Πάντως ενώ όλοι σχολιάζουν τήν ακριβή τιμή γιά τό Retina MacBook Pro, εμένα μου φάνηκε φυσιολογική η τιμή τού γιά το top of the line MacBook και υπερβολικά καλή για τά χαρακτηριστικά που έχει!
Και εξηγούμαι, όταν πρίν 2,5 χρόνια έχω δώσει κάπου 2.800€ γιά MacBook Pro 17" με 4GB RAM καί 1200p ανάλυση οθόνης και πρόσφατα έδωσα +300€ γιά SSD, μού φαίνεται πολύ καλή η τιμή τών 2.500€, όταν με αυτά (εκτός από τίς τυπικές αναβαθμίσεις σέ επεξεργαστές και κάρτα γραφικών που ήταν αναμενόμενες), παίρνεις retina οθόνη ανάλυσης 1800p, και απίστευτα λεπτό (για τα χαρακτηριστικά) και αθόρυβο πλαίσιο.
Πάντως, αν και τελευταία ξενέρωνα με τίς αναβαθμίσεις σέ Mac OS και MacBook γιατί ήταν μικρές, νομίζω τό Mountain Lion και τό νέο MacBook Pro έκλεψαν τήν παράσταση σέ αυτό τό WWDC.
Πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά, πολύ όμορφα υλοποιημένα, και άν δέν έχει πολλά bugs, θα μιλάμε για τραγική διαφορά με τά υπόλοιπα λειτουργικά. Φαντάζει να είναι δυό γενιές μπροστά, όπως συνέβαινε παλιότερα με τίς πρώτες εκδόσεις τού Mac OS X!
Συμφωνώ απόλυτα.. Και το είπα και πριν.. Όσοι ξέρουν γενικά από τιμές στα mac και την τιμολόγηση των macbook θα τους έχει φανεί φυσιολογική η τιμή... πχ το ακριβό macbook pro 2011 15'' έκανε πέρσι 2200 δολλάρια .. ακριβώς όσο έχει φέτος το retina macbook pro 15'' το απλό.