Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Apple iPhone 4S VS Samsung Galaxy S3 ( Speed Test )

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
391 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:25

είσαι η αρχή και το τέλος της παραπληροφόρησης... είπα ότι είχα μια εβδομάδα... σε άλλο post είπα ότι είναι πιο αργο! το αυγό όταν το τηγανίζουμε αφήνουμε να μείνει επάνω το μάτι δεν το γυρνάμε! είπα ότι δεν το άντεξα για 1000 λόγους μαζί και παρέμεινα στα iphone! εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι κράτησα το iphone γιατι πλένετε πιο εύκολα και δεν σβολίαζει το ύφασμα! το θέμα είναι ότι απέχεις χιλιόμετρα από την αλήθεια! και στις συγκρίσεις και στο τι λέω!

εγω σχολιασα αυτα που ειπες

αδερφέ είσαι εκτός τόπου και χρόνου... άντε πήγαινε σε φόρουμ του Παναθηναϊκού και πες υπερ του Ολυμπιακού και απέτησε εκεί να σέβονται όλοι την γνώμη των άλλων για να μην διώχνουμε μέλη! Εμείς εδώ γουστάρουμε iphone... έχουμε άποψη και παραδείγματα... το να μου λες να σεβαστώ αυτόν που έχει μια γκουμούτσα την οποία την έχει αντιγράψει από "εμένα" και να είναι και πιο αργό και να μην μπορείς να του αλλάξεις theme και να μην μπορείς να του κάνει jailbreak να κατεβάσεις ότι θες να το δοκιμάσεις και μετά να το αγοράσεις και 10000000 άλλα πράγματα που δεν έχει ιδέα και ούτε φαντάζεται οι χρήστης της samsung... είναι εντελώς κουφό! Δεν μπορείς λοιπόν να έχεις αξίωση σε καθαρά site για iphone να μου λες να σεβαστώ τον αντιγραφέα του...για να μην τον χάσω από μέλος... ας μαζευτούν οι 10 άνθρωποι στην Ελλάδα επιτέλους να κάνουν ένα forum για samsung και να μπαίνουμε εμείς να τους πρήζουμε τα συκώτια... αλλά δεν το κάνουν γιατί ξέρουν Α δεν έχουν κινητά και Β δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με το φορουμ τους ούτε οι ίδιοι!!! 10 άνθρωποι είναι όλοι και όλοι που τους αρέσουν οι αηδίες!

αυτα σχολιασα.... που αν οντος ειχες δοκιμασει εστω και για μια ωρα το s3 θα εβλεπες οτι δεν ισχυουν οποτε μη λες ψεμματα οτι το ειχες και μια εβδομαδα.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:28

χαχαχα! μαλλον εγω σε δικαιολογω που δεν κανεις καν τον κοπο να δεις απο ποτε ειμαι μελος ωστε να δεις πως δεν ειμαι τοσο καινουργιος.. (εκτος και αν ο αριθμος και μονο των ποστ κρινει το ατομο, γι αυτο και βλεπω τοσα σπαμαρισμενα θεματα λοιπον..).

Σαν πληροφορικος στο επαγγελμα καταλαβαινεις και εσυ πως σιγουρα δεν ειναι το πρωτο μου forum αυτο.. (αν και ειναι κατι ασχετο το συγκεκριμενο)

τα forum ειναι μικρογραφια της κοινωνιας οποτε λογικο πολλοι να μεταφερουν τον εκνευρισμο κομπλεξ και οτιδηποτε αλλο και εντος του forum. ( αυτο φυσικα και δεν παει σε σενα GodfatherGR )

το ειπα γενικα για να μην 2πλο ποσταρω.

#303   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:31

το είχα και εμμένω στις απόψεις μου ότι αυτό δεν είναι κινητό... αλλά μια εξέλιξη του Blackberry Bold... σκουπίδι με μεγάλη οθόνη.. το να λέω την άποψη μου και να την σεβαστής δεν το μπορείς και δεν το ανέχεσαι... το να σου τρίβει στην μούρη αυτά που σου λέω, πάλι δεν το ανέχεσε... μην περιμένεις που στο σπίτι μου δεν ανέχομαι να προσπαθήσεις να βγάλεις την samsung ότι βγάζει κινητά... κοίτα μην πάρεις το νέο iphone γιατί η samsung πρέπει να μαζέψει φράγκα για να πληρώσει την apple γιατί το κινητό που υποστηρίζεις είναι αντιγραφή του δικού μου και να σέβεσαι το σπίτι των iphone!

#304   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:32

ρε παιδια γιατι τρωγεστε ετσι....???? ο καθενας εχει τα γουστα του και διαλεγει το κινητο που γουσταρει συμφωνα με τα μετρα του...... η ιδια η πολιτικη των εταιριων αυτο κανει, η μια εταιρια ''πεταει'' στην αγορα της τελευταιας τεχνολογιας κινητο που εχει κατασκευασει και παιρνει τα σκηπτρα του καλυτερου και πιο καινοτομου smartphone, μετα απο δυο μηνες η αντιπαλλη εταιρια βγαζει κατι καλυτερο, γρηγοροτερο και πιο καινοτομο και παει λεγοντας..... και εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας...?????

παντως επειδη διαβασα μερικα post για τις αναβαθμισεις που υποτιθεται οτι μπορουν να γινουν στα android με τρελλες τιμες overclocking, αλλαζοντας kernel και ιστοριες, οποιος εχει αμφιβολιες για τις δυνατοτητες του jailbreak στο iphone, ας ανεβασει οσο θελει τον επεξεργαστη του στο android κι ας δοκιμασει να το τεσταρει με ενα iphone 4 'η 4s με speed intensifier και με τον επεξεργαστη του σε normal κατασταση λειτουργιας (εχει εξηγηθει πως μπορει να γινει αυτο σε αλλο topic) και θα καταλαβει πολλα..... μ'αυτες τις δυο μετατροπες σε συνδυασμο με την αψογη διαχειρηση της μνημης, δεν πιανεται το iphone, ειδικα αν μιλαμε για το 4s....

δεν εχω τιποτα εναντιον των android συσκευων, αλλα το jailbreak του iphone ειναι σε αλλα επιπεδα...........

#305   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:33

χαχαχα! μαλλον εγω σε δικαιολογω που δεν κανεις καν τον κοπο να δεις απο ποτε ειμαι μελος ωστε να δεις πως δεν ειμαι τοσο καινουργιος.. (εκτος και αν ο αριθμος και μονο των ποστ κρινει το ατομο, γι αυτο και βλεπω τοσα σπαμαρισμενα θεματα λοιπον..).

Σαν πληροφορικος στο επαγγελμα καταλαβαινεις και εσυ πως σιγουρα δεν ειναι το πρωτο μου forum αυτο.. (αν και ειναι κατι ασχετο το συγκεκριμενο)

τα forum ειναι μικρογραφια της κοινωνιας οποτε λογικο πολλοι να μεταφερουν τον εκνευρισμο κομπλεξ και οτιδηποτε αλλο και εντος του forum. ( αυτο φυσικα και δεν παει σε σενα GodfatherGR )

το ειπα γενικα για να μην 2πλο ποσταρω.

πολύ έξυπνο αυτό το ΔΕΝ που έκανες bold... ήμουν σίγουρος ότι δεν πήγαινε σε εμένα, γιατί ευτυχώς η δυστυχώς δεν έχω γνώση πάνω στο κόμπλεξ που βλέπω ότι κάτι παραπάνω θα έχεις για να το αναφέρεις... έστω και θεωρητική γνώση... (ελπίζω!!)

#306   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:33

το είχα και εμμένω στις απόψεις μου ότι αυτό δεν είναι κινητό... αλλά μια εξέλιξη του Blackberry Bold... σκουπίδι με μεγάλη οθόνη.. το να λέω την άποψη μου και να την σεβαστής δεν το μπορείς και δεν το ανέχεσαι... το να σου τρίβει στην μούρη αυτά που σου λέω, πάλι δεν το ανέχεσε... μην περιμένεις που στο σπίτι μου δεν ανέχομαι να προσπαθήσεις να βγάλεις την samsung ότι βγάζει κινητά... κοίτα μην πάρεις το νέο iphone γιατί η samsung πρέπει να μαζέψει φράγκα για να πληρώσει την apple γιατί το κινητό που υποστηρίζεις είναι αντιγραφή του δικού μου και να σέβεσαι το σπίτι των iphone!

να σεβαστω κατι που ΔΕΝ ισχυει??
να σεβαστω οτι δεν μπορεις να αλλαξεις θεμα στο s3??
η το οτι δεν μπορεις να του κανεις jb??

ποιο απο τα δυο να σεβαστω.... αχαχαχαααααααααααα

#307   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:37

ρε παιδια γιατι τρωγεστε ετσι.... :huh:? ο καθενας εχει τα γουστα του και διαλεγει το κινητο που γουσταρει συμφωνα με τα μετρα του...... η ιδια η πολιτικη των εταιριων αυτο κανει, η μια εταιρια ''πεταει'' στην αγορα της τελευταιας τεχνολογιας κινητο που εχει κατασκευασει και παιρνει τα σκηπτρα του καλυτερου και πιο καινοτομου smartphone, μετα απο δυο μηνες η αντιπαλλη εταιρια βγαζει κατι καλυτερο, γρηγοροτερο και πιο καινοτομο και παει λεγοντας..... και εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας... :huh:??

παντως επειδη διαβασα μερικα post για τις αναβαθμισεις που υποτιθεται οτι μπορουν να γινουν στα android με τρελλες τιμες overclocking, αλλαζοντας kernel και ιστοριες, οποιος εχει αμφιβολιες για τις δυνατοτητες του jailbreak στο iphone, ας ανεβασει οσο θελει τον επεξεργαστη του στο android κι ας δοκιμασει να το τεσταρει με ενα iphone 4 'η 4s με speed intensifier και με τον επεξεργαστη του σε normal κατασταση λειτουργιας (εχει εξηγηθει πως μπορει να γινει αυτο σε αλλο topic) και θα καταλαβει πολλα..... μ'αυτες τις δυο μετατροπες σε συνδυασμο με την αψογη διαχειρηση της μνημης, δεν πιανεται το iphone, ειδικα αν μιλαμε για το 4s....

δεν εχω τιποτα εναντιον των android συσκευων, αλλα το jailbreak του iphone ειναι σε αλλα επιπεδα...........

εγώ προσωπικά τρώγομαι με την συμπεριφορά που έχουν οι samsunakides σε έναν χώρο που λέγετε iphonehellas!

να σεβαστω κατι που ΔΕΝ ισχυει??
να σεβαστω οτι δεν μπορεις να αλλαξεις θεμα στο s3??
η το οτι δεν μπορεις να του κανεις jb??

ποιο απο τα δυο να σεβαστω.... αχαχαχαααααααααααα

έχεις δίκαιο να μην σέβεσαι... όποτε μην απαιτείς να σέβομαι ακόμα και εγώ που γνώριζω την σημαίνει και πως γίνεται μια και εδώ είναι η έδρα μου και όχι η έδρα του κάθε αστέγαστου κακόμοιρου φανατικού άλλων κινητών! γιαυτό θα με ανέχεσε και δεν θα μπορείς να λες και τίποτα γιατί "εγώ" σε φιλοξενώ και θα δέχεσαι τις "δικές" μου ορέξεις χωρίς να απαιτείς να σε ανέχομαι εγώ!

#308   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:37

Αν ο τσακωμός για ομάδες είναι 1 φορά χαζός και χάσιμο χρόνου

ο τσακωμός για πολυεθνικές είναι 10 φορές πιο χαζός

Αντικειμενικά μιλώντας λοιπόν αν και έχω iPhone 4S και μια συσκευή samsung θα πω κάποια θετικά και αρνητικά

Θετικά iPhone:

1)Λειτουργικό κομμένο στα μέτρα του και άρα καλύτερη απόκριση συσκευής,πιο εύχρηστο μενού κτλ
2)Καλύτερη ποιότητα κατασκευής
3)Καλύτερη υποστήριξη σε Apps κτλ

Αρνητικά:

1)Κολλήματα Apple,μόνο με jb μπορείς να εκμεταλλευτείς τα πάντα στο κινητό
2)Πιο ακριβό από τα υπόλοιπα πάντα
3)1 χρόνος εγγύηση

Samsung θετικά
1)Καλύτερα specs
2)2 χρόνια εγγύηση
3)Μπορείς να παραμετροποιήσεις όπως θέλεις και δεν έχεις κολλήματα όπως bluetooth,radio etc

Αρνητικά
1)Κάκιστη ποιότητα κατασκευής...
2)Λειτουργικό όχι κομμένο στα μέτρα του

Αν υπήρχε συσκευή με τα θετικά μόνο των 2 θα ήταν το τέλειο..Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 01/09/2012 - 17:44

Αναρτημένη εικόνα

#309   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:38

εγώ προσωπικά τρώγομαι με την συμπεριφορά που έχουν οι samsunakides σε έναν χώρο που λέγετε iphonehellas!

ο καθενας εχει την γνωμη του, δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε, peace!!!!!!

#310   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:41

έχεις δίκαιο να μην σέβεσαι... όποτε μην απαιτείς να σέβομαι ακόμα και εγώ που γνώριζω την σημαίνει και πως γίνεται μια και εδώ είναι η έδρα μου και όχι η έδρα του κάθε αστέγαστου κακόμοιρου φανατικού άλλων κινητών! γιαυτό θα με ανέχεσε και δεν θα μπορείς να λες και τίποτα γιατί "εγώ" σε φιλοξενώ και θα δέχεσαι τις "δικές" μου ορέξεις χωρίς να απαιτείς να σε ανέχομαι εγώ!

ελα πες την αληθεια προσπαθησες να του κανεις και αναβαθμιση σε jelly bean μεσω itunes αλλα σου πεταξε error??

δεν με φιλοξενεις εσυ ουτε παιζει να σε ανεχτω... φιλοξενουμενοι ημαστε και οι δυο ειτε σαρεσει ειτε οχι...δεν ειναι τσιφλικι σου το forum...σου ειπα και πριν αν σε ενοχλει κατι στειλε pm σε admin

Αν ο τσακωμός για ομάδες είναι 1 φορά χαζός και χάσιμο χρόνου

ο τσακωμός για πολυεθνικές είναι 10 φορές πιο χαζός

Αντικειμενικά μιλώντας λοιπόν αν και έχω iPhone 4S και μια συσκευή samsung θα πω κάποια θετικά και αρνητικά

Θετικά iPhone:

1)Λειτουργικό κομμένο στα μέτρα του και άρα καλύτερη απόκριση συσκευής,πιο εύχρηστο μενού κτλ
2)Καλύτερα ποιότητα κατασκευής
3)Καλύτερα υποστήριξη σε Apps κτλ

Αρνητικά:

1)Κολλήματα Apple,μόνο με jb μπορείς να εκμεταλλευτείς τα πάντα στο κινητό
2)Πιο ακριβό από τα υπόλοιπα πάντα
3)1 χρόνος εγγύηση

Samsung θετικά
1)Καλύτερα specs
2)2 χρόνια εγγύηση
3)Μπορείς να παραμετροποιήσεις όπως θέλεις και δεν έχεις κολλήματα όπως bluetooth,radio etc

Αρνητικά
1)Κάκιστη ποιότητα κατασκευής...
2)Λειτουργικό όχι κομμένο στα μέτρα του

Αν υπήρχε συσκευή με τα θετικά μόνο των 2 θα ήταν το τέλειο..Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

+100000

#311   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:47

πολύ έξυπνο αυτό το ΔΕΝ που έκανες bold... ήμουν σίγουρος ότι δεν πήγαινε σε εμένα, γιατί ευτυχώς η δυστυχώς δεν έχω γνώση πάνω στο κόμπλεξ που βλέπω ότι κάτι παραπάνω θα έχεις για να το αναφέρεις... έστω και θεωρητική γνώση... (ελπίζω!!)

τον αν εχω κολληματα και κομπλεξ πιστευω οτι φαινεται απο τα γραφομενα οποτε και κρινομαι εξ αυτων.

ομως πιστευω οτι δεν εχεις καταλαβει τον λογο που εκανα το πρωτο ποστ...

οπως θα ειδες δεν εχω μιλησει καν για τα κινητα αλλα για την αυρα που εχει το forum...
ποσταρα γιατι δεν αντεξα μετα απο 2 μηνες που διαβαζω να μην μπορω να βρω μια λογικη αντιπαραθεση σε ενα vs.

#312   harisk10

harisk10

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • GameCenter:alex kour

Δημοσίευση 01/09/2012 - 17:49

ελα πες την αληθεια προσπαθησες να του κανεις και αναβαθμιση σε jelly bean μεσω itunes αλλα σου πεταξε error??

:Daxaxa

#313   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2012 - 18:02

βασικά πάτησα να βρω φόρουμ για samsung και δεν υπάρχει... τι έγινε; γιατί δεν μαζεύεστε οι άλλοι 10 στην ελλάδα που έχουν samsung και δεν τα έχουν ακόμα πετάξει σκουπίδια να κάνετε ένα φόρουμ... eimastekaiemeisedo.gr/forum ?? μην νιώθεις άσχημα... όπως είδες σε συμπονούμε!

και για να ξέρεις... από την στιγμή που πάνω γράφει iphonehellas και εγώ υποστηρίζω τα iphone είναι έδρα μου και σε φιλοξενώ... είτε το θες είτε όχι!!! ξεκαβάλα γιατί δεν πατώνεις!

#314   harisk10

harisk10

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • GameCenter:alex kour

Δημοσίευση 01/09/2012 - 18:04

βασικά πάτησα να βρω φόρουμ για samsung και δεν υπάρχει... τι έγινε; γιατί δεν μαζεύεστε οι άλλοι 10 στην ελλάδα που έχουν samsung και δεν τα έχουν ακόμα πετάξει σκουπίδια να κάνετε ένα φόρουμ... eimastekaiemeisedo.gr/forum ?? μην νιώθεις άσχημα... όπως είδες σε συμπονούμε!

και για να ξέρεις... από την στιγμή που πάνω γράφει iphonehellas και εγώ υποστηρίζω τα iphone είναι έδρα μου και σε φιλοξενώ... είτε το θες είτε όχι!!! ξεκαβάλα γιατί δεν πατώνεις!

Να σου πω κατι φιλε . με ολη την ευγενεια το φορουμ δεν ειναι μονο για iphone εξυπνε...

#315   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2012 - 18:05

Να σου πω κατι φιλε . με ολη την ευγενεια το φορουμ δεν ειναι μονο για iphone εξυπνε...

γιατί δεν γράφει "ερωτήσεις απαντήσεις χρηστών για samsung "τότε; χαχαχαχα είσαι αστείος !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες