Εσύ είσαι αυτός που όταν σου λένε για τα εγκλήματα του Χίτλερ αντί να απαντήσεις το γυρνάς στους κομμουνιστές.
Ναι σου είπαμε έκαναν φρικτά εγκλήματα και αυτοί.
Είναι άφαντοι οι κομουνιστές στη Ρωσία γιατί πολύ απλά διέλυσαν τη χώρα. Που να εμφανιστούν τώρα?
1) Δε νομίζω ότι είπε κανένα κόμμα να μην επιστραφούν.
2) Για τους Έλληνες που κάνουν εγκλήματα? Που βιάζουν? Αυτοί είναι αδέρφια μας και ΟΚ?
3) Ναι νόμιμα πήγαν στη Γερμανία όπως και στις ΗΠΑ. Για ρώτα να σου πουν ποιοι ήταν η μεγαλύτεροι μαφία στο Σικάγο....
4) Αλλά παρόλα αυτά εμείς θα βγούμε να σφάξουμε τους ξένους ε?
5) Όλο αυτό που λέτε είναι σαν να έχεις πνευμονία και την αντιμετωπίζεις με απλά αντιπυρετικά. Δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα αλλά τα συμπτώματα μόνο. Με αποτέλεσμα να επιστρέφουν τα συμπτώματα εντονότερα.... Καταλάβετέ το....
1)δεν ειδα ομως και κανενα κομμα να κανει κατι για να επιστραφουν,μονο λουφαζουν!
2)δεν ειπα αυτο,απλως η πλειοψηφια των κλοπων,φονων κτλ ειναι απο λαθρομεταναστες!περασε μετα τις 8 το απογευμα απο την Ομονοια και απο τις γυρω οδους και πες μου αν νοιωθεις ασφαλης,απο την 3η Σεπτεμβριου απο την Σολωνος,υπαρχουν απειρα βιντεακια με το γινεται και το τι κανουν οι λαθραιοι!
3)Προσωπικα δεν γνωριζω καποιον για να μου πει,ξερεις εσυ να με ενημερωσεις
4)δεν νομιζω να ειπα εγω προσωπικα να βγει κανεις και να σφαξει τους ξενους,απλως οσοι ειναι παρανομα στην χωρα που ειναι πααααααρααα πολλοι να απελαθουν στις χωρες τους ηρεμα και ομορφα
5)εγω απαντησα σε αυτο που ειπε το παιδι δεν προτεινα καποια λυση,απλως ειπα την γνωμη μου και αυτο που εχω βιωσει!
"Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Πάτρα. Οδηγός ψέκασε με σπρέι στα μάτια μικρή αθίγγανη επειδή δεν ήθελε να του καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου.
Το μικρό κορίτσι καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων στον Φάρο της Πάτρας. Όταν πέρασε με το αυτοκίνητό του ο οδηγός, η μικρή του πρότεινε να του καθαρίσει τα τζάμια. Εκείνος αρνήθηκε, αλλά όταν η κοπέλα επέμεινε, συνέβη το απίστευτο.
Ο οδηγός έβγαλε σπρέι και ψέκασε την μικρή στα μάτια, αφήνοντας την να κλαίει από τους πόνους."
[ΠΗΓΗ]
Καταλάβατε που μας οδηγεί η ξενοφοβία που τρέφετε?
Είναι ΠΑΙΔΙ ΡΕ!
Ο συγκεκριμενος θελει πολλα κλωτσιδια!ντροπη και αισχος!