Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#181   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/06/2012 - 15:23

Το κυνηγι των μεταναστων ειναι ο βασικος τους σκοπος πιστευω ομως οτι εχουν και ως δευτερο την τιμωρια.Βεβαια μην νομιζεις τα κομματα ολα και δεν βγαζω κανενα εξω απο τον χορο τωρα τελευταια το θεμα των μεταναστων ασχετα εαν ειναι προβλημα η οχι το εχουν βρει καπως σαν διαφημιση για την προεκλογικη τους καμπανια υπαρχουν παρα πολυ πιο σοβαρα προβληματα που πρεπει να μας απασχολουν

Αυτό ΘΕΛΟΥΝ να πιστεύεις...

Γιατί αν δεν έλεγαν αυτό, δεν θα έπαιρναν τέτοια ποσοστά...

Όπως όλα τα άλλα κόμματα χρησιμοποιούν σαν προεκλογικό τυράκι το μεταναστευτικό, αυτοί χρησιμοποιούν την τιμωρία στους πολιτικούς.

Ποτέ δεν τους ένοιαξε αυτό...

Δες όλα τα έντυπα και τα άρθρα της ΧΑ των τελευταίων ετών.

Ρατσιστικές κορώνες, φιλοχιτλερικές τοποθετήσεις, έξω οι ξένοι και τέλος.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Twitter:@gsfakianakis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:gsfakianakis7

Δημοσίευση 09/06/2012 - 15:31

Αυτό ΘΕΛΟΥΝ να πιστεύεις...

Γιατί αν δεν έλεγαν αυτό, δεν θα έπαιρναν τέτοια ποσοστά...

Όπως όλα τα άλλα κόμματα χρησιμοποιούν σαν προεκλογικό τυράκι το μεταναστευτικό, αυτοί χρησιμοποιούν την τιμωρία στους πολιτικούς.

Ποτέ δεν τους ένοιαξε αυτό...

Δες όλα τα έντυπα και τα άρθρα της ΧΑ των τελευταίων ετών.

Ρατσιστικές κορώνες, φιλοχιτλερικές τοποθετήσεις, έξω οι ξένοι και τέλος.....

Μπορει τι να σου πω;
Το σημαντικο της υποθεσης ειναι οτι πρεπει να βρεθει λυση στα σοβαροτερα προβληματα που απασχολουν την χωρα αυτη την στιγμη και πραγματικα αυτο δεν ειναι οι μεταναστες αυτο ειναι ενα θεμα σε δευτερη μοιρα

#183   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 09/06/2012 - 15:48

Μπορει τι να σου πω;
Το σημαντικο της υποθεσης ειναι οτι πρεπει να βρεθει λυση στα σοβαροτερα προβληματα που απασχολουν την χωρα αυτη την στιγμη και πραγματικα αυτο δεν ειναι οι μεταναστες αυτο ειναι ενα θεμα σε δευτερη μοιρα

Η ασφάλειά μας σε δευτερη μοιρα;;

#184   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:03

Η ασφάλειά μας σε δευτερη μοιρα;;

Η ασφαλεια δεν ειναι σε δευτερη μοιρα ποτε ολα αυτα που γινονται καθημερινα απο μεταναστες γινοντουσαν παντα για να φυγουν οι παρανομοι μεταναστες ομως πρεπει να γινουν αλλα πραγματα απο την οποια κυβερνηση βγει νομιζεις πως εαν θελουν δεν μπορουν να τους διωξουν;
Θεωρω πως τα ζητηματα υγειας-ασφαλιστικο και τα ζητηματα του τυπου να μπορεσεις να επιβιωσεις και να κρατησεις το σπιτι σου να ταισεις τα παιδια σου,και θεματα οπως να βρεθουν που φαγωθηκαν τοσα χρηματα τα τελευταια χρονια να σταματησει πλεον ο απλος κοσμος να πληρωνει τα σπασμενα να φορολογηθει ο καθενας οπως πρεπει να πληρωνει οτι του αντιστοιχει αυτα ερχονται πρωτα εαν λυθουν αυτα θα λυθει και το θεμα της λαθρομεταναστευσης.

Τελευταία επεξεργασία από: gsfakianakis2, 09/06/2012 - 16:04

#185   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:04

Οι μετανάστες σου υποβαθμίζουν την ασφάλεια ρε Άλεξ;Σοβαρευτείτε ρε πραγματικά.Σε κάποιες περιοχές υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να γίνει κάτι (κι εγώ σε τέτοια περιοχή είμαι) αλλά δε φταίνε οι μετανάστες,φταίνε αυτοί που τους άφησαν να μπουν ανεξέλεγκτα ποντάροντας σε επιδοτήσεις και εύνοιες μεγάλων.

Δηλαδή και πες ότι οι μετανάστες με ένα μαγικό ραβδί σε μια ώρα έχουν φύγει ΟΛΟΙ λύθηκε το πρόβλημα της Ελλάδας;Ή νομίζετε ότι με αυτά που λέει η ΧΑ,με το λιντσάρισμα και το ξύλο στους μετανάστες θα σωθούμε;
Δηλαδή θα πλακώσουν 1 μετανάστη και οι υπόλοιποι 2 μύρια που λέγεται ότι είναι θα κάτσουν και θα πουν α ωραία πάμε να φύγουμε τώρα δεν καθόμαστε άλλο.Έχετε καταλάβει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι και
εξαθλιωμένοι;ΌΤι δεν έχουν να χάσουν τίποτα;Ότι αν ανοίξεις πόλεμο το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εξεγερθούν;Μετά τι θα κάνεις θα βγάλεις το στρατό;

Γίνεται λίγο ώριμοι,η ασφάλειά μας υποβαθμίζεται από την υποτέλεια σε ξένες δυνάμεις και την παράδοση της χώρας άνευ όρων.Και από την παράδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.Είναι κρίμα νέα παιδιά να λένε ότι το πρόβλημά μου
είναι οι μετανάστες και θα ψηφίσω γι αυτό ΧΑ.Αν σας εκφράζει ο ναζισμός ψηφίστε αλλά η τιμωρία με ψήφο στη ΧΑ διογκώνει το πρόβλημα.

Αναρτημένη εικόνα

#186   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:14

Οι μετανάστες σου υποβαθμίζουν την ασφάλεια ρε Άλεξ;Σοβαρευτείτε ρε πραγματικά.Σε κάποιες περιοχές υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να γίνει κάτι (κι εγώ σε τέτοια περιοχή είμαι) αλλά δε φταίνε οι μετανάστες,φταίνε αυτοί που τους άφησαν να μπουν ανεξέλεγκτα ποντάροντας σε επιδοτήσεις και εύνοιες μεγάλων.

Δηλαδή και πες ότι οι μετανάστες με ένα μαγικό ραβδί σε μια ώρα έχουν φύγει ΟΛΟΙ λύθηκε το πρόβλημα της Ελλάδας;Ή νομίζετε ότι με αυτά που λέει η ΧΑ,με το λιντσάρισμα και το ξύλο στους μετανάστες θα σωθούμε;
Δηλαδή θα πλακώσουν 1 μετανάστη και οι υπόλοιποι 2 μύρια που λέγεται ότι είναι θα κάτσουν και θα πουν α ωραία πάμε να φύγουμε τώρα δεν καθόμαστε άλλο.Έχετε καταλάβει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι και
εξαθλιωμένοι;ΌΤι δεν έχουν να χάσουν τίποτα;Ότι αν ανοίξεις πόλεμο το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εξεγερθούν;Μετά τι θα κάνεις θα βγάλεις το στρατό;

Γίνεται λίγο ώριμοι,η ασφάλειά μας υποβαθμίζεται από την υποτέλεια σε ξένες δυνάμεις και την παράδοση της χώρας άνευ όρων.Και από την παράδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.Είναι κρίμα νέα παιδιά να λένε ότι το πρόβλημά μου
είναι οι μετανάστες και θα ψηφίσω γι αυτό ΧΑ.Αν σας εκφράζει ο ναζισμός ψηφίστε αλλά η τιμωρία με ψήφο στη ΧΑ διογκώνει το πρόβλημα.

Καταρχην αν δεις πιο πριν το ειπα οτι δεν ειναι λυση να ψηφισουμε ΧΑ.. Αλλα το οτι μας υποβαθμιζουν τη ζωη και την πολη μας ναι.. Σπουδαζω στην Ασοεε και καθε φορα που κατεβαινω πραγματικα δεν νιωθω ασφαλεια. Παρκαρω το αμαξι μου σε ενα στενο κοντα στην φυλης και δεν ξερω αν θα το βρω μετα. Μου χουν κανει πολλες ζημιες. Απο εκει που το παρκαρω μεχρι να φτασω στο πανεπιστημιο επισης φοβαμαι.. Ειναι η περιοχη πολυ περιεργη και Ελληνα ουτε καν που βλεπω.. Πεφτουν κατι σκατονερα πανω απο τα σπιτια στο κεφαλι μου.. Εχω δει πολλες ληστειες με μαχαιρια μπροστα μου. Και η ζωη των ανθρωπων που εμεναν εκει ειναι γεγονος οτι υποβαθμιστηκε. Τα παιδια ουτε καν που κυκλοφορουνε. Τα εχουν οι γονεις κλεισμενα στο σπιτι γιατι δεν μπορουν να βγουν εξω να παιξουνε. Ε λοιπον ναι υποβαθμιζεται η ζωη μας.
Και δεν λεω οτι φταινε αυτοι.. Σιγουρα άλλοι φταινε, αλλα πρεπει να σταματησει επιτελους αυτο το δουλεμποριο ανθρωπων. Το ξερεις οτι μια συμφοιτητρια μου κολλησε (αν δεν κανω λαθος συφιλη;;) απο τουαλετα του πανεπιστημιου επειδη μπαινουν μεσα αβερτα ολοι αυτοι και κατουρανε στις τουαλετες μας; Το ξερεις οτι πηγαν να βιασουν επισης μια φοιτητρια μεσα στο πανεπιστημιο;;;

#187   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:18

1)Σύφιλη δεν κολλάς έτσι όπως λες,μόνο με σεξουαλική επαφή.
2)ΚΑτανοώ το πρόβλημα αλλά η λύση είναι να φύγουν όχι να ανοίξουμε αντάρτικο πόλεων και μετά να σκοτώνεται κόσμος έτσι.Δεν αργεί αυτό να ξέρεις αν γίνει γενικευμένη επίθεση κατά μεταναστών.Και σου ξαναλέω αυτοί
είναι άνθρωποι που έχουν ζήσει κακουχίες και πολέμους και δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Αναρτημένη εικόνα

#188   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:19

Καταρχην αν δεις πιο πριν το ειπα οτι δεν ειναι λυση να ψηφισουμε ΧΑ.. Αλλα το οτι μας υποβαθμιζουν τη ζωη και την πολη μας ναι.. Σπουδαζω στην Ασοεε και καθε φορα που κατεβαινω πραγματικα δεν νιωθω ασφαλεια. Παρκαρω το αμαξι μου σε ενα στενο κοντα στην φυλης και δεν ξερω αν θα το βρω μετα. Μου χουν κανει πολλες ζημιες. Απο εκει που το παρκαρω μεχρι να φτασω στο πανεπιστημιο επισης φοβαμαι.. Ειναι η περιοχη πολυ περιεργη και Ελληνα ουτε καν που βλεπω.. Πεφτουν κατι σκατονερα πανω απο τα σπιτια στο κεφαλι μου.. Εχω δει πολλες ληστειες με μαχαιρια μπροστα μου. Και η ζωη των ανθρωπων που εμεναν εκει ειναι γεγονος οτι υποβαθμιστηκε. Τα παιδια ουτε καν που κυκλοφορουνε. Τα εχουν οι γονεις κλεισμενα στο σπιτι γιατι δεν μπορουν να βγουν εξω να παιξουνε. Ε λοιπον ναι υποβαθμιζεται η ζωη μας.
Και δεν λεω οτι φταινε αυτοι.. Σιγουρα άλλοι φταινε, αλλα πρεπει να σταματησει επιτελους αυτο το δουλεμποριο ανθρωπων. Το ξερεις οτι μια συμφοιτητρια μου κολλησε (αν δεν κανω λαθος συφιλη;;) απο τουαλετα του πανεπιστημιου επειδη μπαινουν μεσα αβερτα ολοι αυτοι και κατουρανε στις τουαλετες μας; Το ξερεις οτι πηγαν να βιασουν επισης μια φοιτητρια μεσα στο πανεπιστημιο;;;

Αλεξ σε ολα αυτα που λες δεν εχεις πουθενα αδικο αλλα σκεψου οτι ποσοι μεταναστες ηρθαν αερα πατερα στην ελλαδα και πηραν μεσα σε 10 λεπτα ελληνικη υπηκοοτητα ανεβασε καποιος ενα βιντεο του τριανταφυλοπουλου το πρωι εδω που μιλαγε με εναν μεταναστη ο οποιος πλεον ειναι ελληνας δυστυχως εαν δεν συμορφωθουν αυτοι που τους μαζεψαν και τους ελληνοποιησαν δεν θα αλλαξει τιποτα.
Οσο αφορα το οτι ξεπουλανε την χωρα φιλε μαρκ πρωτα πρεπει να δουμε τα εκ των εσω που απασχολουν την χωρα για να λυθουν και τα εκ των εξω γιατι αν μια χωρα ειναι δυνατη πολιτικα δεν μπορει κανενας να της κανει τιποτα

#189   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:24

1)Σύφιλη δεν κολλάς έτσι όπως λες,μόνο με σεξουαλική επαφή.
2)ΚΑτανοώ το πρόβλημα αλλά η λύση είναι να φύγουν όχι να ανοίξουμε αντάρτικο πόλεων και μετά να σκοτώνεται κόσμος έτσι.Δεν αργεί αυτό να ξέρεις αν γίνει γενικευμένη επίθεση κατά μεταναστών.Και σου ξαναλέω αυτοί
είναι άνθρωποι που έχουν ζήσει κακουχίες και πολέμους και δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Εγραψα συφιλη με ερωτηματικο γιατι δεν θυμαμαι.. Παντως ηταν μια αρρωστια των γεννητικων οργανων. Δεν ειπα να ανοιξουμε πολεμο μαζι τους και να αρχισουμε να τους πλακωνουμε. Αλλα.. Απλο.. Οσοι δεν εχουν χαρτια και ειναι παρανομοι να τους βαζουμε φυλακη (γιατι ειναι παρανομοι.. Λογικο) μεχρι να θελησουν απο μονοι τους να επιστρεψουν πισω στη χωρα τους. Δεν ειναι σωστο απο τη στιγμη που ειναι παρανομα εδω και δεν πκηρωνουν φορους και τιποτα να συνεχιζουμε να τους συντηρουμε.. Δεν εχουμε τις υποδομες να τους συντηρουμε.. Εδω ουτε για μας δεν εχουμε καλα καλα. Και φυσικα να χτυπησουμε το προβλημα απο την πηγη του.. Απο τα συνορα.. Να φυλαμε συνεχεια τα συνορα και οταν δουμε καποιον να ερχεται παρανομο να σταματησουμε επιτελους να του δινουμε το περιβοητο χαρτι που του επιτρεπουμε να μεινει εδω κανονικα.

#190   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:28

Ολα αυτα που λες λοιπον απο ποιον μπορουν να λυθουν;

#191   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:29

Συμφωνώ ότι είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν μπορώ ρε να καταλάβω αυτούς που λένε ψηφίζω ΧΑ γιατί είναι οι μόνοι σωστοί στο θέμα των μεταναστών.
Τι προτείνουν αυτοί;Όλοι ξέρουμε.Λιντσάρισμα και ξύλο.Και μετά το μέτωπο θα είναι τόσο μεγάλο με τους μετανάστες και τι θα πούνε μετά;Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Και τέλος,ζούμε σε εικονική δημοκρατία στα χαρτιά.Τι θέλουμε να πάμε σε κανονική χούντα;Αν είναι αυτή η επιδίωξη μερικών οκ τότε,αλλά να μας το πουν να τους αντιμετωπίζουμε αλλιώς.Γιατί εγώ με χουντικούς δε μιλάω.

Αναρτημένη εικόνα

#192   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:32

Ολα αυτα που λες λοιπον απο ποιον μπορουν να λυθουν;

Να τεθει σοβαρα το θεμα και να το υλοποιησουμε επιτελους σε συνεργασια με την ΕΕ. Γιατι δεν αφορα μονο εμας.. Πολλοι ερχονται στην Ελλαδα και μολις παρουν πλαστα χαρτια πανε στην Ευρωπη. Ποσες ιεροδουλες σε Γαλλια και Ολλανδια δηλωνουν Ελληνιδες χωρις καν να ειναι.. Απλως εχουν τα πλαστα χαρτια

#193   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:32

Ρε φιλε θα μας τρελανεις δηλαδη 2 επιλογες υπαρχουν μονο χουντα η εικονικη δημοκρατια;
(δεν πιστευω να εννοεις εμενα χουντικο;)

#194   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:33

Συμφωνώ ότι είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν μπορώ ρε να καταλάβω αυτούς που λένε ψηφίζω ΧΑ γιατί είναι οι μόνοι σωστοί στο θέμα των μεταναστών.
Τι προτείνουν αυτοί;Όλοι ξέρουμε.Λιντσάρισμα και ξύλο.Και μετά το μέτωπο θα είναι τόσο μεγάλο με τους μετανάστες και τι θα πούνε μετά;Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Και τέλος,ζούμε σε εικονική δημοκρατία στα χαρτιά.Τι θέλουμε να πάμε σε κανονική χούντα;Αν είναι αυτή η επιδίωξη μερικών οκ τότε,αλλά να μας το πουν να τους αντιμετωπίζουμε αλλιώς.Γιατί εγώ με χουντικούς δε μιλάω.

Το να φυλακισουμε και να στειλουμε πισω οσοι ειναι παρανομοι στη χωρα μας δεν το λεω χουντα. Το ξυλο που λενε στη ΧΑ σιγουρα ειναι

#195   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:34

Να τεθει σοβαρα το θεμα και να το υλοποιησουμε επιτελους σε συνεργασια με την ΕΕ. Γιατι δεν αφορα μονο εμας.. Πολλοι ερχονται στην Ελλαδα και μολις παρουν πλαστα χαρτια πανε στην Ευρωπη. Ποσες ιεροδουλες σε Γαλλια και Ολλανδια δηλωνουν Ελληνιδες χωρις καν να ειναι.. Απλως εχουν τα πλαστα χαρτια

Βλεπεις λοιπον οτι στην προταση σου αυτη δεν ανεφερες την ΧΑ υπαρχουν τροποι απλα δεν συμφερουν αυτους κυβερνανε γιατι μετα σταματαει η κονομα εγω με την ΧΑ συμφωνω στο οτι ισως μπει στην βουλη και χεστουν πανω τους

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες