Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#406   alexandrosk

alexandrosk

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 16/06/2012 - 17:17

@ilion...κάτι:

Πρώτο: 'ρε φίλε'... Φίλος σου, δεν είμαι, ούτε καν γνωστός σου.

Ε καλα δεν σε εβρισε κιολας...

"Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Πάτρα. Οδηγός ψέκασε με σπρέι στα μάτια μικρή αθίγγανη επειδή δεν ήθελε να του καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου.
Το μικρό κορίτσι καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων στον Φάρο της Πάτρας. Όταν πέρασε με το αυτοκίνητό του ο οδηγός, η μικρή του πρότεινε να του καθαρίσει τα τζάμια. Εκείνος αρνήθηκε, αλλά όταν η κοπέλα επέμεινε, συνέβη το απίστευτο.
Ο οδηγός έβγαλε σπρέι και ψέκασε την μικρή στα μάτια, αφήνοντας την να κλαίει από τους πόνους."

[ΠΗΓΗ]

Καταλάβατε που μας οδηγεί η ξενοφοβία που τρέφετε?
Είναι ΠΑΙΔΙ ΡΕ!

Η ξενοφοβια δυστυχως χτυπαει και μη γνωστικους,ανεγκεφαλους πες τους οπως θες!

Δεν εχει να λεει κατι!

Εννοειται το καταδικαζω το παραπανω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 18:01

Εσύ είσαι αυτός που όταν σου λένε για τα εγκλήματα του Χίτλερ αντί να απαντήσεις το γυρνάς στους κομμουνιστές.

Ναι σου είπαμε έκαναν φρικτά εγκλήματα και αυτοί.

Είναι άφαντοι οι κομουνιστές στη Ρωσία γιατί πολύ απλά διέλυσαν τη χώρα. Που να εμφανιστούν τώρα?

1) Δε νομίζω ότι είπε κανένα κόμμα να μην επιστραφούν.
2) Για τους Έλληνες που κάνουν εγκλήματα? Που βιάζουν? Αυτοί είναι αδέρφια μας και ΟΚ?
3) Ναι νόμιμα πήγαν στη Γερμανία όπως και στις ΗΠΑ. Για ρώτα να σου πουν ποιοι ήταν η μεγαλύτεροι μαφία στο Σικάγο....
4) Αλλά παρόλα αυτά εμείς θα βγούμε να σφάξουμε τους ξένους ε?
5) Όλο αυτό που λέτε είναι σαν να έχεις πνευμονία και την αντιμετωπίζεις με απλά αντιπυρετικά. Δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα αλλά τα συμπτώματα μόνο. Με αποτέλεσμα να επιστρέφουν τα συμπτώματα εντονότερα.... Καταλάβετέ το....

1)δεν ειδα ομως και κανενα κομμα να κανει κατι για να επιστραφουν,μονο λουφαζουν!
2)δεν ειπα αυτο,απλως η πλειοψηφια των κλοπων,φονων κτλ ειναι απο λαθρομεταναστες!περασε μετα τις 8 το απογευμα απο την Ομονοια και απο τις γυρω οδους και πες μου αν νοιωθεις ασφαλης,απο την 3η Σεπτεμβριου απο την Σολωνος,υπαρχουν απειρα βιντεακια με το γινεται και το τι κανουν οι λαθραιοι!
3)Προσωπικα δεν γνωριζω καποιον για να μου πει,ξερεις εσυ να με ενημερωσεις???
4)δεν νομιζω να ειπα εγω προσωπικα να βγει κανεις και να σφαξει τους ξενους,απλως οσοι ειναι παρανομα στην χωρα που ειναι πααααααρααα πολλοι να απελαθουν στις χωρες τους ηρεμα και ομορφα
5)εγω απαντησα σε αυτο που ειπε το παιδι δεν προτεινα καποια λυση,απλως ειπα την γνωμη μου και αυτο που εχω βιωσει!

"Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Πάτρα. Οδηγός ψέκασε με σπρέι στα μάτια μικρή αθίγγανη επειδή δεν ήθελε να του καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου.
Το μικρό κορίτσι καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων στον Φάρο της Πάτρας. Όταν πέρασε με το αυτοκίνητό του ο οδηγός, η μικρή του πρότεινε να του καθαρίσει τα τζάμια. Εκείνος αρνήθηκε, αλλά όταν η κοπέλα επέμεινε, συνέβη το απίστευτο.
Ο οδηγός έβγαλε σπρέι και ψέκασε την μικρή στα μάτια, αφήνοντας την να κλαίει από τους πόνους."

[ΠΗΓΗ]

Είναι ΠΑΙΔΙ ΡΕ!

Ο συγκεκριμενος θελει πολλα κλωτσιδια!ντροπη και αισχος!

#408   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/06/2012 - 18:18

1)δεν ειδα ομως και κανενα κομμα να κανει κατι για να επιστραφουν,μονο λουφαζουν!
2)δεν ειπα αυτο,απλως η πλειοψηφια των κλοπων,φονων κτλ ειναι απο λαθρομεταναστες!περασε μετα τις 8 το απογευμα απο την Ομονοια και απο τις γυρω οδους και πες μου αν νοιωθεις ασφαλης,απο την 3η Σεπτεμβριου απο την Σολωνος,υπαρχουν απειρα βιντεακια με το γινεται και το τι κανουν οι λαθραιοι!
3)Προσωπικα δεν γνωριζω καποιον για να μου πει,ξερεις εσυ να με ενημερωσεις :huh:
4)δεν νομιζω να ειπα εγω προσωπικα να βγει κανεις και να σφαξει τους ξενους,απλως οσοι ειναι παρανομα στην χωρα που ειναι πααααααρααα πολλοι να απελαθουν στις χωρες τους ηρεμα και ομορφα
5)εγω απαντησα σε αυτο που ειπε το παιδι δεν προτεινα καποια λυση,απλως ειπα την γνωμη μου και αυτο που εχω βιωσει!

1) Γιατί η ΧΑ τι έκανε? Λόγια μόνο...
2) Δεν είναι έτσι... Δες το αστυνομικό δελτίο... Θα δεις ότι δεν είναι πλειοψηφία... Απλά είναι σε μία μεγάλη περιοχή στο κέντρο και φαίνεται έτσι...
3) Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι ήταν η μεγαλύτερη μαφία στο Σικάγο. Για να μη σου πω ότι ακόμα και εκεί Ελληναράδες ήταν οι μεγαλύτεροι ρατσιστές της Ku Klux Klan και παρόμοιων οργανώσεων. Ακόμα και όταν υπήρχε το Αμερικανικό Ναζιστικό κόμμα, ο υπαρχηγός του ήταν Έλληνας! Για να καταλάβεις για τι πράγματα μιλάμε!
4) Εσύ προσωπικά δεν το είπες... Για ρώτα όμως και τη ΧΑ....
5) Χρήστο γενικά το λέω, δεν το λέω προσωπικά σε εσένα...

#409   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 18:59

1) Γιατί η ΧΑ τι έκανε? Λόγια μόνο...
2) Δεν είναι έτσι... Δες το αστυνομικό δελτίο... Θα δεις ότι δεν είναι πλειοψηφία... Απλά είναι σε μία μεγάλη περιοχή στο κέντρο και φαίνεται έτσι...
3) Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι ήταν η μεγαλύτερη μαφία στο Σικάγο. Για να μη σου πω ότι ακόμα και εκεί Ελληναράδες ήταν οι μεγαλύτεροι ρατσιστές της Ku Klux Klan και παρόμοιων οργανώσεων. Ακόμα και όταν υπήρχε το Αμερικανικό Ναζιστικό κόμμα, ο υπαρχηγός του ήταν Έλληνας! Για να καταλάβεις για τι πράγματα μιλάμε!
4) Εσύ προσωπικά δεν το είπες... Για ρώτα όμως και τη ΧΑ....
5) Χρήστο γενικά το λέω, δεν το λέω προσωπικά σε εσένα...

1)μεχρι στιγμης δεν της ειχε δοθει η ευκαιρια να κανει κατι,σε αντιθεση με τις κυβερνησεις-συγκυβερνησεις που περασαν!
2)επειδη το διαβαζω συχνα εαν πχ γινονται 100 συμβαντα τα 80 ειναι απο αλλοδαπους
3)Σε ευχαριστω που με ενημερωσες και εμαθα καποια πραγματα για τα οποια δηλωνω πληρη αγνοια

#410   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Twitter:@gsfakianakis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:gsfakianakis7

Δημοσίευση 16/06/2012 - 19:02

Εσύ είσαι αυτός που όταν σου λένε για τα εγκλήματα του Χίτλερ αντί να απαντήσεις το γυρνάς στους κομμουνιστές.

Ναι σου είπαμε έκαναν φρικτά εγκλήματα και αυτοί.

Είναι άφαντοι οι κομουνιστές στη Ρωσία γιατί πολύ απλά διέλυσαν τη χώρα. Που να εμφανιστούν τώρα?

1) Δε νομίζω ότι είπε κανένα κόμμα να μην επιστραφούν.
2) Για τους Έλληνες που κάνουν εγκλήματα? Που βιάζουν? Αυτοί είναι αδέρφια μας και ΟΚ?
3) Ναι νόμιμα πήγαν στη Γερμανία όπως και στις ΗΠΑ. Για ρώτα να σου πουν ποιοι ήταν η μεγαλύτεροι μαφία στο Σικάγο....
4) Αλλά παρόλα αυτά εμείς θα βγούμε να σφάξουμε τους ξένους ε?
5) Όλο αυτό που λέτε είναι σαν να έχεις πνευμονία και την αντιμετωπίζεις με απλά αντιπυρετικά. Δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα αλλά τα συμπτώματα μόνο. Με αποτέλεσμα να επιστρέφουν τα συμπτώματα εντονότερα.... Καταλάβετέ το....

Εισαι λαθος ο γαπ τους τα χαρισε τα κατοχικα δανεια ειχε πει οτι δεν μας χρωστανε τιποτα.θα στο βρω και θα το αναρτησω εδω

Τελευταία επεξεργασία από: gsfakianakis2, 16/06/2012 - 19:03

#411   fotsid

fotsid

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/06/2012 - 19:11

Τα κατοχικά δάνεια όντως έχουν χαριστεί επί πρωθυπουργίας Κων/νου Καραμανλή - όχι Κωστάκη - και με προσωπική του υπογραφή.

#412   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/06/2012 - 20:30

Λιγες ωρες ακομα για την καλπη!παμε γερα ρεεεεεε!!!!ουγκ!ουγκ!

#413   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/06/2012 - 22:41

Καταρχάς σου είπα ότι ούτε αριστερός ούτε δεξιός είμαι ούτε τίποτα.
Δεμε καλύπτει ΚΑΝΕΝΑ κόμμα από τα υπάρχοντα και φυσικά ούτε η συμμορία σας.
Το σφυροδρέπανο μου προκαλεί την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ αποστροφή που μου προκαλεί και ο μαίανδρός σου.

Όταν σου λέω ότι οι σταλινοτσολιάδες υπερασπίζονται τη θέση τους, εννοώ ότι λένε ναι είμαστε οπαδοί του Στάλιν και τους κρίνω ως τέτοιους.
Όχι σαν εσάς που μέχρι πριν από λίγα χρόνα ανάβατε τούρτα στα γενέθλια του Χίτλερ και τώρα "δεν τον ξέρουμε τον κύριο".
Τίποτα δεν τους συγχωρώ. Έχουν σφάξει ίσως και περισσότερους από εσάς...
Και να σου πω την αλήθεα μέχρι να έρθετε στο προσκήνιο τους θεωρούσα το πιο απικίνδυνο πράγμα για την πολιτική μας ζωή.

1) Από ότι βλέπω αποδέιξεις πάλι 0. Και εγώ μπορεί να γράφω ότι τα πάντα είναι ελληνικά, αλλά θα πρέπει να τοαποδείξω... Όσο για το ότι το Wolfsangel είναι μια παραλλαγή της σβάστικας και ότι τυχαία το χρησιμοποιείται εσείς ΚΑΙ οι ΝΑΖΙ, τι εννοείς? Ότι είπατε "ελάτε να αλλάξουμε λίγο τη σβάστικα" και βγήκε αυτό? Το ΑΚΟΜΑ πιο καθαρά ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ σύμβολο (μιας και λες ότι η σβάστικα προυπήρχε?)
Και ΝΑΙ η ΧΑ έχει και σημαίες και αφίσες με τη σβάστικα....
Και σου ξαναλέω ότι δεν ανήκω στους οπαδούς του σφυροδρέπανου και δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω σε σημαίες....

2) ΟΚ δεν είναι ΝΑΖΙ ο συλλέκτης.

3+4) Μάλιστα... Άντε να δούμε πόσες φορές θα δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....
Δε με ενδιαφέρει φίλε μου αν τα SS ήταν και οι νοητικοί απόγονοι του Einstein.
Και στην τελική ΚΑΜΙΑ πειθαρχία και ΚΑΜΙΑ εκπαίδευση δεν είχαν αν με την είσοδο "φυλακόβιων" διαλύθηκαν και άρχισαν τις σφαγές.
Τι πάει να πει στην αρχή και στο τέλος? Μήπως αυτό είναι άλλο ένα παραμύθι για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα?

5+6) "Στην αρχή δεν έσφαξαν κανέναν αθώο πολίτη". ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?
Θες να μου πεις ότι μόνο τον τελευταίο καιρό έσφαζαν στην Ελλάδα?
Ότι δεν άφηναν τον κόσμο να πεινάει?
Ότι δεν είχαν κατακλέψει τον πλούτο του δημοσίου και των πολιτών?
Δηλαδή ο Χίτλερ μέχρι να μπουν οι Ρώσοι στον πόλεμο δεν είχε σφάξει κανέναν?
Φίλε μου λυπάμαι αλλά η ιστορία δεν αλλάζει έτσι....

Όσο για τη Μελίνα τι εννοείς το παρελθόν της το είχε ξεχάσει?
Ποιό παρελθόν της?
Αυτό όταν ήταν ΠΑΙΔΙ?
Μα αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να το αλλάξει. ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ.

7) Μάλιστα.... Θες ναμου πες δηλαδή ότι σαν αναφορά στο Μεταξά το κάνετε....
Ότι όταν το έκανε ο Μιχαλολιάκος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο το έκανε γιατί ξέρει πόσο ερεθίζει τον κόσμο ο χαρετισμός του Μεταξά....
Ή μήπως ο Χίτλερ το έκλεψε από το Μεταξά?

Και εγώ τον θαυμάζω φίλε μου τον Μεταξά για πολλά πράγματα.
Και αρχικά γιατί μπορεί να ήταν δικτάτορας, αλλά δεν ήταν ούτε φασίστας όπως επανηλειμένα είπες, ούτε δολοφόνος.

8+9) Δεν σου είπε κανείς ότι απαγορεύεται να πας στο Άουσβιτς.
Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος όταν τον ρώτησαν για το Άουσβιτς απάντησε ευθέως: "Ήσασταν εκεί? Πως ξέρετε τι έγινε?"
Ναι φίλε μου το αμφισβήτησε.
Και όσο για το ότι δεν υπήρξαν ζωντανοί που να κάηκαν, από που αντλείς τις πηγές σου?
Και αν αυτοί που κάηκαν ήταν νεκροί, από τι πέθαναν? Από γερατιά?

Αυτό για τους Εβραίους που λες δεν θα το σχολιάσω καθώς από μόνο του αρκεί για να καταλάβει κανείς τς απόψεις σας....

Πάμε και στις φωτογραφίες....
Ποιές προσωπικότητες του 20ού αιώνα φίλε μου?
Ποιά άλλη προσωπικότητα εκτός από τον Χίτλερ βλέπεις?
Και πρόσεξε δεν είναι ένα τεύχος...
Μόνο Χϊτλερ βλέπω.
Μια χαρά γνήσιο είναι το χίλια χρόνια Χίτλερ...
Καμία αμφισβήτηση δεν έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος για το χίλια χρόνα Χίτλερ.
Μόνο για ένα άρθρο που είχε γράψει ο ίδιος το 1987 για τον Χίτλερ, είπε ότι μπήκε η υπογραφή του αλλά δεν το έγραψε ο ίδιος. Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις....
Σαν τον συγχωρεμένο τον Χριστόδουλο, που διάβαζε στην επταετία και δεν ήξερε τι γινόταν....

Η τελευταία φίλε μου δεν λέει αντισταθείτε στο πνεύμα του ΕΟΚ. Ή τουλάχιστον δεν στην έβαλα για αυτό.
Δες τη λεζάντα της φωτογραφίας.
Υμνεί τον δοσίλογο Τσολάκογλου?
"Προσπάθησε για μια τίμια ειρήνη?"
Αυτό είναι που θα πολεμούσατε τους γερμανούς?
Αφού θαυμάζετε αυτούς που συνθηκολόγησαν μαζί τους προδίδοντας την πατρίδα!

Και σου ξαναλέω ΝΑΙ έχει κάνει και ο κομμουνισμός μεγάλες σφαγές...
Αν είχα επιλογή, μαζί θα σας έστελνα από κει που ήρθατε και τους δύο.
Όχι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι, αλλά γιατί εσείς είστε νοσταλγοί εγκληματιών.
Και πολλές φορές αυτό που νοσταλγούμε το αναπαράγουμε.

Δεν είμαι ούτε πατριδοκάπηλος ούτε κομμουνιστής.
Αλλά για εσάς (όπως και για τους άλλους) δεν γίνεται κάποιος να μην ανήκει σε κάποιο στρατόπεδο.
Ή δεξιός θα είσαι ή αριστερός.
ΟΧΙ ρε μάγκα. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είμαι.

Και αν αυτή τη στιγμή αντιπαραβάλομαι μαζί σου είναι γιατί εσύ ξεκίνησες να λες ανακρίβειες, όχι κάποιος αριστερός.

ΥΓ: Βλέποντας το τι γράφεις, από τη μία προσπαθείς να υπερασπιστείς το Χίτλερ και από την άλλη λες ότι θα τον πολέμαγες.... Αποφάσισε...
Όσο για τα σύμβολα που χρησιμοποιείτε, γιατί ρε σεις διαλέξατε ΟΛΑ τα σύμβολα που έχουν σχέση με τους ΝΑΖΙ?
Αν όντως τα θεωρείτε αρχαιοελληνικά (που αμφιβάλλω) γιατί δεν διαλέξατε κάποια άλλα που θα ήταν λιγότερο παρεξηγίσιμα?
Η θες να μου πεις ότ βάλατε τη σβάστικα σε αφίσες σαν αρχαιοελληνική και μετά διαπιστώσατε ότι την είχε ο Χίτλερ?

Πάμε και για το bonus.
Φαντάζομαι ξέρεις για τη νεολαία της ΧΑ.
Ναι, ναι σωστά, την αντεπίθεση.
Φαντάζομαι ξέρεις ότι είχε και φόρουμ το οποίο σπεύσατε να κλείσετε όταν κάνατε πολιτική κωλοτούμπα προς τη Βουλή.
Πάρε λοιπόν μία αποθηκευμένη σελιδα του φόρουμ εκείνου και να δω τι θα σκαρφιστείς για να διακιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....
Όχι ρε δε είστε λάτρεις των ΝΑΖΙ...:

http://jungle-reload...ogin-it-is.html

Ντάξει μόνο ως χιούμορ μπορώ να το εκλάβω αυτό...

Το οτι σου προκαλει αποστροφη ο Μαιανδρος δειχνει το ποσο ανθελληνας εισαι..αυτο μου αρκει για να μην σου απαντησω σε τιποτα απο ολα αυτα που με ρωτας καθως ο εχθρος του ελληνισμου ειναι και εχθρος δικος μου φυσικα και δεν χρειαζεται να του απολογηθω...ΠΑΡΟΛΑ αυτα...θα σου απαντησω...ΠΡΟΣΕΞΕ...δεν θα απολογηθω....Ποτε αναβε η χ.α τουρτα στα γενεθλια του χιτλερ?..για να δω και εγω.1)Το wolfsangel ΔΕΝ το χρησιμοποιουμε μονο εμεις και οι ναζι καθως οπως ειπες και μονος σου το χρησιμοποιουν πολλες κοινωνιες στην ευρωπη....Επισης που ξερω εγω οτι δεν ειναι photoshop που πανευκολα θα μπορουσε να γινει στην συγκεκριμενη φωτο..καθως οσες φορες εχω παει στα γραφεια δεν εχω δει κατι τετοιο ΠΟΤΕ.....3+4)Τα ss ηταν πιο οργανωμενος και πιο πειθαρχημενος στρατος ακομα και απο πολλους τωρα...αν δεν εχεις δει εκπαιδευσεις τους μην εκφερεις γνωμη..τουλαχιστον αρνητικη.....το οτι μετα μπηκαν μεσα φυλακοβιοι και ουσιαστικα εγιναν μπαχαλο σημαινει οτι δεν ειχαν πειθαρχεια?...οταν ηταν 10.000 ατομα στην αρχη και μετα εγιναν μισο εκατομμυριο και μονο και μονο απο τους φυλακοβιους τοτε πως να κρατηθει ιδιο το σωμα?...Δεν ειναι καμια δικαιολογια..ειναι η ιστορικη πραγματικοτητα και υπαρχει και στο mein kampf που το μετεφρασαν στην ελλαδα ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ...για να μην λες κιολας.....5+6)Εσφαζαν οταν τους εσφαζαν..και λογικο ηταν....εαν εσφαζαν τον φιλο σου και εσυ το ιδιο θα τους εκαναν εαν εβρισκαν την ευκαιρια...και δεν μιλαω για την περιοδο που αντισταθηκαν οι ελληνες...μιλαω για οταν ειχε τελειωσει ο πολεμος στα συνορα και υπηρχε μονο ανταρτικος....οταν εκαναν πληγμα στους γερμανους και μετα πηγαιναν και κρυβοντουσαν σε ενα χωριο...οι Γερμανοι λογικο ηταν εαν δεν παραδινονταν να το καψουν η να το λεηλατησουν ολο...ξαναλεω..ΔΕΝ το δικαιολογω...απλα λεω τα πραγματα ως εχουν...φυσικα και πεινασαμε..οι ανθρωποι στην πολη περισσοτερο..στα χωρια καλα ηταν...περναγε ο κοσμος.Οσο για την μελινα συγνωμη...εκανα ενα λαθος..ηταν 20+ χρονων εφηβη..μπορεις να το επιβεβαιωσεις απο την ημερομηνια γεννησης της...αρα ηξερε και οτι εκανε το εκανε εις γνωσιν της..απλα καλοπερναγε και μετα το επαιζε δημοκρατισσα στον απλο λαο που δυστυχως ξεχναει...7)Απο οτι σου εδειξα σε μια φωτο ειναι αρχαιοτατος χαιρετισμος....το εκανε ο μεταξας και το εκανε και ο χιτλερ...το κανουν και στην κορεα....δηλαδη απο ολους αυτους γιατι κολατε στον χιτλερ?....απλα γιατι εχετε ΚΟΛΗΜΑ.Το φασιστας το ειπα ειρωνικα και φυσικα δεν ηταν δολοφονος...8+9) γνωριζω τι ειπε ο μιχαλολιακος...Τις πηγες μου τις αντλω απο διαφορα site βιβλια...γενικως απο παντου.....Δεν πεθαναν απο γερατια....καποιοι μποροι να πεθαναν και απο βασανιστηρια η απο πεινα...δεν το αμφισβητω καθως κανεις δεν ξερει τι ακριβως εγινε.Αυτο για τους εβραιους εαν δεν σε πειραζει αυτα που λεει η θρησκεια τους τοτε η δεν εισαι ελληνας η κανεις πως δεν βλεπεις....ΔΕΝ υπαρχει αλλη εξηγηση οτι και να λες..γιατι αν η θρησκεια μου ελεγε π.χ το σπιτι του nsxbass να καταστραφει...πρεπει να το καταστρεψουμε καθως ειναι ψευτικο και εναντιων μας...γιατι ο θεος σε εμας εδωσε μονο την γη....γιατι αυτα λενε μεσα....τοτε δεν νομιζω να μην ειχες προβλημα μαζι μου ετσι?....Το οτι ειναι γνησιο το λες εσυ....υπαρχει βιντεο που το λεει...δεν θα καθομαι να το ψαχνω καθως δεν το εχω στον υπολογιστη...εσυ που τα ξερεις ολα και θα μας ξεσκεπασεις στον κοσμο επρεπε να το ηξερες...ο τσολακογλου πολεμησε σε απειρους πολεμους υπερ της ελλαδας ακομα και εναντιων της γερμανιας...ηταν στρατιωτικος με @....και το οτι εκανε καποιες διαπραγματευσεις δεν τον κανει προδοτη...δεν πουλησε αιγαιο και μακεδονια...αλλη θελουν να τα πουλησουν και το γραφουν και τιτλους στις εφημεριδες τους...Ανακριβιες λεω συμφωνα με σενα..εγω οτι ειπα το ειπα με αποδειξεις....Δεν υπερασπιζομαι τον χιτλερ απλα δεν μαρεσει να ακουω ψεμματα και προπαγανδα αριστερη....ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ με οτι μεσω ειχα...οπως ολοι οι εθνικιστες οπως εκαναν και τοτε.Τα συμβολα αυτα ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...εαν εσυ δεν τα γνωριζεις η εαν τα ειχε χρησιμοποιησει ο χιτλερ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....εμεις ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΜΕ.Στον συνδεσμο που μου εστειλες τι ακριβως μου δειχνεις και θελεις να σου απαντησω?...πες μου για να σου απαντησω.

@ilion...κάτι:

Πρώτο: 'ρε φίλε'... Φίλος σου, δεν είμαι, ούτε καν γνωστός σου.

Δεύτερο και κυριότερο: ακριβώς επειδή η χώρα αυτή γέννησε τη Δημοκρατία, εγώ θα υπεραμύνομαι του δικαιώματος της ελευθερίας
του λόγου χωρίς τη χρήση βίας, σωματικής και ψυχολογικής, ένθεν και ένθεν ιδεολογικά.

Τρίτο: Ρατσισμός; Ο ρατσισμός - race = φυλή - υφίσταται ανάμεσα σε ομοειδή όντα, διαφορετικών φυλών. Ομοειδή.
Άρα, δε μπορεί να διέκρινες ρατσισμό στη γραφή μου... Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Εχεις ιδεα για το πως λειτουργουσε η δημοκρατια στην αρχαιοτητα?...οταν καταλαβεις οτι ΔΕΝ υπηρχε η ισοτητα που νομιζετε ολοι σας τοτε στειλε μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ να το καταλαβω.Ο ρατσισμος συμφωνα με τους αρχαιους που ηταν ΟΛΟΙ και δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειναι καποιος..ειναι αυτος που προσπαθει να κρατησει καθαρο το αιμα της φυλης του....και εγω ΘΕΛΩ.....ποιος σου ειπε οτι ο ρατσιμος αναφερεται σε ομοειδη οντα και βλακιες?...καταρχην κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλον.....

[ΠΗΓΗ]

Είναι ΠΑΙΔΙ ΡΕ!

Και αυτος χρυσαυγιτης ηταν?...ΕΛΕΟΣ...μην δειτε καποιον να παιζει ξυλο με ξενους η κατι παρομοιο..αμεσως να τον πειτε χρυσαυγιτη..σαν την αλλη φορα που εκανε πορεια η χ.α και 5 χιλιομετρα πιο περα ενας βαραγε 2 ξενους...και μαζεψε η αστυνομια 8 μελη της χ.α...που ΦΥΣΙΚΑ αποδειχθηκε πως δεν ειχαν καμια σχεση....Και το οτι ειναι παιδι δεν λεει τιποτα...ΦΥΣΙΚΑ και διαφωνω με τον τυπο...αλλα και παιδι αν ειναι αν νιωθεις οτι απειλησε αμυνεσαι....οτι και να ειναι ..ΑΠΛΑ αν νιωθεις οτι απειλησε αμυνεσαι...

#414   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 22:51

Αναρτημένη εικόνα
Ποιος ρε;ποιος δεν γουσταρει το μαιανδρο;εεεεεε;;;;

#415   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 22:59

Μαγκες ειδατε τον Παπασταθοπουλο πως χαιρετησε τον κοσμο;σιγουρα χρυσαυγιτης ειναι!!!!!!τσαπρρρρ!!!

#416   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:01

Αναρτημένη εικόνα
Ποιος ρε;ποιος δεν γουσταρει το μαιανδρο;εεεεεε;;;;

Πολυ ωραιο....Μπραβο....δεν τον γουσταρουν οι ανθελληνες αδερφε και το ξερεις...Τους θυμηζει το παντοδυναμο παρελθον μας και θελουν να μας κανουν να το ξεχασουμε και μας χτυπανε μονο θεματα για την δημοκρατια του περικλη που κατεκλεψε σε φορους τον λαο..ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

#417   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:14

Πολυ ωραιο....Μπραβο....δεν τον γουσταρουν οι ανθελληνες αδερφε και το ξερεις...Τους θυμηζει το παντοδυναμο παρελθον μας και θελουν να μας κανουν να το ξεχασουμε και μας χτυπανε μονο θεματα για την δημοκρατια του περικλη που κατεκλεψε σε φορους τον λαο..ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

μας θεωρεις ανθέλληνες?

#418   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:18

μας θεωρεις ανθέλληνες?

ΕΑΝ δεν γουσταρεις τον μαιανδρο δεν σε θεωρω...ΕΙΣΑΙ

#419   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:29

καλα ρε παιδια ελεος με τη χρυση αυγη,ποιος ασχολειται;;;με τους μαιανδρες και τα αλλα λολ λολο!!βαστιγκες και περικληδες.2012 ειμαστε...

#420   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα
  • GameCenter:Alana...

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:30

Ερε γλεντια που εχουν να γινουν με τα πρωτα προγνωστικα στις 7 μμ αυριο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες