Ε εντάξει μωρέ τα παραλές τώρα...
Αν όχι Γλυφάδα Κεφαλαρι με 3 προορισμούς μέσα στην ημέρα θα χρέιαστει φόρτιση
Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Apple για την νέα της πολιτική που με αναγκάζει να αλλάξω κι εγώ την πολιτική μου.
Ως παλαιότερος κάτοχος HTC με WM (όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα) και αναβαθμίζοντας συσκευή σε λιγότερο από 1 χρόνο κάθε φορά, κάποια στιγμή διέγραψα οριστικά την εταιρία αυτή από το μυαλό μου (και την τσέπη μου φυσικά) διότι η πολιτική της σχετικά με τις αναβαθμίσεις της ήταν απαράδεκτη. Έβαζε σε συσκευή της, πχ τα WM6 και 6 μήνες αργότερα έβγαζε συσκευή νέα με τα WM 6.1. Για την παμπάλαια συσκευή της των 6 μηνών ούτε λόγος για την αναβάθμιση. Άντε δώσε άλλα 700 να πάρεις την νέα, που και σε αυτή θα σου αφαιρέσουμε το ραδιόφωνο (που η προηγούμενη είχε) για να στο δώσουμε και πάλι στην μεθεπόμενη σε 4 μήνες... Αρκετά χρήματα μου πήρατε, τώρα μαύρο...
Κεφάλαιο Apple. Μέχρι τώρα δεν ήμουν υπερ του jb, διότι δεν ήθελα να ξαναστείνω από την αρχή τα πάντα σε κάθε αναβάθμιση, σε κάθε συσκευή μου.
iPad 1: Σταμάτησες την υποστήριξη; Επιτέλους, θα το κάνω jb χωρίς δειλλήματα μήπως βγει νέα έκδοση. Και έτσι θα μείνει για όλο τον χρόνο ζωής της. Μέχρι να μου μείνουν τα τσιπάκια του στα χέρια.
iPhone 4: Απαράδεκτη η πολιτική να δίνει ελάχιστα features της νέας έκδοση, αναγκάζοντάς μας να δίνουμε νέες 700άρες και 800άρες. Μας ξεκαθαρίζει φυσικά ότι στο iOS7 θα εγκαταληφθεί τελείως. Οπότε κι εκεί θα κάνω ότι στο iPad1.
iPhone 4s: Δεν θα το αλλάξω φυσικά το φθινόπωρο και θα παραμείνω με αυτό μιας και ξέρω πως ότι και να παίρνω από δω και στο εξής σε 2 χρόνια θα εγκαταληφθεί ουσιαστικά. Για συσκευή των 850 ευρώ (64MB) το θεωρώ απαράδεκτο. Ας έκανε για συσκευή με το 1/3 των χρημάτων να πως εντάξει, φυσιολογικό.
iPad 3: Τα ίδια με το 4s, να μην επαναλαμβάνομαι...
Συμπέρασμα; Το τελευταίο έτος η Apple (τυχαίο; ) έχει αλλάξει πολιτική και μου θυμίζει πολύ αυτή των HTC παλαιότερα... Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Θεωρώ πώς υπάρχει ακόμα επιρροή από τις παλιές εποχές και πολιτικές της και δεν θα υποστεί τις συνέπειες άμεσα.
Όμως, σιγά σιγά θα αρχίσει να χάνει πιστεύω πολύ από την αίγλη της και ίσως τότε να είναι αργά για αυτήν...
+ 1