασ λες δύο ΜΕΓΙΣΤΕΣ ανακρίβειες. Α) Το ότι οι φονιάδες του Χίτλερ έσφαζαν μόνο ως αντίποινα και Β ) Το ότι οι Έλληνες που πολεμούσαν ενάντια στους Γερμανούς ήταν όλοι κομμουνιστές.
Για το ότι θα πολέμαγαν τους Γερμανούς τι να πω... Και εγώ μπορεί να λέω πολλά... Εκ των υστέρων....
Για τα όσα λες για τη Μερκούρη ένα θα πω... Αμαρτίες γονέων παιδέυουσι τέκνα... Αν ο πατέρας ενός παιδιού αύριο δολοφονήσει κάποιον, το παιδί γίνεται και αυτό δολοφόνος? Τα πολιτικά φρονήματα φίλε μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γονίδια! Καταλάβετέ το επιτέλους σε αυτήν την χώρα! Δεν ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ!!!

7) Κανένας οπαδός του Μεταξά δεν έκανε τέτοιο χαιρετισμό από όσο ξέρω.
Βρες μου μία τέτοια απόδειξη.
Αλλά και να τον έκαναν ακόμη (που όπως σου λέω δεν υπάρχει περίπτωση), τι θες να μου πεις? Ότι οι χρυσαυγίτες είστε οπαδοί του Μεταξά κατά βάθος?
Γιατί από το στόμα του φύρερ σας ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο...
Τον χαιρετισμό αυτόν τον επέβαλλε ο Χίτλερ στα στρατεύματά του και από εκεί και μετά υιοθετήθηκε από τους απανταχού φασίστες...

8+9) Το "μουσείο" αυτό που λες είναι το ΑΟΥΣΒΙΤΣ!!!!!
Σου θυμίζει κάτι? Ή μήπως ήταν παραθεριστικό κέντρο? Καιτο κωλοδάχτυλο το κάνει σε θύματα του ΑΟΥΣΒΙΤΣ!!!!
Να, ναι, σωστά, σε αυτά τα θύματα που ο φύρερ σου ο Μιχαλολιάκος λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ!!!!!

Να σε δώ τώρα τι έχεις να πεις... Δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός.
Κατάλαβες? Σκεπτόμενος άνθρωπος είμαι.

ΥΓ: Πάρε και κανά δύο δώρα από μένα:

Εξώφυλλα περιοδικού Χρυσή Αυγή Μαΐου-Ιουνίου 2007 και Ιουλίου 2006

(Καμία νοσταλγία στο Χίτλερ και στο καθεστώς του ε?)

Εξώφυλλο και άρθρο του περιοδικού Χρυσή Αυγή του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου του 1982

(Τα λόγια είναι περιττά...)

Εξώφυλλο περιοδικού Χρυσή Αυγή του Οκτωβρίου 1988

(Να με ποιόν θα πολέμαγε ο φύρερ Μιχαλολιάκος σου αν ήταν στην κατοχή...

Και μάλιστα δημοσίευσε το εξώφυλλο αυτό τον ΟΚΤΩΒΡΗ, μήνα της εθνικής μας επετείου για το 1940...

Τόσο πατριώτης...)

Καταρχας πες μου εσυ τι υποστηριζεις και μην κρινεις μονο εμενα....Φυσικα και κατακρινω οσους ηταν κατα στο να πολεμησουν τοτε κατα των γερμανων αλλα απο οτι βλεπεις μονο ο ελ.ας ειχε συμφωνο ενω οι "φασιστες" πολεμησαν....και δεν το καταλαβα αυτο "Αλλά τουλάχιστον οι "σταλινοτσολιάδες" μέσα στη θολούρα τους έχουν την τιμιότητα να το πω, να υπερασπίζονται τη θέση τους ως νοσταλγοί του Στάλιν"....Δηλαδη ρε φιλε επειδη το δηλωνουν θα εχουν και συγχωροχαρτι ηα θα ειναι ολα οκ?...παμε καλα ρε?...ξερετε ποσους εχει σφαξει ο κομμουνισμος σε ολον τον κοσμο?..ο χιτλερ ειναι μαθητευομενος τους μπροστα σε αυτα που κανουν οι αριστεροι δικτατορες...και γιατι βαζεις το σταλινοτσολιαδες σε αποσιοπητικα ενω το γερμανοτσολιαδες οχι?...ΦΑΝΕΡΩΣΕΣ και εσυ τις θεσεις σου...το βιντεο απο την συκγεντρωση που μου εστειλες λεει οτι αν χρειαστει θα λερωσουμε τα χερια μας με αιμα...αυτο το λεει οποιοσδηποτε ελληνας ειναι διατεθημενος να πολεμησει για την πατριδα.....επισης λεει αν χρειαστει δεν ειμαστε δημοκρατες....ΛΟΓΙΚΟ ειναι σε εναν πολεμο να μην γινεται να εισαι δημοκρατης.
1) η σβαστικα ειναι ελληνικοτατο καθως ο πολιτισμος μας προυπηρχε ολων αυτων που λες....οπως επισης μην ξεχνας και την εξαπλωση του πολιτισμου μας σχεδον σε ολοον τον κοσμο.....το "Wolfsangel" εαν προσεξεις προερχεται απο την σβαστικα....ειναι σαν μια μη ολοκληρωμενη στις ακρες τις σβαστικα..και το οτι το χρησιμοποιησαν οι ναζι δεν μας ενδιαφερει καθολου...παρολα αυτα η χ.α δεν εχει σημαια με την σβαστικα ενω αλλοι τολμουν και εχουν ακομα σημαια με σφυροδρεπανο και κανετε ολοι μοκο γιατι πολυ απλα ανηκετε και εσεις εκει.....2)Ναι φυσικα γερμανικη χειροβομβιδα του β παγκοσμιου πολεμου..νομιζω το ειπα πιο πανω...συγνωμη εαν δεν το ανεφερα....αλλα τι σημασια εχει αυτο?..εχω δει να πουλανε θηκες απο τις μασκες που ειχαν οι γερμανοι....τι σημαινει οτι ηταν ναζι και ο συλεκτης?....ελεος φιλε μου.3+4)...Ωραια δεν το ειχα δει το βιντεακι..αλλα και παλι δεν λεει κατι...το ειχαν οι εκλεκτοι των ss στο κρανος τους που ηταν πραγματικο υποδειγμα στρατιωτη πειθαρχημενου και εκπαιδευμενου...διοτι εαν δεις εκπαιδευσεις που κανανε τοτε ακομα και σε στιβο θα παθεις πλακα....Στην αρχη ξαναλεω καθως μετα μπηκαν μεσα φυλακοβιοι και εγιναν ολα τα εγκληματα.....Παρολα αυτα συνεχιζει το σφυροδραπανο να ειναι πολυ πιο μισιτο σχεδον σε ολους τους λαους καθως αριθμοι εκατομμυριααααα νεκρους σε ολες τις χωρες....Ρωτα για κομμουνισμο στη αλβανια....5+6)Για τα ss και την μορφωση τους σου απαντησα πιο πανω ..και ναι στην αρχη δεν εσφαξαν κανεναν αθωο πολιτη...τα εγκληματα αρχισαν λιγο πριν απο το τελος που ειχαν ξεφυγει εντελως τα πραγματα εδω με τους κομμουνιστες και γενικως σε παγκοσμιο επιπεδο με γερμανια-ρωσσια.....Α) σχεδον σε ολη την διαρκεια που ηταν εδω οι γερμανοι ναι μονο ως αντιποινα...ποτε δεν μπηκαν σε ενα χωριο χωρις λογο να καψουν και να σκοτωσουν κοσμο....Και παλι ξαναλεω δεν δικαιολογω ουτε αυτη την πραξη...δεν κληρονομουνται αλλα η μελινα μας δεν ειχε αναφερει ποτε τιποτα για αυτο παρα το επαιζε επαναστατρια χωρις αιτια....το παρελθον της ομως το ειχε ξεχασει.7) Το εκαναν ΟΛΟΙ οι ελληνες τοτε και υπηρχε και στην αρχαια ελλαδα....οχι με τοσο στρατιωτικη εννοια...αλλα σαν χαιρετισμος.εδω και οι αποκαλυψεις.

#395   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,218 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 12:42

Φυσικα και θαυμαζουμε τον μεταξα διοτι εκεινος ειπε το οχι καθως και εκεινος εκανε παρα πολλα αλλα...το 8ωρο που τα κομμουνια σημερα το "υπερασπιζονται" ας μαθουν ποιος το καθιερωσε....και φυσικα υπηρχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεια.
8+9)Ναι το αουσβιτς..γιατι δεν ειναι μουσειο?...μηπως δουλευει ακομα σαν στρατοπαιδο και μου εχει διαφυγει?...Δηλαδη μονο θαυμαστες του χιτλερ μπορουν να πανε στο αουσβιτς?...δεν λεει ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν υπηρχαν...απλα δεν καηκε ΚΑΝΕΙΣ ζωντανος....Το θυμα ηταν εβραιος και προσωπικα δεν λυπαμε κανεναν απο δαυτους διοτι μονο και μονο την θρησκεια τους εαν διαβασετε και αυτα που λενε μεσα για χριστιανους και ελληνες ειναι ΥΠΕΡαρκετα για να τους μισεις...ΟΙ φωτογραφιες ειναι απο αφιερωματα σε εκεινη την εποχη και σε καποιες μεγαλες προσωπικοτητες του 20 αιωνα.....η εικονα που λεει χιλια χρονια χιτλερ την εχει αμφισβητησει δημοσια ο μιχαλολιακος οτι ειναι πλαστη αρα εγω δεν εχω κατι να πω πανω σε αυτο.....τΗ τελευταια λεει αντισταθειτε στο πνευμα του ε.ο.κ....που ειναι το κακο?......Δεν σε βλεπω να λες ομως στον φιλο τον μαρκο τα κακα του κομμουνισμου και για τις σφαγες που εχουν κανει.....μαλλον ΔΕΝ εισαι ενας απλος σκεπτομενος ανθρωπος...αλλα ενας απλος σκεπτομενος πατριδοκαπηλος κομμουνιστης.

#396   alexandrosk

alexandrosk

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/06/2012 - 12:46

ιlionmelegos21 ;)

Δεν εχω ψηφισει Χρυση Αυγη αλλα ως προς τα Εθνικα Θεματα τους θελω μεσα στην Βουλη και ας τους κανουν μαυρους στο ξυλο ολους! (Οποιος εχει κανει την θητεια και ειδικα σε ειδικες δυναμεις θα με καταλαβει)

Ετσι και αλλιως πλεον το γιαουρτι,η πετρα και το μπινελικι ειναι πολυ λιγο!

Να φερει περισσοτερο χαος η Χ.Α απο αυτο που φεραν ολοι αυτοι δεν νομιζω!

Τωρα αν θεωρειται Ναζιστικο κομμα...ας το διαλυση το κρατος!

Απο την στιγμη που υπαρχει και το ψηφιζει ο Ελληνικος Λαος καλο ειναι να τους υπολογιζουν πλεον!

Οταν ξαναγινουμε κρατος (λεμε τωρα) η Χρυση αυγη θα ξανα γυρισει στο 0.5%... :P

Τελευταία επεξεργασία από: alexandrosk, 16/06/2012 - 12:47.

#397   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,218 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 12:59

Δεν ανηκουν στην Ελλαδα στην χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια οι φασιστες
1. Δεν απολογουνται αν μας χρωστάει η Γερμανία τις γερμανικές αποζημιώσεις ή οχι γιατί οι γερμανοι ομοιδεατες του δεν αναγνωριζουν τις αποζημιωσεις.
2. Είναι ρατσιστες με τους αλλοδαπους π.χ. Αλβανους Ρωσους. Αρα και με τους Γαλλους και τους Γερμανους ειναι ρατσιστες?Ή αυτοι ανηκουν σε αλλη φυλη? Σε αυτους ομως δεν παραχωρησαμε την εθνική μας κυριαρχια?και εδω κανουν τις παπιες
3. Οι γονεις μας που εφευγαν Γερμανια για να δουλεψουν επρεπε να αντιμετωπιζονται ρατσιστικα?
4. Φταινε οι αλλοδαποι για εδω που φτασαμε?
5. Εαν φυγουν ολοι αλλοδαποι θα αρχισει το χρημα να τρεχει στην αγορα?

Μαθε λοιπον τι ειναι η δημοκρατια η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οπως υπηρχε στην αρχαια ελλαδα....καθως δεν υπηρχε κανεις λαθρομεταναστης και οσοι μεταναστες υπηρχαν ηταν δουλοι ΣΥΝ οτι πληρωναν και φορο....Επισης ΔΕΝ ψηφιζε ο λαος το ποιοι θα τον "κυβερνησουν" αλλα η διαδικασια γινοταν με κληρο....και πολλααα πολλααα αλλα που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κατσω να στα αναλυσω ολα τωρα καθως ειναι ολοκληροι τομοι.Και επισης πες μου τι εννοεις με τον ορο φασιστες?...
1)Η χ.α εχει πει και δημοσια οτι ΦΥΣΙΚΑ και μας χρωσταει η γερμανια και ΦΥΣΙΚΑ και θα ζητησει τις αποζημιωσεις πισω.
2)Ειμαστε φυλετιστες....νομιζω οτι εαν ξερεις τι σημαινει θα σου απαντηθουν ολα τα ερωτηματα περι αυτων.
3)Εαν συγκρινεις τους γονεις μας που εφευγαν στην γερμανια και στην αμερικη νομιμοτατα με χαρτια και ελεγχους μεχρι και στις οδοντοστοιχιες με αυτους τους χαφιεδες που ερχονται για να κλεψουν και να βιασουν τοτε ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .....τολμα και πες το αυτο σε ελληνες μεταναστες και θα δεις τι θα σου πουν...γιατι ετσι οπως φτασαμε εκεινοι οι πολλοι περισσοτερο ελληνες απο εμας με κατι τετοιες ιδεες σαν καποιων εδω μεσα.
4)Σε ενα μεγαλο μερος φταινε ΚΑΙ αυτοι
5)Εαν φυγουν οι αλλοδαποι δεν θα εχουμε 3+ εκατομμυρια να βρομιζουν την αθηνα και να την κανουν αβατο μετα τισ 9 το βραδυ...δεν θα εχουμε ποτε ληστειες με καλασνικοφ για 50 και 100 ευρω...δεν θα βρουμε ποτε γιαγιαδες βιασμενες και σφαγμενες στα σπιτια τους σε καθημερινο επιπεδο...δεν θα βρουμε ποτε αντρα σφαγμενο για μια καμερα...και ΠΟΛΛΑ αλλα....ΕΠΙΣΗΣ θα σταματησουν τα επιδοματα που δινονται σε αρκετους και ετσι γλιτωνουμε και απο εκει χρηματα..ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ 40-50 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ 25....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?....

Αλήθεια... Σοβαρά τώρα... Επιχειρηματολογείτε κατά της χρυσής αυγής;
Τα θλιβερά τυπάρια, τους homo erectus, τους οριακά όχι στα τέσσερα;
Δεν υπάρχει λόγος...

Δεν ντρεπεσαι να εισαι ρατσιστης στην χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια?...τι να σου πω ρε φιλε...

#398   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,218 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 13:17

Να κανω και εγω μια ερωτηση και ελπιζω να απαντηθει...γιατι οσες εχω κανει εγω εμμεσα περνανε στο ντουκου και μονο νεα ερωτηματα λαμβανω.....στην ρωσσια που ηταν το ανδρο του κομμουνισμου γιατι ρε παιδια εχει τοσο μεγαλο ποσοστο σε εθνικιστες και οι κομμουνιστες ειναι αφαντοι?....επειδη ηταν τοσο καλος ο κομμουνισμος και περνουσαν καλα?.......το ιδιο ισχυει και για την αλβανια και για την βουλγαρια και για την ρουμανια και για την ουκρανια....αυτες θυμαμαι τωρα...νομιζω ειναι αρκετες.

#399   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 13:45

Μαθε λοιπον τι ειναι η δημοκρατια η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οπως υπηρχε στην αρχαια ελλαδα....καθως δεν υπηρχε κανεις λαθρομεταναστης και οσοι μεταναστες υπηρχαν ηταν δουλοι ΣΥΝ οτι πληρωναν και φορο....Επισης ΔΕΝ ψηφιζε ο λαος το ποιοι θα τον "κυβερνησουν" αλλα η διαδικασια γινοταν με κληρο....και πολλααα πολλααα αλλα που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κατσω να στα αναλυσω ολα τωρα καθως ειναι ολοκληροι τομοι.Και επισης πες μου τι εννοεις με τον ορο φασιστες?...
1)Η χ.α εχει πει και δημοσια οτι ΦΥΣΙΚΑ και μας χρωσταει η γερμανια και ΦΥΣΙΚΑ και θα ζητησει τις αποζημιωσεις πισω.
2)Ειμαστε φυλετιστες....νομιζω οτι εαν ξερεις τι σημαινει θα σου απαντηθουν ολα τα ερωτηματα περι αυτων.
3)Εαν συγκρινεις τους γονεις μας που εφευγαν στην γερμανια και στην αμερικη νομιμοτατα με χαρτια και ελεγχους μεχρι και στις οδοντοστοιχιες με αυτους τους χαφιεδες που ερχονται για να κλεψουν και να βιασουν τοτε ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .....τολμα και πες το αυτο σε ελληνες μεταναστες και θα δεις τι θα σου πουν...γιατι ετσι οπως φτασαμε εκεινοι οι πολλοι περισσοτερο ελληνες απο εμας με κατι τετοιες ιδεες σαν καποιων εδω μεσα.
4)Σε ενα μεγαλο μερος φταινε ΚΑΙ αυτοι
5)Εαν φυγουν οι αλλοδαποι δεν θα εχουμε 3+ εκατομμυρια να βρομιζουν την αθηνα και να την κανουν αβατο μετα τισ 9 το βραδυ...δεν θα εχουμε ποτε ληστειες με καλασνικοφ για 50 και 100 ευρω...δεν θα βρουμε ποτε γιαγιαδες βιασμενες και σφαγμενες στα σπιτια τους σε καθημερινο επιπεδο...δεν θα βρουμε ποτε αντρα σφαγμενο για μια καμερα...και ΠΟΛΛΑ αλλα....ΕΠΙΣΗΣ θα σταματησουν τα επιδοματα που δινονται σε αρκετους και ετσι γλιτωνουμε και απο εκει χρηματα..ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ 40-50 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ 25....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?....

Δεν ντρεπεσαι να εισαι ρατσιστης στην χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια?...τι να σου πω ρε φιλε...

Με καλυψες πληρως!πολυ σωστος!

#400   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 14:00

Δεν ανηκουν στην Ελλαδα στην χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια οι φασιστες
1. Δεν απολογουνται αν μας χρωστάει η Γερμανία τις γερμανικές αποζημιώσεις ή οχι γιατί οι γερμανοι ομοιδεατες του δεν αναγνωριζουν τις αποζημιωσεις.
2. Είναι ρατσιστες με τους αλλοδαπους π.χ. Αλβανους Ρωσους. Αρα και με τους Γαλλους και τους Γερμανους ειναι ρατσιστες?Ή αυτοι ανηκουν σε αλλη φυλη? Σε αυτους ομως δεν παραχωρησαμε την εθνική μας κυριαρχια?και εδω κανουν τις παπιες
3. Οι γονεις μας που εφευγαν Γερμανια για να δουλεψουν επρεπε να αντιμετωπιζονται ρατσιστικα?
4. Φταινε οι αλλοδαποι για εδω που φτασαμε?
5. Εαν φυγουν ολοι αλλοδαποι θα αρχισει το χρημα να τρεχει στην αγορα?

Εσυ βλεπεις να υπαρχει δημοκρατια???γιατι εγω δεν την βλεπω πουθενα!
1)εχουν αναφερθει και θελουν τα χρηματα αυτα να μας επιστραφουν,σε αντιθεση με τα υπολοιπα κομματα
2)Δεν κανουν πουθενα τις παπιες,ειναι κατα των ξενων οι οποιοι μπηκαν-εφεραν στην χωρα μας και κανουν οσα κανουν(ληστειες,φονους,βιασμους κτλ)
3)Οσοι Ελληνες ματαναστευσαν ουτε παρανομα μπηκανε στην Γερμανια ουτε εφτιαχναν τα αισχη που φτιαχνουν ορισμενοι!
4)Οχι δεν φταινε οι αλλοδαποι αλλα τα κομματα εξουσιας και της μεχρι τωρα αντιπολιτευσης
5)Δεν θα αρχισει το χρημα να τρεχει στην αγορα,απλα θα καλυτερεψουν οι συνθηκες ζωης,θα μπορει καποιος να βρει πιο ευκολα δουλεια,θα πηγαινεις στο Δημοσιο νοσοκομειο και δεν θα βλεπεις τον καθενα απο αυτους να εχει ΔΩΡΕΑΝ παροχη υγειας και να εξυπηρετουν καλυτερα απο εσενα και αλλα πολλα!Οι αλλοδαποι γιατι δεν πληρωνουν φορους????γιατι δεν πληρωνουν στα Δημοσια νοσοκομεια???

#401   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 16:22

Καταρχας πες μου εσυ τι υποστηριζεις και μην κρινεις μονο εμενα....Φυσικα και κατακρινω οσους ηταν κατα στο να πολεμησουν τοτε κατα των γερμανων αλλα απο οτι βλεπεις μονο ο ελ.ας ειχε συμφωνο ενω οι "φασιστες" πολεμησαν....και δεν το καταλαβα αυτο "Αλλά τουλάχιστον οι "σταλινοτσολιάδες" μέσα στη θολούρα τους έχουν την τιμιότητα να το πω, να υπερασπίζονται τη θέση τους ως νοσταλγοί του Στάλιν"....Δηλαδη ρε φιλε επειδη το δηλωνουν θα εχουν και συγχωροχαρτι ηα θα ειναι ολα οκ?...παμε καλα ρε?...ξερετε ποσους εχει σφαξει ο κομμουνισμος σε ολον τον κοσμο?..ο χιτλερ ειναι μαθητευομενος τους μπροστα σε αυτα που κανουν οι αριστεροι δικτατορες...και γιατι βαζεις το σταλινοτσολιαδες σε αποσιοπητικα ενω το γερμανοτσολιαδες οχι?...ΦΑΝΕΡΩΣΕΣ και εσυ τις θεσεις σου...το βιντεο απο την συκγεντρωση που μου εστειλες λεει οτι αν χρειαστει θα λερωσουμε τα χερια μας με αιμα...αυτο το λεει οποιοσδηποτε ελληνας ειναι διατεθημενος να πολεμησει για την πατριδα.....επισης λεει αν χρειαστει δεν ειμαστε δημοκρατες....ΛΟΓΙΚΟ ειναι σε εναν πολεμο να μην γινεται να εισαι δημοκρατης.
1) η σβαστικα ειναι ελληνικοτατο καθως ο πολιτισμος μας προυπηρχε ολων αυτων που λες....οπως επισης μην ξεχνας και την εξαπλωση του πολιτισμου μας σχεδον σε ολοον τον κοσμο.....το "Wolfsangel" εαν προσεξεις προερχεται απο την σβαστικα....ειναι σαν μια μη ολοκληρωμενη στις ακρες τις σβαστικα..και το οτι το χρησιμοποιησαν οι ναζι δεν μας ενδιαφερει καθολου...παρολα αυτα η χ.α δεν εχει σημαια με την σβαστικα ενω αλλοι τολμουν και εχουν ακομα σημαια με σφυροδρεπανο και κανετε ολοι μοκο γιατι πολυ απλα ανηκετε και εσεις εκει.....2)Ναι φυσικα γερμανικη χειροβομβιδα του β παγκοσμιου πολεμου..νομιζω το ειπα πιο πανω...συγνωμη εαν δεν το ανεφερα....αλλα τι σημασια εχει αυτο?..εχω δει να πουλανε θηκες απο τις μασκες που ειχαν οι γερμανοι....τι σημαινει οτι ηταν ναζι και ο συλεκτης?....ελεος φιλε μου.3+4)...Ωραια δεν το ειχα δει το βιντεακι..αλλα και παλι δεν λεει κατι...το ειχαν οι εκλεκτοι των ss στο κρανος τους που ηταν πραγματικο υποδειγμα στρατιωτη πειθαρχημενου και εκπαιδευμενου...διοτι εαν δεις εκπαιδευσεις που κανανε τοτε ακομα και σε στιβο θα παθεις πλακα....Στην αρχη ξαναλεω καθως μετα μπηκαν μεσα φυλακοβιοι και εγιναν ολα τα εγκληματα.....Παρολα αυτα συνεχιζει το σφυροδραπανο να ειναι πολυ πιο μισιτο σχεδον σε ολους τους λαους καθως αριθμοι εκατομμυριααααα νεκρους σε ολες τις χωρες....Ρωτα για κομμουνισμο στη αλβανια....5+6)Για τα ss και την μορφωση τους σου απαντησα πιο πανω ..και ναι στην αρχη δεν εσφαξαν κανεναν αθωο πολιτη...τα εγκληματα αρχισαν λιγο πριν απο το τελος που ειχαν ξεφυγει εντελως τα πραγματα εδω με τους κομμουνιστες και γενικως σε παγκοσμιο επιπεδο με γερμανια-ρωσσια.....Α) σχεδον σε ολη την διαρκεια που ηταν εδω οι γερμανοι ναι μονο ως αντιποινα...ποτε δεν μπηκαν σε ενα χωριο χωρις λογο να καψουν και να σκοτωσουν κοσμο....Και παλι ξαναλεω δεν δικαιολογω ουτε αυτη την πραξη...δεν κληρονομουνται αλλα η μελινα μας δεν ειχε αναφερει ποτε τιποτα για αυτο παρα το επαιζε επαναστατρια χωρις αιτια....το παρελθον της ομως το ειχε ξεχασει.7) Το εκαναν ΟΛΟΙ οι ελληνες τοτε και υπηρχε και στην αρχαια ελλαδα....οχι με τοσο στρατιωτικη εννοια...αλλα σαν χαιρετισμος.εδω και οι αποκαλυψεις.

Καταρχάς σου είπα ότι ούτε αριστερός ούτε δεξιός είμαι ούτε τίποτα.
Δεμε καλύπτει ΚΑΝΕΝΑ κόμμα από τα υπάρχοντα και φυσικά ούτε η συμμορία σας.
Το σφυροδρέπανο μου προκαλεί την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ αποστροφή που μου προκαλεί και ο μαίανδρός σου.

Όταν σου λέω ότι οι σταλινοτσολιάδες υπερασπίζονται τη θέση τους, εννοώ ότι λένε ναι είμαστε οπαδοί του Στάλιν και τους κρίνω ως τέτοιους.
Όχι σαν εσάς που μέχρι πριν από λίγα χρόνα ανάβατε τούρτα στα γενέθλια του Χίτλερ και τώρα "δεν τον ξέρουμε τον κύριο".
Τίποτα δεν τους συγχωρώ. Έχουν σφάξει ίσως και περισσότερους από εσάς...
Και να σου πω την αλήθεα μέχρι να έρθετε στο προσκήνιο τους θεωρούσα το πιο απικίνδυνο πράγμα για την πολιτική μας ζωή.

1) Από ότι βλέπω αποδέιξεις πάλι 0. Και εγώ μπορεί να γράφω ότι τα πάντα είναι ελληνικά, αλλά θα πρέπει να τοαποδείξω... Όσο για το ότι το Wolfsangel είναι μια παραλλαγή της σβάστικας και ότι τυχαία το χρησιμοποιείται εσείς ΚΑΙ οι ΝΑΖΙ, τι εννοείς? Ότι είπατε "ελάτε να αλλάξουμε λίγο τη σβάστικα" και βγήκε αυτό? Το ΑΚΟΜΑ πιο καθαρά ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ σύμβολο (μιας και λες ότι η σβάστικα προυπήρχε?)
Και ΝΑΙ η ΧΑ έχει και σημαίες και αφίσες με τη σβάστικα....
Και σου ξαναλέω ότι δεν ανήκω στους οπαδούς του σφυροδρέπανου και δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω σε σημαίες....

2) ΟΚ δεν είναι ΝΑΖΙ ο συλλέκτης.

3+4) Μάλιστα... Άντε να δούμε πόσες φορές θα δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....
Δε με ενδιαφέρει φίλε μου αν τα SS ήταν και οι νοητικοί απόγονοι του Einstein.
Και στην τελική ΚΑΜΙΑ πειθαρχία και ΚΑΜΙΑ εκπαίδευση δεν είχαν αν με την είσοδο "φυλακόβιων" διαλύθηκαν και άρχισαν τις σφαγές.
Τι πάει να πει στην αρχή και στο τέλος? Μήπως αυτό είναι άλλο ένα παραμύθι για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα?

5+6) "Στην αρχή δεν έσφαξαν κανέναν αθώο πολίτη". ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?
Θες να μου πεις ότι μόνο τον τελευταίο καιρό έσφαζαν στην Ελλάδα?
Ότι δεν άφηναν τον κόσμο να πεινάει?
Ότι δεν είχαν κατακλέψει τον πλούτο του δημοσίου και των πολιτών?
Δηλαδή ο Χίτλερ μέχρι να μπουν οι Ρώσοι στον πόλεμο δεν είχε σφάξει κανέναν?
Φίλε μου λυπάμαι αλλά η ιστορία δεν αλλάζει έτσι....

Όσο για τη Μελίνα τι εννοείς το παρελθόν της το είχε ξεχάσει?
Ποιό παρελθόν της?
Αυτό όταν ήταν ΠΑΙΔΙ?
Μα αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να το αλλάξει. ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ.

7) Μάλιστα.... Θες ναμου πες δηλαδή ότι σαν αναφορά στο Μεταξά το κάνετε....
Ότι όταν το έκανε ο Μιχαλολιάκος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο το έκανε γιατί ξέρει πόσο ερεθίζει τον κόσμο ο χαρετισμός του Μεταξά....
Ή μήπως ο Χίτλερ το έκλεψε από το Μεταξά?

Φυσικα και θαυμαζουμε τον μεταξα διοτι εκεινος ειπε το οχι καθως και εκεινος εκανε παρα πολλα αλλα...το 8ωρο που τα κομμουνια σημερα το "υπερασπιζονται" ας μαθουν ποιος το καθιερωσε....και φυσικα υπηρχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεια.
8+9)Ναι το αουσβιτς..γιατι δεν ειναι μουσειο?...μηπως δουλευει ακομα σαν στρατοπαιδο και μου εχει διαφυγει?...Δηλαδη μονο θαυμαστες του χιτλερ μπορουν να πανε στο αουσβιτς?...δεν λεει ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν υπηρχαν...απλα δεν καηκε ΚΑΝΕΙΣ ζωντανος....Το θυμα ηταν εβραιος και προσωπικα δεν λυπαμε κανεναν απο δαυτους διοτι μονο και μονο την θρησκεια τους εαν διαβασετε και αυτα που λενε μεσα για χριστιανους και ελληνες ειναι ΥΠΕΡαρκετα για να τους μισεις...ΟΙ φωτογραφιες ειναι απο αφιερωματα σε εκεινη την εποχη και σε καποιες μεγαλες προσωπικοτητες του 20 αιωνα.....η εικονα που λεει χιλια χρονια χιτλερ την εχει αμφισβητησει δημοσια ο μιχαλολιακος οτι ειναι πλαστη αρα εγω δεν εχω κατι να πω πανω σε αυτο.....τΗ τελευταια λεει αντισταθειτε στο πνευμα του ε.ο.κ....που ειναι το κακο?......Δεν σε βλεπω να λες ομως στον φιλο τον μαρκο τα κακα του κομμουνισμου και για τις σφαγες που εχουν κανει.....μαλλον ΔΕΝ εισαι ενας απλος σκεπτομενος ανθρωπος...αλλα ενας απλος σκεπτομενος πατριδοκαπηλος κομμουνιστης.

Και εγώ τον θαυμάζω φίλε μου τον Μεταξά για πολλά πράγματα.
Και αρχικά γιατί μπορεί να ήταν δικτάτορας, αλλά δεν ήταν ούτε φασίστας όπως επανηλειμένα είπες, ούτε δολοφόνος.

8+9) Δεν σου είπε κανείς ότι απαγορεύεται να πας στο Άουσβιτς.
Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος όταν τον ρώτησαν για το Άουσβιτς απάντησε ευθέως: "Ήσασταν εκεί? Πως ξέρετε τι έγινε?"
Ναι φίλε μου το αμφισβήτησε.
Και όσο για το ότι δεν υπήρξαν ζωντανοί που να κάηκαν, από που αντλείς τις πηγές σου?
Και αν αυτοί που κάηκαν ήταν νεκροί, από τι πέθαναν? Από γερατιά?

Αυτό για τους Εβραίους που λες δεν θα το σχολιάσω καθώς από μόνο του αρκεί για να καταλάβει κανείς τς απόψεις σας....

Πάμε και στις φωτογραφίες....
Ποιές προσωπικότητες του 20ού αιώνα φίλε μου?
Ποιά άλλη προσωπικότητα εκτός από τον Χίτλερ βλέπεις?
Και πρόσεξε δεν είναι ένα τεύχος...
Μόνο Χϊτλερ βλέπω.
Μια χαρά γνήσιο είναι το χίλια χρόνια Χίτλερ...
Καμία αμφισβήτηση δεν έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος για το χίλια χρόνα Χίτλερ.
Μόνο για ένα άρθρο που είχε γράψει ο ίδιος το 1987 για τον Χίτλερ, είπε ότι μπήκε η υπογραφή του αλλά δεν το έγραψε ο ίδιος. Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις....
Σαν τον συγχωρεμένο τον Χριστόδουλο, που διάβαζε στην επταετία και δεν ήξερε τι γινόταν....

Η τελευταία φίλε μου δεν λέει αντισταθείτε στο πνεύμα του ΕΟΚ. Ή τουλάχιστον δεν στην έβαλα για αυτό.
Δες τη λεζάντα της φωτογραφίας.
Υμνεί τον δοσίλογο Τσολάκογλου?
"Προσπάθησε για μια τίμια ειρήνη?"
Αυτό είναι που θα πολεμούσατε τους γερμανούς?
Αφού θαυμάζετε αυτούς που συνθηκολόγησαν μαζί τους προδίδοντας την πατρίδα!

Και σου ξαναλέω ΝΑΙ έχει κάνει και ο κομμουνισμός μεγάλες σφαγές...
Αν είχα επιλογή, μαζί θα σας έστελνα από κει που ήρθατε και τους δύο.
Όχι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι, αλλά γιατί εσείς είστε νοσταλγοί εγκληματιών.
Και πολλές φορές αυτό που νοσταλγούμε το αναπαράγουμε.

Δεν είμαι ούτε πατριδοκάπηλος ούτε κομμουνιστής.
Αλλά για εσάς (όπως και για τους άλλους) δεν γίνεται κάποιος να μην ανήκει σε κάποιο στρατόπεδο.
Ή δεξιός θα είσαι ή αριστερός.
ΟΧΙ ρε μάγκα. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είμαι.

Και αν αυτή τη στιγμή αντιπαραβάλομαι μαζί σου είναι γιατί εσύ ξεκίνησες να λες ανακρίβειες, όχι κάποιος αριστερός.

ΥΓ: Βλέποντας το τι γράφεις, από τη μία προσπαθείς να υπερασπιστείς το Χίτλερ και από την άλλη λες ότι θα τον πολέμαγες.... Αποφάσισε...
Όσο για τα σύμβολα που χρησιμοποιείτε, γιατί ρε σεις διαλέξατε ΟΛΑ τα σύμβολα που έχουν σχέση με τους ΝΑΖΙ?
Αν όντως τα θεωρείτε αρχαιοελληνικά (που αμφιβάλλω) γιατί δεν διαλέξατε κάποια άλλα που θα ήταν λιγότερο παρεξηγίσιμα?
Η θες να μου πεις ότ βάλατε τη σβάστικα σε αφίσες σαν αρχαιοελληνική και μετά διαπιστώσατε ότι την είχε ο Χίτλερ?

Πάμε και για το bonus.
Φαντάζομαι ξέρεις για τη νεολαία της ΧΑ.
Ναι, ναι σωστά, την αντεπίθεση.
Φαντάζομαι ξέρεις ότι είχε και φόρουμ το οποίο σπεύσατε να κλείσετε όταν κάνατε πολιτική κωλοτούμπα προς τη Βουλή.
Πάρε λοιπόν μία αποθηκευμένη σελιδα του φόρουμ εκείνου και να δω τι θα σκαρφιστείς για να διακιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....
Όχι ρε δε είστε λάτρεις των ΝΑΖΙ...:

http://jungle-reload...ogin-it-is.html

Ντάξει μόνο ως χιούμορ μπορώ να το εκλάβω αυτό...

#402   fotsid

fotsid

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/06/2012 - 16:23

@ilion...κάτι:

Πρώτο: 'ρε φίλε'... Φίλος σου, δεν είμαι, ούτε καν γνωστός σου.

Δεύτερο και κυριότερο: ακριβώς επειδή η χώρα αυτή γέννησε τη Δημοκρατία, εγώ θα υπεραμύνομαι του δικαιώματος της ελευθερίας
του λόγου χωρίς τη χρήση βίας, σωματικής και ψυχολογικής, ένθεν και ένθεν ιδεολογικά.

Τρίτο: Ρατσισμός; Ο ρατσισμός - race = φυλή - υφίσταται ανάμεσα σε ομοειδή όντα, διαφορετικών φυλών. Ομοειδή.
Άρα, δε μπορεί να διέκρινες ρατσισμό στη γραφή μου... Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Τελευταία επεξεργασία από: fotsid, 16/06/2012 - 16:29.

#403   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 16:30

Να κανω και εγω μια ερωτηση και ελπιζω να απαντηθει...γιατι οσες εχω κανει εγω εμμεσα περνανε στο ντουκου και μονο νεα ερωτηματα λαμβανω.....στην ρωσσια που ηταν το ανδρο του κομμουνισμου γιατι ρε παιδια εχει τοσο μεγαλο ποσοστο σε εθνικιστες και οι κομμουνιστες ειναι αφαντοι?....επειδη ηταν τοσο καλος ο κομμουνισμος και περνουσαν καλα?.......το ιδιο ισχυει και για την αλβανια και για την βουλγαρια και για την ρουμανια και για την ουκρανια....αυτες θυμαμαι τωρα...νομιζω ειναι αρκετες.

Εσύ είσαι αυτός που όταν σου λένε για τα εγκλήματα του Χίτλερ αντί να απαντήσεις το γυρνάς στους κομμουνιστές.

Ναι σου είπαμε έκαναν φρικτά εγκλήματα και αυτοί.

Είναι άφαντοι οι κομουνιστές στη Ρωσία γιατί πολύ απλά διέλυσαν τη χώρα. Που να εμφανιστούν τώρα?

Εσυ βλεπεις να υπαρχει δημοκρατια :huh:γιατι εγω δεν την βλεπω πουθενα!
1)εχουν αναφερθει και θελουν τα χρηματα αυτα να μας επιστραφουν,σε αντιθεση με τα υπολοιπα κομματα
2)Δεν κανουν πουθενα τις παπιες,ειναι κατα των ξενων οι οποιοι μπηκαν-εφεραν στην χωρα μας και κανουν οσα κανουν(ληστειες,φονους,βιασμους κτλ)
3)Οσοι Ελληνες ματαναστευσαν ουτε παρανομα μπηκανε στην Γερμανια ουτε εφτιαχναν τα αισχη που φτιαχνουν ορισμενοι!
4)Οχι δεν φταινε οι αλλοδαποι αλλα τα κομματα εξουσιας και της μεχρι τωρα αντιπολιτευσης
5)Δεν θα αρχισει το χρημα να τρεχει στην αγορα,απλα θα καλυτερεψουν οι συνθηκες ζωης,θα μπορει καποιος να βρει πιο ευκολα δουλεια,θα πηγαινεις στο Δημοσιο νοσοκομειο και δεν θα βλεπεις τον καθενα απο αυτους να εχει ΔΩΡΕΑΝ παροχη υγειας και να εξυπηρετουν καλυτερα απο εσενα και αλλα πολλα!Οι αλλοδαποι γιατι δεν πληρωνουν φορους :huh:?γιατι δεν πληρωνουν στα Δημοσια νοσοκομεια :huh:

1) Δε νομίζω ότι είπε κανένα κόμμα να μην επιστραφούν.
2) Για τους Έλληνες που κάνουν εγκλήματα? Που βιάζουν? Αυτοί είναι αδέρφια μας και ΟΚ?
3) Ναι νόμιμα πήγαν στη Γερμανία όπως και στις ΗΠΑ. Για ρώτα να σου πουν ποιοι ήταν η μεγαλύτεροι μαφία στο Σικάγο....
4) Αλλά παρόλα αυτά εμείς θα βγούμε να σφάξουμε τους ξένους ε?
5) Όλο αυτό που λέτε είναι σαν να έχεις πνευμονία και την αντιμετωπίζεις με απλά αντιπυρετικά. Δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα αλλά τα συμπτώματα μόνο. Με αποτέλεσμα να επιστρέφουν τα συμπτώματα εντονότερα.... Καταλάβετέ το....

#404   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 16:52

"Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Πάτρα. Οδηγός ψέκασε με σπρέι στα μάτια μικρή αθίγγανη επειδή δεν ήθελε να του καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου.
Το μικρό κορίτσι καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων στον Φάρο της Πάτρας. Όταν πέρασε με το αυτοκίνητό του ο οδηγός, η μικρή του πρότεινε να του καθαρίσει τα τζάμια. Εκείνος αρνήθηκε, αλλά όταν η κοπέλα επέμεινε, συνέβη το απίστευτο.
Ο οδηγός έβγαλε σπρέι και ψέκασε την μικρή στα μάτια, αφήνοντας την να κλαίει από τους πόνους."

[ΠΗΓΗ]

Καταλάβατε που μας οδηγεί η ξενοφοβία που τρέφετε?
Είναι ΠΑΙΔΙ ΡΕ!

#405   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/06/2012 - 17:04

"Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Πάτρα. Οδηγός ψέκασε με σπρέι στα μάτια μικρή αθίγγανη επειδή δεν ήθελε να του καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου.
Το μικρό κορίτσι καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων στον Φάρο της Πάτρας. Όταν πέρασε με το αυτοκίνητό του ο οδηγός, η μικρή του πρότεινε να του καθαρίσει τα τζάμια. Εκείνος αρνήθηκε, αλλά όταν η κοπέλα επέμεινε, συνέβη το απίστευτο.
Ο οδηγός έβγαλε σπρέι και ψέκασε την μικρή στα μάτια, αφήνοντας την να κλαίει από τους πόνους."

[ΠΗΓΗ]

Καταλάβατε που μας οδηγεί η ξενοφοβία που τρέφετε?
Είναι ΠΑΙΔΙ ΡΕ!

καλα αυτό είναι μια ακραία αντίδραση και νομίζω οτι είναι ένα μεμωνομένο συμβάν.Οτι υπάρχει πρόβλημα πάντως γενικά με τους μεταναστες υπάρχει και ειδικά εκει στη πάτρα .
Επειδή ο τίτλος λέει τι θα ψηφίσετε...εχω να πω οτι το εκλογικό αποτέλεσμα με βάση τις δημοσκοπήσεις είναι γνωστό και απο οτι φαίνεται κάποιες πολιτικες αποφάσεις απο τους ευρωπαίους έχουν ήδη παρθεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες