Δάσκαλος για iPhone Development
Δημοσίευση 05/11/2009 - 22:47
Ad
Δημοσίευση 05/11/2009 - 23:41
- Αν είσαι ήδη προγραμματιστής, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραγείλεις βιβλία απο το Amazon (υπάρχουν πολλά διαθέσιμα) και να κάτσεις να μάθεις μόνος σου τη γλώσσα και το περιβάλλον ανάπτυξης.
- Αν δεν ξέρεις απο προγραμματισμό, καλύτερα μην το προσπαθήσεις, δεν θα φτάσεις παραπάνω απο εφαρμογές τύπου Θερμίδες...
- Αν έχεις καμία φοβερή ιδέα, και διαθέτεις χρόνο και χρήμα, μπορείς να αναπτύξεις πλήρως την ιδέα σου σε χαρτί και να αναθέσεις τη συγγραφή του κώδικα σε outsourcing. Κάνε ένα search στο google, θα βρείς πολλά site που ασχολούνται με το θέμα...
Δημοσίευση 05/11/2009 - 23:49
Δημοσίευση 07/11/2009 - 15:03
Μην ψάχνεις, δεν θα βρείς.
- Αν είσαι ήδη προγραμματιστής, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραγείλεις βιβλία απο το Amazon (υπάρχουν πολλά διαθέσιμα) και να κάτσεις να μάθεις μόνος σου τη γλώσσα και το περιβάλλον ανάπτυξης.
- Αν δεν ξέρεις απο προγραμματισμό, καλύτερα μην το προσπαθήσεις, δεν θα φτάσεις παραπάνω απο εφαρμογές τύπου Θερμίδες...
- Αν έχεις καμία φοβερή ιδέα, και διαθέτεις χρόνο και χρήμα, μπορείς να αναπτύξεις πλήρως την ιδέα σου σε χαρτί και να αναθέσεις τη συγγραφή του κώδικα σε outsourcing. Κάνε ένα search στο google, θα βρείς πολλά site που ασχολούνται με το θέμα...
THANKS
Δημοσίευση 09/11/2009 - 11:29
Αν είσαι παλιός στο κουρμπέτι και έχεις εμπειρία C, C++, Pascal κλπ κλπ τότε δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα να εξοικειωθείς με την γλώσσα ανάπτυξης του iPhone (Objective C) με κανένα 2 βιβλία μια γαβάθα καφέ καθάρισες
Αν είσαι νέος στο κουρμπέτι συνηθισμένος σε πιο high level γλώσσες (.net vb ή c#, Java) τότε με πολύ υπομονή και πολλούς καφέδες κάτι γίνεται
Αν είσαι web designer με λίγες γνώσεις php, javascript ή vb, vba programmer και όχι object oriented τότε έχεις ένα βουνό να ανέβεις.
Αν δεν είσαι τίποτα από όλα αυτά τσέκαρε το απόθεμα σε καφέ της Κολομβίας και ξεκίνα.
Κουράγιο
Δημοσίευση 09/11/2009 - 12:19
Αν δεν είσαι τίποτα από όλα αυτά τσέκαρε το απόθεμα σε καφέ της Κολομβίας και ξεκίνα.
φοβερό!
Δημοσίευση 09/11/2009 - 13:41
Δημοσίευση 09/11/2009 - 14:15
Χαχαχά... φοβερός οδηγός για νέους developers, εύγε!Αν δεν είσαι τίποτα από όλα αυτά τσέκαρε το απόθεμα σε καφέ της Κολομβίας και ξεκίνα.
+1 (υπενθυμίζω πως πατάμε (+) στο κουτάκι κάτω από το post όταν ένα post μας αρέσει/βοηθάει ώστε να το δείχνουμε έμπρακτα, ανεβάζοντας το reputation του μέλους)
Λοιπόν το πανεπιστήμιο του Stanford σε συνεργασία με την Apple προσφέρουν δωρεάν online τα video διδασκαλίας ενός course του Stanford School of Engineering 10 εβδομάδων για iPhone Application Programming.Αν είσαι παλιός στο κουρμπέτι και έχεις εμπειρία C, C++, Pascal κλπ κλπ τότε δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα να εξοικειωθείς με την γλώσσα ανάπτυξης του iPhone (Objective C) με κανένα 2 βιβλία μια γαβάθα καφέ καθάρισες
Θα αναζητήσεις στο iTunes Store: "iphone application programming" και θα βρείς τα video
Προυποθέτει γνώσεις Objective C και παρακολουθείς το πραγματικό course του Πανεπιστημίου, χωρίς να πάρεις απλά credits για το course...
Και btw αφήστε κάτω τον καφέ... τα αποθέματα δεν φτάνουν για όλους! (για μένα ανυσηχώ που είμαι espresso-λάτρης)
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 09/11/2009 - 14:19
Δημοσίευση 10/11/2009 - 17:58
Δεν χρειάζεται καν να τσεκάρεις, η Κολομβία δεν διαθέτει πλέον καφέ, τον κατανάλωσαν όλο αυτοί που έφτιαξαν το "Θερμίδες"...
Έγραψες!
Δημοσίευση 10/11/2009 - 18:10
χαχαχα + 1 απο εμέναΔεν χρειάζεται καν να τσεκάρεις, η Κολομβία δεν διαθέτει πλέον καφέ, τον κατανάλωσαν όλο αυτοί που έφτιαξαν το "Θερμίδες"...
Δημοσίευση 16/11/2009 - 20:16
Δημοσίευση 17/11/2009 - 08:18
Σαν το Γινγκ με το Γιανγκ
Σαν το Χονδρό και το Λιγνό
Σαν το iPhone με το Itunes
Σαν την μέρα με την νύχτα
Και ναι εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν είμαι καλός developer μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι αλλά τον Ελληνικό τον έχω ανάγει σε επιστήμη.
Και δυστυχώς ο κώδικας κατά το Iphone development δεν μετριέται σε γραμμές αλλά σε κιλά!!!!! (αφού πρέπει να τα γράψεις όλα εσύ! )
Δημοσίευση 18/05/2010 - 18:46
Και δυστυχώς ο κώδικας κατά το Iphone development δεν μετριέται σε γραμμές αλλά σε κιλά!!!!! (αφού πρέπει να τα γράψεις όλα εσύ! )
Λάθος....σε καφέδες μετριέται πχ εχω να γράψω 15 καφέδες κώδικα
Δημοσίευση 19/05/2010 - 08:05
Τελευταία επεξεργασία από: Clopyright, 19/05/2010 - 08:06
Δημοσίευση 19/05/2010 - 13:04
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες