Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

WWDC 2012

• Please log in to reply
352 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:34

οταν ειχα εγω android φιλε οι περισοτεροι δεν ηξεραν τι ειναι....φυσικα πολλα αλλαξαν απο τοτε αλλα ραγισε το γυαλι :P
δουλευω επισης και το s2 ενος φιλου με IcecreamSandwich
ΤΟ iOS ειναι ηταν και θα ειναι πολυ μπροστα σε σταθεροτητα και ευχρηστια...σε αντιθεση με το adnroid...
Η λιτοτητα και η κομψοτητα ειναι το παν
Το μονο πραγμα που μου λειπει ναι ειναι τα toggles...αλλα δεν θα κραξουμε ολοκληρο λειτουργικο συστημα γιατι δεν εχει 5 διακοπτες για να μας γλιτωνουν απο 4 επιπλεον κινησεις για να αναψουμε το wifi ετσι? :)

Οχι βέβαια αλλά τόσο δύσκολο ήταν να το κάνει και αυτό επιτέλους

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1,406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:34

εγω παω τωρα μια βολτα στο site απο το πλαισιο να δω τα all in one pc γιατι πρεπει να παρω όπως και δηποτε...δεν βγαλανε imac θα δω τι παιζει απο windows..
δεν θα δωσω 2000 για παλιο μοντελο..ειπαμε μαμα apple αλλα οχι κ ετσι.. ;)

#183   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:35

Ανεβηκαν και οι τιμες http://store.apple.c...book_pro/select

#184   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:35

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου, γιατι να παρω Android επειδη κανω κριτικη σε μια εταιρια που κατα τα αλλα μου αρεσει το τηλεφωνο της;
Τα notifications ναι ειναι ξεπερασμενα κ ειναι γενικως αποδεκτο (φυσικα σε σχεση με αυτα που ειχαμε στην 4 ειναι σουπερ ουαου οπως λες)
Για τους χαρτες δεν ξερω αν θα υποστηριξουν Ελληνικα,εδω θα ειμαστε να το δουμε ,στο keynote ειπε οτι το tyrn-by-turn Θα γινεται απο το Siri το οποιο δεν υποστηριζει Ελληνικα.Οσο για το iCloud καλο στη Θεωρια αλλα αν η Apple δεν παρει καμια εταιρια τυπου dropbox το εχει χασει το παιχνιδι του cloud.

Μα ποιά είναι τότε τα πιο ανεπτυγμένα notifications? Γιατί και στο android αν δεν κάνω λάθος τα ίδια περίπου είναι...

Τι το πιο ανεπτυγμένο θέλεις?

Όσο για το cloud, τους νοιάζει ο συγχρονισμός μεταξύ όλων των συσκευών, που δεν το βρίσκεις αλλού, και όχι να έχουν απλά χώρο για αρχεία...

#185   fanis1984

fanis1984

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:37

ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει πως ανοιγουμε νεο topic?

#186   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,207 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:38

Μα ποιά είναι τότε τα πιο ανεπτυγμένα notifications? Γιατί και στο android αν δεν κάνω λάθος τα ίδια περίπου είναι...

Τι το πιο ανεπτυγμένο θέλεις?

Όσο για το cloud, τους νοιάζει ο συγχρονισμός μεταξύ όλων των συσκευών, που δεν το βρίσκεις αλλού, και όχι να έχουν απλά χώρο για αρχεία...

Πας στην ενότητα που θες και πάνω δεξιά έχει το tab "ΝΕΟ ΘΕΜΑ" καρά άσχετο βέβαια το ερώτημα σου :)
Once You Go Mac You Never Go Back

#187   AngelosT

AngelosT

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:38

Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που είπα πριν ότι δεν θα μπορείς να τους αναβαθμίσεις?? Δίσκο δεν θα μπορείς εσύ να του αλλάξεις εφόσον είναι flash...Η αν μπορείς πίστεψε θα έχει όσο ένας ακόμα υπολογιστής.

Και αν η μνήμη είναι κολλημένη στην μητρική επίσης δεν θα μπορείς. Βέβαια και τα 8GB μια χαρά είναι, αλλά με τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία αργότερα μπορεί να μην είναι.

Άκυρο, άλλο κατάλαβα εγώ, νόμιζα αναφέρεσαι ότι θα υπάρχει μία έκδοση. Γι αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη παραμετροποίηση κατά την αγορά. Λάθος μου, σε αυτό που λες εννοείται έχεις απόλυτο δίκιο. Sorry

#188   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:39

Πας στην ενότητα που θες και πάνω δεξιά έχει το tab "ΝΕΟ ΘΕΜΑ" καρά άσχετο βέβαια το ερώτημα σου :)

Και σενα καραασχετη η παραθεση σου :P

#189   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,207 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:40

Άκυρο, άλλο κατάλαβα εγώ, νόμιζα αναφέρεσαι ότι θα υπάρχει μία έκδοση. Γι αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη παραμετροποίηση κατά την αγορά. Λάθος μου, σε αυτό που λες εννοείται έχεις απόλυτο δίκιο. Sorry

Την διαχώριση κάνω, διότι από την μία φαίνεται όντως εντυπωσιακό μοντέλο αλλά κρύβει τις παγίδες του...

Και σενα καραασχετη η παραθεση σου :P

Κλαίω...χα χα χα χα χα !!!

#190   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Μην ξεχνάς ότι ακόμα δεν ξέρουμε όλες τις αλλαγές που έχει κάνει...

Κάτσε να βγουν οι beta...

Phenomenal και εγώ δεν θα το χαρακτήριζα, αλλά είναι μάρκετινγκ και το καταλαβαίνεις νομίζω...

Θα το χαρακτήριζα ένα σταθερό βήμα προς τα μπροστά.

Σταθερό συμφωνούμε.. Το Major Update έγινε με το iOS 5..

Το Marketing της Apple είναι ίσως το καλύτερο στο κόσμο, αλλά αυτό το "Phenomenal" ήταν λίγο ατυχές..

Όσο για τι αλλαγές που λες, δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλες..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#191   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1,249 μηνύματα
  • GameCenter:KyriakosThess

1) Ωραίο το Mac OS X M.Lion , αναρωτιέμαι το dictation σε τι φάση θα είναι αν θα υποστηρίζει την γλωσσά μας...σε γενικές γραμμές μου άρεσε !!
2) Όπως το παλικάρι προανέφερε.....iOS 6 = iOS 5.2 βαρβάτη , και όλα αυτά τα 3D Maps+Navigation+Traffic θα παίζουν κάργα μόνο στο Αμερικα με συμβόλαια 3G Unlimited και άγιος ο θεός...εντάξει τίποτα το ιδαιτερο ένα καθαρόαιμο iOS 5.2 !!
3) Τώρα θα αρχίσω να βρίζω.......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ?? Δηλαδή περιμέναμε και τα iMac και μόνο τα Laptop αναβάθμισαν σήμερα ?? Θα αναβάθμιζαν και καλά και τα Mac Pro ....οεοοοοοο...που είναι ??---- Λογικά θα αναβαθμιστούν και αυτά αθόρυβα σύντομα...λογικά πάντα πριν την διάθεση του M.Lion !! Βαρέθηκα να περιμένω........στο τέλος θα καταλήξω με MacBook....!
....Τελικα το Mac Pro το αναβαθμισαν !!

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 11/06/2012 - 21:44.

#192   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:41

Πόσο λέτε να κοστίζει το νεο MacBook Pro στην Ελλάδα;Κάνα 2,5άρι χιλιάρικα;

#193   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,207 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:41

1) Ωραίο το Mac OS X M.Lion , αναρωτιέμαι το dictation σε τι φάση θα είναι αν θα υποστηρίζει την γλωσσά μας...σε γενικές γραμμές μου άρεσε !!
2) Όπως το παλικάρι προανέφερε.....iOS 6 = iOS 5.2 βαρβάτη , και όλα αυτά τα 3D Maps+Navigation+Traffic θα παίζουν κάργα μόνο στο Αμερικα με συμβόλαια 3G Unlimited και άγιος ο θεός...εντάξει τίποτα το ιδαιτερο ένα καθαρόαιμο iOS 5.2 !!
3) Τώρα θα αρχίσω να βρίζω.......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ?? Δηλαδή περιμέναμε και τα iMac και μόνο τα Laptop αναβάθμισαν σήμερα ?? Θα αναβάθμιζαν και καλά και τα Mac Pro ....οεοοοοοο...που είναι ??---- Λογικά θα αναβαθμιστούν και αυτά αθόρυβα σύντομα...λογικά πάντα πριν την διάθεση του M.Lion !! Βαρέθηκα να περιμένω........στο τέλος θα καταλήξω με MacBook....!

Το κακό με τους iMAC πέραν ότι θα τους αναβαθμίσουν αθόρυβα, σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει και η σχεδίαση. Εφόσον δεν αλλάζει η σχεδίαση θα εμφανιστούν κατά 99% σκιές...

#194   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1,121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:42

Οχι βέβαια αλλά τόσο δύσκολο ήταν να το κάνει και αυτό επιτέλους

To πιο ευκολο μαλλον...
ισως να σκεφτηκαν οτι να εβαζαν διακοπτες θα τους κατηγορουσαν για αντιγραφη...καποιο λογο θα ειχαν σιγουρα :P

#195   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:42

Πόσο λέτε να κοστίζει το νεο MacBook Pro στην Ελλάδα;Κάνα 2,5άρι χιλιάρικα;

2339 ευρω το απλο με ρετινα Και 2699 το καλο με ρετινα

Ad

Ad