Ο μαιανδρος ηταν ενας απλος μαιανδρος ...επισης η σβαστικα του χιτλερ ειχε κοκκινο γυρω γυρω και η μαυρη σβαστικα ηταν σε ενα λευκο φοντο...το που σου μοιαζει εσενα δεν ξερω..Απλα ΨΑΧΝΕΣΑΙ.....Τα βιβλια που αναφερεις εχουν ερωτηθει απο δημοσιογραφους στον μιχαλολιακο και εχει απαντησει οτι ειναι πλαστα...καποια συγκεκριμενα οπως σου ειπα και πριν ειναι απλα αφιερωματα....1) ΝΑΙ photoshop παντου?..που ειναι το προβλημα?...παντου κανουν στην χ.α σαμποταζ....αυτο φανηκε και στο πως την ειχαν στημενη στον κασιδιαρη τοσο καιρο για να νευριασει και τελικα φαγανε την....ΑΝΤΕ να μην πω τωρα......και τον μαιανδρο δεν τον χρησιμοποιουνε αλλες κοινωνιες αλλα ΔΕΝ θα σταματησω εγω να χρησιμοποιω εγω καποια συμβολα επειδη καποια τα εχουν παρεξηγησει η παρερμνηνευσει λογο του οτι καποιοι αλλοι τα χρησιμοποιησαν....ΕΛΕΟΣ......3+4)Δεν ειμαι θαυμαστης τους με την εννοια που το λες προβοκατορικα....ειμαι και μελετητης του σταλιν ...μηπως ειμαι και σταλινικος?....Εβαλαν φυλακοβιους και γενικα "ανοιξαν" τα ss για να μπουν οποιοι θελουν για τον λογο οτι εβλεπαν οτι εχαναν..και ηθελαν να σωσουν οτι μπορουσαν....Ετσι οπως το λες υπαρχει ΜΟΝΟ οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να βλεπεις εσυ....να χαρω εγω δημοκρατη και σκεπτομενο πολιτη.....5+6)Αυτο "ΟΚ μωρέ, δεν φταίνε που μας έσφαξαν, πόλεμος ήταν." ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ......Αλλη μια προβοκατσια εναντιων μου...."Ποιός τον άρχισε τον πόλεμο?" Σε εμας οι Ιταλοι
Οι Έλληνες? Οχι..εμεις αμυνθηκαμε
Ποιός εισέβαλλε στην Ελλάδα?Οι γερμανοι
Τους είπε κανείς ελάτε και μετά τους επιτέθηκε?Οχι....
Ειπα εγω κατι απο τα παραπανω που με ρωτας?..δεν το καταλαβα :/
Στην επαρχια ειχαν χωραφια,ζωα και ετρωγαν με δικα τους προιοντα...οπως αλλωστε και ΤΩΡΑ.....
Τωρα πραγματικα αναρωτιεσαι γιατι οι πιο δυνατες δυναμεις των γερμανων ηταν στο κεντρο?...πρεπει να μη εχεις ιδεα απο στρατηγικη ετσι?...τοσα παιχνιδια στα pc ουτε ενα δεν εχεις παιξει?...γιατι πολυ απλα...στο κεντρο ηταν Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" των γερμανων και απο εκει εφευγαν οι διαταγες....νομιζω ειναι ΑΠΛΟ....Τωρα για τη μελινα τι να πω?Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του απο αυτο που σου ειπα....7) Ο μεταξας ηταν ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και καλα εκανε....Ναι σε αυτην την κορεα....σου εφερα ενα κομμουνιστικο παραδειγμα γιατι μονο σε εμας βρισκεις ατοπιματα βλεπω...κατα τα αλλα δεν εισαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος..τι εισαι?..δεν εχεις ιδεολογια?...τοση ωρα απολογουμε σε ντουβαρι δηλαδη?.. ΕΛΕΟΣ......Ο μαιανδρος εχει χρησιμοποιηθει απο τον χιτλερ?..ΟΧΙ...αντε σου βρηκα εγω ενα συμβολο που δεν εχει κοινο παρονομαστη με τον χιτλερ για να ξεκολησεις αφου κολησες...8+9)Το οτι εγιναν εγκληματα πολεμου δεν το αμφισβητω...αλλωστε το ξαναειπα πιο πανω...Αλλα δεν εχει αποδειξει κανεις οτι τους εκαιγαν ζωνταντους στο αουσβιτς η οτι τους εκαναν σαπουνια..αυτη ειναι τρελη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.....και στο κατω κατω ο μενγκελερ εκανε και τοσες επιστημονικες ανακαλυψεις...ο σταλιν τι εκανε?...μνηματα?....(Δεν το λεω σαν αφεση αμαρτιων αλλα ειναι η πραγματικοτητα)...Εχω διαβασει πολλα αποσμασματα απο το κορανι ..εχω διαβασει επισης αποσματα απο το ταλμουδ που σχετιζετε με τουε εβραιους που μαλλον ΕΣΥ ΔΕΝ τα εχεις διαβασει για αυτο και δεν εχεις προβλημα μαζι τους....Επισης δεν διαφωνω οτι ακομα και στην παλαια διαθηκη υπαρχει σημειο που λεει "καταραμενο το γενος των ελληνων" και μαλιστα την κυριακη της ορθοδοξιας....για αυτο και δεν ειμαι τοσο πολυ πιστος...μαρεσουν μονο καποια κομματια...βασικα πιστευω οτι ειναι σαν μια αντιγραφη του απολλωνα ο χριστος..τεσπα....Τι να σου αποδειξω φιλε μου?...οτι δεν ειμαι ελεφαντας?...θα καθομαι να ψαχνω εγω τι?..και να σου στειλω φωτογραφια παλι πλαστη μπορει να ειναι...ετσι δεν μπορω να στο αποδειξω..οπως δεν μπορεις να αποδειξης και εσυ οτι αυτα που μου δειχνεις ειναι γνησια....Δεν χρειαστηκε ο τσολακογλου για να παραδωθει η χωρα..παραδωθηκε οταν επεσαν οι δυναμεις στα συνορα δυστυχως....ναι ξερω εσυ δεν εισαιουτε δεξιος ουτε αριστερος...ξερεις τι εισαι ομως?...η ακομα οχι?....Για τις αποδειξεις σου απαντησα πιο πανω...Για το forum της νεολαιας δοξα τον θεο νομιζω γραμματα ξερεις μπορεις να διαβασεις τι λενε τα παιδια μεσα απο βιβλια που υπαρχουν και εχουν διαβασει...γιατι οσοι νομιζετε οτι ειναι αγραμματοι και ανιστορητοι οι χ.ατες ειστε τρομερααα γελασμενοι ομως....Η δημοκρατια που ειχαμε τοτε ηταν αυτη που εκλεβε τους πολιτες με φορους και που ωσ αντιτιμο εβαλε τους δουλους να φτιαξουν τον παρθενωνα...ΑΥΤΟ εκανε η δημοκρατια...ξεχνατε μαλλον σε ποιες περιοδους η ελλαδα γνωρισε ανθηση....ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ στις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ....ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ?...Απλα απιστευτοι νομοι...λειτουργουσε με καταπληκτικο τροπο...ηταν ολοι πολεμιστες απο μικροι και μορφωμενοι....τοτε ειχε δυναμη η ΕΛΛΑς σαν ΕΛΛΑΣ στον εξω κοσμο...επι δημοκρατιας περικλη τι εκανε?.χαχαχαχα....ελα τωρα...Επειδη αυτος πεταξε σπρευ σε ενα παιδι πρεπει να απολογηθουν οι εθνικιστες?..ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?....ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ.......Δεν μιλησα για το ποσο μπορει να σε απειλησε το συγκεκριμενο παιδι...αλλα γενικως το οτι ειναι παιδι δεν λεει κατι...να σου θυμησω απλα το ιρακ και το αυγανισταν....Κανενας βουλευτης μας δεν ειπε κατι τετοιο...το ιδιο μου ειπε και ο mark πριν και τον διεψευσε το ιδιο το βιντεο του....αλλη μια ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ εναντιων μου κυριε ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ
Η χ.α επισημα δηλωνει οτι δεχεται ορθοδοξους χριστιανους και αυτους που πιστευουν στην πατρωα θρησκεια....ελπιζω να σε καλυψα....κια να διευκρινησω..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.....για τον μαινδρο παλι θα τα λεμε?...διαβασε αυτο που εστειλε ο melisokomos....
Αρχικά χάνεις την ψυχραιμία σου και είναι κρίμα...
Κατά τη γνώμη μου έχεις άδικο ούτως ή άλλως, αλλά και το δίκιο που εσύ νομίζεις ότι έχεις, το χάνεις...
Ο μαίανδρος ήταν απλός μαίανδρος?
Και οι μαυροκόκκινες σημαίες με τον μαίανδρο που ήταν
ΙΔΙΕΣ με αυτές του
ΧΙΤΛΕΡ με τους σταυρούς? (όχι με τη σβάστικα, κατάλαβες ποιες λέω ...)
Και αν εγώ φαντάζομαι πράγματα, γιατί με τη δημοκρατική σας στροφή τις καταργήσατε?
Ο μαίανδρος, συμφωνώ μαζί σου είναι κάτι απόλυτα συνηφασμένο με την Ελλάδα.
Αλλά καταφέρατε με τις ευφάνταστες ζωγραφικές σας να τον κάνετε να θυμίζει κάτι άλλο μέχρι πρότινος....
Αυτά που αναφέρω δεν είναι βιβλία, είναι τα
ΕΠΙΣΗΜΑ περιοδικά της Χρυσής Αυγής.
Και σε προκαλώ για άλλη μια φορά να μου βρεις που λέει ο Μιχαλολιάκος ότι ήταν πλαστά!
Αντίθετα,
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την ύπαρξή τους στην συνέντευξη που του χάϊδευε τα αυτιά ο Θεοδωράκης μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου!
Να σου θυμήσω τι είπε για το άρθρο που φαινόταν να υμνεί ο ίδιος τον Χίτλερ?
"
Ναι, υπήρξε αυτό το έντυπο, στο οποίο εγώ υπέγραφα πάντα το κεντρικό άρθρο, αλλά εκείνο το μήνα παντρευόμουνα και απλά μπήκε η υπογραφή μου, αλλά δεν το έγραψα εγώ..."
Από τη μία να η
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότi αυτά τα έντυπα ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Από την άλλη, πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις....
Πάμε πάλι με τα νούμερα....
1) Σου ξαναλέω, είπες ότι έχεις πάει στα γραφεία πολλές φορές.
Την επόμενη βρες εκεί στα γραφεία που σίγουρα έχουν τα παλιά τεύχη και βγάλτα φωτογραφία.
ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ότι θα γραφτώ στη Χρυσή Αυγή αν μου αποδείξεις ότι όλα αυτά που σου ανάρτησα είναι προϊόντα photoshop...
Όσο για τον Κασιδιάρη, ε δεν φημίζεται και ως ο πιο ήρεμος άνθρωπος που υπάρχει...
Να μη σου θυμίσω τα άρθρα στα περιοδικά της ΧΑ όπου ο Κασιδιάρης κάνει μαθήματα για το πως να εξοντώσετε λαθρομετανάστες σε μάχες σώμα με σώμα...
3+4) Τι παραπάνω να πω από αυτά
που έγραψε ο iLuxus?
Εσύ συνέχισε να τους υπερασπίζεσαι/μελετάς...
Καμία προβοκάτσια δεν κάνω φίλε μου, απλά αυτήν την εικόνα δίνεις, και όχι μόνο σε εμένα, πίστεψέ με....
Ήθελαν λες, να σώσουν ότι μπορούσαν...
Από ποιά? Από αυτά που δεν ήταν δικά τους?
Πως? Σφάζοντας?
5+6) Είπες ότι έσφαζαν ΜΟΝΟ ως αντίποινα επειδή λέει χτύπαγαν τους φίλους τους και εγώ τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση τους....
Αν αυτό δεν είναι άλλοθι δεν ξέρω τι είναι...
Στις ερωτήσεις που σου έκανα αν δεις τις απαντήσεις σου, θα καταλάβεις ότι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ήρθαν στη χώρα μας και κατσικώθηκαν κάνοντας εγκλήματα.
Και η αντίδρασή μας ήταν
ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογική.
Ναι τους χτυπάγαμε!
Όπως εσύ και εγώ θα χτυπάγαμε έναν ξένο αν κατσικωνόταν στο σπίτι μας και έτρωγε το φαΐ μας!
Ε όχι και διακιολογημένα αντίποινα!!!
Μάθε να διαβάζεις...
Δεν αναρωτήθηκα γιατί ήταν οι Γερμανοί στο κέντρο...
Και ούτε περίμενα το Age of Empires για να μάθω....
Σου εξήγησα ότι για αυτό ακριβώς η επαρχία ήταν σε καλύτερη μοίρα...
7) Ο Μεταξάς σε πληροφορώ ήταν πολύ πιο Δημοκράτης από τους Χρυσαυγίτες του σήμερα...
Όσο για την Κορέα συμφωνούμε απόλυτα.
Άλλωστε εγώ στο είπα πρώτος....
Όπως και στην Κούβα... Άνθρωποι πεινάνε.
Ο κομμουνσμός ήταν ένα πείραμα το οποίο απέτυχε παταγωδώς και πρέπει να πάει επειγόντως στα σκουπίδια....
Με λες ντουβάρι επειδή σου λέω ότι δεν ανήκω ιδεολογικά σε κανένα κόμμα.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ να πρέπει να πιστεύω σε ένα από αυτά τα κόμματα που υπάρχουν?
ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ κανένα τους!!!
Ιδεολογία μου είναι η λογική φίλε μου...
Απλή στεγνή λογική.
Στα όρια της κυνικότητας.
Έμαθα να σκέφτομαι και να κρίνω.
Και για αυτό νιώθω
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που δεν κάνω τεμενάδες σε κανένα "κόμμα" σας...
Δε θα στο κρύψω κάποτε έκανα...
Και όχι στο κόμμα που νομίζεις...
Αν πας στις πρώτες σελίδες του συγκεκριμένου τόπικ θα βρεις μακροσκελές μου ποστ για το τι και πως...
Αλλά ξύπνησα.
Άνοιξα τα μάτια μου.
Και είδα ότι
ΜΟΝΟ στον εαυτό μου έχω
αμπιστοσύνη και ΤΕΛΟΣ.8+9) Και πως να το αποδείξει ρε φίλε ότι τους έκαιγαν ζωντανούς?
ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ!!!
Αφηγήσεις υπάρχουν και μαρτυρίες ακόμα και από στρατιώτες των Ναζί.
Και αυτοί ψέμματα λένε?
Τι έκανε ο Μένγκελερ?
Επιστημονικές ανακαλύψεις?
Τα πειράματα πάνω σε
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για να καθαρίσει τη ράτσα?
Που το 90% πέθαινε?
Όσο για τις θρησκείες, δε σου κάνει εντύπωση που ΟΛΕΣ οι θρησκέιες λένε το ίδιο?
"Θάνατος στους αλλόθρησκους"
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί?
Μήπως γιατί είναι από τις πιο επικερδείς μορφές επιχειρήσεων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και θέλουν περισσότερους πελάτες?
Οπότε το να πιάνεσαι από το τι λένε μάλλον άτοπο είναι.
Και στην τελική οι τελευταίοι που κινδυνεύεις να σου κάνουν πόλεμο λόγω φανατισμού είνα οι Εβραίοι...
Τη Τζιχάντ να φοβάσαι....
Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είναι γνήσια?
ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ είναι.
Επαναλαμβάνω, απέδειξέ μου ότι είναι πλαστά και ΓΡΑΦΟΜΑΙ στη ΧΑ!!!
Ο Τσολάκογλου συνθηκολόγησε πετώντας στα σκουπίδια όλους τους θανάτους των μαχόμενων Ελλήνων μέχρι τότε...
Πάμε τώρα για το φόρουμ σας....
Λοιπόν ξέρεις τι μου θυμίζει?
Αυτό εδώ το φόρουμ.
Ναι, σωστά, το iPhoneHellas.
Εδώ είμαστε άτομα που ΑΓΑΠΑΜΕ την Apple και ξέρουμε τα πάντα γύρωαπό αυτήν...
Εκεί είναι άτομα που _________ τους NAZI και ξέρουν τα πάντα γύρω από αυτούς...
Τα κενά δικά σου...
Πάντως εγώ δεν έχω δει κανένα φόρουμ με Apple fans που να ξέρουν τα πάντα για τη Samsung.....
Για τα στρατιωτκά καθεστώτα και τη Δημοκρατία δεν αμφέβαλλα ότι οπαδός τέτοιων καθεστώτων είσαι...
Αλλά σκέψου ότι κανείς δε σου εγγυάται ότι αν έρθει τέτοιο καθεστώς θα είσαι στους προνομιούχους και όχι στους βασανισμένους...
Για το σπρέυ σου είπα 1000 φορές ότι δεν κατηγορώ κανέναν χρυσυγίτη αλλά την ξενοφοβία που καλλιεργείς...
Δε θέλω να απολογηθείς για τίποτα.
Δεν είπε τέτοιο πράγμα βουλευτής σου?
Σίγουρα?
Ούτε ο Παναγιώταρος?
Πάλι θες βίντεο?
Άντε σε καλή μεριά...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r9X7S-ZZ09M
Λες ότι η Χρυσή Αυγή δέχεται μόνο την Πατρώα θρησκεία.
Α) Στην Ελλάδα υπάρχει ανεξιθρησκεία.
Β ) Από πότε γίνατε χριστιανοί? Γιατί για παγανιστές/σατανιστές/δωδεκαθεϊστές πλασαριζόσασταν πριν το 2000 (μην με προκαλέσεις, έχω ντοκουμέντα...)
Δεν είσαι μέλος της ΧΑ?
Πριν έλεγες ότι πας και στα γραφεία τους τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ!
Εκτός και αν τα έχουν μπάτε σκύλοι αλέστε, που δε νομίζω...
Τέλος, για να κλείσω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την Ελλάδα την αγαπάς όσο και εγώ.
Είναι κρίμα που σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου....
Όπως κάνουν και στους Κνίτες...
Σας βλέπω και τους δυο και μοιάζετε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό...
Υποστηρίζεται το ΙΔΙΟ πράγμα με διαφορετικά χρώματα...
Και αυτό είναι ο φανατισμός, που είναι μεγάλη πληγή...
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/06/2012 - 09:24.