Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

WWDC 2012

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
352 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:46

Σταθερό συμφωνούμε.. Το Major Update έγινε με το iOS 5..

Το Marketing της Apple είναι ίσως το καλύτερο στο κόσμο, αλλά αυτό το "Phenomenal" ήταν λίγο ατυχές..

Όσο για τι αλλαγές που λες, δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλες..

Μπα, μη νομίζεις, λίγο στο ντούκου θα περάσει...

Το είπε για να το πει... Στη λογική ότι το 5 ήταν ήδη καλό, άρα το 6 είναι ακόμα καλύτερο...

Όχι ότι είναι phenomenal σε σύγκριση με το 5...

Και στο 4 αν θυμάσαι, πέρα από Multitasking, δεν είχαμε και τίποτα τρομερό...

Και ήταν και το release του iPhone 4.

Δεν χρειάζεται να βγάλει κάτι εξωπραγματικό στο iOS 6.

Θα το δώσει μαζί με το ολοκαίνουριο iPhone τον Οκτώβρη και θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   ergocity

ergocity

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:46

Όσοι γνωρίζουν την apple πριν την "επανάσταση" των iPod & ακόμη περισσότερο των iPhone's, γνωρίζουν πολυ καλα ότι η αν λόγω εταιρία κινείται στον μικρόκοσμο της. Απλά τα τελευταία χρόνια, αυτός ο μικρόκοσμος συνοδεύεται από άνθηση χρηστών μέσω των προαναφερόμενων συσκευών. Τώρα όμως με τον ευέλικτο ανταγωνισμό, απλά στην apple φαίνονται γρηγορότερα οι αδυναμίες της. Η εποχή που το iPhone ήταν καθρεπτάκια για ιθαγενείς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν απαξιώνω την Apple, απλά τα πράγματα παίρνουν την φυσική τους θέση.
Προσωπικά, ο λόγος που δεν αλλάζω ΑΚΟΜΗ σε android, είναι το πλήθος των εφαρμογών που έχω σετάρει στο iPhone μου, το γενικότερο στήσιμο του & η έλλειψη χρόνου. Ουσιαστικά ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ. Αυτή την στιγμή, παίρνεις από την αγορά, smartphone με android κΛής και ποιοτικής κατασκευής, με περισσότερες δυνατότητες λογισμικού με 40% και πλέον καλύτερη τιμή.
Αυτά. :)

#198   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:52

Όσοι γνωρίζουν την apple πριν την "επανάσταση" των iPod & ακόμη περισσότερο των iPhone's, γνωρίζουν πολυ καλα ότι η αν λόγω εταιρία κινείται στον μικρόκοσμο της. Απλά τα τελευταία χρόνια, αυτός ο μικρόκοσμος συνοδεύεται από άνθηση χρηστών μέσω των προαναφερόμενων συσκευών. Τώρα όμως με τον ευέλικτο ανταγωνισμό, απλά στην apple φαίνονται γρηγορότερα οι αδυναμίες της. Η εποχή που το iPhone ήταν καθρεπτάκια για ιθαγενείς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν απαξιώνω την Apple, απλά τα πράγματα παίρνουν την φυσική τους θέση.
Προσωπικά, ο λόγος που δεν αλλάζω ΑΚΟΜΗ σε android, είναι το πλήθος των εφαρμογών που έχω σετάρει στο iPhone μου, το γενικότερο στήσιμο του & η έλλειψη χρόνου. Ουσιαστικά ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ. Αυτή την στιγμή, παίρνεις από την αγορά, smartphone με android κΛής και ποιοτικής κατασκευής, με περισσότερες δυνατότητες λογισμικού με 40% και πλέον καλύτερη τιμή.
Αυτά. :)

Προσπερνώντας όλα τα άλλα, το κατά ομολογία καλύτερο Android αυτή τη στιγμή που χτυπάει το iPhone (Galaxy SIII) ίδια τιμή με το iPhone δεν έχει?

#199   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:53

Το έλεγα σ'ένα άλλο thread του φόρουμ! Δεν θα αναβάθμιζαν τα iMac .. και αυτό έγινε! Θα γίνουν αρκετά updates!

#200   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:55

Το κακό με τους iMAC πέραν ότι θα τους αναβαθμίσουν αθόρυβα, σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει και η σχεδίαση. Εφόσον δεν αλλάζει η σχεδίαση θα εμφανιστούν κατά 99% σκιές...

Δεν θα αλλάξει σχεδίαση θα την διατηρήσουν κανονικά και στο μέλλον...θα γίνει αθόρυβη αναβάθμιση σύντομα...όπως πέρσι ένα πράμα...πάνω κάτω ότι προβλέψαμε αυτά θα έχει -- Ivy Bridge , USB 3.0 , 1600 Mhz DDR3 , Bluetooth 4.0 , τελικά επιστροφή στην NVIDIA 6xx series , ενδιαφέρον σημείο είναι το HDMI Port...θα υπάρχει λογικά και στα σταθερά ?? Κάτσε να βγουν και θα δούμε..μάλλον οι λεκέδες θα μας συντροφεύουν και στο μέλλον....!!!

#201   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/06/2012 - 21:56

Μπα, μη νομίζεις, λίγο στο ντούκου θα περάσει...

Το είπε για να το πει... Στη λογική ότι το 5 ήταν ήδη καλό, άρα το 6 είναι ακόμα καλύτερο...

Όχι ότι είναι phenomenal σε σύγκριση με το 5...

Και στο 4 αν θυμάσαι, πέρα από Multitasking, δεν είχαμε και τίποτα τρομερό...

Και ήταν και το release του iPhone 4.

Δεν χρειάζεται να βγάλει κάτι εξωπραγματικό στο iOS 6.

Θα το δώσει μαζί με το ολοκαίνουριο iPhone τον Οκτώβρη και θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί....

Ευτυχώς η δυστυχώς, ναι. Δε θα πολυ-ασχοληθουν με αυτό.

Νομίζω και στο iOS 4 είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες απο το σημερινό. Ήταν και οι φάκελοι τότε.. Ώραιες στιγμές..

Γενικότερα όμως για σήμερα, οι περισσότεροι ήξεραν τι να περιμένουν. Και γι αυτο το σημερινό δεν ήταν ούτε κρύο, ουτε ζέστη.. Τουλάχιστον για ΄μενα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#202   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2012 - 22:01

Ευτυχώς η δυστυχώς, ναι. Δε θα πολυ-ασχοληθουν με αυτό.

Νομίζω και στο iOS 4 είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες απο το σημερινό. Ήταν και οι φάκελοι τότε.. Ώραιες στιγμές..

Γενικότερα όμως για σήμερα, οι περισσότεροι ήξεραν τι να περιμένουν. Και γι αυτο το σημερινό δεν ήταν ούτε κρύο, ουτε ζέστη.. Τουλάχιστον για ΄μενα.

Exactly.

Στις mobile συσκευές φέτος ήταν δεδομένο ότι θα προσανατολιστεί στο hardware και όχι στο software (βλέπε νέο iPad, νέο ιPhone).

Αν και δεν έχω Mac, ούτε στο MacOS μου φάνηκαν τόσο μεγάλες οι αλλαγές...

Και εκεί πιο πολύ στο hardware έπαιξε...

#203   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/06/2012 - 22:03

Exactly.

Στις mobile συσκευές φέτος ήταν δεδομένο ότι θα προσανατολιστεί στο hardware και όχι στο software (βλέπε νέο iPad, νέο ιPhone).

Δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά εκεί. Το θέμα είναι να είναι σταθερό και αξιόπιστο όπως το Snow leopard, διότι το Lion για εμένα ψιλό ήταν αποτυχία...
Once You Go Mac You Never Go Back

#204   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/06/2012 - 22:04

Πάμε για ένα πάρα πολύ δυνατό iPhone το φθινόπωρο, ήταν δεδομένο ότι δουλεύουνε περισσότερο για το καλύτερο iPhone της ιστορίας (μέχρι τώρα) .. κι αυτό θα είναι τον Οκτώβριο!

#205   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • GameCenter:ALEX0077

Tα νεα mbp νομιζω θα μπουν σιγουρα στην κορυφη στα laptop φετος. Υπαρχουν πολλα με τετοια αναλυση;

Εμενα μου αρεσε πολυ και το mountain lion που ενοποιειται με το ios (βλεπε notification center, game center, notes etc)

#206   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • GameCenter:KyriakosThess

Σχετικά με την μνήμη του Νέου Retina MacBook.......είναι τελικά.....8GB of 1600MHz DDR3L onboard memory και γίνεται Configurable to 16GB , φυσικά σαν παραγγελία απο το εργοστάσιο επειδή είναι καρφωμένη στην μητρική...δηλαδή αν το πάρεις με 8 Giga με τόσα θα μείνει για πάντα δεν αλλαζει....όπως ακριβώς με το flash storage με την κάρτα γραφικών κτλ. Άρα ΝΑΙ έχει τις παγίδες του....για 2200 δολαρια δηλαδή πάνω από 2300 ευρώ που προφανώς θα πωλείτε εδώ στο Ελλαντα !! Αρα ο Jimmakos έχει δίκιο !!

#207   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 11/06/2012 - 22:05

Δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά εκεί. Το θέμα είναι να είναι σταθερό και αξιόπιστο όπως το Snow leopard, διότι το Lion για εμένα ψιλό ήταν αποτυχία...

Θα συμφωνήσω για το Lion και περιμένω να δω επίσημα το Mountain Lion αν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο.

#208   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • GameCenter:ALEX0077

Συμφωνω το lion μας τα χαλασε που ηταν τοσο βαρυ λειτουργικο.. Ελπιζω το mountain lion να ειναι πιο ελαφρυ

#209   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Exactly.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δε θα ασχοληθούν πολύ..

Το MacBook τα ψιλοεπισκίασε όλα και όχι άδικα.. Φαντάσου ας πούμε να ήταν μόνο iOS 6 σήμερα..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#210   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/06/2012 - 22:06

Σχετικά με την μνήμη του Νέου Retina MacBook.......είναι τελικά.....8GB of 1600MHz DDR3L onboard memory και γίνεται Configurable to 16GB , φυσικά σαν παραγγελία απο το εργοστάσιο επειδή είναι καρφωμένη στην μητρική...δηλαδή αν το πάρεις με 8 Giga με τόσα θα μείνει για πάντα δεν αλλαζει....όπως ακριβώς με το flash storage με την κάρτα γραφικών κτλ. Άρα ΝΑΙ έχει τις παγίδες του....για 2200 δολαρια δηλαδή πάνω από 2300 ευρώ που προφανώς θα πωλείτε εδώ στο Ελλαντα !! Αρα ο Jimmakos έχει δίκιο !!

Δυστυχώς είχα δίκιο. Πραγματικά δεν αξίζει για εμένα πέραν της ανάλυσης της οθόνης που πραγματικά αφορά καθαρά επαγγελματίες...
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2