Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 6: Επίσημη παρουσίαση στο WWDC 2012

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
1337 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1096   sakara

sakara

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:23

Πολύ καλό το ios 6

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1097   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:24

Πρέπει να με καλέσει στο mail? ή και στο νούμερο μου?.....γινόταν και πριν την iOS 6 αυτο?

Στις ρυθμισεις λεει you can be reached by facetime at:

Και εκει σου εχει τα mails που θελεις και τον αριθμο σου.

Μπορουσες και πριν απλως τωρα εχεις παραπανω επιλογες

#1098   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:30

Στις ρυθμισεις λεει you can be reached by facetime at:

Και εκει σου εχει τα mails που θελεις και τον αριθμο σου.

Μπορουσες και πριν απλως τωρα εχεις παραπανω επιλογες

Αυτά στο κινητό?....στο iPad πως βάζω τηλέφωνο?

#1099   Traianus

Traianus

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:32

Καλημέρα ειμαι καινούριος στο forum και δυστυχώς θα ξεκινήσω με προβλήματα στο ios6. Εχθές έκανα update σε iPad 2 χωρίς πρόβλημα , όμως λίγο αργότερα το App Store γύρισε στην παλιά του μορφή ενώ και μετά από μετακίνηση εικονιδίων ,το iPad έκανε reboot. Κανείς να ξέρει τι γίνεται ...!

#1100   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:36

Καλημέρα ειμαι καινούριος στο forum και δυστυχώς θα ξεκινήσω με προβλήματα στο ios6. Εχθές έκανα update σε iPad 2 χωρίς πρόβλημα , όμως λίγο αργότερα το App Store γύρισε στην παλιά του μορφή ενώ και μετά από μετακίνηση εικονιδίων ,το iPad έκανε reboot. Κανείς να ξέρει τι γίνεται ...!

Γενικοτερα εκαναν πολλες αλλαγες στο appstore χθες.
Εμενα μου γυρνουσε ποτε στα ελληνικα ποτε στα αγγλικα. Το εικονιδιο του update μετακινουνταν ποτε στο κεντρο, ποτε δεξια δεξια κτλ..

Ακομα ετσι συνεχιζει να ειναι;

Αυτά στο κινητό?....στο iPad πως βάζω τηλέφωνο?

Στο ipad δεν μπορεις να βαλεις τηλεφωνο στο facetime. Αλλα δοκιμασε να καλεσεις στον αριθμο σου μηπως χτυπησει και το ipad..

#1101   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:44

Δεν χτυπάει!! Τι μπορεί να φτάιει?

#1102   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:46

Μηπως εχεις το ιδιο account και παιρνεις τηλεφωνο απο το iphone στο ipad με το ιδιο ?

#1103   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:49

Μηπως εχεις το ιδιο account και παιρνεις τηλεφωνο απο το iphone στο ipad με το ιδιο ?

Οταν λες το ίδιο account , εννοείς το ίδιο apple Id?.....έχω το ίδιο apple Id .... Αλλά και παλιότερα όταν με καλούσε ο αδερφός μου που έχει άλλο ID δεν χτυπά φάνε και τα δυο!

#1104   Traianus

Traianus

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:56

Γενικοτερα εκαναν πολλες αλλαγες στο appstore χθες.
Εμενα μου γυρνουσε ποτε στα ελληνικα ποτε στα αγγλικα. Το εικονιδιο του update μετακινουνταν ποτε στο κεντρο, ποτε δεξια δεξια κτλ..

Ακομα ετσι συνεχιζει να ειναι;

Ακόμα ..

#1105   souliskou

souliskou

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:00

καλημέρα παίδες! Χτες έκανα αναβάθμιση σε ios 6...
- Όμως το app store απο εκεί που ήταν στην νέα του μορφή ξαναγύρισε στην παλιά!!!!!! Ξέρει κανείς σας γιατί;
- Επίσης στις ρυθμίσεις του facebook πάω στις ειδοποιήσεις και μου λέει για να τις ρυθμίσω να ανατρέξω στην εφαρμογή και να πατήσω ¨ρυθμίσεις λογαριασμού" ξέρει κανείς κάτι;
- Τέλος στο notification δεν μου βγάζει τον καιρό why?

Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.... θα το εκτιμούσα πολύ!!!!

#1106   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:04

Λοιπόν καλημέρα και απο μένα! Σχετικά με το update που έκανα χτες σε ios 6, έχω το 4.

Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι η μπαταρία έμεινε στο 100% για πόση ώρα που το έψαχνα. Σε νορμαλ καταστάσεις θα έπιανε πολύ γρήγορα το 96%.
Αντιθέτως χτες το άφησα στο 97% και σήμερα το πρωί ήταν 96% η μπαταρία του. Πράγμα που με ικανοποιεί.

Τώρα σχετικά με το interface μέσα. Μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το παλιό. Καθαρές γραμμές, όμορφα χρώματα, και λίγο πιο σημαζεμένα όλα.
Τσέκαρα διάφορα πραγματάκια. Updates απο το App store που επιτέλους ΔΕΝ ζητάει το κωδικό μας, να βάλω εικόνα σε mail, το do not disturb, το κουμπί 3G για κάποιους που το ψάχνουν είναι στο General / Cellular.
Νέα wallpaper και ήχοι / alerts tones. Ο Safari πραγματικά πετάει! Ανοίγει τις σελίδες πολύ γρήγορα. Και μιλάω για σελίδες που δεν είχα ανοίξει ξανά στο παρελθόν, ουτως ώστε να είναι στο history και να loadaroun πιο γρήγορα.

Γενικότερα το τηλέφωνο το βλέπω πιο γρήγορο, πιό όμορφο interface σε όλα!

Δεν τσέκαρα και δεν είδα εικονίδιο facebook (?). Επίσης δε μπορώ να καταλάβω το Passbook. Έχει ένα κουμπι Appstore απο κάτω και όταν το πατάς, μου πετάει μήνυμα Cannot connect to iTunes Store. Έκανε κάτι κάποιος με αυτό?

Αυτά, day 1 :)

_

Καλημέρα, για το πρόβλημα με το Passbook, προσπάθησε να πας Ρυθμίσεις-Γενικά-Ημερομηνία και ώρα- και να απενεργοποιήσεις την "Αυτόματη ενημέρωση" και αλλάζεις την ημερομηνία μία χρονιά μπροστά. Μετά πατάς το εικονίδιο του AppStore στο PassBook και λογικά θα σου εμφανίσει κάποιο error. Τότε πας πάλι στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς την αυτόματη ενημέρωση.

πηγή

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 20/09/2012 - 09:09

#1107   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:06

1. no idea
2 no idea
3. Πρέπει να πας στα Settings -> Notifications και να τραβήξεις το Weather.app στο Notification Center και να τσεκάρεις πως έιναι στο ON

#1108   Renaki84

Renaki84

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:14

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι έχουν 3GS όπως εγώ και βάλουν το iOS 6 θα μείνουν πολύ πιο ευχαριστημένοι από ότι με το παλιό που κολλούσε συνεχώς, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσουν το "Battery Doctor + " της Beijing Kingsoft που είναι δωρεάν εφαρμογή στο Apple Store, γιατί αν έχεις ανοιχτό το Wifi η μπαταρία κατεβαίνει απίστευτα γρήγορα.
  • Το Passbook δεν λειτουργεί στα περισσότερα 3GS, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό σαν εφαρμογή.
  • Τα εικονίδια φαίνονται πιο "ζωντανά" τώρα και έχουν πιο ζωηρά χρώματα.
  • Τα πλήκτρα της Μουσικής έχουν γίνει σαν αυτά που έχει το Ipod.
  • Οι εφαρμογές τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από ότι παλαιότερα.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι που άλλαξε το Keypad μας, όταν πας να κάνεις Κλήση σε κάποιο αριθμό και δεν καταλαβαίνω το λόγο, αφού όλα τα υπόλοιπα smartphones είτε αντέγραψαν το design αυτό της Apple είτε έφτιαξαν ολόκληρες εφαρμογές που μετατρέπουν το πληκτρολόγιο σε Αpple style γιατί αυτό το συγκεκριμένο design που είχε είναι τέλειο! Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως και το άλλαξαν. Ίσως αυτό να ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν έπρεπε να αλλάξει η Apple. Πάντως αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή βγει κάποιο app, θα το αλλάξω στο παλιό design πλήκτρων.
Κατά τα άλλα, το iOS6 για το 3GS συγκεκριμένα είναι πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι η Apple με αυτό το iOS κατάφερε να εκσυγχρονίσει το παλαιότερο μοντέλο της.
Πιστεύω ότι το highlight του Update αυτού ήταν η επιλογή που σου δίνει την ώρα που δέχεσαι κάποια Κλήση και δεν μπορείς να την απαντήσεις, να πατήσεις ένα κουμπί και αυτό να στείλει αυτόματα ένα μήνυμα σε αυτόν που σε καλεί ότι Δεν μπορείς να απαντήσεις.

#1109   dnik74

dnik74

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:15

Κάπου είχα δει κάτι για Black List. Κοινώς να μην δέχομαι κλήσεις από συγκεκριμένες επαφές/ομάδες. Κάτι σαν το "μην ενοχλείτε" για συγκεκριμένες επαφές/ομάδες.

Ξέρει κανείς αν/πως μπορεί να υλοποιηθεί;

#1110   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:18

Καλημέρα, για το πρόβλημα με το Passbook, προσπάθησε να πας Ρυθμίσεις-Γενικά-Ημερομηνία και ώρα- και να απενεργοποιήσεις την "Αυτόματη ενημέρωση" και αλλάζεις την ημερομηνία μία χρονιά μπροστά. Μετά πατάς το εικονίδιο του AppStore στο PassBook και λογικά θα σου εμφανίσει κάποιο error. Τότε πας πάλι στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς την αυτόματη ενημέρωση.
πηγή

Ωραίος ρε Νίκο! Δούλεψε μια χαρά, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι κάνει. Μπαίνει στο itunes, κάνει loading και μετά τίποτα..(?)..
Εγώ περίμενα οτι εκεί θα μπορούσα να αποθηκεύσω, πχ το εισητήριο που μου έστειλε η Lufthansa, τα εισητήρια για έαν αγώνα κτλ κτλ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες