Τα δικά σας Top Tweaks
Δημοσίευση 15/09/2012 - 16:00
Ad
Δημοσίευση 15/09/2012 - 16:02
Πως μπορώ να βάλω όσα εικονηδεια θέλω κάθετα κ οριζόντια?
Μπορείς με το Springtomize.
Δημοσίευση 15/09/2012 - 17:31
Δημοσίευση 15/09/2012 - 17:36
Δημοσίευση 16/09/2012 - 14:25
τα παρακατω λειτουργουν αψογα σε iphone 4s χωρις ιδιαιτερα προβληματα(restart).
Πάμε αλφαβητικά:
bitesms: must tweak για τα μηνυματα,απορω πως δεν υπηρχε εξ αρχης απο την apple κατι τετοιο
callbar: αν εχεις βαρεθει να σε πεταει απο την εφαρμογη καθε φορα που σε παιρνει καποιος τηλεφωνο
copic: φωτο-μικρογραφια στα μηνυματα+επαφες
forecast: ο καιρος στην lockscreen
gridtab for safari: πολυ χρησιμο αν συνιθιζεις να ανοιγεις πολλα tabs
infinidock: βαζεις οσα εικονιδια θες στο dock
killbackround: με ενα κλικ κλεινουν ολες οι ανοιχτες εφαρμογες
kuaidial: πολυχρηστικό ,αξίζει να το δοκιμάσετε
ncsettings: πολυ ομορφο αντί-sbsettings tweak οπου στο notification center ειναι πολυ πιο συμαζεμενο(δεν πιανει χωρο) και ομορφο
passwordpilot: καταχωρεις 1 φορα το pass για appstore και ξεχνας να τον ξαναβαλεις
protube: αν συνηθιζεις να κατεβαζεις κομματια απο youtube σε μορφη βιντεο η .mp3 ,τοτε είναι η εφαρμογή σου
safari unibar: η adress bar του σαφάρι γίνεται οπως ο chrome και ανα πάσα στιγμη αν θες να ψαξεις κατι στο google το γραφεις εκει
speed intensifier: δεν ξερω τελικα αν ειναι placebo effect η παιζει με την ταχυτητα των animation ,αλλα δειχνει σφεντονα στο 4s
springtomize: must προγραμμα(πολυχρηστικό) και αυτο ,αν δε το εχετε δοκιμασει ,βαλτε το αμεσα
unlockize: εφετζιδικη lockscreen και ωραια animations για ξεκλειδωμα της οθονης.
wifi booster: πιανει καλυτερο σημα(εμφανιζει περισσοτερα δικτυα)
wififofum: (με εχει βοηθησει πολλες φορες να μπω σε δικτυα wifi που μεσα απο το settings.app,δεν εμπαινε ποτε)
zephyr: αν βαριεσαι να πατας το home button,κατα εμένα είναι must,απλά θέλει να το συνηθίσεις
360mobilesafe: must ! πολυχρηστικο και αυτο. τοπ απ τις επιλογες του ειναι (ασφαλεια σε περιπτωση κλοπης,δονηση οταν απανταει ο δέκτης)
Τελευταία επεξεργασία από: konza, 16/09/2012 - 14:28
Δημοσίευση 17/09/2012 - 00:39
Δημοσίευση 17/09/2012 - 10:23
Δημοσίευση 17/09/2012 - 10:28
καλημερα σε ολους.υπαρχει μηπως καμια εφαρμογη για να βλεπω λεπτομεριες στης φοτω.οπως περιπου ειναι το multiiconmover.
Για δες το Dater.
καλημερα σε ολους.υπαρχει μηπως καμια εφαρμογη για να βλεπω λεπτομεριες στης φοτω.οπως περιπου ειναι το multiiconmover.
Για δες το Dater.
Δημοσίευση 17/09/2012 - 10:31
Δημοσίευση 17/09/2012 - 10:32
Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:39
επειδη πολλες φορες ψαχνομουν στο φορουμ σε 1-1 τοπικ για το ποια tweaks να βαλω,ποσταρω το παρακατω για να βοηθησω οσους δεν εχουν πολυ χρονο να ασχοληθουν.
τα παρακατω λειτουργουν αψογα σε iphone 4s χωρις ιδιαιτερα προβληματα(restart).
Πάμε αλφαβητικά:
bitesms: must tweak για τα μηνυματα,απορω πως δεν υπηρχε εξ αρχης απο την apple κατι τετοιο
callbar: αν εχεις βαρεθει να σε πεταει απο την εφαρμογη καθε φορα που σε παιρνει καποιος τηλεφωνο
copic: φωτο-μικρογραφια στα μηνυματα+επαφες
forecast: ο καιρος στην lockscreen
gridtab for safari: πολυ χρησιμο αν συνιθιζεις να ανοιγεις πολλα tabs
infinidock: βαζεις οσα εικονιδια θες στο dock
killbackround: με ενα κλικ κλεινουν ολες οι ανοιχτες εφαρμογες
kuaidial: πολυχρηστικό ,αξίζει να το δοκιμάσετε
ncsettings: πολυ ομορφο αντί-sbsettings tweak οπου στο notification center ειναι πολυ πιο συμαζεμενο(δεν πιανει χωρο) και ομορφο
passwordpilot: καταχωρεις 1 φορα το pass για appstore και ξεχνας να τον ξαναβαλεις
protube: αν συνηθιζεις να κατεβαζεις κομματια απο youtube σε μορφη βιντεο η .mp3 ,τοτε είναι η εφαρμογή σου
safari unibar: η adress bar του σαφάρι γίνεται οπως ο chrome και ανα πάσα στιγμη αν θες να ψαξεις κατι στο google το γραφεις εκει
speed intensifier: δεν ξερω τελικα αν ειναι placebo effect η παιζει με την ταχυτητα των animation ,αλλα δειχνει σφεντονα στο 4s
springtomize: must προγραμμα(πολυχρηστικό) και αυτο ,αν δε το εχετε δοκιμασει ,βαλτε το αμεσα
unlockize: εφετζιδικη lockscreen και ωραια animations για ξεκλειδωμα της οθονης.
wifi booster: πιανει καλυτερο σημα(εμφανιζει περισσοτερα δικτυα)
wififofum: (με εχει βοηθησει πολλες φορες να μπω σε δικτυα wifi που μεσα απο το settings.app,δεν εμπαινε ποτε)
zephyr: αν βαριεσαι να πατας το home button,κατα εμένα είναι must,απλά θέλει να το συνηθίσεις
360mobilesafe: must ! πολυχρηστικο και αυτο. τοπ απ τις επιλογες του ειναι (ασφαλεια σε περιπτωση κλοπης,δονηση οταν απανταει ο δέκτης)
Να ρωτήσω κάτι για το bitesms? Μπορείτε να πείτε κάποια από τα πράγματα που κάνει και το κάνουν τόσο ξεχωριστό; Γιατί το έχω αγοράσει και στέλνω απλά μηνύματα όπως και με τη μαμίσια εφαρμογή των μηνυμάτων, χωρίς να ξέρω να κάνω κάτι άλλο ξεχωριστό. Τι ιδιαίτερο κάνει;
Δημοσίευση 17/09/2012 - 13:41
Ριξε μια ματια εδω και εδωΝα ρωτήσω κάτι για το bitesms? Μπορείτε να πείτε κάποια από τα πράγματα που κάνει και το κάνουν τόσο ξεχωριστό; Γιατί το έχω αγοράσει και στέλνω απλά μηνύματα όπως και με τη μαμίσια εφαρμογή των μηνυμάτων, χωρίς να ξέρω να κάνω κάτι άλλο ξεχωριστό. Τι ιδιαίτερο κάνει;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες