Καταρχας πες μου εσυ τι υποστηριζεις και μην κρινεις μονο εμενα....Φυσικα και κατακρινω οσους ηταν κατα στο να πολεμησουν τοτε κατα των γερμανων αλλα απο οτι βλεπεις μονο ο ελ.ας ειχε συμφωνο ενω οι "φασιστες" πολεμησαν....και δεν το καταλαβα αυτο "Αλλά τουλάχιστον οι "σταλινοτσολιάδες" μέσα στη θολούρα τους έχουν την τιμιότητα να το πω, να υπερασπίζονται τη θέση τους ως νοσταλγοί του Στάλιν"....Δηλαδη ρε φιλε επειδη το δηλωνουν θα εχουν και συγχωροχαρτι ηα θα ειναι ολα οκ?...παμε καλα ρε?...ξερετε ποσους εχει σφαξει ο κομμουνισμος σε ολον τον κοσμο?..ο χιτλερ ειναι μαθητευομενος τους μπροστα σε αυτα που κανουν οι αριστεροι δικτατορες...και γιατι βαζεις το σταλινοτσολιαδες σε αποσιοπητικα ενω το γερμανοτσολιαδες οχι?...ΦΑΝΕΡΩΣΕΣ και εσυ τις θεσεις σου...το βιντεο απο την συκγεντρωση που μου εστειλες λεει οτι αν χρειαστει θα λερωσουμε τα χερια μας με αιμα...αυτο το λεει οποιοσδηποτε ελληνας ειναι διατεθημενος να πολεμησει για την πατριδα.....επισης λεει αν χρειαστει δεν ειμαστε δημοκρατες....ΛΟΓΙΚΟ ειναι σε εναν πολεμο να μην γινεται να εισαι δημοκρατης.
1) η σβαστικα ειναι ελληνικοτατο καθως ο πολιτισμος μας προυπηρχε ολων αυτων που λες....οπως επισης μην ξεχνας και την εξαπλωση του πολιτισμου μας σχεδον σε ολοον τον κοσμο.....το "Wolfsangel" εαν προσεξεις προερχεται απο την σβαστικα....ειναι σαν μια μη ολοκληρωμενη στις ακρες τις σβαστικα..και το οτι το χρησιμοποιησαν οι ναζι δεν μας ενδιαφερει καθολου...παρολα αυτα η χ.α δεν εχει σημαια με την σβαστικα ενω αλλοι τολμουν και εχουν ακομα σημαια με σφυροδρεπανο και κανετε ολοι μοκο γιατι πολυ απλα ανηκετε και εσεις εκει.....2)Ναι φυσικα γερμανικη χειροβομβιδα του β παγκοσμιου πολεμου..νομιζω το ειπα πιο πανω...συγνωμη εαν δεν το ανεφερα....αλλα τι σημασια εχει αυτο?..εχω δει να πουλανε θηκες απο τις μασκες που ειχαν οι γερμανοι....τι σημαινει οτι ηταν ναζι και ο συλεκτης?....ελεος φιλε μου.3+4)...Ωραια δεν το ειχα δει το βιντεακι..αλλα και παλι δεν λεει κατι...το ειχαν οι εκλεκτοι των ss στο κρανος τους που ηταν πραγματικο υποδειγμα στρατιωτη πειθαρχημενου και εκπαιδευμενου...διοτι εαν δεις εκπαιδευσεις που κανανε τοτε ακομα και σε στιβο θα παθεις πλακα....Στην αρχη ξαναλεω καθως μετα μπηκαν μεσα φυλακοβιοι και εγιναν ολα τα εγκληματα.....Παρολα αυτα συνεχιζει το σφυροδραπανο να ειναι πολυ πιο μισιτο σχεδον σε ολους τους λαους καθως αριθμοι εκατομμυριααααα νεκρους σε ολες τις χωρες....Ρωτα για κομμουνισμο στη αλβανια....5+6)Για τα ss και την μορφωση τους σου απαντησα πιο πανω ..και ναι στην αρχη δεν εσφαξαν κανεναν αθωο πολιτη...τα εγκληματα αρχισαν λιγο πριν απο το τελος που ειχαν ξεφυγει εντελως τα πραγματα εδω με τους κομμουνιστες και γενικως σε παγκοσμιο επιπεδο με γερμανια-ρωσσια.....Α) σχεδον σε ολη την διαρκεια που ηταν εδω οι γερμανοι ναι μονο ως αντιποινα...ποτε δεν μπηκαν σε ενα χωριο χωρις λογο να καψουν και να σκοτωσουν κοσμο....Και παλι ξαναλεω δεν δικαιολογω ουτε αυτη την πραξη...δεν κληρονομουνται αλλα η μελινα μας δεν ειχε αναφερει ποτε τιποτα για αυτο παρα το επαιζε επαναστατρια χωρις αιτια....το παρελθον της ομως το ειχε ξεχασει.7) Το εκαναν ΟΛΟΙ οι ελληνες τοτε και υπηρχε και στην αρχαια ελλαδα....οχι με τοσο στρατιωτικη εννοια...αλλα σαν χαιρετισμος.εδω και οι αποκαλυψεις.
Καταρχάς σου είπα ότι ούτε αριστερός ούτε δεξιός είμαι ούτε τίποτα.
Δεμε καλύπτει ΚΑΝΕΝΑ κόμμα από τα υπάρχοντα και φυσικά ούτε η συμμορία σας.
Το σφυροδρέπανο μου προκαλεί την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ αποστροφή που μου προκαλεί και ο μαίανδρός σου.
Όταν σου λέω ότι οι σταλινοτσολιάδες υπερασπίζονται τη θέση τους, εννοώ ότι λένε ναι είμαστε οπαδοί του Στάλιν και τους κρίνω ως τέτοιους.
Όχι σαν εσάς που μέχρι πριν από λίγα χρόνα ανάβατε τούρτα στα γενέθλια του Χίτλερ και τώρα "δεν τον ξέρουμε τον κύριο".
Τίποτα δεν τους συγχωρώ. Έχουν σφάξει ίσως και περισσότερους από εσάς...
Και να σου πω την αλήθεα μέχρι να έρθετε στο προσκήνιο τους θεωρούσα το πιο απικίνδυνο πράγμα για την πολιτική μας ζωή.
1) Από ότι βλέπω αποδέιξεις πάλι 0. Και εγώ μπορεί να γράφω ότι τα πάντα είναι ελληνικά, αλλά θα πρέπει να τοαποδείξω... Όσο για το ότι το Wolfsangel είναι μια παραλλαγή της σβάστικας και ότι τυχαία το χρησιμοποιείται εσείς ΚΑΙ οι ΝΑΖΙ, τι εννοείς? Ότι είπατε "ελάτε να αλλάξουμε λίγο τη σβάστικα" και βγήκε αυτό? Το ΑΚΟΜΑ πιο καθαρά ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ σύμβολο (μιας και λες ότι η σβάστικα προυπήρχε?)
Και ΝΑΙ η ΧΑ έχει και σημαίες και αφίσες με τη σβάστικα....
Και σου ξαναλέω ότι δεν ανήκω στους οπαδούς του σφυροδρέπανου και δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω σε σημαίες....
2) ΟΚ δεν είναι ΝΑΖΙ ο συλλέκτης.
3+4) Μάλιστα... Άντε να δούμε πόσες φορές θα δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....
Δε με ενδιαφέρει φίλε μου αν τα SS ήταν και οι νοητικοί απόγονοι του Einstein.
Και στην τελική ΚΑΜΙΑ πειθαρχία και ΚΑΜΙΑ εκπαίδευση δεν είχαν αν με την είσοδο "φυλακόβιων" διαλύθηκαν και άρχισαν τις σφαγές.
Τι πάει να πει στην αρχή και στο τέλος? Μήπως αυτό είναι άλλο ένα παραμύθι για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα?
5+6) "Στην αρχή δεν έσφαξαν κανέναν αθώο πολίτη". ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?
Θες να μου πεις ότι μόνο τον τελευταίο καιρό έσφαζαν στην Ελλάδα?
Ότι δεν άφηναν τον κόσμο να πεινάει?
Ότι δεν είχαν κατακλέψει τον πλούτο του δημοσίου και των πολιτών?
Δηλαδή ο Χίτλερ μέχρι να μπουν οι Ρώσοι στον πόλεμο δεν είχε σφάξει κανέναν?
Φίλε μου λυπάμαι αλλά η ιστορία δεν αλλάζει έτσι....
Όσο για τη Μελίνα τι εννοείς το παρελθόν της το είχε ξεχάσει?
Ποιό παρελθόν της?
Αυτό όταν ήταν ΠΑΙΔΙ?
Μα αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να το αλλάξει. ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ.
7) Μάλιστα.... Θες ναμου πες δηλαδή ότι σαν αναφορά στο Μεταξά το κάνετε....
Ότι όταν το έκανε ο Μιχαλολιάκος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο το έκανε γιατί ξέρει πόσο ερεθίζει τον κόσμο ο χαρετισμός του Μεταξά....
Ή μήπως ο Χίτλερ το έκλεψε από το Μεταξά?
Φυσικα και θαυμαζουμε τον μεταξα διοτι εκεινος ειπε το οχι καθως και εκεινος εκανε παρα πολλα αλλα...το 8ωρο που τα κομμουνια σημερα το "υπερασπιζονται" ας μαθουν ποιος το καθιερωσε....και φυσικα υπηρχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεια.
8+9)Ναι το αουσβιτς..γιατι δεν ειναι μουσειο?...μηπως δουλευει ακομα σαν στρατοπαιδο και μου εχει διαφυγει?...Δηλαδη μονο θαυμαστες του χιτλερ μπορουν να πανε στο αουσβιτς?...δεν λεει ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν υπηρχαν...απλα δεν καηκε ΚΑΝΕΙΣ ζωντανος....Το θυμα ηταν εβραιος και προσωπικα δεν λυπαμε κανεναν απο δαυτους διοτι μονο και μονο την θρησκεια τους εαν διαβασετε και αυτα που λενε μεσα για χριστιανους και ελληνες ειναι ΥΠΕΡαρκετα για να τους μισεις...ΟΙ φωτογραφιες ειναι απο αφιερωματα σε εκεινη την εποχη και σε καποιες μεγαλες προσωπικοτητες του 20 αιωνα.....η εικονα που λεει χιλια χρονια χιτλερ την εχει αμφισβητησει δημοσια ο μιχαλολιακος οτι ειναι πλαστη αρα εγω δεν εχω κατι να πω πανω σε αυτο.....τΗ τελευταια λεει αντισταθειτε στο πνευμα του ε.ο.κ....που ειναι το κακο?......Δεν σε βλεπω να λες ομως στον φιλο τον μαρκο τα κακα του κομμουνισμου και για τις σφαγες που εχουν κανει.....μαλλον ΔΕΝ εισαι ενας απλος σκεπτομενος ανθρωπος...αλλα ενας απλος σκεπτομενος πατριδοκαπηλος κομμουνιστης.
Και εγώ τον θαυμάζω φίλε μου τον Μεταξά για πολλά πράγματα.
Και αρχικά γιατί μπορεί να ήταν δικτάτορας, αλλά δεν ήταν ούτε φασίστας όπως επανηλειμένα είπες, ούτε δολοφόνος.
8+9) Δεν σου είπε κανείς ότι απαγορεύεται να πας στο Άουσβιτς.
Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος όταν τον ρώτησαν για το Άουσβιτς απάντησε ευθέως: "Ήσασταν εκεί? Πως ξέρετε τι έγινε?"
Ναι φίλε μου το αμφισβήτησε.
Και όσο για το ότι δεν υπήρξαν ζωντανοί που να κάηκαν, από που αντλείς τις πηγές σου?
Και αν αυτοί που κάηκαν ήταν νεκροί, από τι πέθαναν? Από γερατιά?
Αυτό για τους Εβραίους που λες δεν θα το σχολιάσω καθώς από μόνο του αρκεί για να καταλάβει κανείς τς απόψεις σας....
Πάμε και στις φωτογραφίες....
Ποιές προσωπικότητες του 20ού αιώνα φίλε μου?
Ποιά άλλη προσωπικότητα εκτός από τον Χίτλερ βλέπεις?
Και πρόσεξε δεν είναι ένα τεύχος...
Μόνο Χϊτλερ βλέπω.
Μια χαρά γνήσιο είναι το χίλια χρόνια Χίτλερ...
Καμία αμφισβήτηση δεν έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος για το χίλια χρόνα Χίτλερ.
Μόνο για ένα άρθρο που είχε γράψει ο ίδιος το 1987 για τον Χίτλερ, είπε ότι μπήκε η υπογραφή του αλλά δεν το έγραψε ο ίδιος. Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις....
Σαν τον συγχωρεμένο τον Χριστόδουλο, που διάβαζε στην επταετία και δεν ήξερε τι γινόταν....
Η τελευταία φίλε μου δεν λέει αντισταθείτε στο πνεύμα του ΕΟΚ. Ή τουλάχιστον δεν στην έβαλα για αυτό.
Δες τη λεζάντα της φωτογραφίας.
Υμνεί τον δοσίλογο Τσολάκογλου?
"Προσπάθησε για μια τίμια ειρήνη?"
Αυτό είναι που θα πολεμούσατε τους γερμανούς?
Αφού θαυμάζετε αυτούς που συνθηκολόγησαν μαζί τους προδίδοντας την πατρίδα!
Και σου ξαναλέω ΝΑΙ έχει κάνει και ο κομμουνισμός μεγάλες σφαγές...
Αν είχα επιλογή, μαζί θα σας έστελνα από κει που ήρθατε και τους δύο.
Όχι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι, αλλά γιατί εσείς είστε νοσταλγοί εγκληματιών.
Και πολλές φορές αυτό που νοσταλγούμε το αναπαράγουμε.
Δεν είμαι ούτε πατριδοκάπηλος ούτε κομμουνιστής.
Αλλά για εσάς (όπως και για τους άλλους) δεν γίνεται κάποιος να μην ανήκει σε κάποιο στρατόπεδο.
Ή δεξιός θα είσαι ή αριστερός.
ΟΧΙ ρε μάγκα. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είμαι.
Και αν αυτή τη στιγμή αντιπαραβάλομαι μαζί σου είναι γιατί εσύ ξεκίνησες να λες ανακρίβειες, όχι κάποιος αριστερός.
ΥΓ: Βλέποντας το τι γράφεις, από τη μία προσπαθείς να υπερασπιστείς το Χίτλερ και από την άλλη λες ότι θα τον πολέμαγες.... Αποφάσισε...
Όσο για τα σύμβολα που χρησιμοποιείτε, γιατί ρε σεις διαλέξατε ΟΛΑ τα σύμβολα που έχουν σχέση με τους ΝΑΖΙ?
Αν όντως τα θεωρείτε αρχαιοελληνικά (που αμφιβάλλω) γιατί δεν διαλέξατε κάποια άλλα που θα ήταν λιγότερο παρεξηγίσιμα?
Η θες να μου πεις ότ βάλατε τη σβάστικα σε αφίσες σαν αρχαιοελληνική και μετά διαπιστώσατε ότι την είχε ο Χίτλερ?
Πάμε και για το bonus.
Φαντάζομαι ξέρεις για τη νεολαία της ΧΑ.
Ναι, ναι σωστά, την αντεπίθεση.
Φαντάζομαι ξέρεις ότι είχε και φόρουμ το οποίο σπεύσατε να κλείσετε όταν κάνατε πολιτική κωλοτούμπα προς τη Βουλή.
Πάρε λοιπόν μία αποθηκευμένη σελιδα του φόρουμ εκείνου και να δω τι θα σκαρφιστείς για να διακιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....
Όχι ρε δε είστε λάτρεις των ΝΑΖΙ...:
http://jungle-reload...ogin-it-is.htmlΔεν ντρεπεσαι να εισαι ρατσιστης στην χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια?...τι να σου πω ρε φιλε...
Ντάξει μόνο ως χιούμορ μπορώ να το εκλάβω αυτό...