Ευχαριστώ πολύ!!Αν σε ενδιαφέρει το Jailbreak, τότε μην αναβαθμίσεις.
Αν δεν σε ενδιαφέρει, τότε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία.
Πάντως, μιας και έχεις 3GS, αν έχεις και τα SHSH του iOS 5.1.1, αν πας σε iOS 6 μπορείς να γυρίσεις πίσω όποτε θες.
iOS 6: Επίσημη παρουσίαση στο WWDC 2012
Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:08
Ad
Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:11
Μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει ο διακόπτης για να ενεργοποιήσω το 3G. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι μόνιμα με 2G, μόνιμα με 3G ή τι;;;
Και κάτι ακόμα: Ομάδα επαφών (εκτός από τα "αγαπημένα") μπορώ να δημιουργήσω;
ΤΝΧ
Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:25
Έχω το 4 κι έκανα χτες το βράδυ αναβάθμιση. Είχα το 3G απενεργοποιημένο.
Μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει ο διακόπτης για να ενεργοποιήσω το 3G. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι μόνιμα με 2G, μόνιμα με 3G ή τι;;;
Και κάτι ακόμα: Ομάδα επαφών (εκτός από τα "αγαπημένα") μπορώ να δημιουργήσω;
ΤΝΧ
Αν πας Ρυθμίσεις-Γενικά-Δεδομένα δεν υπάρχει ο διακόπτης?
Γενικά δεν γίνεται να εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά.
Στο iOS 6, δεν έχω δει αν έχεις αυτή την δυνατότητα αλλά από το iOS 4 είχα φτιάξει "Ομάδες" μέσω της εφαρμογής My Contacts Backup(υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές) και από τότε δεν τις έχω αλλάξει απλά προσθέτω επαφές.
Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:33
Το έψαχνα στο Ρυθμίσεις-Γενικά-Δίκτυο, τώρα είδα ότι είναι στα δεδομένα.Αν πας Ρυθμίσεις-Γενικά-Δεδομένα δεν υπάρχει ο διακόπτης?
Στο iOS 6, δεν έχω δει αν έχεις αυτή την δυνατότητα αλλά από το iOS 4 είχα φτιάξει "Ομάδες" μέσω της εφαρμογής My Contacts Backup(υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές) και από τότε δεν τις έχω αλλάξει απλά προσθέτω επαφές.
Θα δω την εφαρμογή που προτείνεις.
ΤΝΧ για τις απαντήσεις!
Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:36
Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:45
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 20/09/2012 - 07:50
Δημοσίευση 20/09/2012 - 07:56
Additional country and language support for Canada (English and Canadian French), China (Mandarin), Hong Kong (Cantonese), Italy (Italian), Korea (Korean), Mexico (Spanish), Spain (Spanish), Switzerland (Italian, French, German), Taiwan (Mandarin), US (Spanish)
Spain, italy, Gree....μπα όχι ακόμη!
Επιπλέον, αυτό που είχα αναφέρει: βάζεται ξυπνητήρι με τραγούδι της επιλογής σας ΚΑΙ μπορείτε να κάνετε search σε όλα τα πεδία του address book, ενώ το αν ξεκινάτε να γράφετε έναν αριμό στο spotlight, θα σας βγάλει σε ποιο όνομα ανήκει...
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 20/09/2012 - 08:00
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:00
Επιπλέον κάτι που δεν αναφέρθηκε πουθενά. Το Siri για πρώτη φορά έγινε διεθνές! Κοιτάξτε σε ποιες χώρες υποστηρίζεται:
Additional country and language support for Canada (English and Canadian French), China (Mandarin), Hong Kong (Cantonese), Italy (Italian), Korea (Korean), Mexico (Spanish), Spain (Spanish), Switzerland (Italian, French, German), Taiwan (Mandarin), US (Spanish)
Spain, italy, Gree....μπα όχι ακόμη!
Του χρόνου και ελλαδισταν.... Μην βιαζεσαι! 😃
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:01
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:01
Επιπλέον, αυτό που είχα αναφέρει: βάζεται ξυπνητήρι με τραγούδι της επιλογής σας ΚΑΙ μπορείτε να κάνετε search σε όλα τα πεδία του address book, ενώ το αν ξεκινάτε να γράφετε έναν αριμό στο spotlight, θα σας βγάλει σε ποιο όνομα ανήκει...
Καλό αυτό!
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 20/09/2012 - 08:02
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:08
Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι η μπαταρία έμεινε στο 100% για πόση ώρα που το έψαχνα. Σε νορμαλ καταστάσεις θα έπιανε πολύ γρήγορα το 96%.
Αντιθέτως χτες το άφησα στο 97% και σήμερα το πρωί ήταν 96% η μπαταρία του. Πράγμα που με ικανοποιεί.
Τώρα σχετικά με το interface μέσα. Μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το παλιό. Καθαρές γραμμές, όμορφα χρώματα, και λίγο πιο σημαζεμένα όλα.
Τσέκαρα διάφορα πραγματάκια. Updates απο το App store που επιτέλους ΔΕΝ ζητάει το κωδικό μας, να βάλω εικόνα σε mail, το do not disturb, το κουμπί 3G για κάποιους που το ψάχνουν είναι στο General / Cellular.
Νέα wallpaper και ήχοι / alerts tones. Ο Safari πραγματικά πετάει! Ανοίγει τις σελίδες πολύ γρήγορα. Και μιλάω για σελίδες που δεν είχα ανοίξει ξανά στο παρελθόν, ουτως ώστε να είναι στο history και να loadaroun πιο γρήγορα.
Γενικότερα το τηλέφωνο το βλέπω πιο γρήγορο, πιό όμορφο interface σε όλα!
Δεν τσέκαρα και δεν είδα εικονίδιο facebook (?). Επίσης δε μπορώ να καταλάβω το Passbook. Έχει ένα κουμπι Appstore απο κάτω και όταν το πατάς, μου πετάει μήνυμα Cannot connect to iTunes Store. Έκανε κάτι κάποιος με αυτό?
Αυτά, day 1
_
Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 20/09/2012 - 08:12
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:17
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:19
Παιδιά μπορεί να μου απάντηση κάποιος για FaceTime και iMessage?.....γίνετε να επιλέγεις να απαντας την κλήση, ή απο το iPhone ή απο το iPad? και αν ναι!! Πως ενεργοποίηται αυτό?
Χτυπαει και στις 2 συσκευες και το σηκωνεις απο οπου θες
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:20
Αν πας Ρυθμίσεις-Γενικά-Δεδομένα δεν υπάρχει ο διακόπτης?
Ομαδες μπορεις να φτιαξεις απο το iClound.
Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:22
Χτυπαει και στις 2 συσκευες και το σηκωνεις απο οπου θες
Πρέπει να με καλέσει στο mail? ή και στο νούμερο μου?.....γινόταν και πριν την iOS 6 αυτο?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες