Είμαι πολύ σοβαρός και ξέρω ότι ίσως ακούγομαι κάπως.καλά είσαι σοβαρός; Θέλω να του σπάσω τα πόδια μόνο για την κοροϊδία ρε. Το καταλαβαίνεις; Δεν θα μου το κάνει εμένα, ούτε εσένα αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες στα πρόβατα τους πατεράδες μας στις μητέρες μας στους συγγενείς σας. Πόσο αλλάζουν οι καιροί και τώρα δικαιολογούμε την παρανομία.. πραγματικά απίστευτο.
Γιατί είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς? <- γιατί να μην είναι αυτός υποχρεωμένος να μην το κάνει; Εμένα γιατί να μη μου παρέχει κάποιος προστασία;
ΑΝ δηλαδή εγώ πάω στην αντιπροσωπία της Ferrari και τους πω "σας δίνω 10 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο" αυτοί πρέπει να μου πουν "ΟΚ αλλά αισχροκερδείς σε βάρος μας?". - Δεν μπορείς να πας στην αντιπροσωπία της Ferrari γενικότερα. Και απλούστατα αν τους πεις κάτι τέτοιο θα σε διώξουν. Εγώ δεν μπορώ να διώξω το public ή τον κάθε κλέφτη ή τον κάθε παράνομο από τη χώρα μου.
Αλλά δεν είναι παράνομο όπως λες.
Ξαναλέω αν εσύ νοικιάζεις ένα σπίτι και έρθω εγώ και σου πω "Θα σου δίνω 50 ευρώ το χρόνο" θα με βάλεις φυλακή? Όχι. Απλά δεν θα μου δώσεις το σπίτι.
Καλώς ή κακώς (προφανώς κακώς) αυτή είναι η αγορά.
Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την άγνοια κάποιων.
Αλλά αυτός που θα πάει να το δώσει στον Γερμανό με 250 ευρώ, μη ξέροντας την αξία του, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το δώσει αλλού ψηλότερα?
Αν θέλεις να μην σε κοροϊδέψουν, υπάρχει ένα πανίσχυρο εργαλείο που λέγεται ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ.
Όποιος πηγαίνει με κλειστά τα μάτια στο πρώτο μαγαζί και παίρνει ή πιστεύει το πρώτο πράγμα που θα του σερβίρουν είναι άξιος της μοίρας του...