Προβλημα με winterboard σε iOS 5.1.1. Absinthe 2.2
Από
jerry007
, 28/05/2012 22:33
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 28/05/2012 - 22:33
Μολις περασα το τελευταιο jb στο 4S μου, με "φρεσκια" εγκατασταση setup as new κτλ. Εκανα restore το backup μου και απο itunes αλλα και το
Pkgbackup. Εγκατεστησα το winterboard το οποιο για καποιο λογο δεν λειτουργει. Παταω στο εικονιδιο και η εφαρμογη δεν ανοιγει, ουτε απο τις ρυθμισεις.
Δοκιμασα να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω, καθως ακομα να αφαιρεσω ολα τα θεματα χωρις αποτελεσμα...
Ξερει κανεις τι συμβαινει;
Pkgbackup. Εγκατεστησα το winterboard το οποιο για καποιο λογο δεν λειτουργει. Παταω στο εικονιδιο και η εφαρμογη δεν ανοιγει, ουτε απο τις ρυθμισεις.
Δοκιμασα να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω, καθως ακομα να αφαιρεσω ολα τα θεματα χωρις αποτελεσμα...
Ξερει κανεις τι συμβαινει;
Ad
Δημοσίευση 29/05/2012 - 01:20
Το backup από iTunes ήταν καθαρό ή από προηγούμενο JB? Παίζει να πέρασες "σκουπίδια" από προηγούμενο JB. Σε μένα σε 4S δουλεύει κανονικά το winterboard μόνο ένα collision έχει με τα fonts από Springtomize 2 το οποίο δεν κρασάρει απλά σου λέει ή το ένα ή το άλλο διάλεξε.
Βασικά ενώ ναι είναι κόπος αν έχεις πολλές εφαρμογές, θα σου έλεγα να κάνεις restore as new και από back up να τραβήξεις μόνο επαφές/φωτογραφίες/βίντεο/ringtones. Τα υπόλοιπα ένα ένα για να είσαι πεντακάθαρος.
Βασικά ενώ ναι είναι κόπος αν έχεις πολλές εφαρμογές, θα σου έλεγα να κάνεις restore as new και από back up να τραβήξεις μόνο επαφές/φωτογραφίες/βίντεο/ringtones. Τα υπόλοιπα ένα ένα για να είσαι πεντακάθαρος.
Δημοσίευση 29/05/2012 - 08:08
Υπαρχει τιποτα αλλο που μπορω να δοκιμασω; Θελω να το αποφυγω, και να κρατησω την πιθανοτητα για ξαναφορμαρισμα του κινητου σαν last resort.
Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο tweak η εργαλειο που προκαλει προβληματα στο winterboard; Η καποιος τροπος να "ξεφορτωθω" αυτα τα σκουπιδια χωρις restore;
Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο tweak η εργαλειο που προκαλει προβληματα στο winterboard; Η καποιος τροπος να "ξεφορτωθω" αυτα τα σκουπιδια χωρις restore;
Δημοσίευση 29/05/2012 - 08:12
μαλλον φιλε μου το ποιο καλο που θα κανεις ειναι restor -setup as new για να εχεις ενα κινητο καθαρο και να μην εχεις προβλημα ..αμα το κανεις αυτο απο κει και περα περνας χειροκινητα οτι θελεις.. σημειωσε τα tweak που εχεις σε ενα χαρτι να τα περασεις χειροκινητα, μιση ωρα δουλεια ειναι οχι παραπανω..το cydia εχει ξεμπλοκαρει ειναι μια χαρα δεν θα εχεις προβλημα.Υπαρχει τιποτα αλλο που μπορω να δοκιμασω; Θελω να το αποφυγω, και να κρατησω την πιθανοτητα για ξαναφορμαρισμα του κινητου σαν last resort.
Δημοσίευση 29/05/2012 - 08:43
Ok, θα το δοκιμασω το βραδυ αμα εχω λιγο χρονο, και θα ενημερωσω.
Εφοσον το backup του iCloud απο το προηγουμενο κινητο μεταφερει "σκουπιδακια" πως θα παρω τις επαφες μου που ειναι συγχρονισμενες με iCloud;
Εφοσον το backup του iCloud απο το προηγουμενο κινητο μεταφερει "σκουπιδακια" πως θα παρω τις επαφες μου που ειναι συγχρονισμενες με iCloud;
Δημοσίευση 29/05/2012 - 09:32
Θα πατησεις συγχρονισμο μονο επαφων οταν βαλεις το κωδικο σου και το email σου στο icloud στο κινιτο...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες