Διέρρευσαν τα links για τις αυριανές beta των iOS 6 και Safari 6
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:23
Ad
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:24
Ας ελπίσουμε ότι έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο στη μυστικότητα των νέων προϊόντων γιατί απ' όσα έχουμε δει στις φήμες τα χαρακτηριστικά που θα μας σερβίρουν για iOS 6 είναι απλά ένα iOS 5.2!Εδώ μετά απο τόσα χρόνια θα βάλουν facebook integration και θα το κάνουν μέγα θέμα... Μακάρι να πουν κάτι σοβαρό γιατι πραγματικά έχουν κάτσει στην επιτυχία που έκαναν...
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:26
Εγω να σου πω την αληθεια μια χαρα ειμαι με το iPad 1.
Οταν βγει το 4ο iPad μπορει να το αγορασω.
Ε όχι εντάξει και εσύ αν είναι να περιμένουμε κάθε φορά και το επόμενο μοντέλο φασκελοκουκούλωστα.
Το iPad 3 αξίζει και με το παραπάνω γιατί πέρα απο όλα έχει την retina display που είναι απο μονη της το κερασάκι στην τούρτα.
Τελευταία επεξεργασία από: BSB, 10/06/2012 - 18:29
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:28
Εσυ εισαι μια χαρα γιατι προφανως σε καλυπτει για τις αναγκες σου.Εγω να σου πω την αληθεια μια χαρα ειμαι με το iPad 1.
Οταν βγει το 4ο iPad μπορει να το αγορασω.
Αν ησουν hardcore gamer θα ξενερωνες που δεν υποστηριζει Infinity Blade, επισης εαν χρειαζοσουν βαριες εφαρμογες παλι θα ξενερωνες λογω της χαμηλης RAM, αν ησουν ακτινολογος θα χρειαζοσουν τη retina για τη δουλεια σου και επιπλεον δεν εχεις ικανοποιητικο skype.
Οπως βλεπεις αυτο που λες ειναι καθαρα υποκειμενικο και εξαλλου αν εισαι μια χαρα με το iPAD 1, γιατι να παρεις το 4 ?
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:29
Θα παρω το 4 γιατι το 2 και 3 δεν θεωρω οτι ΕΜΕΝΑ θα με καλυπτουν σε τοσο μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτο που εχω ήδη.
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 10/06/2012 - 18:30
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:32
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:32
Το ipad 1 γενικά το εγκατέλειψαν πάρα πολύ εύκολα, ιδιαίτερα με τον τρόπο που έγινε η μετάβαση απο το 1 στο 2 ήταν λές και βγάλαν ένα λάθος.
Θυμάμαι και για την επιστροφή του δίναν 100$ σε όποιον το είχε πάρει κοντά στην ημέρα που βγήκε το 2.
Πάντος εμένα μ'αρέσει πολύ αισθητικά όπως και όλα τα προϊόντα της apple (εκτός βέβαια του 2G )
τί άραγε;
ήδη με το cydia το κινητό κάνει παπάδες ότι θές το βρήσκεις.
Το μόνο πράγμα που θεωρώ καινοτομικό και το έχει το galaxy Siii είναι το eye detection αλλά αυτό είναι μάλλον hardware θέμα.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να περιμένουμε 1 χρόνο για να βάζει κάθε social network, ούτε να μαζεύει ότι καλή ιδέα πετύχει απο το cydia (βλέπε notifications). Παίρνουμε το 4s για το Siri και γιατι είναι γρηγορότερο,δυνατότερο αλλα εφαρμογές που να δικαιολογούν την επιλογή μας δεν βλέπω, ούτε το Siri να βγαίνει απο beta μορφή και να μπορεί να ψάξει (αν οχι στη γλώσσα μου) κάτι τριγύρω μου... Ελπίζω να δω κάτι τρανταχτό στο iOS 6 αλλιώς δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω να είμαι χρήστης iphone.
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:34
Αυτό πάλι τι να είναι? το έχει ξανά δει κανείς?
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:38
Αν διαβασεις ξανα τι εγραψα θα δεις οτι ξεκιναω λεγοντας : ΕΓΩ.
Θα παρω το 4 γιατι το 2 και 3 δεν θεωρω οτι ΕΜΕΝΑ θα με καλυπτουν σε τοσο μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτο που εχω ήδη.
Αστο gore δεν το σώζεις!
Ακου εκεί μια χαρά το ipad1 αν ηταν όλοι σαν εσένα τι θα κάνουνε εκεί στην apple κλέφτες θα γίνουν;;;
Αύριο πρωί πρωί θα πας να αγοράσεις το new!
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:41
Μην αρπαζεσαι :-)Αν διαβασεις ξανα τι εγραψα θα δεις οτι ξεκιναω λεγοντας : ΕΓΩ.
Διαβασα ακριβως τι εγραψες και σχολιασα οχι επι προσωπικου απλα για να δειξω οτι πλεον η αναβαθμιση απο το 1 στο 3 ηταν ουσιαστικη (μεγεθος, hardware).
Και θεωρω οτι δε θα χρειαστεις ουτε το iPAD4 ( Την υγεια μας βεβαια να χουμε να το αγορασουμε)
Ας μην συνεχισουμε το off topic, το σημαντικο ειναι ειναι οτι συμφωνουμε στο οτι ειναι απαραδεκτη η μη αναβαθμιση και στο iPAD1st Generation
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:42
Παντως πιστευω οτι το 3gs ειναι απο τα καλυτερα iphone που εχουν βγει.
Να πώ την αλήθεια και μένα το 3gs μ' αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση.
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:45
Μην αρπαζεσαι :-)
Διαβασα ακριβως τι εγραψες και σχολιασα οχι επι προσωπικου απλα για να δειξω οτι πλεον η αναβαθμιση απο το 1 στο 3 ηταν ουσιαστικη (μεγεθος, hardware).
Και θεωρω οτι δε θα χρειαστεις ουτε το iPAD4 ( Την υγεια μας βεβαια να χουμε να το αγορασουμε)
Ας μην συνεχισουμε το off topic, το σημαντικο ειναι ειναι οτι συμφωνουμε στο οτι ειναι απαραδεκτη η μη αναβαθμιση και στο iPAD1st Generation
Αν ηταν να αρπαζομαι ετσι , αστα βραστα.
Απλα ειμαι σαφεστατος.
Για εμενα μίλησα.
Δημοσίευση 10/06/2012 - 18:46
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 10/06/2012 - 18:48
Αν ειχα λεφτα πολυ ευχαρίστως.Αστο gore δεν το σώζεις!
Ακου εκεί μια χαρά το ipad1 αν ηταν όλοι σαν εσένα τι θα κάνουνε εκεί στην apple κλέφτες θα γίνουν;;;
Αύριο πρωί πρωί θα πας να αγοράσεις το new!
Καθε χρονο με το νεο θα ημουν LOL
Να πώ την αλήθεια και μένα το 3gs μ' αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση.
Και πρεπει να ηταν και το λιγοτερο ελαττοματικο σε σχεση με τα υπολοιπα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες