Ουτε χρωμα αλλαξε....σε εκδηλωσεις ΕΑΝ παρακολουθεις υπαρχουν συνηθως αυτοι που εχεις στην φωτο...(εκδηλωσεις εννοω θερμοπυλες κτλ)...γενικως υπαρχουν και οι μαιανδροι με το μαυρο φοντο και τον κοκκινο μαιανδρο...δεν λεει κατι αυτο ουτε θυμηζει κατι....ΕΚΤΟΣ εαν καποιος ΘΕΛΕΙ και του θυμηζει....
Ε αφου για ενα και μοναδικο περιοδικο του ειπαν γιατι να πει και για ολα τα υπολοιπα?...δεν επιβεβαιωσε οτι το ελεγξε ομως....ειπε οτι η υπογραφη του μπαινει γενικως...1)φυσικα και εχουν αρχειο...αλλα θες να μου πεις οτι θα παω εγω για την παρτυ σου να καθομαι να ζηταω τα περιοδικα και να τα ψαχνω?..ΟΧΙ...εσυ που τους κατηγορεις πηγαινε εκει και αποκαλυψε τους με μια καμερα αφου εχεις τοσο καλα στοιχεια...γιατι αν ηταν ετσι μην φοβασαι..θα το ειχαν κανει πολλοι δημοσιογραφοι πριν απο εσενα...π.χ ο κουλογλου που ολο ψαχνει ψαχνει αλλα τιποτα δεν βρισκει....Αυτα οσον αφορα τα περιοδικα...Οσο για τις 4 πρωτες φωτογραφιες εγω βλεπω τον κασιδιαρη να κανει πολεμικες τεχνες...οποιος κανει πολεμικες τεχνες μαθαινει να βαραει λαθρομεταναστες?..να ξερω δηλαδη.....στις δυο απο κατω ξαναλεω οτι ο καθενας μπορει να φοραει οτι θελει...βεβαια μεχρι ενα οριο....εχω βγει και εγω στον δρομο με μπλουζα του τσε ενω τον μισο....ειμαι κομμουνιστης?....3+4) ΝΑΙ τοτε ηταν δικια τους ευρωπη γιατι την ειχαν κατακτηση....σφαζοντας?....χμ...ναι...για αυτο ειδικα στην πολωνια και σε αυτες τις χωρες πανω απο εμας ο μισος πληθυσμος καταταγοταν στον στρατο της γερμανιας επειδη ΗΘΕΛΕ και μαλιστα πολλοι ηθελαν να μπουν και στα ss.......7) Α τωρα δεν νιωθεις περηφανος?...μαλιστα :/.....με την μη ψηφο σου ομως παλι το ιδιο εκανες....ΑΦΗΣΕΣ τους αλλους να αποφασισουν για ΕΣΕΝΑ και εχεις και εσυ ευθυνη σε αυτο....8+9)ΞΑΝΑΛΕΩ δεν αμφισβητω οτι εγιναν εγκληματα πολεμου και τα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.......ΑΛΛΑ δεν ξερουμε οτι εγινε ακριβως..αρα δεν μπορεις να μου πεις οτι τους εκαιγαν ζωντανους που εκει βασιζουν ολοι τη προπαγανδα τους εναντιων των ναζι....Συγνωμη μιλας για επιζησαντες εβραιους?..χαχαχαχαχαχα....μα καλα...τι λες τωρα?...τι θελεις να σου πουν εκεινοι?..εκεινοι θα το κανουν οσο πιο χειροτερο και τρομακτικο μπορουν για το συμφερον του ισραηλ...πλακα μας κανεις?...ο χριστιανισμος λεει για τους ελληνες καταραμενο το γενος των ελληνων...δεν λεει αν σφαξεις ελληνα πας στον παραδεισο..νομιζω διαφερει..κια παλι δεν τον υποστηριζω....δεν γνωριζω να αναφερεται κατι παρομοιο στα ευαγγελια οπως αυτα που λενε οι ισλαμιστες και οι εβραιοι...εαν εχεις καποιο αποσπασμα μπορεις να μου το δειξεις εαν θες....Αντε παλι με τα περιοδικα...δεν ειπα οτι τα εφτιαξες εσυ..μην φοβασαι υπαρχουν πολλοι καλοθελητες στην κοινωνια μας....και σου ξαναλεω πηγαινε στα γραφεια της χ.α να ρωτησεις ΕΣΥ...τι ειμαι εγω να καθομαι να ψαχνω για εσενα κατι που εγω ξερω οτι δεν ισχυει?....Αλλωστε για την χ.α οτι εισαι εσυ ειμαι και εγω....οποτε την ιδια ανταποκριση θα εχουμε...Εαν φοβασαι οτι θα σε δειρουν γιατι αυτο καταλαβα τοτε ΜΗΝ ΠΑΣ...τι να σου κανω εγω?...Ε για τον τσολακογλου δεν εχω να απαντησω κατι..μια παροιμια μου ειπες......Δεν ειπα οτι στο forum γραφουν απαραιτητα μορφωμενοι χρυσαυγιτες...ειπα οτι γενικως τα μελη της χ.α ΕΙΝΑΙ μορφωμενα και διαβασμενα.....Το εαν ο κοσμος φοβαται τους ξενους προβλημα του...αν και καλα κανει στις μερες μας γιατι ποιος δεν φοβαται μην μπει στο σπιτι του ο αλβανος η ο αφγανος με το καλασνικοφ?..ΟΛΟΙ νομιζω...Κεφάλαιο Παναγιώταρος: δικο σου προβλημα...εγω σου ζητησα το βιντεο και εσυ μου εδειξες αυτο...ε αυτο σε αντικρουει....Θρησκείες:ΟΛΟΙ οι μουσουλμανοι απο την στιγμη που ειναι μουσουλμανοι ειναι ταυτοχρονα και φανατισμενοι....καθημερινα στο τζαμι για προσευχη κτλ....μηπως εχεις δει την διαδηλωση τους με τις πρασινες σημαιουλες στην ομονοια?...δες το και μετα πες μου οτι οι φανατισμενοι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα....οταν ο ιμαμης δωση εντολη για την σαρια..τοτε φιλε μου βαλε τα χερια σου στον λαιμο σου γιατι δεν θα ξερεις απο που θα σου ερθει.....Δεν καθομαι να ψαξω ΤΙΠΟΤΑ....εαν θες και ισχυουν αυτα που λες δειξε μου..εαν λες για το ποιηματακι του μιχαλολιακου απαντησε και παλι ο ιδιος σε συνεντευξη του και ειπε οτι του ειχε ζητηθει να γραψει ενα ποιημα σχετικα με ενα θεμα συγκεκριμενο..δεν θυμαμαι τωρα τι ακριβως...ο γερμενης παλι σε συνεντευξη του δηλωσε οτι πιστευει στην πατρωα θρησκεια...ΔΕΝ δηλωσε αντιχριστιανος απλα ειπε οτι η μουσικη που τραγουδαει και παιζει εχει ενα αντιχριστιανικο στυλ και για αυτο πρεπει να τα κανει ολα αυτα(ντυσιμο κτλ) για να ΠΟΥΛΗΣΕΙ.....
Χαιρετισματα στην ζουγκλα εσυ με τα επιχειρηματα...
Εγω σου απανταω σε οτι με ρωτας παροτι με εχετε κολησει στον τοιχο 3-4 "σκεπτομενοι πολιτες" (πολυ βολικο και αντρικο επισης να κρυβεις το τι εισαι...απο εκει κρινεστε)....εαν αυτο που μου βαζεις ειναι αναληθες θα πω οτι ειναι αληθεια ?...εγω σου λεω το πως εχουν....εδω δεν εχεις ιδεα για το αν τα γραφεια της χ.α ειναι ανοικτα για το κοινο...βρηκες 5-6 φωτογραφιες και διαβασες σε 2-3 μπλοκ τι γραφουν κατω απο τις φωτογραφιες και σχηματισες αληθη αποψη για την χ.α?...ΕΛΕΟΣ.....και μετα σε πειραζει που σε κατηγορω και για ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ εσενα και κατι αλλους..
Ο μαίανδρος έγινε κίτρινος με μπλε φόντο.
1) Να πάω με κάμερα να τους αποκαλύψω?
Και τι θα πάθω μετά? Θα βγω ζωντανός?
Δε νομίζω...
Για τις φωτογραφίες του Κασιδιάρη βρε το σχετικό τεύχος σου είπα και δες τι είναι αυτές οι φωτό...
Το άρθρο είχε τίτλο... Σώμα με σώμα με τους ξένους...
Αν έχεις βγει με μπλούζα του Τσε ενώ δεν είσαι κομμουνιστής, απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται και συγγνώμη...
Όπως δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν είναι ΝΑΖΙ να φοράει σήματα των SS (την Παπαρήγα ας πούμε...)
3+4) Έτσι... Άρα δεν ήταν δικιά τους...
Και ΤΟΛΜΑΣ να μιλάς για την Πολωνία? Που την ξεκλήρισαν?
Που έκαναν παιδομαζώματα για το στρατό τους?
7) Δεν υπήρχε κάτι που να με εξέφραζε ή που να με εκφράζει...
Και μάντεψε, ούτε τώρα πουεμφανίστηκες εσύ θα αλλάξει κάτι...
Το σύστημα μπορεί να έχει πολλά ελαττώματα, αλλά θα σε ξεράσει μέχρι να πεις 88....
8+9) Εντάξει είσαι απλά γραφικός...
Ψάξε τα κρυφά ευαγγέλια και δες τι λένε... Ένα google search είναι...
Εσύ υποστηρίζεις ότι είναι πλαστά!
Πως το ξέρεις σε ρωτάω?
Τι έχεις δει?
Πως είσαι τόσο σίγουρος?
Θρησκείες: ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι είναι φανατισμένοι? ΟΛΟΙ πάνε στο τζαμί? Χαχαχαχαχαχαχα μήπως ζεις downtown άγκυρα?
Όσο πάνε οι Έλληνες στην εκκλησία άλλο τόσο πάνε και αυτοί στο τζαμί... Μόνο σε γιορτές τύπου Χριστούγεννα, Πάσχα κτλ θα δεις γεμάτο τζαμί...
Εγώ θα σου βάλω τα "σατανιστικά" του Μιχαλολιάκου και της ΧΑ ΜΟΝΟ αν υποσχεθείς ότι δεν θα τα βγάλεις ψεύτικα...
Γιατί σε προειδοποιώ, φωτοτυπίες από την ΧΑ και την Αντεπίθεση έχω...
Όσο για τον ΑΝΟΗΤΟ Γερμενή, διάβασε τη συνέντευξη που έδωσε στο λινκ που σου έχω και θα δεις τι λέει.
Αντιχριστιανός δήλωσε!
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας χριστανός στο black metal...
Οι Νορβηγοί που το ξεκίνησαν δεν αστειεύονται με αυτά...