Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα πρόβλημα με ενα 3GS και ψάχνω μήπως μπορέι να με βοηθήσει κάποιος.
το 3gs είναι 32giga και ήταν Jailbroken με το 4.2.1 για πάρα πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα, Μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ με ανάγκασε να πάω στο 5.1.1
Ακολούθησα λοιπόν τα εξής βήματα.
1. backup
2. Upgrade σε 5.1.1 μέσο itunes
3. reset
4. Jail brake με absinthe 2.0.2
5. Restore.
το baseband είναι το 05.16.05,
Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής:
To GPS δεν δουλεύει πλέον , μιλάω για το ενσωματομένο GPS της συσκευης , πχ ένεργοποιούσα το Airplane mode Και τρέχοντας το navigon έπαιζαν όλα μια χαρά!
τώρα δεν κάνει Lock δορυφορός καθόλου, είναι σαν να μην έχει GPS.
Παιδια χώρις το Gps έχω πρόβλημα στην δουλειά μου , μιας και το χρησιμοποιώ πάααρα πολύ , οπότε είναι κρίσιμο για μένα !!! ακόμη και πεζός όταν το χρησιμοποιούσα!
Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα πρόβλημα με ενα 3GS και ψάχνω μήπως μπορέι να με βοηθήσει κάποιος.
το 3gs είναι 32giga και ήταν Jailbroken με το 4.2.1 για πάρα πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα, Μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ με ανάγκασε να πάω στο 5.1.1
Ακολούθησα λοιπόν τα εξής βήματα. 1. backup 2. Upgrade σε 5.1.1 μέσο itunes 3. reset 4. Jail brake με absinthe 2.0.2 5. Restore. το baseband είναι το 05.16.05,
Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής:
To GPS δεν δουλεύει πλέον , μιλάω για το ενσωματομένο GPS της συσκευης , πχ ένεργοποιούσα το Airplane mode Και τρέχοντας το navigon έπαιζαν όλα μια χαρά! τώρα δεν κάνει Lock δορυφορός καθόλου, είναι σαν να μην έχει GPS.
Παιδια χώρις το Gps έχω πρόβλημα στην δουλειά μου , μιας και το χρησιμοποιώ πάααρα πολύ , οπότε είναι κρίσιμο για μένα !!! ακόμη και πεζός όταν το χρησιμοποιούσα!
Έκανες Restore "from Backup";; Καλά κατάλαβα;;(ή μήπως Update μέσω του iTunes);;
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 12/06/2012 - 12:31
Έκανες Restore "from Backup";; Καλά κατάλαβα;;(ή μήπως Update μέσω του iTunes);;
Ενω ήταν ήδη "σπασμένο" Μπήκα απλά στο itunes Και το έκανα update απευθειας σε 5.1.1 μέτα αφού εκανα JailBreak Και πέτυχε μια χαρά, ξαναμπήκα στο iTunes , δεξί κλικ στην συσκευή και restore from backup file. για να ξαναβάλει επαφές , εικόνες και τα σχετικά.
Τελευταία επεξεργασία από: nettraptor, 12/06/2012 - 12:41
Ενω ήταν ήδη "σπασμένο" Μπήκα απλά στο itunes Και το έκανα update απευθειας σε 5.1.1 μέτα αφού εκανα JailBreak Και πέτυχε μια χαρά, ξαναμπήκα στο iTunes , δεξί κλικ στην συσκευή και restore from backup file. για να ξαναβάλει επαφές , εικόνες και τα σχετικά.
Λάθος μεγάλο!! Μάλλον δεν διάβασε σωστά το πρώτο post!!!
Κράτησε ένα χειροκίνητο Backup(για Επαφές, Ημερολόγια, Σημειώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iCloud) και κάνε Restore & "Set up as new".
Θα πρέπει να κάνεις Restore & Set Up As New για να μη μεταφερεις το πρόβλημα.
Απο που είναι το τηλ?
το iphone το πήρα πρίν 3 χρόνια απο cosmote . με τρομάζετε παιδιά , έκανα κάτι στο hardware?!!
Όχι. Απλά όταν έχουμε Jailbroken συσκευή δεν κάνουμε Update ή Restore "from Backup" γιατί μεταφέρουμε σκουπιδάκια του προηγούμενου Jailbreak στο νέο iOS.
Κοίτα το πρώτο post για το πως θα κινηθείς ακριβώς.
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 12/06/2012 - 12:51
θέλω να διευκρινήσω κάτι , αν κάνω backup μέσα απο το icloud contacts , calendar ,bookmark και Reminders τίποτα αλλο , τα ανεβάζω στο λογαριασμό μου , μέτα κάνω ενα Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings Το τηλέφωνο θα εξακοουθεί να είναι jailbroken, Στην συνέχεια τις εγγραφε΄ς απο το icloud τις βάζω αφού κάνω login στον λογαριασμό μου? και έχω ενα "καθαρο" setup και δοκιμάζω το GPS?? σκεφτομαι ότι αυτος είναι ο γρηγοροτερός τρόπος , μου ξεφεύγει κάτι?
Τελευταία επεξεργασία από: nettraptor, 12/06/2012 - 13:20
θέλω να διευκρινήσω κάτι , αν κάνω backup μέσα απο το icloud contacts , calendar ,bookmark και Reminders τίποτα αλλο , τα ανεβάζω στο λογαριασμό μου , μέτα κάνω ενα Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings Το τηλέφωνο θα εξακοουθεί να είναι jailbroken, Στην συνέχεια τις εγγραφε΄ς απο το icloud τις βάζω αφού κάνω login στον λογαριασμό μου? και έχω ενα "καθαρο" setup και δοκιμάζω το GPS?? σκεφτομαι ότι αυτος είναι ο γρηγοροτερός τρόπος , μου ξεφεύγει κάτι?
Θα κάνεις αυτό το Backup που λες, αλλά μετά μέσω iTunes θα κάνεις Restore & "Set up as new"
Για την ακρίβεια:
Κατέβασε την .IPSW του iOS 5.1.1(iOS .IPSW download), βάλε το iPhone σε DFU και Κρατώντας πατημένο το Shift(για Windows) ή το Alt(για Mac) κάνε κλικ στο Restore και επέλεξε την ipsw που κατέβασες. Όταν τελειώσει το Restore, στο iTunes επέλεξε "Set up as new" και στο iPhone "Διαμόρφωση ως νέο".
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 12/06/2012 - 13:22