Αυτή είναι η πλάτη του νέου iPhone (;)
Δημοσίευση 08/06/2012 - 14:34
Απορία γιατί και εγώ είμαι gadgetάκιας, μου αρέσει κάθε τι νέο που θα βγει, είμαι φαν της apple εδώ και χρόνια λόγω επαγγέλματος αλλά πλέον τα 600-700-800 ευρώ τα σκέφτομαι να τα δώσω.
Μόνο εγώ περνάω την χάλια οικονομική κατάσταση σε αυτή τη χώρα? Ρωτάω γιατί η ανεργία έχει ξεπεράσει τα ποσοστά κάθε άλλης χώρας και οι μισθοί έχουν μειωθεί σε όλους μας.
Ad
Δημοσίευση 08/06/2012 - 15:22
Μπα, αν είναι unibody, ξεβιδώνοντας τα βιδάκια, θα απελευθερώνεις την οθόνη και θα ανοίγει από μπροστά όλο το τηλέφωνο, όπως στα 3G-3GS.Πολύ πιθανό βέβαια να αφαιρείται όλο το πίσω μέταλλο όπως και τώρα , ξεβιφώνοντας 2 βιδάκια όπως φαίνεται κοντα στο dock connector
Σχεδόν καμία πιθανότητα...Μακάρι να το παρουσιάσουν την Δευτέρα... Τόσα ακούμε.
Μα ποιός δίνει πλέον μετρητά?Διαβάζω στο δικό μας, Ελληνικό φόρουμ, κάποιους που λένε για παράδειγμ οτι, είτε είναι, είτε δεν είναι νέο το design του νέου iphone θα τρέξουν να το αγοράσουν. Και καλά κάνουν.
Απορία γιατί και εγώ είμαι gadgetάκιας, μου αρέσει κάθε τι νέο που θα βγει, είμαι φαν της apple εδώ και χρόνια λόγω επαγγέλματος αλλά πλέον τα 600-700-800 ευρώ τα σκέφτομαι να τα δώσω.
Μόνο εγώ περνάω την χάλια οικονομική κατάσταση σε αυτή τη χώρα? Ρωτάω γιατί η ανεργία έχει ξεπεράσει τα ποσοστά κάθε άλλης χώρας και οι μισθοί έχουν μειωθεί σε όλους μας.
Εγώ μετά το 3G που πλήρωσα με μετρητά, πήρα όλα τα μοντέλα αλλά με συνδυασμό επιδότησης και πώλησης του προηγούμενου...
Στο 4 και στο 4S μάλιστα, βγήκα και κερδισμένος...
Δημοσίευση 08/06/2012 - 15:27
Μπα, αν είναι unibody, ξεβιδώνοντας τα βιδάκια, θα απελευθερώνεις την οθόνη και θα ανοίγει από μπροστά όλο το τηλέφωνο, όπως στα 3G-3GS.
Σχεδόν καμία πιθανότητα...
Μα ποιός δίνει πλέον μετρητά?
Εγώ μετά το 3G που πλήρωσα με μετρητά, πήρα όλα τα μοντέλα αλλά με συνδυασμό επιδότησης και πώλησης του προηγούμενου...
Στο 4 και στο 4S μάλιστα, βγήκα και κερδισμένος...
Οι περισσότεροι...τι με πιστωτική θα το πάρω? Άμα δεν έχω δεν παίρνω....απλά...
Δημοσίευση 08/06/2012 - 15:39
Μα αυτό σου λέω.Οι περισσότεροι...τι με πιστωτική θα το πάρω? Άμα δεν έχω δεν παίρνω....απλά...
Μετρητά πλέον λίγοι διαθέτουν τόσα.
Οι περισσότεροι το παίρνουν με επιδοτήσεις που βγαίνει πολύ φθηνότερα...
Δημοσίευση 08/06/2012 - 15:43
Δημοσίευση 08/06/2012 - 15:56
Μα αυτό σου λέω.
Μετρητά πλέον λίγοι διαθέτουν τόσα.
Οι περισσότεροι το παίρνουν με επιδοτήσεις που βγαίνει πολύ φθηνότερα...
Άλλο λέω, με μετρητά πιστεύω αγοράζει ο κόσμος iphone -ipad, και όχι με πιστωτική, που έχει και τόκο. Μόνο αν το πάρουν με άτοκες δόσεις....Είμαι τις άποψης άμα έχεις παίρνεις,άμα δεν έχεις κάτσε στα αυγά σου...
Δημοσίευση 08/06/2012 - 19:46
Το ίδιο ισχύει και στην περιπτωση της Apple. Το σχέδιο δεν νομίζω να το δεί καποιος πριν την παραγωγή.
Τελευταία επεξεργασία από: biller, 08/06/2012 - 19:47
Δημοσίευση 09/06/2012 - 01:27
Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:22
αυτό πού λες για τα android συμφωνώ , αλλά είμαι της άποψης ότι το καινούριο iphone πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικόοπως και να ειναι και να μοιαζει θα ειναι apple τα λεει ολα ακομα και αυτο να ειναι ειναι πολυ ομορφο ειδικα το μαυρο-ματ ποια android και πρασινα αλογα εδω ειμαστε...........
Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:42
Δημοσίευση 10/06/2012 - 02:37
βρε καλα ναι εξαλου ποτε δεν αποκαλυπτουν τοσο ευκολα το πως θα ειναι το νεο...αυτό πού λες για τα android συμφωνώ , αλλά είμαι της άποψης ότι το καινούριο iphone πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικό
Δημοσίευση 10/06/2012 - 03:34
αποκλείεται να ειναι το ιδιο ρε παιδια δεν ειναι χαζη η apple 3 συνεχόμενη χρονια το ιδιο ντιζαιν αφου το ειπαν "το iphone 5 θα ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα"
όχι θα σου λέγανε είναι χειρότερο από το 4s…έλα παναγία μου
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες