iGlass OS v1.0
Δημοσίευση 16/11/2009 - 21:08
Ad
Δημοσίευση 16/11/2009 - 21:09
Δημοσίευση 16/11/2009 - 21:14
Εγω μια χαρα το αλλαξα, απλα πρεπει να γραψεις το ονομα της εφαρμογης ακριβως οπως γραφει στην οθονη στο Springboard.
Σε εμενα για παραδειγμα γραφει στα ρωσικα "Диктофон", μπηκα λοιπον μεσο του diskaid στο θεμα\icons\ και εκανα rename το εικονίδιο σε "Диктофон".
Η δοκιμασε να γραψεις VoiceMemos.png.
Υπαρχει και αλλη λυση. Μεσα στο θεμα πρεπει να υπαρχει φακελος Bundles σε αυτο το φακελο πρεπει να υπαρχει φακελος com.apple.VoiceMemos (αν δεν υπαρχει πρεπει να τον δημιουργισεις) σε αυτο το φακελο λοιπον βαζεις το εικονιδιο της Ηχογραφησης μονο που το εικονιδιο το ονομαζεις απλα icon.
Επίσης μπορείς να διαλέξεις κάποιο δικο σου wallpaper (320x460, png), να το ονομασιες Default και να το βάλεις σε αυτό το φάκελο (com.apple.VoiceMemos), έτσι όταν θα ανοίγεις την εφαρμογή θα εμφανίζεται πρώτα αυτό το wallpaper για μερικά δευτερόλεπτα.
Χιλια ευχαριστώ Φιλε μου !! Πετυχε !!! Πωω με ισοπέδωσες γιατί σε πολλα θεματα το ειχα προβλημα και δν μπορουσα να το πετυχω... και ετσι τα εκρυβα τα apps ... Το πρωτο με το Springboard δν το καταλαβα να σου πω την αληθεια... σε εμενα τα γραφει ολα ελληνικα και οταν μπω στο SSH και τα γραψω στα ελληνικα μου βγαζει αλλαμπουρνεζικα !!.... Τεσπα η ερωτηση μου ειναι οτι την δευτερη λυση μπορω να την κανω με καθε application σωστα
Δημοσίευση 16/11/2009 - 21:33
Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω.Χιλια ευχαριστώ Φιλε μου !! Πετυχε !!! Πωω με ισοπέδωσες γιατί σε πολλα θεματα το ειχα προβλημα και δν μπορουσα να το πετυχω... και ετσι τα εκρυβα τα apps ... Το πρωτο με το Springboard δν το καταλαβα να σου πω την αληθεια... σε εμενα τα γραφει ολα ελληνικα και οταν μπω στο SSH και τα γραψω στα ελληνικα μου βγαζει αλλαμπουρνεζικα !!.
Τεσπα η ερωτηση μου ειναι οτι την δευτερη λυση μπορω να την κανω με καθε application σωστα
Νομιζω πως ναι, απλα πρεπει να ξερεις πως ακριβως πρεπει να ονομασεις τον φακελο. Δεν ειχα ασχοληθει πολυ με αυτο (γιατι ποιο ευκολα μου ειναι να το μετονομασω απο τον φακελο icons), προσπαθησα να το κανω σε μερικες εφαρμογες, 2-3 φορες πετυχε αλλα δεν μου πετυχαινει σε ολες τις εφαρμογες, δεν ξερω γιατι, αν και το φακελο νομιζω πως το ονομαζω σωστα.
Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 16/11/2009 - 21:38.
Δημοσίευση 19/11/2009 - 06:37
tο θεμα για το sbsettings ανεβηκε στον cydia με το ονομα sbsglass ip,σημερα το βραδυ θα ειναι οκ.Ευχατιστούμε για τα καλά σας λόγια..
Τη γραμματοσειρά θα τη βρείτε εδώ
Και επίσης εδώ θα βρείτε και το θέμα για το SBSettings
~Οδηγίες~
Πηγαίνετε στο φάκελο μέσω SSH --> var/mobile/Library/SBSettings/Themes και ρήχτε το φάκελο που
κατεβάσετε μέσα στη συνέχεια πηγαίνετε στο SBSettings πατήστε το κουμπί "More" και στη πρώτη επιλογή θα βρείτε τη πρόταση "Manage Themes" εκεί μέσα θα είναι το θέμα επιλέξτε το κάντε ένα Reboot και είσται έτοιμοι!
Χίλια συγνώμη για την έλλειψη της γραμματοσειράς..Και ευχαριστούμε που το προσέξατε..
Τελευταία επεξεργασία από: theoss, 19/11/2009 - 06:42.
Δημοσίευση 01/12/2009 - 00:38
Στην οθόνη αναμονής δεν μου εμφανίζει notifications. Έτσι ο μόνος τρόπος να δω αν με πήρε κάποιος ή μου έστειλε μήνυμα χωρίς να το καταλάβω είναι να μπω στο springboard και να το ξανακλείσω μετά. Ενώ παλιά μόνο που πατούσα το κουμπί μου εμφανίζοταν αυτές οι πληροφορίες.
Υπάρχει λύση;
Δημοσίευση 01/12/2009 - 02:22
An το βγαλεισ στα εμφανιζει?το χεισ δοκιμασει να δεις αν ειναι αυτο?Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα θέματα και πάντως το μόνο που έχω τόσο καιρό. Έχω όμως ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να με αναγκάσει να το βγάλω :-(
Στην οθόνη αναμονής δεν μου εμφανίζει notifications. Έτσι ο μόνος τρόπος να δω αν με πήρε κάποιος ή μου έστειλε μήνυμα χωρίς να το καταλάβω είναι να μπω στο springboard και να το ξανακλείσω μετά. Ενώ παλιά μόνο που πατούσα το κουμπί μου εμφανίζοταν αυτές οι πληροφορίες.
Υπάρχει λύση;
Δημοσίευση 01/12/2009 - 10:30
Δημοσίευση 01/12/2009 - 10:50
Δημοσίευση 11/12/2009 - 00:49
γνωρίζεται αν εχει βγει και νεα εκδοση του συγκεκριμενου Themes ??
εχω την 1.0
αν υπαρχει πως θα κανω update
thanks !!!
Δημοσίευση 11/12/2009 - 01:25
Εχουμε κάνει update που θα το βρείς στο cydia μέσω το bigboss repo! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι γράψεις στο search: glassip για το θέμα χωρίς το ρολόι και glass ipclock για το version με το ρολόι!
Ευχαριστούμε!
Δημοσίευση 11/12/2009 - 10:50
Αν το βγάλω είναι ολα εντάξει.An το βγαλεισ στα εμφανιζει?το χεισ δοκιμασει να δεις αν ειναι αυτο?
Δημοσίευση 06/05/2010 - 14:56
Δημοσίευση 10/05/2010 - 18:12
Δημοσίευση 10/05/2010 - 18:16
Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα θέματα και πάντως το μόνο που έχω τόσο καιρό. Έχω όμως ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να με αναγκάσει να το βγάλω :-(
Υπάρχει λύση;
εμενα δεν εχει τετοιο προβλημα μου βγαζει κανονικα τις ειδοποιήσεις στην αναμονη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες