είσαι η αρχή και το τέλος της παραπληροφόρησης... είπα ότι είχα μια εβδομάδα... σε άλλο post είπα ότι είναι πιο αργο! το αυγό όταν το τηγανίζουμε αφήνουμε να μείνει επάνω το μάτι δεν το γυρνάμε! είπα ότι δεν το άντεξα για 1000 λόγους μαζί και παρέμεινα στα iphone! εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι κράτησα το iphone γιατι πλένετε πιο εύκολα και δεν σβολίαζει το ύφασμα! το θέμα είναι ότι απέχεις χιλιόμετρα από την αλήθεια! και στις συγκρίσεις και στο τι λέω!
εγω σχολιασα αυτα που ειπες
αδερφέ είσαι εκτός τόπου και χρόνου... άντε πήγαινε σε φόρουμ του Παναθηναϊκού και πες υπερ του Ολυμπιακού και απέτησε εκεί να σέβονται όλοι την γνώμη των άλλων για να μην διώχνουμε μέλη! Εμείς εδώ γουστάρουμε iphone... έχουμε άποψη και παραδείγματα... το να μου λες να σεβαστώ αυτόν που έχει μια γκουμούτσα την οποία την έχει αντιγράψει από "εμένα" και να είναι και πιο αργό και να μην μπορείς να του αλλάξεις theme και να μην μπορείς να του κάνει jailbreak να κατεβάσεις ότι θες να το δοκιμάσεις και μετά να το αγοράσεις και 10000000 άλλα πράγματα που δεν έχει ιδέα και ούτε φαντάζεται οι χρήστης της samsung... είναι εντελώς κουφό! Δεν μπορείς λοιπόν να έχεις αξίωση σε καθαρά site για iphone να μου λες να σεβαστώ τον αντιγραφέα του...για να μην τον χάσω από μέλος... ας μαζευτούν οι 10 άνθρωποι στην Ελλάδα επιτέλους να κάνουν ένα forum για samsung και να μπαίνουμε εμείς να τους πρήζουμε τα συκώτια... αλλά δεν το κάνουν γιατί ξέρουν Α δεν έχουν κινητά και Β δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με το φορουμ τους ούτε οι ίδιοι!!! 10 άνθρωποι είναι όλοι και όλοι που τους αρέσουν οι αηδίες!
αυτα σχολιασα.... που αν οντος ειχες δοκιμασει εστω και για μια ωρα το s3 θα εβλεπες οτι δεν ισχυουν οποτε μη λες ψεμματα οτι το ειχες και μια εβδομαδα.....