Absinthe 2
Δημοσίευση 25/05/2012 - 15:52
Ad
Πρέπει να διαβάσεις τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο ποστ και να τον ακολουθήσεις!!!παιδιά βοηθήστε πλιζ....για να κάνω το jailbreak πρέπει να έχω το cydia?αν ναι πως το κατεβάζω?τι πρέπει να κάνω?
Λοιπον ηδη 3 παιδια εχουν γραψει το εξησ και τωρα 4 με μενα
recovery competed. If you want to retry Jailbreaking unplug your device and plug it back in.
KAποια βοηθεια η μονο θα κλαιγομαστε και θα λεμε τι ωραιο που ειναι και τραλαλα?
5
επιτελους ωραιος ρε βασιλη ευχαριστωΠροστέθηκε στο αρχικό δημοσίευμα:
Update: Εαν έχετε tethered jailbroken συσκευή στο iOS 5.1.1 δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία. Απλώς εγκαταστήστε το Rocky Racoon 5.1.1 Untether από το Cydia, κάντε Reboot και είστε έτοιμοι.
Προσοχή: Δεν θα πρέπει να απεγκαταστήσετε το Rocky Racoon 5.1.1 Untether package μετά το πέρας της διαδικασίας. Το package θα πρέπει να παραμείνει εγκατεστημένο.
Δημοσίευση 25/05/2012 - 15:53
που ρε αδερφέ γιατι έχω μπερδευτείανοιγει και αλλο φακελο μετα τον ανοιγεις και εχει το absinthe μεσα.
με το jb εγκαθιστατε το cydia στη συσκευη.παιδιά βοηθήστε πλιζ....για να κάνω το jailbreak πρέπει να έχω το cydia?αν ναι πως το κατεβάζω?τι πρέπει να κάνω?
ΟΧΙ!
Να μπεις στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσεις το PIN ώστε να ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!!!
ok!!είμαι μπούφος!σορυ!αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει... waiting for the process to complete...και περιμενω και περιμενω και μετα λεει οτι κατι πηγε λαθος..iphone 4s εχω...καμια ιδεα?
Οδηγός χρήσης του Absinthe 2.0 για συσκευές που ΔΕΝ είναι ήδη jailbroken
- Δημιουργήστε ένα backup της συσκευής σας στο iTunes (κάντε δεξί click στο όνομα της συσκευής, κάτω από το μενού Devices, και επιλέξτε το Back Up.
- Μόλις ολοκληρωθεί το backup, πηγαίνετε στη συσκευή σας και πλοηγηθείτε στο Settings – General – Reset – Erase all Content and Settings. Με αυτό το τρόπο η διαδικασία του jailbreak θα πραγματοποιηθεί γρηγορότερα.
- Κατεβάστε το Absinthe από τα links που δίνονται παρακάτω, εκκινήστε την εφαρμογή και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τη συσκευή με τον Η/Υ μέσω του USB.
- Επιλέξτε το Jailbreak και περιμένετε... μην αποσυνδέσετε την συσκευή κατά την διαδικασία!
- Μόλις ολοκληρωθεί το jailbreak γυρίστε στο iTunes και κάντε Resore από το προηγούμενο backup που κρατήσατε (βλ. βήμα 1ο). Κάντε δεξί click στο όνομα της συσκευής κάτω από το μενού Devices και επιλέξτε Restore from Back Up…. Στη συνέχεια επιλέξτε το πιο πρόσφατο backup
Προσωπικά βιάστηκα και έκανα απλά jailbreak χωρίς backup-erase-restore from backup.. Πήρε ένα 5-λεπτο να ολοκληρωθεί, αλλά όλα πήγαν κομπλέ.
Το κινητό πετάει. Ελπίζω να μην έκανα πατάτα, και το μόνο που να επιρρεάστηκε να ήταν ο χρόνος περάτωσης του jailbreak
@ athina24 οχι το cydia μπαινει με το jb.
αν εισαι στην 5.1.1 τρεξε το absinthe.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ CYDIA, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ
Δημοσίευση 25/05/2012 - 15:54
Προσωπικά βιάστηκα και έκανα απλά jailbreak χωρίς backup-erase-restore from backup.. Πήρε ένα 5-λεπτο να ολοκληρωθεί, αλλά όλα πήγαν κομπλέ.
Το κινητό πετάει. Ελπίζω να μην έκανα πατάτα, και το μόνο που να επιρρεάστηκε να ήταν ο χρόνος περάτωσης του jailbreak
Δεν έκανες πατάτα!! Μην φοβάσαι!!!
το έκανα και στο τέλος μου βγάζει αυτό που είπα προηγουμένος.@ athina24 οχι το cydia μπαινει με το jb.
αν εισαι στην 5.1.1 τρεξε το absinthe.
τι πρέπει να κάνω?
που ρε αδερφέ γιατι έχω μπερδευτεί
οταν τελειωσει το παραθυρο το μαυρο ανοιγει ενας φακελος absinthe win σε μενα και μεσα απο εκει τρεχει το absinthe.βαλτα στο desktop.
Δημοσίευση 25/05/2012 - 15:55
ok!!είμαι μπούφος!σορυ!αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει... waiting for the process to complete...και περιμενω και περιμενω και μετα λεει οτι κατι πηγε λαθος..iphone 4s εχω...καμια ιδεα?
Ακολουθα το εξης path:
Ρυθμισεις-Τηλεφωνο-SIM PIN
Νομιζω αυτο εννοουσε ο φιλος
Αν και εγω που το εκανα παλι το ιδιο προβλημα εχω!
Δημοσίευση 25/05/2012 - 15:55
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες