Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 6: Επίσημη παρουσίαση στο WWDC 2012

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
1337 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:19

ΝΑ γράψω και εγώ τις πρώτες εντυπώσεις από το νεο iOS.
Τρομερές διαφορές όσον αφορά το "καλιτεχνικό" κομάτι δεν είδα.
Χρώματα,σχήματα κλπ πάνω κάτω φαίνονται τα ίδια.
Η απόκριση που έχει μοίαζει να είναι καλύτερη.
Δυστυχώς οταν πάω στο Appstore παρουσιάζει κάποιο lag και αν θέλω να κατεβασω καποια εφαρμογή μου ζηταει το AppleID.
Το έχει κάποιος άλλος αυτό???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:35

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι έχουν 3GS όπως εγώ και βάλουν το iOS 6 θα μείνουν πολύ πιο ευχαριστημένοι από ότι με το παλιό που κολλούσε συνεχώς, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσουν το "Battery Doctor + " της Beijing Kingsoft που είναι δωρεάν εφαρμογή στο Apple Store, γιατί αν έχεις ανοιχτό το Wifi η μπαταρία κατεβαίνει απίστευτα γρήγορα.

• Το Passbook δεν λειτουργεί στα περισσότερα 3GS, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό σαν εφαρμογή.
  • Τα εικονίδια φαίνονται πιο "ζωντανά" τώρα και έχουν πιο ζωηρά χρώματα.
  • Τα πλήκτρα της Μουσικής έχουν γίνει σαν αυτά που έχει το Ipod.
  • Οι εφαρμογές τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από ότι παλαιότερα.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι που άλλαξε το Keypad μας, όταν πας να κάνεις Κλήση σε κάποιο αριθμό και δεν καταλαβαίνω το λόγο, αφού όλα τα υπόλοιπα smartphones είτε αντέγραψαν το design αυτό της Apple είτε έφτιαξαν ολόκληρες εφαρμογές που μετατρέπουν το πληκτρολόγιο σε Αpple style γιατί αυτό το συγκεκριμένο design που είχε είναι τέλειο! Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως και το άλλαξαν. Ίσως αυτό να ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν έπρεπε να αλλάξει η Apple. Πάντως αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή βγει κάποιο app, θα το αλλάξω στο παλιό design πλήκτρων.
Κατά τα άλλα, το iOS6 για το 3GS συγκεκριμένα είναι πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι η Apple με αυτό το iOS κατάφερε να εκσυγχρονίσει το παλαιότερο μοντέλο της.
Πιστεύω ότι το highlight του Update αυτού ήταν η επιλογή που σου δίνει την ώρα που δέχεσαι κάποια Κλήση και δεν μπορείς να την απαντήσεις, να πατήσεις ένα κουμπί και αυτό να στείλει αυτόματα ένα μήνυμα σε αυτόν που σε καλεί ότι Δεν μπορείς να απαντήσεις.

1. To passbook λειτουργεί μια χαρά, αλλά όχι ακόμη. Πήγαινε κατέβασε κάποιο passbook card να το δεις.

#1113   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:36

Παρατήρησα μετά το update ότι η φωτεινότητα πήγε στην αρχή της μπάρας και όταν ανοίγω την αυτόματη φωτεινότητα δεν αυξομειώνει την φωτεινότητα, το παρατήρησε κανείς να μας πει τι παίζει; Mάλλον είναι το πρώτο bug!

#1114   mesp

mesp

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:39

Οκ είμαι fan της apple αλλα ημαρτον, Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !

Πανοραμική φωτογραφία έχει το samsung galaxy mini που κάνει 120 euro...

Τι να πω;

+100000

#1115   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:48

Καλημ'έρα.... Εγώ καλό το βρίσκω το ios 6 αλλά την πάτησα με το facebook μου έφερε όλους τους φίλους μου σαν επαφές στο τηλ.. Και δε το θέλω... Ξέρει κανείς αν διορθώνεται αυτό ? Πήγα να διαγράψω αλλά μου βγάζει μήνυμα δεν διαγράφεται η συγκεκριμένη επαφή απο το facebook...

#1116   zak93kost

zak93kost

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:50

Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω το ios 6 γιατί έχω πρόβλημα με το app store ή μπορώ να κάνω μόνο restore;

#1117   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:51

Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω το ios 6 γιατί έχω πρόβλημα με το app store ή μπορώ να κάνω μόνο restore;

Με Restore & "Set up as new" μπορείς.

#1118   zak93kost

zak93kost

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/09/2012 - 09:54

Πρέπει να κάνω και set up as new; Αν το κάνω αυτό μπορώ μετά να κάνω επαναφορά από icloud;

#1119   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:01

Καλημ'έρα.... Εγώ καλό το βρίσκω το ios 6 αλλά την πάτησα με το facebook μου έφερε όλους τους φίλους μου σαν επαφές στο τηλ.. Και δε το θέλω... Ξέρει κανείς αν διορθώνεται αυτό ? Πήγα να διαγράψω αλλά μου βγάζει μήνυμα δεν διαγράφεται η συγκεκριμένη επαφή απο το facebook...

#1120   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:04

πανε στις επαφες και πατα πανω αριστερα ομαδες που λεει και απενεργοποιησε το "Ολες οι επαφες Facebook" !!

#1121   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:05

γινεται αυτο που λες ψαξτο λιγο εκει απο τις επαφες βαζεις μονο τηλεφωνου δε θυμαμαι ακριβως

#1122   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:17

πανε στις επαφες και πατα πανω αριστερα ομαδες που λεει και απενεργοποιησε το "Ολες οι επαφες Facebook" !!

να σαι καλά φίλε !!! δε νομίζω να έχω πρόβλημα με το facebook....

#1123   Tulkas

Tulkas

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:18

εκανα κανονικα το update αλλα δεν μπορω να ανοιξω το wi-fi. καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?

#1124   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:23

εκανα κανονικα το update αλλα δεν μπορω να ανοιξω το wi-fi. καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?

Για κάνε ένα Hard Reset στην συσκευή.

#1125   souliskou

souliskou

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:24

Δουλεύει σε σας το widget του καιρού; Σε μένα γιατί δεν δουλεύει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas