Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

WWDC 2012

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
352 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:16

Αμεση προσβαση στις βασικες λειτουργιες του τηλ κατι σαν sb settings, καλυτερο συστημα notification οπου ειναι γενικως παραδεκτο οτι αυτο που υπαρχει ειναι outdated, widgets η τουλαχιστον live icons, και τοσα αλλα. Τι να το κανω το turn-by-turn navigation αν χρειαζομαι συνδεση στο ιντερνετ και ιδιως αν χρειαζεται να πληκτρολογω στους χαρτες αγγλικα, να μου απαντα το siri παλι αγγλικα κοκ.Οσο για το 3d μενει να το δουμε στην Ελλαδα. Το οτι πεταξε τους Χαρτες της Google για μενα apriori ειναι κακο.

Άμεση πρόσβαση δεν θα έχεις ποτέ, πάρε android αν θέλεις κάτι τέτοιο...

Τα notification ξεπερασμένα? Που πέρυσι που τα έδωσε ήταν ότι πιο ουάου υποτίθεται?

Πως ξέρεις ότι οι χάρτες δεν θα υποστηρίζουν ελληνικά? Καλά καλά δεν τους είδαμε.

Να το κλεισουμε αν ειναι ετσι το μαγαζι..να μεινει το ios6 για παντα ετσι
Ειδικα το "τι αλλο να εβαζε"...ασχολιαστο...

Ναι αλλά πάλι δε μου λες τι θα ήθελες να δεις...

Εδώ τι να τους κανω? Το θεωρείς δηλαδη εσυ τόσο μεγάλη αναβαθμιση αυτό? Τιποτα δεν είναι..

Τα λέγαμε και χθες το βράδυ.. Η 6 δε θα είναι οπως η 5 που τη περιμέναμε πως και πως..

Την 5 την περιμέναμε πως και πως λόγω notification center και icloud.

Ε δεν γίνεται να έχεις τέτοια release κάθε χρόνο....

Ότι και να έβαζε δεν θα ήταν τόσο καινοτόμο όσο το icloud...

Όσο για τους χάρτες, δεν ξέρω για το 3D, αλλά οι κανονικοί θέλω να πιστεύω ότι μια χαρά θα δουλεύουν εδώ...

Άλλωστε εταιρεία χαρτογραφήσεων αγόρασαν, και κάτι ειπώθηκε στο keynote και για συνεργασία με την TOMTOM...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:17

δε νομίζω γιατί είπε η τιμή ξεκινά από τα 2199

Μιλάω για το next generation με την retina...Τα πρώτα δεν θα είναι έτσι.

Το συγκεκριμένο όπως θα το αγοράζεις έτσι θα μένει...Κάτι σαν το Mac air δηλαδή...
Once You Go Mac You Never Go Back

#168   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:17

Μετα απο 5χρονια ιphone απο first generation k4s τελειωσα το πουλησα! κπηρα galaxy s3 απλα τα σπαει ουτεjailbreak oute tptτα παντα εχει sbs ναι κ οτι αλλο λειπει απο ios! Αυτα κανουν με ιοs 6 κ στορελος θα φυγουν ολοι! Απλα ειστε νεοι ακομα στο ios για αυτο.. :P

Κι εγω αυτο εκανα αλλα ειχα την ελπιδα οτι θα δουμε κατι διαφορετικο και ισως επιστρεψω στα αγαπημενα iphone αλλα απογοητευτηκα :(

#169   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:19

Με εξαίρεση την είσοδο του retina display στον χώρο των φορητών, όλες οι άλλες ¨βελτιώσεις" είναι τουλάχιστον μα τουλάχιστον αστείες...
ΤΟ air περιμέναμε πως και πως να κάνει μια σοβαρή βελτίωση και τελικά μετά από έναν χρόνο εχει κατά 0.1 καλύτερη ονομαστική ισχύ στον επεξεργαστή ο οποίος υποτίθεται είναι νέας γενιάς κτλ κτλ.. Κατά τα άλλα... το ίδιο ακριβώς μηχάνημα..
Τα ίδια και με τα pro..

ΠΟυθενά αναβαθμίσεις αναγκαίες τύπου mac pro, imac, macmin..
Τι στο διάολο κάνουν, δεν καταλαβαίνω...

και πότε θα φέρουν τις ενημερωμένες εκδόσεις εδώ στο ελλάδα???

#170   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:23

Φοβερα τα pro.. Στην Ελλαδα ποτε λετε να ρθουν; Φοβερα πραγματικα. Εμενα η τιμη μου φαινεται καλη παντως..

Για το ios 6 δεν περιμενα κατι παραπανω.. Απο οτι εχω καταλαβει η apple τη μια χρονια δινει βαση στο iphone και την αλλη στο ios.. Φετος ειναι η σειρα για δυναμικο iphone το φθινοπωρο..

#171   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:25

Με εξαίρεση την είσοδο του retina display στον χώρο των φορητών, όλες οι άλλες ¨βελτιώσεις" είναι τουλάχιστον μα τουλάχιστον αστείες...
ΤΟ air περιμέναμε πως και πως να κάνει μια σοβαρή βελτίωση και τελικά μετά από έναν χρόνο εχει κατά 0.1 καλύτερη ονομαστική ισχύ στον επεξεργαστή ο οποίος υποτίθεται είναι νέας γενιάς κτλ κτλ.. Κατά τα άλλα... το ίδιο ακριβώς μηχάνημα..
Τα ίδια και με τα pro..

ΠΟυθενά αναβαθμίσεις αναγκαίες τύπου mac pro, imac, macmin..
Τι στο διάολο κάνουν, δεν καταλαβαίνω...

και πότε θα φέρουν τις ενημερωμένες εκδόσεις εδώ στο ελλάδα :huh:

Μα αφού μέχρι εκεί φτάνουν τα τσιπ που κυκλοφορούν, τι να κάνει?

Του έβαλε τα τελευταία τα ivy bridge...

Είπε ότι θα είναι διαθέσιμα από αύριο, οπότε λογικά μέσα στο καλοκαίρι και στην Ελλάδα.

Φοβερα τα pro.. Στην Ελλαδα ποτε λετε να ρθουν; Φοβερα πραγματικα. Εμενα η τιμη μου φαινεται καλη παντως..

Για το ios 6 δεν περιμενα κατι παραπανω.. Απο οτι εχω καταλαβει η apple τη μια χρονια δινει βαση στο iphone και την αλλη στο ios.. Φετος ειναι η σειρα για δυναμικο iphone το φθινοπωρο..

Και εμένα για τέτοιο μηχάνημα η τιμή μια χαρά μου φαίνεται...

Αυτό με τις εναλλάξ αναβαθμίσεις λογικό μου φαίνεται....

Πόσα breakthroughs να κάνεις πια μέσα σε ένα χρόνο?

#172   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:26

Τη 5 την περιμέναμε πως και πως λόγω notification center και icloud.

Όσο για τους χάρτες, δεν ξέρω για το 3D, αλλά οι κανονικοί θέλω να πιστεύω ότι μια χαρά θα δουλεύουν εδώ...

Άλλωστε εταιρεία χαρτογραφήσεων αγόρασαν, και κάτι ειπώθηκε στο keynote και για συνεργασία με την TOMTOM...

Μα δεν είχα μεγαλες προσδοκίες.. Ήξερα τι να περιμένω.

Καινοτόμες δε ξέρω, αλλά σιγουρα θα μπορουσε να κάνει περισσότερες αλλαγές. Το FB και το Siri προσωπικά δε μου λένε τίποτα.. Όπως και οι χάρτες..

Και με τα παραπάνω μαζί με το Facetime θεωρω κοροιδία να δηλώνουν Phenomenal..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/06/2012 - 21:28

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#173   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:26

Μετα απο 5χρονια ιphone απο first generation k4s τελειωσα το πουλησα! κπηρα galaxy s3 απλα τα σπαει ουτεjailbreak oute tptτα παντα εχει sbs ναι κ οτι αλλο λειπει απο ios! Αυτα κανουν με ιοs 6 κ στορελος θα φυγουν ολοι! Απλα ειστε νεοι ακομα στο ios για αυτο.. :P

Δηλαδή έπρεπε να περιμένεις 5 χρόνια για να καταλάβεις ότι δεν σου κάνει το iPhone?

Τεσπα, εμένα το iOS6 δεν έχει κάτι το φαντεζύ το τρελα καινούργιο να μας δείξει. Εχει όμως τη λογική του mac-os που καθε νέα έκδοση είναι μια βελτίωση της προηγούμενης κ μ' αρέσει. Γιατί έτσι βελτιώνεται συνεχώς το περιβάλλον χωρία ο χρήστης να χρειάζεται να το μαθαίνει εξ' αρχής. Οι χάρτες φαίνονται καλοί κ το Siri βελτιώθηκε, κατά τ'άλλα δεν βρήκα κάτι αξιόλογο.

#174   Super

Super

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:28

έχουν βγει και νέα MAC PRO αλλα κουβέντα....

#175   AngelosT

AngelosT

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:29

Μιλάω για το next generation με την retina...Τα πρώτα δεν θα είναι έτσι.

Το συγκεκριμένο όπως θα το αγοράζεις έτσι θα μένει...Κάτι σαν το Mac air δηλαδή...

Παραμετροποιείται με μεγαλύτερο επεξεργαστή 2.7 από 2.6, μνήμη 16gb απί 8, flash storage 768gb από 500 φτάνοντας τα 3749$. Όπως επίσης υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με 2199 και μια με 2799

15-inch: 2.3 GHz Retina display
  • 2.3GHz quad-core Intel Core i7
  • Turbo Boost up to 3.3GHz
  • 8GB 1600MHz memory
  • 256GB flash storage1
  • Intel HD Graphics 4000
  • NVIDIA GeForce GT 650M with 1GB of GDDR5 memory
  • Built-in battery (7 hours)2
15-inch: 2.6 GHz Retina display
  • 2.6GHz quad-core Intel Core i7
  • Turbo Boost up to 3.6GHz
  • 8GB 1600MHz memory
  • 512GB flash storage1
  • Intel HD Graphics 4000
  • Ships: 5-7 business days
  • Free Shipping
  • $2,799.00

Τελευταία επεξεργασία από: AngelosT, 11/06/2012 - 21:29

#176   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Βλεπω πολλοι λετε οτι ειναι τσιμπημενη η τιμη.. Οσοι εχετε mac και τα παρακολουθειτε νομιζω θα καταλαβαινετε οτι η τιμη τους ειναι απολυτα φυσιολογικη οπως μας εχει συνηθισει η apple. Προκειται για το καλο τους μοντελο που παντα κοστιζε πανω απο 2000 δολλάρια. Εγω πχ περσι που πηρα το macbook pro 2011 , πηρα το καλο μοντελο που εκανε 2200 δολλάρια

http://osxdaily.com/...1-specs-prices/

#177   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Άμεση πρόσβαση δεν θα έχεις ποτέ, πάρε android αν θέλεις κάτι τέτοιο...

Τα notification ξεπερασμένα? Που πέρυσι που τα έδωσε ήταν ότι πιο ουάου υποτίθεται?

Πως ξέρεις ότι οι χάρτες δεν θα υποστηρίζουν ελληνικά? Καλά καλά δεν τους είδαμε.

Ναι αλλά πάλι δε μου λες τι θα ήθελες να δεις...

Την 5 την περιμέναμε πως και πως λόγω notification center και icloud.

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου, γιατι να παρω Android επειδη κανω κριτικη σε μια εταιρια που κατα τα αλλα μου αρεσει το τηλεφωνο της;
Τα notifications ναι ειναι ξεπερασμενα κ ειναι γενικως αποδεκτο (φυσικα σε σχεση με αυτα που ειχαμε στην 4 ειναι σουπερ ουαου οπως λες)
Για τους χαρτες δεν ξερω αν θα υποστηριξουν Ελληνικα,εδω θα ειμαστε να το δουμε ,στο keynote ειπε οτι το tyrn-by-turn Θα γινεται απο το Siri το οποιο δεν υποστηριζει Ελληνικα.Οσο για το iCloud καλο στη Θεωρια αλλα αν η Apple δεν παρει καμια εταιρια τυπου dropbox το εχει χασει το παιχνιδι του cloud.

Προσωπικα εγω περιμενα τουλαχιστον τα toggles τα οποια τα θεωρω σημαντικοτατα και θαμπορουσα να εχω το κινητο πολυ καιρο χωρις jb αλλα πλεον πρωτα θα βγαινει jb και μετα θα αναβαθμιζω.
Επισης αν αξιωθω και παρω αμαξι τουλαχιστον θα εχει κουμπι για το siri για να επικοινωνουμε...στα αγγλικα

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/06/2012 - 21:38

#178   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:30

καλά πιάσε στα χέρια σου ένα android κ μετά πές μου αν έχει ότι χρειάζεται.
Δεν θέλω να μπαινω στα settings για να ανοιγοκλείσω το wifi k to 3g

οταν ειχα εγω android φιλε οι περισοτεροι δεν ηξεραν τι ειναι....φυσικα πολλα αλλαξαν απο τοτε αλλα ραγισε το γυαλι :P
δουλευω επισης και το s2 ενος φιλου με IcecreamSandwich
ΤΟ iOS ειναι ηταν και θα ειναι πολυ μπροστα σε σταθεροτητα και ευχρηστια...σε αντιθεση με το adnroid...
Η λιτοτητα και η κομψοτητα ειναι το παν
Το μονο πραγμα που μου λειπει ναι ειναι τα toggles...αλλα δεν θα κραξουμε ολοκληρο λειτουργικο συστημα γιατι δεν εχει 5 διακοπτες για να μας γλιτωνουν απο 4 επιπλεον κινησεις για να αναψουμε το wifi ετσι? :)

#179   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:32

Μα δεν είχα μεγαλες προσδοκίες.. Ήξερα τι να περιμένω.

Καινοτόμες δε ξέρω, αλλά σιγουρα θα μπορουσε να κάνει περισσότερες αλλαγές. Το FB και το Siri προσωπικά δε μου λένε τίποτα.. Όπως και οι χάρτες..

Και με τα παραπάνω μαζί με το Facetime θεωρω κοροιδία να δηλώνουν Phenomenal..

Μην ξεχνάς ότι ακόμα δεν ξέρουμε όλες τις αλλαγές που έχει κάνει...

Κάτσε να βγουν οι beta...

Phenomenal και εγώ δεν θα το χαρακτήριζα, αλλά είναι μάρκετινγκ και το καταλαβαίνεις νομίζω...

Θα το χαρακτήριζα ένα σταθερό βήμα προς τα μπροστά.

#180   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:33

Παραμετροποιείται με μεγαλύτερο επεξεργαστή 2.7 από 2.6, μνήμη 16gb απί 8, flash storage 768gb από 500 φτάνοντας τα 3749$. Όπως επίσης υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με 2199 και μια με 2799

15-inch: 2.3 GHz Retina display

• 2.3GHz quad-core Intel Core i7
  • Turbo Boost up to 3.3GHz
  • 8GB 1600MHz memory
  • 256GB flash storage1
  • Intel HD Graphics 4000
15-inch: 2.6 GHz Retina display
  • 2.6GHz quad-core Intel Core i7
  • Turbo Boost up to 3.6GHz
  • 8GB 1600MHz memory
  • 512GB flash storage1
  • Intel HD Graphics 4000
  • Ships: 5-7 business days
  • Free Shipping
  • $2,799.00

Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που είπα πριν ότι δεν θα μπορείς να τους αναβαθμίσεις?? Δίσκο δεν θα μπορείς εσύ να του αλλάξεις εφόσον είναι flash...Η αν μπορείς πίστεψε θα έχει όσο ένας ακόμα υπολογιστής.

Και αν η μνήμη είναι κολλημένη στην μητρική επίσης δεν θα μπορείς. Βέβαια και τα 8GB μια χαρά είναι, αλλά με τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία αργότερα μπορεί να μην είναι.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2