Προβλημα με Viber σε Vodafone
Δημοσίευση 06/07/2012 - 19:04
Τον τελευταιο καιρο, αντιμετωπιζω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το Viber. Απο τοτε που πηρα το iPhone, δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα.
Παντα στο iPhone εχω συνδεση συμβολαιου Vodafone, εδω και 18 μηνες σχεδον.
Το προβλημα μου ειναι, οτι ξαφνικα μια μερα δεν μπορει να συνδεθει το Viber απο το Internet του παροχεα μου, δηλαδη της Vodafone. Απο WiFi δουλευει μια χαρα.
Εχω δοκιμασει να το βγαλω και να ξαναβαλω το Viber, με νεο κωδικο, να κανω Reset τα Settings του, αλλα τιποτα.
Το προβλημα ειναι πολυ σοβαρο, καθως με αυτο επικοινωνω. Εχω καταχρεωθει με τα SMS και δεν μπορουν να με βρουν ανθρωποι που μιλαμε μονο μεσω Viber.
Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει;
Ad
Δημοσίευση 06/07/2012 - 19:13
Δημοσίευση 06/07/2012 - 19:13
Καλησπερα.
Τον τελευταιο καιρο, αντιμετωπιζω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το Viber. Απο τοτε που πηρα το iPhone, δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα.
Παντα στο iPhone εχω συνδεση συμβολαιου Vodafone, εδω και 18 μηνες σχεδον.
Το προβλημα μου ειναι, οτι ξαφνικα μια μερα δεν μπορει να συνδεθει το Viber απο το Internet του παροχεα μου, δηλαδη της Vodafone. Απο WiFi δουλευει μια χαρα.
Εχω δοκιμασει να το βγαλω και να ξαναβαλω το Viber, με νεο κωδικο, να κανω Reset τα Settings του, αλλα τιποτα.
Το προβλημα ειναι πολυ σοβαρο, καθως με αυτο επικοινωνω. Εχω καταχρεωθει με τα SMS και δεν μπορουν να με βρουν ανθρωποι που μιλαμε μονο μεσω Viber.
Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει;
Ποιο πρόγραμμα έχεις? Αν έχεις πρόγραμμα κάτω από 40 ευρώ είναι λογικό γιατί στο μπλοκάρει η vodafone
Δημοσίευση 06/07/2012 - 19:59
Νομιζω οτι αρχισε λιγο μετα απο την αλλαγη του προγραμματος που εκανα! Ειχα το unlimited 45 και το εκανα unlimited 30. Τι λετε τωρα;
Δεν προκειται να τους πληρωσω φραγκο!
Δημοσίευση 06/07/2012 - 20:09
Και όμως είναι αλήθεια... Την πάτησε και ο ξαδερφός μου ακριβώς όπως εσύ... Είχε μεγαλύτερο πακέτο και πήγε σε μικρότερο και πάει το voip... Η vodafone τα έχει κάτι τέτοια χαζά... Κάτι τέτοια τρελά είχε κάνει και με το internet tethering...Φιλε μου, τι μου λες τωρα;
Νομιζω οτι αρχισε λιγο μετα απο την αλλαγη του προγραμματος που εκανα! Ειχα το unlimited 45 και το εκανα unlimited 30. Τι λετε τωρα;
Δεν προκειται να τους πληρωσω φραγκο!
Δημοσίευση 06/07/2012 - 20:18
Τους ενημερωσα οτι δεν θα πληρωσω οποιοδηποτε αλλο παγιο/λογαριασμο μου ερθει αν δεν μου ανοιξουν την υπηρεσια και τους τονισα να το καταγραψουν, οπως και εκαναν.
Ειναι αλητεια. Ντροπη και αισχος! Τιποτα αλλο.
Πληρωνω πανω απο 60€ λογαριασμους μαζι με το 1GB στο iPad και τετοιες πολιτικες δεν τις σηκωνω.
Και παλι ντροπη τους.
Δημοσίευση 06/07/2012 - 20:26
Δημοσίευση 06/07/2012 - 20:31
Τον Αυγουστο τελειωνει το συμβολαιο μου. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να χασω τον αριθμο μου.
Παντως σε καθε νεα συνδεση πληρωνουμε εγγυηση. Θα την κλεισω και θα φυγω στη χειροτερη.
Καποιος μου ειχε πει οτι παιζει να το μπλοκαρει η Vodafone, αλλα εκοβα το κεφαλι μου οτι αποκλειεται να συμβαινει.
Δημοσίευση 06/07/2012 - 20:33
Ισως επικοινωνησουν.
Τον Αυγουστο τελειωνει το συμβολαιο μου. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να χασω τον αριθμο μου.
Παντως σε καθε νεα συνδεση πληρωνουμε εγγυηση. Θα την κλεισω και θα φυγω στη χειροτερη.
Καποιος μου ειχε πει οτι παιζει να το μπλοκαρει η Vodafone, αλλα εκοβα το κεφαλι μου οτι αποκλειεται να συμβαινει.
Γιατί πληρώνεις εγγύηση σε κάθε νέα σύνδεση? Είσαι κακοπληρωτής?
Δημοσίευση 06/07/2012 - 21:07
Δεν νομίζω να μπορούν να στο ξεκλειδώσουν και να κάνουν εξαίρεση.. Και στην cosmote κάπως έτσι είναι πάντως
Γιατί πληρώνεις εγγύηση σε κάθε νέα σύνδεση? Είσαι κακοπληρωτής?
Προφανώς έχει επιδοτούμενη συσκευή γι αυτό
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 06/07/2012 - 21:14
Για τον αριθμό δεν τον χάνεις... Κάνεις μια αίτηση φορητότητας και πας με τον ίδιο αριθμό σε άλλη εταιρία...Ισως επικοινωνησουν.
Δημοσίευση 06/07/2012 - 21:16
Ακομα και συνδεση σταθερου τηλεφωνου να κανεις πληρωνεις δυο παγια μπροστα. Ενα και το τρεχον δηλαδη.Προφανώς έχει επιδοτούμενη συσκευή γι αυτό
Αν εχεις ωφειλες, δεν μπορεις να παρεις το νουμερο σου.Για τον αριθμό δεν τον χάνεις... Κάνεις μια αίτηση φορητότητας και πας με τον ίδιο αριθμό σε άλλη εταιρία...
Τελευταία επεξεργασία από: Heatspreader, 06/07/2012 - 21:17
Δημοσίευση 06/07/2012 - 21:23
Ακομα και συνδεση σταθερου τηλεφωνου να κανεις πληρωνεις δυο παγια μπροστα. Ενα και το τρεχον δηλαδη.
Αν εχεις ωφειλες, δεν μπορεις να παρεις το νουμερο σου.
Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παρόχους αλλά αν δεν έχει αλλάξει κάτι νομίζω πως είναι 1 1/2 πάγιο και όχι 2
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 06/07/2012 - 21:58
Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παρόχους αλλά αν δεν έχει αλλάξει κάτι νομίζω πως είναι 1 1/2 πάγιο και όχι 2
Από 1-2 είναι ανάλογα το πότε θα γίνει η νέα σύνδεση.. Απλά το πάγιο πάει αναλογικά
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες