Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

iPhone 4s ή htc one x?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
145 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 05/07/2012 - 14:45

Και τα δυο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 05/07/2012 - 17:15

Το s3 έχει οθόναρα πραγματικά καμία σχέση με 4s και htc one x. Απο την άλλη το htc μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακα(υποκειμενική άποψη) . Μόλο ταύτα δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με το 4s λόγω του ότι το iPhone ειναι και ενός χρόνου κινητό.

Κάνω την σύγκριση για εμένα δηλαδη αν συμφέρει να κάνω την ανταλλαγή και αν θα μου αρέσει κτλ !! Επεισεις είδα ότι μπορείς να βλέπεις βίντεο σε minimized και να τρεχεις αλλα προγράμματα στο γκαλαξυ αυτο γίνετε και στο ΟΝΕ χ ;

Επεισεις σε reviews που είδα όλα λένε ότι το one x έχει καλύτερη οθόνη απο το γκαλαξυ

Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 05/07/2012 - 17:15

#108   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2012 - 18:23

Κάνω την σύγκριση για εμένα δηλαδη αν συμφέρει να κάνω την ανταλλαγή και αν θα μου αρέσει κτλ !! Επεισεις είδα ότι μπορείς να βλέπεις βίντεο σε minimized και να τρεχεις αλλα προγράμματα στο γκαλαξυ αυτο γίνετε και στο ΟΝΕ χ ;

Επεισεις σε reviews που είδα όλα λένε ότι το one x έχει καλύτερη οθόνη απο το γκαλαξυ

ειμαι στο τσακ να το δοσω ....... φοβαμε μην απογοητευθω....... !!!

#109   CBSTEAM

CBSTEAM

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Twitter:@THECBSTEAM
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:cbsteam

Δημοσίευση 05/07/2012 - 18:44

Συμφωνω με τους φιλους παραπανω. Περιμενε λιγο και παρε το επομενο iPhone. Εγω εχω το 4 και οσο κρατησει θα το εχω... γιατι απλα με καλυπτει!

#110   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2012 - 18:53

Συμφωνω με τους φιλους παραπανω. Περιμενε λιγο και παρε το επομενο iPhone. Εγω εχω το 4 και οσο κρατησει θα το εχω... γιατι απλα με καλυπτει!

κοιτα δεν ειμαι σε φαση για να παιρνω 5αρι Οταν με το καλο βγει σε κανα χρονο ισως ! τωρα απλα ρωταω αν θα με καλυψουνε τα παραπανω

#111   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2012 - 00:20

οκ η αποφαση εχει παρθει σχετικα....... απλα ειμαι αναμεσα σε ΟΝΕ Χ και Galaxy 3 ..........

#112   faith

faith

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2012 - 01:43

galaxy 3 φιλε

#113   tasosppntnpls

tasosppntnpls

iPH Addict

• 600 μηνύματα
  • Twitter:@tasosppntnpls
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:tasosppntnpls

Δημοσίευση 06/07/2012 - 14:42

εγώ θα έπαιρνα το s3

#114   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1.262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 06/07/2012 - 14:44

Φιλε μου μηλοφωνο χωρις 2η σκεψη.
Δεν θα κρασαρει ποτε οπως κανουν τα χαζα android.
Σε καλυπτει το android market?
Εμενα παντως οχι.. Μου θυμιζει κινεζικο μουφικο app..

Τελευταία επεξεργασία από: samsavas, 06/07/2012 - 14:48

#115   tasosppntnpls

tasosppntnpls

iPH Addict

• 600 μηνύματα
  • Twitter:@tasosppntnpls
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:tasosppntnpls

Δημοσίευση 06/07/2012 - 14:45

καλά όταν είχα android μου ήρθε να το πετάξω μόλις είδα το μαρκετ , μια εφαρμογή της προκοπής δεν έχει.

#116   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2012 - 15:00

οκ η αποφαση εχει παρθει σχετικα....... απλα ειμαι αναμεσα σε ΟΝΕ Χ και Galaxy 3 ..........

Δύσκολή επιλογή βάζεις,προσωπικά προτίμησα το s3 πού έχω

Φιλε μου μηλοφωνο χωρις 2η σκεψη.
Δεν θα κρασαρει ποτε οπως κανουν τα χαζα android.
Σε καλυπτει το android market?
Εμενα παντως οχι.. Μου θυμιζει κινεζικο μουφικο app..

Οποίος έχει δουλέψει βαρβάτο android σίγουρα δε θα χει αντιμετωπίσει κρασαρισμα,με φτηνότερα android ναι,και πίστεψε με αν αντιμετώπιζαν κρασαρισματα θα χε φύγει σε τοίχο.και στο κάτω κάτω και το άμοιρος το iphone αντιμετώπιζε κάποιες φορές,με την 512 πού έχει το safari έκλεινε αρκετές φορές

καλά όταν είχα android μου ήρθε να το πετάξω μόλις είδα το μαρκετ , μια εφαρμογή της προκοπής δεν έχει.

Παντού τα πάντα,το google play έχει και πολύ καλές εφαρμογές αντίστοιχες με του app store,το μονό πού χρειάζεται είναι ένα ενημερωμένο φόρουμ και καθοδήγηση,όπως το ίδιο δηλαδή γίνεται και με το iphone,αλλιώς άντε να βρεις αυτό πού ζητάς

#117   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2012 - 15:11

Δύσκολή επιλογή βάζεις,προσωπικά προτίμησα το s3 πού έχω
Οποίος έχει δουλέψει βαρβάτο android σίγουρα δε θα χει αντιμετωπίσει κρασαρισμα,με φτηνότερα android ναι,και πίστεψε με αν αντιμετώπιζαν κρασαρισματα θα χε φύγει σε τοίχο.και στο κάτω κάτω και το άμοιρος το iphone αντιμετώπιζε κάποιες φορές,με την 512 πού έχει το safari έκλεινε αρκετές φορές
Παντού τα πάντα,το google play έχει και πολύ καλές εφαρμογές αντίστοιχες με του app store,το μονό πού χρειάζεται είναι ένα ενημερωμένο φόρουμ και καθοδήγηση,όπως το ίδιο δηλαδή γίνεται και με το iphone,αλλιώς άντε να βρεις αυτό πού ζητάς

ωραια ! ειμαι στην αναμονη για ανταλλαγη :D :D

και μετα χαλαρα ρουραρισματα και Ρομς και τα μυαλα στα καγκελα !! χαχαχαχαχα

( ασε που εβλεπα και βιντεακια σε θεμα επισκευης συσκευης ειναι γενικα πολυ πιο συνεργασιμη !! εκτος βεβαια απο την οθονη που την πουλανε 250 ευρω περιπου !! χεχεχεχεχε )

#118   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 06/07/2012 - 17:12

Τελικά SMG 3 ή HTC?!!

Να πω την αλήθεια όταν είδα σε βιντεακια ρουταρισμενο SMG 3 ήθελα και εγω να δώσω το iPhone 4S που έχω.!

#119   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2012 - 22:09

Τελικά SMG 3 ή HTC?!!

Να πω την αλήθεια όταν είδα σε βιντεακια ρουταρισμενο SMG 3 ήθελα και εγω να δώσω το iPhone 4S που έχω.!

φιλε μου μετα απο πολλααααα reviews που ειδα σε συγκρισεις κατελιξα στα εξεις....

sgs3 ειναι ο αρχοντας αυτην την στιγμη ! και αμεσως μετα το ONE X τα χαρακτηριστηκα τους ειναι περιπου ιδια αλλα η διαφορα κρινετε στην λεπτομερια ! και μπορω να πω οτι το S3 ειναι καλυτερο !!

σε σχεση με το 4ς τωρα δεν υπαρχει συγκριση γιατι οι συσκευες αυτες ειναι σε εντελος αλλο επιπεδο !

οπως γραψανε και καπου αλλου αν θες να το παιζεις οτι εχεις "Μιλο" και να σε βλεπει η γκομενα απεναντι και να λεει γουαααααααου !!! τοτε παραμενουμε στο 4ς !

αν θελουμε ομως πολλα παραπανω ! αλλα και να το παιζουμε και μαγκες σε Gadget freaks φιλους μας τοτε παμε με κλειστα ματια στο SG3 (αυτη τη στιγμη βεβαια που ακομα δεν εχει βγει το 5 ! εκει αλλαζει το επιπεδο )

το κινητο ειτε ρουτεντ ειτε νορμαλ ειναι απιστευτοοοοοοοοο !!

Βεβαια !!! δεν εχει IOS ...... αλλα εχει ενα λειτουργικο που εχει φτασει σε αξιοπρεπεστατο σημειο τοσο ωστε να μην με χαλαει πλεον Οπως παλαιοτερα !!
και δεν εχει αυτην την τελεια ποιοτητα κατασκευης οπως τα iphones ειναι λιγο πλαστικουρα αλλα............

#120   andrewntua

andrewntua

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/07/2012 - 22:19

φιλε μου μετα απο πολλααααα reviews που ειδα σε συγκρισεις κατελιξα στα εξεις....

sgs3 ειναι ο αρχοντας αυτην την στιγμη ! και αμεσως μετα το ONE X τα χαρακτηριστηκα τους ειναι περιπου ιδια αλλα η διαφορα κρινετε στην λεπτομερια ! και μπορω να πω οτι το S3 ειναι καλυτερο !!

σε σχεση με το 4ς τωρα δεν υπαρχει συγκριση γιατι οι συσκευες αυτες ειναι σε εντελος αλλο επιπεδο !

οπως γραψανε και καπου αλλου αν θες να το παιζεις οτι εχεις "Μιλο" και να σε βλεπει η γκομενα απεναντι και να λεει γουαααααααου !!! τοτε παραμενουμε στο 4ς !

αν θελουμε ομως πολλα παραπανω ! αλλα και να το παιζουμε και μαγκες σε Gadget freaks φιλους μας τοτε παμε με κλειστα ματια στο SG3 (αυτη τη στιγμη βεβαια που ακομα δεν εχει βγει το 5 ! εκει αλλαζει το επιπεδο )

το κινητο ειτε ρουτεντ ειτε νορμαλ ειναι απιστευτοοοοοοοοο !!

Βεβαια !!! δεν εχει IOS ...... αλλα εχει ενα λειτουργικο που εχει φτασει σε αξιοπρεπεστατο σημειο τοσο ωστε να μην με χαλαει πλεον Οπως παλαιοτερα !!
και δεν εχει αυτην την τελεια ποιοτητα κατασκευης οπως τα iphones ειναι λιγο πλαστικουρα αλλα............

Το καπάκι πίσω όταν το ανοίγεις φοβασαι ότι θα σπάσει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες