Άμεση πρόσβαση δεν θα έχεις ποτέ, πάρε android αν θέλεις κάτι τέτοιο...Αμεση προσβαση στις βασικες λειτουργιες του τηλ κατι σαν sb settings, καλυτερο συστημα notification οπου ειναι γενικως παραδεκτο οτι αυτο που υπαρχει ειναι outdated, widgets η τουλαχιστον live icons, και τοσα αλλα. Τι να το κανω το turn-by-turn navigation αν χρειαζομαι συνδεση στο ιντερνετ και ιδιως αν χρειαζεται να πληκτρολογω στους χαρτες αγγλικα, να μου απαντα το siri παλι αγγλικα κοκ.Οσο για το 3d μενει να το δουμε στην Ελλαδα. Το οτι πεταξε τους Χαρτες της Google για μενα apriori ειναι κακο.
Τα notification ξεπερασμένα? Που πέρυσι που τα έδωσε ήταν ότι πιο ουάου υποτίθεται?
Πως ξέρεις ότι οι χάρτες δεν θα υποστηρίζουν ελληνικά? Καλά καλά δεν τους είδαμε.
Να το κλεισουμε αν ειναι ετσι το μαγαζι..να μεινει το ios6 για παντα ετσι
Ειδικα το "τι αλλο να εβαζε"...ασχολιαστο...
Ναι αλλά πάλι δε μου λες τι θα ήθελες να δεις...
Την 5 την περιμέναμε πως και πως λόγω notification center και icloud.Εδώ τι να τους κανω? Το θεωρείς δηλαδη εσυ τόσο μεγάλη αναβαθμιση αυτό? Τιποτα δεν είναι..
Τα λέγαμε και χθες το βράδυ.. Η 6 δε θα είναι οπως η 5 που τη περιμέναμε πως και πως..
Ε δεν γίνεται να έχεις τέτοια release κάθε χρόνο....
Ότι και να έβαζε δεν θα ήταν τόσο καινοτόμο όσο το icloud...
Όσο για τους χάρτες, δεν ξέρω για το 3D, αλλά οι κανονικοί θέλω να πιστεύω ότι μια χαρά θα δουλεύουν εδώ...
Άλλωστε εταιρεία χαρτογραφήσεων αγόρασαν, και κάτι ειπώθηκε στο keynote και για συνεργασία με την TOMTOM...