Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#421   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:32

καλα ρε παιδια ελεος με τη χρυση αυγη,ποιος ασχολειται;;;με τους μαιανδρες και τα αλλα λολ λολο!!βαστιγκες και περικληδες.2012 ειμαστε...

Απο οτι βλεπεις ασχολουνται ΟΛΟΙ...λολο....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Twitter:@gsfakianakis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:gsfakianakis7

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:35

καλα ρε παιδια ελεος με τη χρυση αυγη,ποιος ασχολειται;;;με τους μαιανδρες και τα αλλα λολ λολο!!βαστιγκες και περικληδες.2012 ειμαστε...

Πλακα στην πλακα επειδη ξεχασαμε την ιστορια μας εχουνε φτασει σε αυτο το σημειο επειδη ακριβως δεν ασχολειται κανεις.Γι αυτο εδω και 30 χρονια ξεπουλαγανε την χωρα σιγα σιγα και δεν δινανε σε κανεναν λογαριασμο.Αν αυριο γιβεις υπηρετης καποιου γερμανου που θα στειλει η μερκελ να σε επιβλεπει να του λες λολ και λολο

#423   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:36

ΕΑΝ δεν γουσταρεις τον μαιανδρο δεν σε θεωρω...ΕΙΣΑΙ

Μου είναι αδιάφορος ο μαίανδρος και ο κάθε μαίανδρος. Προσωπικά σαν Βασίλης το μοναδικό σύμβολο που αναγνωρίζω είναι η Ελληνική σημαία και ο Σταυρός τίποτα παραπάνω, οπότε μάλλον θα με χαρακτήριζες ανθέλληνα. Σέβομαι οτι μπορεί να έχεις κάποια άποψη και είναι δικαιώμα σου αλλά το να προσπαθείς να με πείσεις για την ορθότητα του λόγου σου παυει να είναι δημοκρατικό.
Σε ποιο παντοδύναμο παρελθόν μας αναφέρεσαι?

#424   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Twitter:@gsfakianakis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:gsfakianakis7

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:38

Μου είναι αδιάφορος ο μαίανδρος και ο κάθε μαίανδρος. Προσωπικά σαν Βασίλης το μοναδικό σύμβολο που αναγνωρίζω είναι η Ελληνική σημαία και ο Σταυρός τίποτα παραπάνω, οπότε μάλλον θα με χαρακτήριζες ανθέλληνα. Σέβομαι οτι μπορεί να έχεις κάποια άποψη και είναι δικαιώμα σου αλλά το να προσπαθείς να με πείσεις για την ορθότητα του λόγου σου παυει να είναι δημοκρατικό.

Δεν νομιζω οτι προσπαθει να σε πεισει για κατι ο ελληνισμος δεν αποτελειται απο 2 συμβολα μονο.

#425   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:38

Απο οτι βλεπεις ασχολουνται ΟΛΟΙ...λολο....

για μενα δεν θα επρεπε να ασχολουνται .Παντως το show σας ηταν καλο (για το show του ant1 λεω ).Υπαρχουν επομενα επεισοδια αυτη τη σεζον η οχι?

#426   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:44

Δηλαδη σαν βασιλης αναγνωριζεις την Ελλαδα απο το 1822 και μετα?...τι να σου πω...προβλημα σου αυτο...εαν δεν θελεις να παραδεχτεις οτι ελλαδα υπηρχε και πιο πριν και οτι ο μαιανδρος ειναι αλυτη θεικη λαβη.....Δεν αναφερομαι σε καποιο συγκεκριμενο παντοδυναμο παρελθον μας..αλλωστε υπαρχουν απειρα...ΕΑΝ θες και εισαι προθυμος ψαχνεις και βρισκεις

για μενα δεν θα επρεπε να ασχολουνται .Παντως το show σας ηταν καλο (για το show του ant1 λεω ).Υπαρχουν επομενα επεισοδια αυτη τη σεζον η οχι?

Ναι...εχουμε κλεισει ενα στον σκαι..μια παρασταση εκει...και κλεινουμε τωρα συμβολαιο με τον alpha να παιχτει λιγο μπουνιδι με τον λακη....αν μαθω κατι νεοτερο θα σε ενημερωσω συντροφε

#427   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:48

http://himaira.blogs...5/o_08.html?m=1

Το σοου φιλε μου αλλοι το οργανωσαν και αλλιως περιμεναν να τους βγει!τελικα μεχρι και νεους ψηφοφορους εφερε!και μη μου πεις οτι δεν ηθελε και λιγο κουνημα το κεφαλι της Λιανας;;;απλα ετυχε να κανει ο Ηλιας το ψυχικο!!!

#428   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:53

Αναμενωμενο οτι θα εχει επομενα επεισοδια γιατι οι συγκεκριμενοι ηθοποιοι δεν εχουν επιχειρηματα αλλα εχουν διαφορετικα ενστικτα.

#429   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2012 - 23:55

Δηλαδη σαν βασιλης αναγνωριζεις την Ελλαδα απο το 1822 και μετα?...τι να σου πω...προβλημα σου αυτο...εαν δεν θελεις να παραδεχτεις οτι ελλαδα υπηρχε και πιο πριν και οτι ο μαιανδρος ειναι αλυτη θεικη λαβη.....Δεν αναφερομαι σε καποιο συγκεκριμενο παντοδυναμο παρελθον μας..αλλωστε υπαρχουν απειρα...ΕΑΝ θες και εισαι προθυμος ψαχνεις και βρισκεις

Ναι...εχουμε κλεισει ενα στον σκαι..μια παρασταση εκει...και κλεινουμε τωρα συμβολαιο με τον alpha να παιχτει λιγο μπουνιδι με τον λακη....αν μαθω κατι νεοτερο θα σε ενημερωσω συντροφε

Οχι φυσικά η ιστορία της Ελλάδας δεν ξεκινάει απο το 1822. Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Απλά θεωρώ τον μαίανδρο ένα σύμβολο και τίποτα παραπάνω. Τώρα για θεικό σύμβολο κ.τ.λ δεν γνωρίζω μάλλον θα αναφέρεσαι σε διαφορετική θρησκεία από αυτήν που πιστεύω εγώ

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 16/06/2012 - 23:56

#430   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 00:02

Αναμενωμενο οτι θα εχει επομενα επεισοδια γιατι οι συγκεκριμενοι ηθοποιοι δεν εχουν επιχειρηματα αλλα εχουν διαφορετικα ενστικτα.

Βλεπουμε και τα δικα σου επιχειρηματα...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Οχι φυσικά η ιστορία της Ελλάδας δεν ξεκινάει απο το 1822. Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Απλά θεωρώ τον μαίανδρο ένα σύμβολο και τίποτα παραπάνω. Τώρα για θεικό σύμβολο κ.τ.λ δεν γνωρίζω μάλλον θα αναφέρεσαι σε διαφορετική θρησκεία από αυτήν που πιστεύω εγώ

Ειναι ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ....επισης ειναι θεικο παλι αδιαμφισβητητα...αλλα δεν διαβασες αυτο που σου εστειλε ο melisokomos πιο πανω..Μαλλον χριστιανος εισαι...και καλα κανεις δεν θα πω τιποτα για αυτο...αρκει να μην πιστευεις τα παντα και να ψαχνεσαι....

#431   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 00:02

Και εσυ που πιστευεις αν επιτρεπετε;

#432   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 00:04

Ο μαιανδρος ειναι τεραστιο Ελληνικο συμβολο φιλε μου.
Δεν ειναι ενα απλο συμβολο.
Αν εσυ το βλεπεις σαν ενα συμβολο και τιποτα παραπανω , τι να πω.....
By the way λογο της θρησκειας που πιστευεις χασαμε τοσα εδαφη.

p.s δεν εχω καμια σχεση με χρυση αυγη κλπ....

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 17/06/2012 - 00:05

#433   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/06/2012 - 00:05

Το οτι σου προκαλει αποστροφη ο Μαιανδρος δειχνει το ποσο ανθελληνας εισαι..αυτο μου αρκει για να μην σου απαντησω σε τιποτα απο ολα αυτα που με ρωτας καθως ο εχθρος του ελληνισμου ειναι και εχθρος δικος μου φυσικα και δεν χρειαζεται να του απολογηθω...ΠΑΡΟΛΑ αυτα...θα σου απαντησω...ΠΡΟΣΕΞΕ...δεν θα απολογηθω....Ποτε αναβε η χ.α τουρτα στα γενεθλια του χιτλερ?..για να δω και εγω.1)Το wolfsangel ΔΕΝ το χρησιμοποιουμε μονο εμεις και οι ναζι καθως οπως ειπες και μονος σου το χρησιμοποιουν πολλες κοινωνιες στην ευρωπη....Επισης που ξερω εγω οτι δεν ειναι photoshop που πανευκολα θα μπορουσε να γινει στην συγκεκριμενη φωτο..καθως οσες φορες εχω παει στα γραφεια δεν εχω δει κατι τετοιο ΠΟΤΕ.....3+4)Τα ss ηταν πιο οργανωμενος και πιο πειθαρχημενος στρατος ακομα και απο πολλους τωρα...αν δεν εχεις δει εκπαιδευσεις τους μην εκφερεις γνωμη..τουλαχιστον αρνητικη.....το οτι μετα μπηκαν μεσα φυλακοβιοι και ουσιαστικα εγιναν μπαχαλο σημαινει οτι δεν ειχαν πειθαρχεια?...οταν ηταν 10.000 ατομα στην αρχη και μετα εγιναν μισο εκατομμυριο και μονο και μονο απο τους φυλακοβιους τοτε πως να κρατηθει ιδιο το σωμα?...Δεν ειναι καμια δικαιολογια..ειναι η ιστορικη πραγματικοτητα και υπαρχει και στο mein kampf που το μετεφρασαν στην ελλαδα ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ...για να μην λες κιολας.....5+6)Εσφαζαν οταν τους εσφαζαν..και λογικο ηταν....εαν εσφαζαν τον φιλο σου και εσυ το ιδιο θα τους εκαναν εαν εβρισκαν την ευκαιρια...και δεν μιλαω για την περιοδο που αντισταθηκαν οι ελληνες...μιλαω για οταν ειχε τελειωσει ο πολεμος στα συνορα και υπηρχε μονο ανταρτικος....οταν εκαναν πληγμα στους γερμανους και μετα πηγαιναν και κρυβοντουσαν σε ενα χωριο...οι Γερμανοι λογικο ηταν εαν δεν παραδινονταν να το καψουν η να το λεηλατησουν ολο...ξαναλεω..ΔΕΝ το δικαιολογω...απλα λεω τα πραγματα ως εχουν...φυσικα και πεινασαμε..οι ανθρωποι στην πολη περισσοτερο..στα χωρια καλα ηταν...περναγε ο κοσμος.Οσο για την μελινα συγνωμη...εκανα ενα λαθος..ηταν 20+ χρονων εφηβη..μπορεις να το επιβεβαιωσεις απο την ημερομηνια γεννησης της...αρα ηξερε και οτι εκανε το εκανε εις γνωσιν της..απλα καλοπερναγε και μετα το επαιζε δημοκρατισσα στον απλο λαο που δυστυχως ξεχναει...7)Απο οτι σου εδειξα σε μια φωτο ειναι αρχαιοτατος χαιρετισμος....το εκανε ο μεταξας και το εκανε και ο χιτλερ...το κανουν και στην κορεα....δηλαδη απο ολους αυτους γιατι κολατε στον χιτλερ?....απλα γιατι εχετε ΚΟΛΗΜΑ.Το φασιστας το ειπα ειρωνικα και φυσικα δεν ηταν δολοφονος...8+9) γνωριζω τι ειπε ο μιχαλολιακος...Τις πηγες μου τις αντλω απο διαφορα site βιβλια...γενικως απο παντου.....Δεν πεθαναν απο γερατια....καποιοι μποροι να πεθαναν και απο βασανιστηρια η απο πεινα...δεν το αμφισβητω καθως κανεις δεν ξερει τι ακριβως εγινε.Αυτο για τους εβραιους εαν δεν σε πειραζει αυτα που λεει η θρησκεια τους τοτε η δεν εισαι ελληνας η κανεις πως δεν βλεπεις....ΔΕΝ υπαρχει αλλη εξηγηση οτι και να λες..γιατι αν η θρησκεια μου ελεγε π.χ το σπιτι του nsxbass να καταστραφει...πρεπει να το καταστρεψουμε καθως ειναι ψευτικο και εναντιων μας...γιατι ο θεος σε εμας εδωσε μονο την γη....γιατι αυτα λενε μεσα....τοτε δεν νομιζω να μην ειχες προβλημα μαζι μου ετσι?....Το οτι ειναι γνησιο το λες εσυ....υπαρχει βιντεο που το λεει...δεν θα καθομαι να το ψαχνω καθως δεν το εχω στον υπολογιστη...εσυ που τα ξερεις ολα και θα μας ξεσκεπασεις στον κοσμο επρεπε να το ηξερες...ο τσολακογλου πολεμησε σε απειρους πολεμους υπερ της ελλαδας ακομα και εναντιων της γερμανιας...ηταν στρατιωτικος με @....και το οτι εκανε καποιες διαπραγματευσεις δεν τον κανει προδοτη...δεν πουλησε αιγαιο και μακεδονια...αλλη θελουν να τα πουλησουν και το γραφουν και τιτλους στις εφημεριδες τους...Ανακριβιες λεω συμφωνα με σενα..εγω οτι ειπα το ειπα με αποδειξεις....Δεν υπερασπιζομαι τον χιτλερ απλα δεν μαρεσει να ακουω ψεμματα και προπαγανδα αριστερη....ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ με οτι μεσω ειχα...οπως ολοι οι εθνικιστες οπως εκαναν και τοτε.Τα συμβολα αυτα ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...εαν εσυ δεν τα γνωριζεις η εαν τα ειχε χρησιμοποιησει ο χιτλερ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....εμεις ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΜΕ.Στον συνδεσμο που μου εστειλες τι ακριβως μου δειχνεις και θελεις να σου απαντησω?...πες μου για να σου απαντησω.

Εχεις ιδεα για το πως λειτουργουσε η δημοκρατια στην αρχαιοτητα?...οταν καταλαβεις οτι ΔΕΝ υπηρχε η ισοτητα που νομιζετε ολοι σας τοτε στειλε μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ να το καταλαβω.Ο ρατσισμος συμφωνα με τους αρχαιους που ηταν ΟΛΟΙ και δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειναι καποιος..ειναι αυτος που προσπαθει να κρατησει καθαρο το αιμα της φυλης του....και εγω ΘΕΛΩ.....ποιος σου ειπε οτι ο ρατσιμος αναφερεται σε ομοειδη οντα και βλακιες?...καταρχην κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλον.....

Και αυτος χρυσαυγιτης ηταν?...ΕΛΕΟΣ...μην δειτε καποιον να παιζει ξυλο με ξενους η κατι παρομοιο..αμεσως να τον πειτε χρυσαυγιτη..σαν την αλλη φορα που εκανε πορεια η χ.α και 5 χιλιομετρα πιο περα ενας βαραγε 2 ξενους...και μαζεψε η αστυνομια 8 μελη της χ.α...που ΦΥΣΙΚΑ αποδειχθηκε πως δεν ειχαν καμια σχεση....Και το οτι ειναι παιδι δεν λεει τιποτα...ΦΥΣΙΚΑ και διαφωνω με τον τυπο...αλλα και παιδι αν ειναι αν νιωθεις οτι απειλησε αμυνεσαι....οτι και να ειναι ..ΑΠΛΑ αν νιωθεις οτι απειλησε αμυνεσαι...

Λοιπόν δεν περίμενα ποτέ από ένα Χρυσαυγίτη να μιλάει όπως ένα Κνίτης...
Να πιάνεσαι από μία λέξη και να την ερμηνεύεις όπως θες...

Είπα ότι μου προκαλεί αποστραφή ο μαίανδρός ΣΟΥ.
Της ΧΑ. Αυτός που μέχρι να αποφασίσεις να γίνεις κόμμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που βρίζεις, ήταν μαύρος σε κόκκινο φόντο και αν δεν τον πρόσεχες θυμιζε τη σβάστικα...
Και μη μου πεις ότι τον είχαν σε μαυροκόκκινο οι αρχαίοι ημών...
Πάλι συμπτωση η απιλογή του χρώματος?
Γιατί κατά τα άλλα ο μαίανδρος όχι μόνο αποστροφή δεν μου προκαλεί, αλλά μου αρέσει και πολύ μάλιστα....

Πότε άναβε η ΧΑ τουρτα στο Χίτλερ?
Στα τόσα εξώφυλλα που του έκανε αναφέρομαι φίλε μου...
Στο "Χίτλερ για χίλια χρόνια". Στο "ο κόσμος δεν μας αρέσει χωρίς τον Χίτλερ". Στο "εμείς δεν γιορτάζουμε στην επέτειο της ήττας του Χίτλερ..."

1) Photoshop? Και στα περιοδικά photoshop? Και στα άρθρα σας photoshop?
Σκαναρισμένα περιοδικάσας είναι φίλε μου και μπορώ να σου βρω άπειρες φορές που το χρησιμοποιούσατε!
Και αν είναι photoshop σε προκαλώ (μιας και έχεις πρόσβαση στα γραφεία της ΧΑ) να μου βρεις τα αντίστοιχα τεύχη και να μου τα ανεβάσεις για να φανεί ότι έκανα photoshop....
Και δεν το χρησιμοποιούν πολλές κοινωνίες, μετά τον Χίτλερ κανείς άλλος δεν το είχε...
Πάλι σύμπτωση όπως με τη σβάστικα? Πάλι χρησιμοποιείτε ένα τυχαίο σύμβολο που έτυχε να χρησιμοποιεί και ο Χίτλερ?

3+4) Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς ήταν τα SS μιας και δεν είμαι θαυμαστής και μελετητής τους όπως εσύ...
Αλλά για πες μου, ο Χίτλερ δηλαδή τι περίμενε βάζοντας μέσα φυλακόβιους και εγκληματίες? Να γίνουν καλόπαιδα?
Δεμε νοιάζει ακόμα και αν ήταν ο πιο καλά εκπαιδευμένος στραός του κόσμου.
Ήταν ΦΟΝΙΑΔΕΣ. Δεν υπάρχει SS αρχή και SS τέλος. Υπάρχουν SS. Φόνοι, λεηλασίες, αίμα.

5+6) Δεν το διακιολογείς αλλά μου λες ότι "ΟΚ μωρέ, δεν φταίνε που μας έσφαξαν, πόλεμος ήταν."
Ποιός τον άρχισε τον πόλεμο?
Οι Έλληνες?
Ποιός εισέβαλλε στην Ελλάδα?
Τους είπε κανείς ελάτε και μετά τους επιτέθηκε?
Είναι τουλάχιστον αστείο να τους δίνεις έστω και το παραμικρό άλλοθι...
Και όσο για την επαρχία που λες αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ο κόσμος πέρναγε κάπως καλύτερα?
Γιατί οι Γερμανοί φονιάδες των SS στο μεγαλύτερο ποσοστό τους φύλαγαν το κέντρο.
Στην επαρχία ήταν πιο πολύ ιταλικές μεραρχίες, που ήταν κάποιος πιο άνθρωποι από τα ζώα των SS.

Κεφάλαιο Μελίνα.

Ναι η Μελίνα ήταν 20 ετών.
Ναι η Μελίνα μπορεί να μπορούσε να αντδράσει.
Γενικά όμως γιατί έμεινε στην ιστορία η Μελίνα?
Πολιτικά εννοώ.
Για τα μάρμαρα του Παρθενώνα σωστά? (άσε το "σπρώξιμο" που έφαγε από τα ΜΜΕ και φάνηκε σαν την Indira Ganti της Ελλάδας...)
Ε αυτό δε νομίζω ότι αντιβαίνει με το παρελθόν της.

7) Καταλαβείνεις ότι ο Μεταξάς ήταν ο πιο δημοκράτης από όλους όσους το κάνουν έτσι?
Το κάνουν και στην Κορέα λες? Σε ποιά Κορέα? Σε αυτήν την κοιτίδα της απολυταρχίας και των βασάνων των Κορεατών?
Μου το φέρνεις σαν καλό παράδειγμα?
Και κολλάω ρε συ στο Χίτλερ, γιατί όλα σας τα σύμβολα/χαιρετισμοί κλπ, έναν κοινό παρονομαστή έχουν!
Το ότι έχουν χρησιμοποιηθεί και από τον ΧΙΤΛΕΡ! Τόση σύμπτωση πια?

8+9) Κανείς δεν ξέρει τι έγινε?
Όχι φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος...
Όλος ο κόσμος ξέρει τι έγινε...
Και από αφηγήσεις ακόμα και από Γερμανούς που ομολόγησαν εκ των υστέρων...
Θηριωδίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...

Όσο για τους εβραίους, σε πληροφορώ ότι αν διαβάσεις το Κοράνι θα φρίξεις...
Αν διαβάσεις τη Βίβλο, το ίδιο...
Όλες οι θρησκείες τα ίδια λένε...

Σου ξαναλέω, απόδειξέ μου ότι ΟΤΙ σου παρέθεσα δεν είναι γνήσιο....

Ο Τσολάκογλου ότι και να ήταν, ΠΑΡΕΔΩΣΕ τη χώρα στους Γερμανούς. Αυτό μου αρκεί για να ξεχάσω ότι είχε κάνει.
Αν ο καλύτερός μου φίλος σκοτώει τη μάνα μου, δεν είναι πλέον φίλος μου...
Και για το Αιγαίο και τη Μακεδονία, και αυτούς που τα πούλησαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους θεωρώ μην ανησυχείς...
Σου είπα δεν είμαι αριστερός...
Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ ΚΑΝΕΝΑΝ από το πολιτικό σκηνικό...

Όσο για το ότι μίλησες με αποδείξεις, συγγνώμη αλλά δεν τις είδα...
Είδα να γράφεις πράγματα, αλλά πηγές και αποδείξεις δεν είδα...

Στο σύνδεσμο που έχω θέλω να μου πεις το αν απλά κάνατε φιλολογική συζήτηση και υπερασπιζόσασταν τον Χίτλερ, ή αν είναι πάλι μία σύμπτωση....
Υπενθυμίζω είναι το φόρουμ της νεολαίας της ΧΑ, της Αντεπίθεσης, που έκλεισε πριν από 5 χρόνια, όταν η ΧΑ αποφάσισε να κάνει την στροφή της προς την Δημοκρατία που απεχθάνεται....

Θέλεις τη γνώμη μου για την Δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων?
Ήταν τα θεμέλια, τα πολύ ΓΕΡΑ θεμέλια της Δημοκρατίας που έχουμε σήμερα.
Και σήμερα έχουμε ένα πολύ καλύτερο πολίτευμα από τότε...
Το πρόβλημα είναι ο τρόπος εφαρμογής του σημερινού πολιτεύματος και όχι το πολίτευμα αυτό καθεαυτό...

Δεν είπα ότι ο τύπος είναι Χρυσαυγίτης...
Είπα το που οδηγεί η ξενοφοβία και το μίσος που καλλιεργείτε...
Να αμυνθείς από το παιδί ΜΩΡΕ? Με το σπρέι?
Πόσο να σε απειλήσει το παιδί?
Αλλά ξέχασα, ο βουλευτής σου ήταν που είπε ότι θα πετάξει ΠΑΙΔΙΑ στο δρόμο αν δεν είναι ελληνόπουλα.
Και για να σε προλάβω, ΟΧΙ δεν φταίνε τα παιδάκια που δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/06/2012 - 00:08

#434   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 00:06

http://himaira.blogs...5/o_08.html?m=1

Το σοου φιλε μου αλλοι το οργανωσαν και αλλιως περιμεναν να τους βγει!τελικα μεχρι και νεους ψηφοφορους εφερε!και μη μου πεις οτι δεν ηθελε και λιγο κουνημα το κεφαλι της Λιανας;;;απλα ετυχε να κανει ο Ηλιας το ψυχικο!!!

Λυπαμαι πολυ οταν βλεπω τους ανθρωπους να αγνοουν τους νομους , να ειναι υπερ της βιας και να χαιρονται κιολας.τι αλλο θα ακουσουμε δλδ...

#435   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 00:08

Ο μαιανδρος ειναι τεραστιο Ελληνικο συμβολο φιλε μου.
Δεν ειναι ενα απλο συμβολο.
Αν εσυ το βλεπεις σαν ενα συμβολο και τιποτα παραπανω , τι να πω.....
By the way λογο της θρησκειας που πιστευεις χασαμε τοσα εδαφη.

p.s δεν εχω καμια σχεση με χρυση αυγη κλπ....

Καλως τον!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12