[ΟΔΗΓΟΣ] Επιτυχημένη τοποθέτηση screen protector
Δημοσίευση 01/10/2012 - 13:36
Ad
Δημοσίευση 12/10/2012 - 13:24
Καλησπέρα ρε παιδιά με αυτό το τρόπο δεν μπαίνει το νερό στο home buttom όταν την τοποθετήσεις και σπρωχνεις να φύγει το νερό?Η μαγεία του νερού.. βάζουμε σε ένα πιάτο νερό, και πάρα πολύ λίγο απορρυπαντικό για τα πιάτα.
1) Βγάζουμε την ζελατίνα ένα από την μεμβράνη και την βάζουμε στο νερό
2) Καθαρίζουμε καλά την οθόνη του κινητού βγάζουμε την μεμβράνη από το νερο τινάζουμε ελαφρός ίσα ίσα να ειναι λίγο υγρή η μεμβράνη και την τοποθετούμε πάνω στο κινητό.
3) Η μεμβράνη λόγο του ότι είναι υγρή μετακινείτε την βάζουμε στην σωστή θέση και με μια κάρτα πιέζουμε προς τις άκρες να φύγει το νερό και οι φουσκάλες
4) Δεν το πειράζουμε για αρκετή ώρα μέχρι να στεγνώσει το νερό
ολα τα άλλα βήματα είναι ίδια επίσης
δεν πετάμε μεμβράνες εκτος και αν την έχουμε τσαλακώσει, την πλένουμε με απορρυπαντικό για τα πιάτα και την ξαναχρησιμοποιούμε, οι μεμβράνες δεν χαλάνε.
Δημοσίευση 12/10/2012 - 13:45
Btw, εγώ χρησιμοποιούσα πάντα τι φτηνές ζελατίνες που παίρνουμε με $1 τα 3 κομμάτια από το eBay. Δεν έχω κανένα παράπονο απ' αυτές, οπότε σίγουρα δε θα 'δινα 20 φορές περισσότερα λεφτά για μία "μάρκα". Α, και το γυαλί του iPhone το καθαρίζω... με AZAX.
Δημοσίευση 13/10/2012 - 09:37
Δημοσίευση 04/11/2012 - 16:36
Δημοσίευση 04/11/2012 - 16:50
Δημοσίευση 02/07/2013 - 00:58
Δημοσίευση 04/07/2013 - 14:03
Σπρώξε προς την άλλη μεριά για να μη μπει.
Btw, εγώ χρησιμοποιούσα πάντα τι φτηνές ζελατίνες που παίρνουμε με $1 τα 3 κομμάτια από το eBay. Δεν έχω κανένα παράπονο απ' αυτές, οπότε σίγουρα δε θα 'δινα 20 φορές περισσότερα λεφτά για μία "μάρκα". Α, και το γυαλί του iPhone το καθαρίζω... με AZAX.
Ξέρεις καμία φτηνή crystal clear φάση (δηλαδή ίδια με το γυαλί ώστε να μην φαίνεται ότι εχει protector) ζελατίνα να πάρω και εγώ από eBay ?
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 04/07/2013 - 15:11
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 04/07/2013 - 15:19
Δημοσίευση 25/07/2013 - 05:45
1)Εγω καταρχην αγοραζω ζελατινες που εχουν μεσα μονες τους πανακι και το καθαριζω με αυτο συνηθως στο γραφειο επανω αφου το καθαρισω πρωτα.Υστερα κανω το βημα με το ζελοτειπ τυλιγοντας 2 δαχτυλα και μαζευοντας ο,τι σκονη εχει απομεινει στην οθονη
2)Υστερα τοποθετω την ζελατινα ακριβως πανω στο κινητο (μαζι με το προστατευτικο) και οταν βρω το καταλληλο σημειο σηκωνω ΛΙΓΟ το σημειο οπου τραβαω την ζελατινα πολυ γρηγορα και εφαρμοζεται μονη της.
3)Μετα παιρνω του αδερφου μου τα χαρτακια(τελειωμενα) ή μια τηλεκαρτα και σπρωχνω προς τα δεξια ή αριστερα αναλογα που ειναι η φουσκαλα και φευγει.. ετσι εχω περασει 4 ζελατινες ματ στο 4S 2 ζελατινες σε 4 και 1 σε samsung galaxy s4.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες