Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Φήμες ή αν γίνει οι κάτοχοι του new iPad θα τρέχουν;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
90 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 30/06/2012 - 02:16

Το iphone 4 ειχε προβλημα με τον τροπο που το κρατουσε ο κοσμος οπως ειπε ο Στηβ γι αυτο εδωσε και τα bumber, αλλα μετα τα πρωτα τα επομενα στην αγορα δεν ειχαν το ιδιο προβλημα νομιζω οποτε κατι μπορει να αλλαξαν παλι

ναι το έκαναν πιο μικρο, με σουπερ τουμπανο επεξεργαστη και μπαταρια ποθ κρατουσε μήνες. <_<

γι αυτο δεν μπορώ τίς φήμες ο καθένας λέει ότι θέλει με βάσει τισ προσδοκίες του.

Αντε καληνυχτα

Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 30/06/2012 - 02:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 30/06/2012 - 02:21

ρε δεν ειναι δικες μας φημες, διαβασα κατι και το μοιραστηκα μαζι σας αυτο ειναι ολο.
p.s δεν το εκαναν τουμπανο αλλα πιανει σημα χωρις bumber

#33   arbiter7

arbiter7

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/06/2012 - 13:02

Χλωμό... Τόσο γρήγορα?

#34   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1.262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 30/06/2012 - 13:12

Μην ακουω βλακειουλες...
Αντε μπραβο..
Εχετε ιδεα τι θα γινει αν το κανει αυτο η μηλοεταιρεια..?
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ θα σταματησουν να αγοραζουν iDevices μονο και μονο γι αυτο που εκανε..
Λετε να την συμφερει κατι τετοιο?
I don't think so.!

#35   sbillakos

sbillakos

iPH Enthousiast

• 441 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/06/2012 - 13:21

καλα καημενα παιδακια που δεν εχετε new ipad καντε ονειρα μπας και βγαλει κανα τετοιο και παρετε μεταχειρισμενο κανενα απο εμας ουτε μια στο δις δεν προκεται να συμβει αυτο οσο θα εβγαινε αμεσα καινουργιο iphone 4 οταν βγηκε το antenna gate που το κρατησε στην αγορα 18 μηνες στην τελικη ουτε new new ipad θα βγει ουτε ipad με μικροτερη οθονη οποιος εχει τα φραγκα να παει να το παρει οποιος δεν εχει να καθεται να πηγαινει στα public και στα istorm να παιρνει καμια τζουρα :P

τι πουλι ειναι αυτο ρε; ουτε οι νεοπλουτοι δεν κανουν ετσι!!!

#36   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/06/2012 - 13:36

Μην ακουω βλακειουλες...
Αντε μπραβο..
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ θα σταματησουν να αγοραζουν iDevices μονο και μονο γι αυτο που εκανε..
I don't think so.!

Παμε ενα στοιχημα οτι αν το κανει θα πουλησει παραπανω iPad ?
Ξερεις ποσοι εχουν χαλαστει που το νεο iPad εχει θεμα με την θερμοκρασια ???

#37   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 30/06/2012 - 13:38

Μην ακουω βλακειουλες...
Αντε μπραβο..
I don't think so.!

Έχεις ιδέα ότι στο Αμέρικα πολύ περισσότερο αλλά κι εδώ μερικοί έχουν τη νοοτροπία ότι τα iPhone,iPad,mac κτλ είναι είδος πρώτης ανάγκης σαν το ψωμί ας πούμε;

Στην Αμερική είναι σίγουρο.

Αναρτημένη εικόνα

#38   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 30/06/2012 - 14:31

καλα καημενα παιδακια που δεν εχετε new ipad καντε ονειρα μπας και βγαλει κανα τετοιο και παρετε μεταχειρισμενο κανενα απο εμας ουτε μια στο δις δεν προκεται να συμβει αυτο οσο θα εβγαινε αμεσα καινουργιο iphone 4 οταν βγηκε το antenna gate που το κρατησε στην αγορα 18 μηνες στην τελικη ουτε new new ipad θα βγει ουτε ipad με μικροτερη οθονη οποιος εχει τα φραγκα να παει να το παρει οποιος δεν εχει να καθεται να πηγαινει στα public και στα istorm να παιρνει καμια τζουρα :P

Εισαι απλα τραγικος μικρε...Το μορφωτικο μου επιπεδο δεν μου επιτρεπει να ασχοληθω παραπανω μαζι σου!!!

Μην ακουω βλακειουλες...
Αντε μπραβο..
I don't think so.!

Κι ομως φιλε μου νομιζω κι εγω οτι πολυ απλα θα αυξηθουν οι πωλησεις της.Αν τελικα κυκλοφορησει νεο θα παω να το παρω,πραγμα που δεν εκανα με το new iPad λογω των ''προβληματων'' θερμοκρασιας κτλ και εμεινα με το iPad 2,οπως και πολυς κοσμος.

#39   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2012 - 14:53

δηλαδη που κυκλοφορησε το iPad2 με διαφορετικο επεξεργαστη ειδατε καμια μειωση των πωλησεων της apple ως διαμαρτυρια?
για να λεμε και το δικαιο αν το δουμε ως ουδετεροι χωρις τα δικα μας θελω και πιστευω ψυχρα κι επαγγελματικα η εταιρεια υποτιθεται οτι βρισκει τροπο με την ιδια τιμη πωλησης να βελτιωσει το προιον της, γιατι να μην το κανει και να πρεπει να περιμενει ενα χρονο? τωρα για τους νυν κατοχους το σωστο ειναι να βρει ενα τροπο να τους αποζημιωσει.

#40   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 30/06/2012 - 14:53

Παιδιά, χαλαρώστε..., δεν το λες "πρόβλημα" αυτό με την θερμοκρασία!! (..όντως αυξάνει η θερμοκρασία, αλλά είναι σε υποφερτά επίπεδα)
Δηλαδή όσοι έχετε laptop, κινητά, τηλεοράσεις, bluray, media players , ..δεν ζεσταίνονται? :huh: Εκτός και να βάλουν μέσα στο iPad ψύκτρες, ανεμιστήρες , υδρόψυξη ( :P) και φυσικά αυξηθεί το μέγεθος/βάρος/θόρυβος που θα κάνει!!
Εμένα προσωπικά, έχουν περάσει από τα χέρια μου πάρα πολλά tablets και μπορώ να πω , πως ΌΛΑ σχεδόν έχουν ένα θέμα με την θερμοκρασία όταν τα φτάνεις στα άκρα!! Ίσως σε κάμποσα χρόνια από τώρα, να καταφέρουν τα τσακάλια να συνδυάσουν τις υψηλές επιδόσεις, με μηδενικές θερμοκρασίες!! Όσο για την παραπάνω φήμη, γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει και κάπου την Δευτέρα, Τρίτη θα βγει και επίσημα κάποιος από την Apple και θα το διαψεύσει!! Τόσα χρόνια η Apple ακολουθάει μια συγκεκριμένη πολιτική και δε νομίζω τώρα στα γεράματα να θέλει να κάνει αλλαγές!!
Πέρα από αυτό, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ μερικοί και μην κάνετε σαν παιδιά! Μια παρέα είμαστε εδώ και δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και σπόντες! Σιγά μην μαλώσουμε τώρα για την Apple!! Θα χάσουμε τις μετοχές μας? :P

Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 30/06/2012 - 14:54

#41   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/06/2012 - 14:56

Τους περισσότερους τους χάλασε που είναι πιο χοντρό κ πιο βαρύ απο το iPad 2 απ ότι έχω διαβάσει. Συνήθως τα νέα μοντέλα είναι πιο λεπτά κ πιο ελαφριά από τον προκατοχο οπότε αυτός πιστεύω θα είναι ο λόγος αν βγάλουν τώρα άλλο iPad (που κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει περίπτωση)

#42   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2012 - 15:02

να κανω μια υποθετικη ερωτηση.
Αν η apple προχωρησει σ' αυτη την κινηση και ανακοινωσει οτι οσοι απο τους νυν κατοχους θελουν μπορουν να παρουν πισω τα iPad τους και να παρουν την νεα εκδοση και τα χρησιμοποιημενα θα τα παρει και θα τα κανει refurbished στηνν νεα εκδοση, θα εχει κανενας απο σας προβλημα και θα διααρτυρεται?

#43   winnie74

winnie74

iPH Contributor

• 1.581 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/06/2012 - 15:07

να κανω μια υποθετικη ερωτηση.
Αν η apple προχωρησει σ' αυτη την κινηση και ανακοινωσει οτι οσοι απο τους νυν κατοχους θελουν μπορουν να παρουν πισω τα iPad τους και να παρουν την νεα εκδοση και τα χρησιμοποιημενα θα τα παρει και θα τα κανει refurbished στηνν νεα εκδοση, θα εχει κανενας απο σας προβλημα και θα διααρτυρεται?

Ρητορική ερώτηση ε;

: D

My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.

#44   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2012 - 15:12

κοιτα, εγω πιστευω αν η apple αποφασισει να παραμερισει την πολιτικη της και να κανει αυτη την κινηση σιγουρ θα σκεφτει και θα λαβει υποψην και τους νυν κατοχους

#45   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2012 - 15:12

Το new ipad δεν ζεσταίνετε όσο τα λέτε,ψιλά πράματα,εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω.Και τι ζέστη αυτή που λένε, την βλέπεις σε real racing 2 hd και να παίζεις πολύ ώρα! Και πάλι μικρή θερμοκρασία. Όσο για το πάχος δεν καταλαβαίνεις διαφορά! Το μόνο μείον είναι το βάρος. Θα ήταν καλύτερο αν ήταν ποιο ελαφρύ. Αλλά μπροστά σε αυτά που προσφέρει, αυτά δεν είναι τίποτα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες