Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Τα δικά σας Top Tweaks


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
195 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   billytheking

billytheking

    iPH newbie

  • 79 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 27/09/2012 - 06:55

Η .... φοβερή μου λίστα στην διάθεσή σας!!! (iPhone4)


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ


01.
02. Sbsettings: (BigBoss) ρυθμίσεις με διακόπτες για πιο εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες!! (iOS5.1.1). Για να λειτουργεί και κατά την διάρκεια των κλήσεων, από τα γενικά Settings του, ενεργοποιούμε την δυνατότητα αυτή!!
TIP 1: εγκαθιστά και τον Activator με τον οποίο μπορούμε να ρυθμίσουμε διάφορες ενέργειες στο κινητό.
TIP 2: για να εγκαταστήσουμε themes στο SBs , απλά δια μέσω του iFunBox πάμε:RawFileSystem//private/var/mobile/Library/SBSettings/Theme και επικολλούμε τον φάκελο του θέματος που θέλουμε. Μετά, απ’τις ρυθμίσεις (more) επιλέγουμε το θέμα. Must!!! Super Τέλειο!!!!
03. Personal Hot Spot SBsettings Toggle: (Cydia/Telesphoreo)διακόπτης SBS (iOS5.1.1).
04. Widget Task for Notification Center: μας εμφανίζει την multitasking μπάρα στις ειδοποιήσεις!!! Έτσι δεν χρειάζεται να πατάμε (διπλό κλικ) το κεντρικό κουμπί για να μπούμε στις εφαρμογές που τρέχουν!! (iOS 5). Must!!! Super Τέλειο!!!!
05. TapDeWiggle: (BigBoss) επαναφέρει στην ηρεμία τα εικονίδια όταν τα πατάμε παρατεταμένα για να τα διαγράψουμε ή να τα μετακινήσουμε. Έτσι δεν χρειάζεται να πατάμε το κεντρικό κουμπί και γι’ αυτήν την ενέργεια (iOS5.1.1).Must!!! Super Tέλειο!!!! TIP: εναλλακτικό: Zepfyr : (xSellize) δυνατότητες για την αποφυγή χρήσης του Home Button!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
06. Remove background: (BigBoss) κλείνει όλες τις multitasking εφαρμογές με τη μία (iOS5.1.1). Must!!! Super Τέλειο!!!!
07. iProtect: κλειδώνει εφαρμογές που θα επιλέξουμε!!! ....(iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
08. FsWipeCache: (ModMyi) καθαρίζει τα background θέματα για το notification center και γενικά την Cache του κινητού μας . Κάνει και Respring !!! Εναλλακτικό το ClearMyCache: (Big Boss)! (iOS5.1.1).Must!!!
09. AllMail : εμφανίζει επιλογές για πολλαπλά σβησίματα των email μας ή μετακίνηση ή επεξεργασία!!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
10. PkgBackup: backup των Cydia εφαρμογών και ρυθμίσεων. (iOS5.1.1). Τέλειο!!!! TIP: καλό θα ήταν να έχουμε πρώτα εγκαταστήσει το DropBox στο κινητό!!
11. CallMe: (bigBoss) κλίση επαφών απ'την οθόνη, (iOS5.1.1).
12. 3G Unrestrictor 5:στα settings ενεργοποιούμε το Facetime (Mobile Phone), iTunes, AppStore από το κουμπί + (iOS5.1.1).Must!!!
13. Alarming: χτυπά το ξυπνητήρι ακόμη κι αν το έχουμε στο αθόρυβο!!!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
14. iFile: διαχείριση μέσα από το κινητό του root/αρχείων της συσκευής μας. (iOS5.1.1). Must!!! Super Τέλειο!!!!
15. Update Hider for IOS 5: (BigBoss) δυνατότητα ρύθμισης στο AppStore ποιες εφαρμογές θα μας δίνουν ειδοποίηση για αναβάθμιση!!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
16. GroupSMS: διαχειριστής των επαφών μας.Αυτό που κάνει όμως και είναι πολύ χρήσιμο και μοναδικό, είναι που δημιουργεί Groups επαφών στο τηλέφωνο (μιας και το iPhone δεν το κάνει από μόνο του). Ακόμη και μετά από απεγκατάστασή του, τα Groups παραμένουν κανονικά!!! (iOS5.1.1). Must!!!
17. CoverMeNot: (ModMyi) πολύ ωραίο κολπάκι!!! … κάνει την μπάρα των ειδοποιήσεων (όταν ανοίγει) να μην κόβει καθόλου από την εφαρμογή που βρισκόμαστε. Απλά κατεβάζει λίγο πιο κάτω τα πάντα και όταν εξαφανίζεται επανέρχονται όλα στην θέση τους!!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
18. WifiPass: αποθηκεύει όλα τα passwords των wifi και τα εμφανίζει!!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
19. CallBar: επιτρέπει κατά την διάρκεια οποιασδήποτε εφαρμογής (ειδικά όταν παίζουμε παιχνίδια…), να λαμβάνουμε κλήσεις χωρίς να κλείνει η εφαρμογή!! Απλά, μας εμφανίζει μια μπάρα επάνω με την κλήση και μπορούμε να την δεχτούμε ή να την απορρίψουμε. (iOS5.1.1).TIP: επειδή λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να κατεβάσουμε και τον διακόπτη CallBar SBSettings Toggle, ώστε να μπορούμε να το ενεργοποιούμε ή να το κλείνουμε όποτε θέλουμε εμείς εύκολα από το SBSettings!!!
20. DoNotDisturb: (modmyi) iOS 6 διακόπτης για το NC. Μπορούμε να κλείσουμε και να ανοίξουμε όποτε θέλουμε το NC. Αν δεν εμφανιστεί ο διακόπτης, χρειάζεται ένα reboot η συσκευή και θα εμφανιστεί στα settings του NC!! Δυνατότητα του iOS6!!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!








ΕΜΦΑΝΙΣΗ


01. Winterboard: (Cydia/Telesphoreo)βάζεις θέματα(iOS5.1.1). Μπορούμε με το iFunBox να διαγράψουμε ΑΦΟΒΑ όλα τα βασικά Themes του Winterboard που δεν τα χρησιμοποιούμε!! Must!!! Tέλειο!!!!
Από το Winterboard απενεργοποιούμε και ενεργοποιούμε το θέμα μας και μετά τρέχουμε και το fsWipeCache.
TIP 1: για να βάλουμε extra θέμα, δια μέσω του iFunBox πάμε: Raw File System/Library/Themes και τοποθετούμε εκεί τον φάκελο του θέματος.
02. Springtomize 2 iOS5: γενικό tweak παραμετροποίησης των πάντων στο Springboard. (iOS5.1.1). Must!!! Tέλειο!!!!
03. FolderEnchancer: τέλεια εμφάνιση των φακέλων. (iOS5.1.1).Must!!! Τέλειο!!!!
04.Barrel : εφέ κίνησης των εικονιδίων. (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
05. MultiIconMover: μας επιτρέπει να μετακινούμε πολλά εικονίδια μαζί!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
06. Gridlock: τοποθετούμε πλέον τα εικονίδια όπου θέλουμε (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!! BackupiT: Αποθηκεύει τα εικονίδια έτσι όπως τα έχουμε βάλει στο screenboard και μπορούμε να τα επαναφέρουμε όποτε θέλουμε!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!
07. Copic: ή iPicMyContacts: βάζουν φώτος στις επαφές και στα αγαπημένα του dialer. (iOS5.1.1) Must!!! Τέλειο!!!!
08. ArrangeStatusBar: (BigBoss) (του Limneos) διαρρυθμίζει ότι υπάρχει στην Status Bar. (iOS5.1.1). Τέλειο!!!! Εναλλακτικό το StatusTweak: .
09. Icon Renamer: αλλάζουμε ή διαγράφουμε τα ονόματα από τα icons!!!! TIP: Για να μην συγκρούεται με το Springtomize (ή με το badgeclear), ξετσεκάρουμε το διπλό ταπ !!! (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
10. NoVoiceMail: (BigBoss) εξαφανίζει το κουμπί του τηλεφωνητή από τον dialer (iOS5.1.1). Must!!!
11. HomeSpringPage: (BigBoss) προσθέτει μια κενή σελίδα στην αρχή του Springboard (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
12. ThemeIconMaker: (BigBoss) καταπληκτικό tweek το οποίο μετατρέπει αυτόματα τα εικονίδια που δεν έχουν πάρει την μορφή του θέματος, με το τρέχον θέμα!!!! (τέλειο!) (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
13. SimpleDate for Notification center: (BigBoss) εμφανίζει την ημερομηνία στις ειδοποιήσεις(iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
14. WeeRoll: όμορφα εφέ ανοίγματος του Notification Center!!! Προτεινόμενο: Stomp (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
15. Custom NC Background: (BigBoss) αλλάζει τα backgrounds στο NC(iOS5.1.1). TIP: Για πιο οργανωμένα πράγματα, στον φάκελο iTunesMedia στο PC μας, κάνουμε έναν φάκελο με όνομα π.χ. Not. Center Walls και βάζουμε μέσα τις φώτο που θέλουμε. Μετά, με τον συγχρονισμό με το iTunes θα πάρει τον φάκελο πλέον στην βιβλιοθήκη μας και από εκεί θα μπορούμε να επιλέξουμε δια μέσω του προγράμματος το background που επιθυμούμε!!! Τέλειο!!!!
16. ColorBanner: αλλάζουμε τα χρώματα στην μπάρα ειδοποιήσεων. (iOS5.1.1). TIP: Μπορούμε να τροποποιήσουμε τα χρώματα και να τοποθετήσουμε ξανά στους φακέλους χωρίς πρόβλημα. Φτιάχνοντας έναν φάκελο με όνομα π.χ. Yellow banner και βάζοντας (δια μέσω του iFunBox) μέσα τα τρία αρχεία (2x png, 1x plist αφού έχουμε τροποποιήσει το χρώμα), μπορούμε να προσθέσουμε χρώματα της επιλογής μας. Τέλειο!!!!
17. SwipeDock: εξαφανίζει την κάτω μπάρα (Dock) με ένα άγγιγμα προς τα κάτω. TIP: πρέπει πρώτα να αλλάξουμε από τον Activator την κίνηση για το Home Button σε κίνηση από το κέντρο προς τα δεξιά πχ!! (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
18. BytaFont: (ModMyicom) (iOS5.1.1) μπορούμε να αλλάζουμε τα fonts σε όλο το σύστημα ή σε επιμέρους συστήματα. Από το Advanced επιλέγουμε πια γραμματοσειρά θέλουμε για επιμέρους συστήματα όπως μόνο στο Keyboard ή στο Lockscreen Lock,… ή συνδυασμούς!! TIP: μπορούμε να κατεβάζουμε από iphoneruler.net όποια γραμματοσειρά θέλουμε και να την τοποθετούμε δια μέσω του iFunBox στην διαδρομή: var/mobile/Library/MyFonts. Μετά θα μπορούμε να επιλέξουμε από το BytaFont ότι θέλουμε!! Έτσι δεν χρειάζεται να κατεβάζουμε από το Cydia καμιά γραμματοσειρά!! TIP2: τσεκαρισμένο καλό font για την Lockscreen : akaDylanOpen και για το System : Roboto.
19. Unlockize: ξεκλείδωμα της LockScreen με διάφορα εφέ!!!! (iOS5.1.1). Εναλλακτικά: το Move2Unlock: (TIP: αυτό, ακόμη και αν το έχουμε κλειστό, ελέγχει για την εμφάνιση ή όχι στην LockScreen του ρολογιού/ημερομηνίας αλλά και της ώρας στην StatusBar) και το UnlockFX :Τέλεια!!!!
20. Winter Cydia: αλλάζει το background του Cydia δια μέσω θέματος από το Winterboard!! (iOS5.1.1). TIP: Επειδή με την εγκατάστασή του μας γυρνάει το Cydia στα Αγγλικά,!!! … πάμε στην διαδρομή: Applications/cydia/ και κάνουμε αντιγραφή τους φακέλους: el.iproj και english.iproj..... τους αποθηκεύoυμε στο PC για καλό και για κακό!! Πάμε στην διαδρομή: Raw File System/Library/Themes/WinterCydia.theme και μέσα στον φάκελο en.iproj επικολλούμε (και αντικαθιστούμε φυσικά) το αρχείο Localizable με το Ελληνικό Localizable που είχαμε αντιγράψει πιο πριν. Έτσι έχουμε το Cydia και πάλι στα Ελληνικά. (Αν θέλουμε κρατάμε αντίγραφο του Αγγλικού Localizable γιατί έχει μια πολύ όμορφη αργκώ Αγγλική.)







UTILITIES


01. ProTube: εναλλακτικό για το YouTube με πολλές άλλες δυνατότητες όπως κατέβασμα βίντεο στο κινητό (CameraRoll) ή μετατροπή βίντεο σε mp3 (αλλά δεν τα αποθηκεύει στην CameraRoll) (iOS5.1.1).
02. YoutubeToMp3: (BigBoss) (iOS5.1.1).Επίσης και το ΥουtubeToΜp3 (BigBoss): το οποίο μας επιτρέπει κατευθείαν από το YouTube (το κανονικό!!!) να στείλουμε ένα video στο YoutubeToMp3 και να το μετατρέψει αμέσως σε mp3!!! Καλύτερα έτσι γιατί από μόνο του το YoutubeToMp3 είναι λίγο μυστήριο στο να βάλεις το link του video!!! (iOS5.1.1).
03. Dater: στην Camera Roll μπορούμε πλέον να δούμε την ημερομηνία επάνω στις φωτογραφίες μας, όπως και πληροφορίες για τις φώτο μας! Δηλ. ημερομηνία που τραβήχτηκαν, διαστάσεις, GPS Locations, .....!! Απλά πατάμε παρατεταμένα επάνω στην φώτο και στο πρόσθετο που θα βγει, πάμε τελείως δεξιά στο image info!! (iOS5.1.1).
04. Fake Percent: (BigBoss) έξυπνο tweak το οποίο μας εμφανίζει ψεύτικη ένδειξη της μπαταρίας!!! Ενεργοποιείται και από διακόπτη του SBSettings. (iOS5.1.1).
05. EasyMeasure: μας δείχνει την απόσταση από την θέση μας σε οποιοδήποτε αντικείμενο!!! (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
06. Display Recorder: μας επιτρέπει να βιντεοσκοπήσουμε οτιδήποτε στην οθόνη του κινητού μας. Τέλειο για παρουσιάσεις και όχι μόνο!! Το αποθηκεύει στην CameraRoll. (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
07. iCleaner: (BigBoss) καθαρίζει τα περιττά και τα υπολείμματα από προγραμματάκια !!! (iOS5.1.1).
08. AppInfo : (BigBoss) στέλνει με e-mail όλα τα Cydia/Apps/Contacts/… που έχουμε βάλει στο iPhone ως κατάλογο!!! (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
09. iBlacklist : (BigBoss) μπλοκάρει όσες κλήσεις δεν θέλουμε όπως και messages, facetime, MMS, !!! Καλύτερος τρόπος του Action το: Busy Signal!! (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
10. WiFi Booster : μας δίνει πληροφορίες για την ποιότητα του WiFi στο οποίο είμαστε συνδεδεμένοι ή στα υπόλοιπα διαθέσιμα!! (iOS5.1.1).
11. MakIcons: μετατρέπει μια εικόνα μας σε εικονίδιο παίρνοντας από τα mobileicon.framework του τρέχοντος θέματος ή από εναλλακτικά που τα έχουμε δια μέσω του iFunBox στον φάκελο των θεμάτων!! Τα σώζει στις φωτογραφίες μας και θα πρέπει να τα τοποθετήσουμε εμείς στα προγράμματα που θέλουμε! (iOS5.1.1). Τέλειο!!!!
12. Memory Booster: απελευθερώνει RAM από το iPhone μας!! (iOS5.1.1). Must!!! Τέλειο!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 27/03/2013 - 09:38


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   tap

tap

    iPH User

  • 128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 27/09/2012 - 22:03

καλησπερα εχω κατεβασει το pdanet σε ipad 2 5.1.1 μπορω να δωσω internet σε αλλους? αλλες συσκευες βλεπουν το ονομα κανουν συνδεση αλλα οταν πατανε να ανοιξουν μια σελιδα τους λεει οτι υπαρχει internet. τι πρεπει να κανω ? (προγραμμα vodaf 5g)

#108   neoaggelos

neoaggelos

    iPH Addict

  • 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:neoaggelos2

Δημοσίευση 27/09/2012 - 22:08

εισαι offtopic...

θα επρεπε να ξεκινησεις ενα θεμα στα προβληματα

αλλα τελος παντων...
το pdanet αγορασμενο;

#109   tap

tap

    iPH User

  • 128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 27/09/2012 - 22:10

οχι το free
sorry για το off topic

#110   billthes

billthes

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 27/09/2012 - 22:11

δεν υπάρχει free φιλε μου..υπάρχει το αγορασμένο και το cracked..και εχει πολλά προβλήματα το σπασμένο δε θα στο συνιστούσα

#111   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 28/09/2012 - 13:27

παίδες κάποιο tweak που να βγάλει την ένδειξη ενημέρωσης στις ρυθμίσεις για την 6 ?

#112   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.588 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/09/2012 - 13:28

παίδες κάποιο tweak που να βγάλει την ένδειξη ενημέρωσης στις ρυθμίσεις για την 6 ?


Software Update Killer απο Cydia..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#113   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 28/09/2012 - 13:31

ευχαριστώ πολύ

#114   ThemisChristopoulos

ThemisChristopoulos

    iPH Enthousiast

  • 395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/09/2012 - 13:41

Πως λεγεται το tweak παιδια που οταν απαντα ο αλλος στην κληση το κινητο δονειται?

#115   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.588 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/09/2012 - 13:42

Πως λεγεται το tweak παιδια που οταν απαντα ο αλλος στην κληση το κινητο δονειται?


Μέσω KuaiDial μπορείς να το κάνεις αυτό..

Απο εδώ.. kuaidial.googlecode.com/svn/deb
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#116   steliost

steliost

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 28/09/2012 - 13:43

@billytheking είσαι άψογος...

#117   billytheking

billytheking

    iPH newbie

  • 79 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 30/09/2012 - 10:29

παιδιά ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω repos ..... !!!

#118   Fade2Black

Fade2Black

    iPH Contributor

  • 1.842 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/10/2012 - 10:21

Να ρωτήσω κάτι το kuaidial τρώει μπαταρία πολυ ξέρουμε;

#119   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.640 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/10/2012 - 10:21

Να ρωτήσω κάτι το kuaidial τρώει μπαταρία πολυ ξέρουμε;


Οταν το ειχα δεν παρατηρησα καποια σημαντικη πτωση.

#120   Fade2Black

Fade2Black

    iPH Contributor

  • 1.842 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/10/2012 - 10:25

Μάλιστα οκ... Ρωτάω γιατί το τελευταίο μήνα μου τρώει πάρα πολύ μπαταρία και το μόνο που χω κατεβάσει είναι το kuaidial και ένα lockscreen που χω βάλει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες