Τελικά μάλλον ψάχνουν για πολυ καραγκιόζηδες
Δημοσίευση 01/06/2012 - 18:19
Ad
Δημοσίευση 01/06/2012 - 18:28
κι όμως για να το κάνουν υπάρχουν άνθρωποι ανενημέρωτοι που δεν μπαίνουν ίσως στα σχετικά φόρουμ και τους πιάνουν κορόιδα
Πιστεψε με το ιδιο κοροιδο ειναι και καποιος που μπαινει σε φορουμ και αγοραζει iPad 2 στα 600 ευρω , οταν θα μπορουσε να αγορασει με αυτα τα λεφτα το νεο iPad.
Ειπαμε η αληθεια ειναι καπου στην μεση....
Δημοσίευση 01/06/2012 - 18:33
έχεις δίκιο και σε αυτό, τι να πω, ίσως μερικοί έχουν λεφτά για σκόρπισμα δεν το ψάχνουν καθόλου. Άλλοι όπως κι εγώ προτιμάνε να κάνουνε μια καλή έρευνα αγοράς ή να περιμένουν για μια καλή ευκαιρία (όχι του τύπου μισή τιμή γιατί εκεί την πάτησες όπως προελέχθει)Πιστεψε με το ιδιο κοροιδο ειναι και καποιος που μπαινει σε φορουμ και αγοραζει iPad 2 στα 600 ευρω , οταν θα μπορουσε να αγορασει με αυτα τα λεφτα το νεο iPad.
Ειπαμε η αληθεια ειναι καπου στην μεση....
Δημοσίευση 01/06/2012 - 20:37
Δημοσίευση 01/06/2012 - 23:26
Δημοσίευση 01/06/2012 - 23:29
30 ευρω μου ειπαν...
εννοειτε δεν το σκοτωσα το htc..
Δημοσίευση 01/06/2012 - 23:44
#23 Guest_emeliss_*
Δημοσίευση 02/06/2012 - 08:50
Δημοσίευση 02/06/2012 - 09:05
Δημοσίευση 02/06/2012 - 09:13
Οι μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες είναι οι ιδιώτες που προτιμούν να σκοτώσουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα παρά να κάνουν μια καλύτερη τιμή σε άλλο ιδιώτη!!
και η προστασία του καταναλωτή τι κάνει ρε παιδιά δηλαδή; Ποιος είναι ο ρόλος της; Γιατί πάντα οι καραγκιόζηδες να είναι οι ιδιώτες;
αν σκοτώνουν την αγορά και δεν τους ενδιαφέρει, όφειλε να ενδιαφέρει κάποιους άλλους αρμόδιους. δεν μπορεί να αφήνεται το κάθε εκμεταλλευτήριο για κατάστημα να αισχροκερδεί.
Δημοσίευση 02/06/2012 - 09:18
Με συγχωρείς κιόλας, αλλά αν σου πει ο κάθε έμπορος "σου δίνω 250 για το iPad 64GB 3G σου" και πεις ναι, ε τότε δεν φταίει ο έμπορος.και η προστασία του καταναλωτή τι κάνει ρε παιδιά δηλαδή; Ποιος είναι ο ρόλος της; Γιατί πάντα οι καραγκιόζηδες να είναι οι ιδιώτες;
αν σκοτώνουν την αγορά και δεν τους ενδιαφέρει, όφειλε να ενδιαφέρει κάποιους άλλους αρμόδιους. δεν μπορεί να αφήνεται το κάθε εκμεταλλευτήριο για κατάστημα να αισχροκερδεί.
Φταις εσύ που το δέχεσαι.
Δεν υπάρχει κάποιος να σε προστατεύσει από αυτό...
Το κατάστημα λέει "Αγοράζω μεταχειρισμένα".
Προφανώς δίνει όσα θέλει αυτό (τραγικά λίγα κατά τη γνώμη μου και συμφωνώ με όλους σας).
Αλλά κανείς δε σε υποχρεώνει να το δώσεις εκεί...
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 02/06/2012 - 09:16
Δημοσίευση 02/06/2012 - 09:30
Πάρε και ένα σύνθημα: τέρμα πια η αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.
Και καλή 17η Ιούνη
Δημοσίευση 02/06/2012 - 09:34
Δεν καταλαβαίνω που είναι το παράλογο...Δεν ξέρω τι είναι πιο θλιβερο: να διαπιστώνουμε το αισχρό γεγονός ότι εταιρία σημαίνει μεγιστοποίηση κέρδους ή ότι πλέον το συνηθίζουμε και το θεωρούμε λογικό.
Πάρε και ένα σύνθημα: τέρμα πια η αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.
Και καλή 17η Ιούνη
Εσύ έχεις κάτι να πουλήσεις.
Αυτοί θέλουν να το αγοράσουν και λένε μία εξευτελιστικά χαμηλή τιμή!
Γιατί είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς?
ΑΝ δηλαδή εγώ πάω στην αντιπροσωπία της Ferrari και τους πω "σας δίνω 10 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο" αυτοί πρέπει να μου πουν "ΟΚ αλλά αισχροκερδείς σε βάρος μας?".
Δημοσίευση 02/06/2012 - 09:40
Δεν καταλαβαίνω που είναι το παράλογο...
Εσύ έχεις κάτι να πουλήσεις.
Αυτοί θέλουν να το αγοράσουν και λένε μία εξευτελιστικά χαμηλή τιμή!
Γιατί είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς?
ΑΝ δηλαδή εγώ πάω στην αντιπροσωπία της Ferrari και τους πω "σας δίνω 10 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο" αυτοί πρέπει να μου πουν "ΟΚ αλλά αισχροκερδείς σε βάρος μας?".
καλά είσαι σοβαρός; Θέλω να του σπάσω τα πόδια μόνο για την κοροϊδία ρε. Το καταλαβαίνεις; Δεν θα μου το κάνει εμένα, ούτε εσένα αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες στα πρόβατα τους πατεράδες μας στις μητέρες μας στους συγγενείς σας. Πόσο αλλάζουν οι καιροί και τώρα δικαιολογούμε την παρανομία.. πραγματικά απίστευτο.
Γιατί είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς? <- γιατί να μην είναι αυτός υποχρεωμένος να μην το κάνει; Εμένα γιατί να μη μου παρέχει κάποιος προστασία;
ΑΝ δηλαδή εγώ πάω στην αντιπροσωπία της Ferrari και τους πω "σας δίνω 10 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο" αυτοί πρέπει να μου πουν "ΟΚ αλλά αισχροκερδείς σε βάρος μας?". - Δεν μπορείς να πας στην αντιπροσωπία της Ferrari γενικότερα. Και απλούστατα αν τους πεις κάτι τέτοιο θα σε διώξουν. Εγώ δεν μπορώ να διώξω το public ή τον κάθε κλέφτη ή τον κάθε παράνομο από τη χώρα μου.
Δημοσίευση 02/06/2012 - 09:44
Δεν είπα ότι σε υποχρεώνουν (που και αυτό σηκώνει κουβέντα με την κουλτούρα προπαγάνδας που χρησιμοποιούν). Είπα ότι είναι ανήθικο. Και λυπηρό να το θεωρούμε λογικο.
Είναι ανήθικο να εκμεταλλεύεται για δικό σου (πολύ μεγάλο) κέρδος, ψευτοαναγκες που ο ίδιος έχεις φτιάξει και ταυτόχρονα να το παρουσιάζει και ως υπηρεσία προς τον πελάτη.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες