Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 6: Επίσημη παρουσίαση στο WWDC 2012

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
1337 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1,106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:29

Επειδη δεν απαντησε κάποιος, σε περίπτωση restore και set up as new σε ενα Jailbroken κινητο,
λέτε οτι μετα δεν πρεπει να κανουμε restore απο το backup ή το icloud, και πρεπει να γινει η δουλεια ξανα χειροκίνητα.

Εγω που εχω πχ. τα saves μου στο Angry birds, η προσωπικα δεδομενα sto wallet, δε θα συγχρονιστουν απο το cloud οταν ξαναπερασω την εφαρμογη?

Δε θα εχεις προβλημα...τα backup που κραταει το cloud (Επαφες, saves παιχνιδιων/προγραμματων) δεν εχουν σκουπιδια μεσα απο το jailbreak! Αλλωστε δε κραταει τα saves απο τα σπασμενα παιχνιδια!
Εγω παντα κανω restore απο το cloud χωρις κανενα προβλημα

Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 19/09/2012 - 23:35.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   crist35

crist35

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:40

Τι είναι το passbook ρε παιδιά τελικά;
Οταν μπαίνω στην εφαρμογή γράφει τις λειτουργίες μόνο αλλά δεν κάνει κάτι άλλο.

#993   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:43

θελω την βοηθεια σας για κατι σοβαρο και περιεργο...Μολις κατεβασα την ΙΟS6. Στο iphone μου μπαινει κατα καιρους στο facebook του ενας φιλος μου και μετα κανει παντα logout και ξαναμπαινω εγω με τον δικο μου λογαριασμο, οπως και τωρα ειμαι συνδεδεμενος στον ΔΙΚΟ μου λογαριασμο. Ολα καλα μεχρι εδω!! Κατεβασα και την καινουργια εφαρμογη της Google για το YOUTUBE αφου πια η apple δεν εχει και προσπαθησα να ανεβασω ενα τραγουδι μεσω της εφαρμογης στο fb μου που επαναλαμβανω ειναι σιγουρα το δικο μου. Ομως και τις δυο φορες που το προσπαθησα το τραγουδι ανεβηκε λες και το ανεβασε ο φιλος μου απο τον δικο του λογαριασμο!! Τι φταιει? Εξτρα πληροφορια, ο λογαριασμος μου στην εφαρμογη youtube ειναι ιδιος με το google plus μου... Περιμενω απαντησεις! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Και στις ρυθμίσεις είναι ο δικός σου λογαριασμός?

Καταλαβαίνεις πως πλέον δεν είναι και ότι καλύτερο να συνδέεσαι με πολλούς λογαριασμούς..

#994   MartheGreat

MartheGreat

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Mar-the-great

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:46

Εγώ βρε παιδια δεν μπορώ να συνδέσω με τπτ το fb από τις ρυθμισεις, βαζω τα στοιχεια μου και κολλαει στην επαλήθευση ... και δεν κανει τπτ ουτε πισω πάει στις ρυθμίσεις... για να ξαναμπω στι ρυθμίσεις πρέπει να τις κλεισω τελειως από το multitasking και να ξαναμπώ...

#995   kostasking

kostasking

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:47

Αναρτημένη εικόναkostasking, στις 20 September 2012 - 00:27, είπε:

θελω την βοηθεια σας για κατι σοβαρο και περιεργο...Μολις κατεβασα την ΙΟS6. Στο iphone μου μπαινει κατα καιρους στο facebook του ενας φιλος μου και μετα κανει παντα logout και ξαναμπαινω εγω με τον δικο μου λογαριασμο, οπως και τωρα ειμαι συνδεδεμενος στον ΔΙΚΟ μου λογαριασμο. Ολα καλα μεχρι εδω!! Κατεβασα και την καινουργια εφαρμογη της Google για το YOUTUBE αφου πια η apple δεν εχει και προσπαθησα να ανεβασω ενα τραγουδι μεσω της εφαρμογης στο fb μου που επαναλαμβανω ειναι σιγουρα το δικο μου. Ομως και τις δυο φορες που το προσπαθησα το τραγουδι ανεβηκε λες και το ανεβασε ο φιλος μου απο τον δικο του λογαριασμο!! Τι φταιει? Εξτρα πληροφορια, ο λογαριασμος μου στην εφαρμογη youtube ειναι ιδιος με το google plus μου... Περιμενω απαντησεις! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Και στις ρυθμίσεις είναι ο δικός σου λογαριασμός?

Καταλαβαίνεις πως πλέον δεν είναι και ότι καλύτερο να συνδέεσαι με πολλούς λογαριασμούς..

Εχω ψαξει ολο το iphone κανονικοτατα! Στο fb ειμαι με τον δικο μου λογαριασμο. στο youtube παλι με τον δικο μου λογαριασμο. το παιδι μονο φβ εμπαινε δεν μπηκε ποτε youtube με δικο του μεηλ πχ...

#996   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1,278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:48

Καλησπέρα παιδιά.. Έχω 3 ερωτήσεις να κάνω μιας και λόγω πανελλήνιων (πλέον φοιτητής) έχω να ασχοληθώ καιρό με το θέμα.. 1) Είμαι στην έκδοση 5.1.1 iPhone 4 θέλω να πάω στην έκδοση 6 αλλά θέλω να έχω και την δυνατότητα να επιστρέψω στην 5.1.1 αρκούν τα SHSH που έχω ή οχι; 2) Υπάρχει κάποιος που να έχει την 6 σε iPhone 4 να μας πως είναι; (κολλήματα κτλ) 3) Από την JB έχουμε κανένα νέο για την έκδοση 6;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

#997   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:50

Εγώ βρε παιδια δεν μπορώ να συνδέσω με τπτ το fb από τις ρυθμισεις, βαζω τα στοιχεια μου και κολλαει στην επαλήθευση ... και δεν κανει τπτ ουτε πισω πάει στις ρυθμίσεις... για να ξαναμπω στι ρυθμίσεις πρέπει να τις κλεισω τελειως από το multitasking και να ξαναμπώ...

Κάνε μια επανεκκίνηση στη συσκευή σου.

Καλησπέρα παιδιά.. Έχω 3 ερωτήσεις να κάνω μιας και λόγω πανελλήνιων (πλέον φοιτητής) έχω να ασχοληθώ καιρό με το θέμα.. 1) Είμαι στην έκδοση 5.1.1 iPhone 4 θέλω να πάω στην έκδοση 6 αλλά θέλω να έχω και την δυνατότητα να επιστρέψω στην 5.1.1 αρκούν τα SHSH που έχω ή οχι; 2) Υπάρχει κάποιος που να έχει την 6 σε iPhone 4 να μας πως είναι; (κολλήματα κτλ) 3) Από την JB έχουμε κανένα νέο για την έκδοση 6;

Εφόσον έχεις τα SHSH θα μπορείς να γυρίσεις.

Θα σου πρότεινα όμως να κάτσεις εκεί που είσαι.. Δεν έχει μεγάλες διαφορές η 6, συν τους διάφορους περιορισμούς στα 4άρια.

Για JB είναι νωρίς ακόμα. Υπομονή και τίποτα άλλο. Απο 'δω και πέρα μόνο γι αυτο θα μιλάμε..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#998   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:50

1. Αν έχεις τα SHSH, μπορείς να γυρίσεις πίσω με stitched IPSW

2. - (έχω 4S)

3. Υπάρχει Tethered στο iPhone σου

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 19/09/2012 - 23:50.

#999   mp3man

mp3man

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:56

τελικα το siri δεν θα υπαρχει στο ipad2 με το ios6?

#1000   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:56

τελικα το siri δεν θα υπαρχει στο ipad2 με το ios6?

μόνο στο iPad 3 προστέθηκε.

#1001   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1,278 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2012 - 23:57

1. Αν έχεις τα SHSH, μπορείς να γυρίσεις πίσω με stitched IPSW

2. - (έχω 4S)

3. Υπάρχει Tethered στο iPhone σου

Ωραία οπότε κρατάω και τα SHSH με tiny umbrella να είμαι σίγουρος (τα έχω στο cydia) και είμαι οκ έτσι; Τώρα λες να το κάνω JB; Είχα και πιο παλιά tethered και δεν είχα θέμα τι λες;

#1002   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:02

Ωραία οπότε κρατάω και τα SHSH με tiny umbrella να είμαι σίγουρος (τα έχω στο cydia) και είμαι οκ έτσι; Τώρα λες να το κάνω JB; Είχα και πιο παλιά tethered και δεν είχα θέμα τι λες;

Αν τα έχεις στο Cydia, τότε δεν χρειάζεται και με το TU. Μπορείς να φτιάξεις την Custom .IPSW και με αυτά τα SHSH από τα Extras του redSn0w.

Για μένα, μην κάνεις ακόμα Jailbreak. Περίμενε 2-3 μέρες ώστε να αναβαθμιστούν όλα τα βασικά tweaks. Θα έχεις πολλές ασυμβατότητες και δεν θα το ευχαριστηθείς.

#1003   mp3man

mp3man

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:05

μόνο στο iPad 3 προστέθηκε.

κριμα... μισες δουλειες :)

#1004   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@tasosbin
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:13

για να εννοποιηθεί το aplle id με τον αριθμό μου πρεπει να κανω κατι;
Ρωταω γιατι δοκιμασα να στειλω sms από το ipad και δεν γινεται.
Εχω κανει καπου λαθος ;

#1005   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1,278 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 00:14

Αν τα έχεις στο Cydia, τότε δεν χρειάζεται και με το TU. Μπορείς να φτιάξεις την Custom .IPSW και με αυτά τα SHSH από τα Extras του redSn0w.

Για μένα, μην κάνεις ακόμα Jailbreak. Περίμενε 2-3 μέρες ώστε να αναβαθμιστούν όλα τα βασικά tweaks. Θα έχεις πολλές ασυμβατότητες και δεν θα το ευχαριστηθείς.

Εσυ δηλαδή μου προτείνεις να πάω στην 6 και να περίμενω 2-3 μερες για να κάνω JB;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες